Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Mon Plaisir mit Pool am Strand.

Saint Aygulf

Max.  4   gasten
49m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
49m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 24.04 tot 31.05.2024
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

12 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 24.04 tot 31.05.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

12 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online



Beschrijving

2 kamer vakantiewoning, A-type, ideaal gelegen op de begane grond met keuken, doucheruimte, eigen parkeerplaats vlak voor de eigen ingang, gelegen in een beveiligde residentie met gemeenschappelijk zwembad en gemeenschappelijk terras. De zee en het strand zijn dichtbij en op 3 minuten loopafstand. Een goede bakker inclusief een openluchtcafé ligt tegenover.

Côte d'Azur, Saint Aygulf, gemeente Fréjus, op slechts ongeveer 200 m van het strand. Hier heeft u geen auto nodig!!!
De rookvrije flat van 49 m² met een slaapkamer en een woonkamer met slaapbank. In de directe omgeving vindt u alles om gelukkig te zijn en is op loopafstand! Supermarkten, banken, boetieks, wekelijkse markt, krantenwinkel, postkantoor, restaurants, cafés en mooie stranden..... Hier is het leven en bedrijvigheid en toch kunt u zich in alle rust terugtrekken.
De flat is ideaal voor maximaal 2 personen, max.4 personen zijn mogelijk en is voorzien van airconditioning, een badkamer met toilet, douche, wastafel, handdoekdroger en ventilatie. Een keuken met moderne elektrische apparatuur zoals koelkast/vriezer, magnetron/oven, koffiezetapparaat, wasmachine, espressomachine, keramische kookplaat, afzuigkap staan tot uw beschikking.
TV met kabelaansluiting.
Eigen ingang voor alleengebruik.
Ideaal voor wie zich thuis wil voelen en wil genieten van onze mooie, charmante Côte d'Azur.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Airconditioning Airconditioning
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.2 km

0.2 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.1 km

0.1 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 60 km Nizza

60 km

Station 10 km Saint Raphael

10 km

Snelweg-afrit 10 km Frejus

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Fréjus/St. Aygulf en zijn fijne zandstranden

Halverwege tussen St Tropez en Cannes, biedt de gemeente Fréjus - St Aygulf u een iets andere kant van de Côte d'Azur, maar ook uitzonderlijke zandstranden, prachtige natuurlandschappen, historisch of cultureel erfgoed, feestelijke sfeer ... Of u nu op vakantie bent met vrienden of met het gezin, Saint Aygulf biedt een ideale locatie om u goed en ontspannen te voelen.

Het strand Plage des Esclamandes is het grootste zandstrand van Saint-Aygulf. Het is gelegen aan het einde van Saint-Aygulf in de richting van Fréjus aan de Corniche d'Azur. Er is een grote parkeerplaats.

Adres Esclamandes strand : Avenue de la Corniche d'Azur 83370 Saint Aygulf

Het strand is verdeeld in vier delen: het gedeelte voor gezinnen, een naturistengedeelte, een gedeelte voor kitesurfers en een hondenstrand.

Het gedeelte dat het dichtst bij de parkeerplaats Saint-Aygulf ligt, is geschikt voor gezinnen, het heeft drie prachtige inhammen die door causeways worden beschermd. (Naar het midden van het meer toe wordt het strand een naaktstrand).

Het nudistengebied begint in het midden van het Etang de Villepey. Dit is het rustigste gedeelte van het strand van Esclamandes. U kunt het strand bereiken door vanaf de parkeerplaats langs de kust te lopen of door aan het eind van de parkeerplaats het pad te nemen (richting Fréjus) naar het natuurreservaat Etangs de Villepey. Dit strand is het mooiste naaktstrand in de Var.

Achter de nudistenzone in de richting van Fréjus ligt het Kite Surf gebied. Dit gedeelte loopt tot aan de Riviere de l'Argens (de riviermonding is erg populair bij vissers). De rivier vormt de grens met Fréjus, waar zich het strand Plage de Pacha de Fréjus bevindt.
De gemeente Saint-Aygulf maakt deel uit van Fréjus en biedt meer dan 4 km fijne zandstranden waar pendelboten vertrekken om vanuit zee de kust van Porquerolles op de Iles de Lérins te bezoeken. De Etangs de Villepey vormen een lagune van meer dan 260 ha met een gevarieerde flora en fauna (meer dan 260 diersoorten zijn in dit gebied waargenomen). Het Aréca-park beslaat een gebied van 3,5 ha met een typische mediterrane vegetatie met zijn overheersende geuren (eucalyptus, bamboe, oleander)


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 450
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Elektriciteits- en waterverbruik is inbegrepen tot 25 € per week.
De borgsom wordt 3 dagen na vertrek teruggestort.

Annuleringsvoorwaarden:

  • - bis zum 90. Tag vor Belegungsbeginn 25% - vom 89. bis 70. Tag vor Belegungsbeginn 40 % - vom 69. bis 51. Tag vor Belegungsbeginn 50 % - vom 50. bis 31. Tag vor Belegungsbeginn 80 % - vom 30. Tag bis Belegungsbeginn 100% Der Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung wird empfohlen! Bei einem Einreise-und Beherbergungsverbot in der gebuchten Region und im Reisezeitraum kann die Buchung kostenlos storniert werden.

meer informatie:

Roken is niet toegestaan in het appartement, maar er is een bank voor het raam waar u kunt genieten van een rokertje als u daar behoefte aan heeft.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-04-2024


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2023

Giuseppa C. uit Elversberg

5,0
5 5 5 5 5

Super Ferienwohnung

Wir hatten einen tollen Aufenthalt und einen herzlichen Empfang. Die Wohnung hat eine super Lage und es ist alles in unmittelbarer Nähe. Wir kommen auf jeden Fall wieder, sehr empfehlenswert!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2023

Julia M. uit Oldenburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Super!

Een liefdevol ingericht appartement met alles wat je nodig hebt, een goede keuken en veel boeken.
Mooie kleine rotsbaaien vlakbij en ook het zwembad is geweldig. En alles is zeer centraal in het dorp, dus ook zeer geschikt voor mensen zonder auto.
Perfect voor twee personen.
Het enige nadeel is dat de twee kamers eigenlijk één zijn en alleen worden gescheiden door transparante muren die ook niet tot aan het plafond reiken. Daarom minder aanbevolen voor een langer verblijf met vier personen (we waren er met twee kinderen), omdat er geen privacy is en je elkaar steeds weer wakker maakt met licht of geluiden.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. R. Kluzak:

Liebe Julia, vielen Dank für Ihre Bewertung. Dass die 2 Räume durch eine transparente Wand getrennt sind, ist in den Fotos deutlich sichtbar. Wenn man aber dennoch zu viert kommen möchte, kann man eine Privatsphäre nicht erwarten.

Augustus 2022

Michael J. uit Sydower Fliess

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren zeer tevreden.

De directe ligging aan het strand, dat in een korte wandeling te bereiken is, is geweldig.


De flat is prachtig en er is een heel groot raam van waaruit je heel mooi naar buiten kunt kijken.

U kunt recht voor de flat parkeren.
De verhuurster was erg aardig en liet ons alles goed zien zodat er geen vragen onbeantwoord bleven.
De communicatie werkte heel goed.

Ik kan de woning van harte aanbevelen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2022

Jasminka D. uit Hannover

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Onvergetelijke vakanties

We hadden een zeer aangenaam verblijf. Mevrouw Regina verwelkomde ons zeer hartelijk, haar flat heeft alles wat je nodig hebt om je meteen thuis te voelen, vooral de privé parkeerplaats in een beschermde residentie, recht voor de eveneens privé ingangsdeur is gewoon ideaal. Wij vonden de vele restaurants, cafés, boetieks en winkelmogelijkheden en de wekelijkse markt op loopafstand erg leuk. Je hebt hier echt geen auto nodig. Dankzij het prachtige zwembad en de vele zwembaaien konden we volop genieten van onze vakantie. We hadden al veel vakantiehuizen gehuurd, maar deze was de beste. We komen zeker terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. R. Kluzak

Mevr. R. Kluzak

Als professor plastische chirurgie runde ik samen met mijn vrouw tientallen jaren een praktijk voor plastische chirurgie in Hamburg. Na het beëindigen van deze professionele activiteit, realiseerden we onze droom om naar de Côte d'Azur te verhuizen. Nu willen we onze gasten ook het lokale, mooie klimaat en de nabijheid van de zee bieden in twee goed onderhouden villa's.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 362628

Laatst bijgewerkt: 16.04.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/362628.htm


«Mon Plaisir mit Pool am Strand.» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 24.04 tot 31.05.2024

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven