Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Saint Aygulf

Max.  6   gasten
90m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
90m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

7 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

7 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online



Beschrijving

Gloednieuw: De maisonnette vakantiewoning, in het hart van de stad Saint Aygulf, op slechts 250 m van het strand.
Het hoogwaardige appartement van 90 m² met 3 slaapkamers is gelegen in een kleine zijstraat op de 3de verdieping en eindetage met lift, 2 loggia's en een ondergrondse parkeergarage voor een middelgrote auto. Twee goede bakkers zijn bijna naast de deur, de ene links, de andere rechts. Alles ligt op een steenworp afstand, je hebt hier geen auto nodig!!!!! In slechts 250 m bereikt u de zee. Alles wat je nodig hebt is aanwezig, breng gewoon het goede humeur mee, anders zetten we een fles rode wijn of rosé in de koelkast, maar dat doen we toch.
Het appartement is ideaal voor 2 tot maximaal 6 personen en is uitgerust met een gepantserde deur, een omkeerbare airconditioning die in de zomer koelt, in de winter verwarmt (met een zuiniger verbruik dan de elektrische convectoren), een ingang, apart toilet, een badkamer met bad en wastafel. Een goed uitgeruste Amerikaanse keuken met vaatwasser, koffiezetapparaat, , eethoek met een loggia op het zuiden, uitgerust met tafel en stoelen. Salon, 3 slaapkamers, waarvan één ook met loggia, uitgerust met 2 ligbedden.
Een licht overstroomd maisonnette appartement in zeer goede staat met veel charme, lucht, ruimte en open hoogte.
- Aangezien we dit appartement volledig nieuw in ons aanbod hebben, zal de elektriciteit volledig vernieuwd worden en het meubilair deze week geleverd worden, de interieurfoto's volgen iets later, maar voor Kerstmis 2019.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.3 km

0.3 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.1 km

0.1 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 60 km Nizza

60 km

Station 10 km Saint Raphael

10 km

Snelweg-afrit 12 km Frejus

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

St. Aygulf en zijn fijne zandstranden

Halverwege tussen St Tropez en Cannes biedt de gemeente Fréjus - St. Aygulf u een iets andere kant van de Côte d'Azur en uitzonderlijke zandstranden, prachtige natuurlandschappen, historisch erfgoed of cultureel erfgoed, een feestelijke sfeer ... Of het nu op vakantie is met vrienden of familie, Saint Aygulf biedt een ideale locatie om zich goed en ontspannen te voelen.

Het strand Plage des Esclamandes is het grootste zandstrand van Saint-Aygulf. Het is gelegen aan het einde van de St-Aygulf richting Fréjus op de Corniche d'Azur. Er is een grote parkeerplaats (tegen betaling tijdens het seizoen).

Adres strand Esclamandes : Avenue de la Corniche d'Azur 83370 Saint Aygulf 83370 Saint Aygulf

Het strand is verdeeld in vier delen: het gebied voor gezinnen, een nudistengebied, een gedeelte voor kitesurfers en een hondenstrand.

Het gedeelte dat het dichtst bij de parkeergarage van Saint-Aygulf ligt, is geschikt voor gezinnen en heeft drie prachtige baaien die beschermd worden door dammen. (Aandacht voor het midden van het meer naar het strand wordt het naaktstrand).

Het naaktgebied begint in het midden van het Etang de Villepey. Dit is het stilste gedeelte van het strand van Esclamandes. U kunt naar het strand gaan door vanaf de parkeerplaats langs de kust te wandelen of door het pad te nemen naar het natuurreservaat van de Etangs de Villepey aan het einde van de parkeerplaats (richting Fréjus). Dit strand is het mooiste nudistenstrand van Var.

Achter de nudistenzone richting Fréjus ligt het kitesurfgebied, waar zwemmen verboden is. Dit gedeelte gaat tot aan de rivier de Riviere de l'Argens (het estuariumgebied is erg populair bij vissers). De rivier vormt de grens met Fréjus, waar het Plage de Pacha de Fréjus strand ligt (niet op loopafstand).
De gemeente Saint-Aygulf behoort tot Fréjus en biedt meer dan 4 km aan fijne zandstranden waar pendelboten vertrekken om de kust van Porquerolles op de eilanden van Iles de Lérins vanaf de zee te bezoeken. De Etangs de Villepey vormen een lagune van meer dan 260 ha met een gevarieerde flora en fauna (in dit gebied zijn meer dan 260 diersoorten waargenomen). Het Aréca Park, met een oppervlakte van 3,5 hectare, is een typische mediterrane vegetatie met zijn overheersende geuren (eucalyptus, bamboe, )


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 600
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Aankomst is mogelijk op elke dag behalve zaterdag. Er mag toeristenbelasting worden geheven. Minimale huurperiode: 7 dagen.
Vast internettarief: gratis, 1 ondergrondse parkeergarage voor een middelgrote auto kan gratis worden gebruikt.
Elektriciteit (0,20 €/kwh) en waterverbruik (4,80 €/m3) worden in rekening gebracht op basis van de meterstanden
De huur van het linnenpakket: bedlinnen, handdoek 50 x 100 cm, douchehanddoek 70 x 140 cm, badmat en theedoeken op aanvraag is mogelijk: 20 € per persoon.

Annuleringsvoorwaarden:

  • - bis zum 90. Tag vor Belegungsbeginn 25% - vom 89. bis 70. Tag vor Belegungsbeginn 40 % - vom 69. bis 51. Tag vor Belegungsbeginn 50 % - vom 50. bis 31. Tag vor Belegungsbeginn 80 % - vom 30. Tag bis Belegungsbeginn 100 %. Der Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung ist erforderlich! Bei einem Einreise-und Beherbergungsverbot in der gebuchten Region und im Reisezeitraum kann die Buchung kostenlos storniert werden.

meer informatie:

Roken is niet toegestaan in het appartement, het is mogelijk op het balkon.
De ondergrondse parkeergarage biedt plaats aan een middelgrote auto en is gratis.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-03-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2023

Michael V. uit Ludesch

5,0
5 5 5 5 5

Super Wohnung!

Sehr schöne, saubere Wohnung in ausgezeichneter Lage. Zentrumsnah und trozdem ruhig!

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2022

Chris N. uit Bonn

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Hotspot Côte d'Azur

We hadden een aangename tijd in de vakantiewoning van mevrouw Kluzak. De flat was ruim, 4 slaapkamers met comfortabele bedden, open ruimte voor koken, eten, wonen. De keuken was goed uitgerust en van hoge kwaliteit, 2 terrassen om te zitten of twee ligstoelen. Alle kamers waren goed en individueel ontworpen en ingericht. Centrale ligging, met voldoende winkelmogelijkheden, incl. dagelijkse groente- en fruitmarkt, poissonnerie, boulangerie etc. Grote markt langs Av. Du Train de Pignes op dinsdag en vrijdag. Het familiestrand van Saint Aygulf is breed, bewaakt, geen lawaai, verschillende mogelijkheden voor snacks, drankjes, ijs en parkeren. De ligging van Saint Aygulf is ideaal om de kuststeden en -dorpen van de Provence te verkennen, desgewenst ook met de bus of de trein.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2020

Christine und Wolfgang S. uit Nürnberg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Oase van welzijn

De flat is gewoon super. Te beginnen met de smaakvolle en hoogwaardige inrichting met zichtbaar oog voor detail, apparatuur die niets te wensen overlaat, sensationele nieuwe elektrische apparaten en vele foto's variërend van extravagant tot liefdevol grillig. We waren ook onder de indruk van de netheid. De verhuurster is zeer vriendelijk, goed bereikbaar en behulpzaam zodra dat nodig is. We voelden ons erg op ons gemak en hebben al weer geboekt.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2020

Familie C. uit Wien

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Uitstekend

Geweldige sfeer, alles wat je nodig hebt in de buurt: van zandstranden tot kiezelstenen tot stenen, alles is er. Veel mogelijkheden! Geweldige, zeer vriendelijke verhuurders ❤️ Alles is gewoon perfect, van netheid tot volledige uitrusting. We komen zeker terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2020

Roger B. uit Nogent sur Marne

5,0
5 5 5 5 5

Super vacances!!!

Nous avons passé un très agréable séjour, Madame Regina nous a fait tout de suite nous sentir comme chez nous, son appartement est très agréable, décoré avec gout et raffinement proche de toute les commodités. Nous vous remercions pour votre accueille très chaleureux et votre extrême gentillesse. En espérant revenir vous rendre visite très prochainement. M. Roger

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

December 2019

Jasminka uit Hamburg

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Een echte aanrader!

We hadden het geluk dat we dit duplexappartement vonden en daar kerst en oud en nieuw mochten doorbrengen. Een vakantiewoning die met veel oog voor detail is ingericht. Een prachtige mix van oud en nieuw, van romantiek en moderne stijl. Er ontbreekt niets, zelfs koffie, kruiden, enz. zijn beschikbaar. De indeling van de kamers is atypisch en heel bijzonder, een droom! De inrichting van de verschillende kamers is ongelooflijk individueel. Glazen en betoverend servies zijn ruimschoots aanwezig. Een comfortabel verblijf op een hoog niveau met een zeer aardige en ongecompliceerde verhuurster. Bedankt voor het mooie verblijf! We komen graag terug!

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. R. Kluzak

Mevr. R. Kluzak

Als professor plastische chirurgie runde ik samen met mijn vrouw tientallen jaren een praktijk voor plastische chirurgie in Hamburg. Na het beëindigen van deze professionele activiteit, realiseerden we onze droom om naar de Côte d'Azur te verhuizen. Nu willen we onze gasten ook het lokale, mooie klimaat en de nabijheid van de zee bieden in twee goed onderhouden villa's.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 248225

Laatst bijgewerkt: 22.03.2024

Advertentie online sinds: 4 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/248225.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Saint Aygulf» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven