Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Racan

Max.  20   gasten
400m²  Woonoppervlakte
9 Slaapkamers
11  Badkamer
Max. 20  gasten
400m²
9 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De prachtige Villa Racan is een zorgvuldig gerestaureerd 19e eeuws landgoed, dat zijn gastvrije deur opende voor moderne nomaden en biedt een gevoel van traditionele Istrië met het comfort van moderne luxe. Dit ruime en mooie landgoed is geschikt voor maximaal 20 personen. De villa heeft 9 slaapkamers met houten balken aan het plafond en 11 badkamers, waarvan één met een traditioneel bad. De grotere eetkamer heeft ook twee eettafels en biedt plaats aan maximaal 20 gasten, terwijl de kleinere geschikt is voor een meer intieme eetervaring. De keuken is volledig uitgerust met alle moderne apparatuur en ingericht met elementen van zuiver hout. In de woonkamer is er een echte stenen open haard, die door het knisperen van het open vuur een echt thuisgevoel geeft. De hele villa is voorzien van airconditioning en biedt gratis WiFi op het hele landgoed.

De grote binnenplaats en de tuin met oude olijfbomen zijn perfect voor lange, zonnige dagen in de frisse Istrische lucht. Zelfs 3 overdekte terrassen zijn ideaal om buiten te eten en een houten pergola met wijnstok en stenen stortbak is de perfecte plek voor een kopje koffie in de ochtend. Het grote buitenzwembad is perfect voor zomerse verfrissingen na een lang zonnebad op de comfortabele ligstoelen. De buitendouche draagt zeker bij aan de charme van het zomeravontuur en het gevoel van harmonie met de natuur. Vila Racan biedt ook een kleine speeltuin voor de jongere kinderen en diverse leuke spelletjes voor volwassenen, waaronder darts en tafeltennis. De villa heeft een eigen parkeerplaats voor 7 auto's. De hele Langut is omgeven door een stenen muur die rust en privacy garandeert in een weelderige groene omgeving. Villa Racan heeft op magische wijze het geluk van oude tradities vermengd met modern comfort op een gastvrije manier en biedt het ware gevoel van een ontspannende en rustgevende vakantie waar u van

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 6
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 7
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 15 km

15 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 4 km

4 km

Stadscentrum 10 km

10 km

Luchthaven 27 km

27 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De prachtige villa ligt in de warme omhelzing van het binnenland van Istrië, in het kleine rustige dorpje Bokordići. Omgeven door weelderig groen en charmante stenen stadjes is het dorp Bokordići de perfecte plek voor een prettige en ontspannen vakantie. Het gebied staat bekend om zijn uitzonderlijke wandel- en fietspaden en de uitstekende keuken in tal van lokale tavernes. Vila Racan is een ideaal uitgangspunt om de wonderen van het Istrische schiereiland te verkennen, zoals het romantische Svetvinčenat met het fascinerende Grimani kasteel, waar de echte middeleeuwse toernooien worden gehouden. Het beroemde Rovinj is slechts een klein eindje rijden en is klaar om zijn volle pracht en praal te tonen aan de dromers die verlangen naar lange ontspannende wandelingen langs de stenen straten. Of bezoek het beroemde Poreč, bewonder de paleizen en geniet van verse zeevruchten in een van de vele restaurants. Vergeet niet andere mooie steden aan de westkust zoals Novigrad, Umag en het betoverende Vrsar en geniet van de ontdekking van duizenden prachtige stranden. De oostkust is een echt verborgen juweel waar je de oude trotse Labin, de smaragdkust van Rabac, de geheimen van het oude kasteel in Rakalj en vele andere charmante stadjes kunt vinden. De grootste Istrische stad Pula zal u fascineren met zijn ontelbare bezienswaardigheden, van het oude Romeinse amfitheater en de tempels tot de prachtige Venetiaanse paleizen, evenals talrijke winkels, restaurants en een levendig nachtleven. Vergeet niet het mysterieuze interieur van Istrië met Pazin en zijn indrukwekkende kasteel, de artistieke Groznjan en het wereldberoemde Motovun, die u zeker ademloos zullen achterlaten.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Paardrijden
Zwemmen
Duiken
Volleybal
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 600
Aanbetaling: 30 %

Annuleringsvoorwaarden:

  • Up to 4 weeks before the arrival day, a cancellation is possible free of charge, but the deposit is not refunded. We recommend the completion of a travel cancellation insurance. In the case of early departure, there is no claim to repay the remaining rent.

meer informatie:

Details bij aankomst worden bij de boekingsbevestiging verstrekt


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-12-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Travel Istria
Bedrijf T. Pula

Bedrijf T. Pula

Travel Istria is een modern toeristenbureau gevestigd in Pula, 2, gespecialiseerd in het boeken van vakantiewoningen en villa's met zwembad Eigenaar en oprichter Kristina Peršić heeft na jarenlange ervaring in het aanbieden van accommodatiediensten in haar eigen appartementen besloten om een ander model van agentschapsdiensten aan te bieden dan waar ze vroeger dagelijks mee te maken had. Verschillende behoeften van huurders en persoonlijke voorkeuren van gasten vereisen een speciale en persoonlijke benadering van beide. Daarom baseren we ons bedrijfsidee op een individuele aanpak die is afgestemd op de behoeften van elke huurder en elke gast, tegen de beste prijs Wij geloven dat het voor een succesvol bedrijf en een tevreden gast belangrijk is dat verhuurders zich zeker en onbezorgd aan de gasten kunnen wijden. Met onze steun en knowhow willen we onze huurders dit gevoel laten ervaren, zodat de gasten naar uw faciliteit kunnen komen en "Stay with a smile" - zoals onze slogan luidt.


Andere accommodaties van Bedrijf T. Pula

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf T. Pula

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 284382

Laatst bijgewerkt: 28.12.2023

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/284382.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven