Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Nieuwbouw Villa ****SANIVARO

Luxe vila gelegen in de ongerepte natuur, aangepast voor gezinnen met kinderen, gehandicapten,....

Max.  10   gasten
290m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers (+1)
3  Badkamer
Max. 10  gasten
290m²
4 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
35% 15.06 tot 28.06.2024
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

17 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
35% Korting 15.06 tot 28.06.2024

Gratis afzegging tot 40 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

17 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 4 Jaren online



Beschrijving

Vila SANIVARO is gelegen in het kleine Istrische dorpje Boškari, in de gemeente Svetvinčenat
Vila SANIVARO is een luxe en modern huis, gebouwd in 2019, ingericht met liefde, enthousiasme en zorg voor de details, wat haar gasten een thuisgevoel geeft. Deze luxe villa ligt aan het einde van het dorp, in een rustig en ongerept deel van de natuur aan het begin van een prachtig eikenbos, omgeven door wilde bloemen. Deze vila zorgt voor een ongeëvenaarde ervaring van rust en privacy, ver weg van de alledaagse drukte van alledag. De natuurlijke geur van het bos en de weiden is iets dat onvergetelijk is in deze onovertroffen schoonheid. Een spectaculair nachtelijk uitzicht op de hemel vol sterren, weg van alledaags lawaai en lichtvervuiling is een ander "klein" ding dat de romantische momenten van uw verblijf verrijkt
Interieur van de vila biedt luxe en ruime woonkamer met moderne grote keuken en eethoek, die wordt vervuld door het dagelijkse licht dat door de grote balkondeur naar binnen komt. Vanuit het dagelijkse deel van het huis is er uitzicht op het zwembad en het zonneterras, zodat de ouders hun kleintjes kunnen bekijken terwijl ze er in de tuin rondlopen. Villa heeft 4 comfortabele en volledig airco kamers op hetzelfde niveau als de andere delen van het huis. De kamers zijn uitgerust met tweepersoonsbedden, en in geval van nood kan het bed in twee kamers worden verdeeld. Op verzoek is er ook een kinderbedje aanwezig. Wi-Fi is beschikbaar in het hele huis.
De hele leefruimte ligt op hetzelfde niveau en is aangepast aan de beweging van gehandicapten in een rolstoel. Van buitenaf is het huis bereikbaar via een hellingbaan voor gehandicapten die vanaf de parkeerplaats voor het huis leidt.
Villa biedt optimale accommodatie voor 8 personen (optioneel 10) met 230 m2 gesloten ruimte en 60 m2 zomerkeuken met een grote BBQ en een moderne grote tafel waar uw interne kok heerlijke maaltijden kan bereiden voor familie en vrienden. Ononderbroken ruimte is er met het grote overdekte terras, waarop zich buiten een zithoek bevindt voor chill out, ontspanning, koffie of een cocktail. Een groot zwembad (44m2) omgeven door talrijke ligstoelen die ontspanning voor het hele gezin biedt, domineert de ruimte. Aan het einde van de zwembadzone is er een ontspanningszone, waar u in alle rust kunt enyoj in de schommel liggen en luisteren naar het gezang van de vogels.
Villa is gelegen op een terrein van 2400 m2, volledig omgeven door het hek, aangepast voor individuele verblijven, verblijven van gezinnen met kinderen of verblijven voor mindervaliden
Villa is vol met sportieve inhoud in de open ruimte waar uw kinderen zich naast het zwembad kunnen vermaken op de schommel, glijbaan of trampoline, of u kunt uzelf uitproberen in volleybal of badminton op de grote speeltuin. Voor de liefhebbers van binnensporten is er een grote zaal met tafeltennis, tafelvoetbal, darts of fitness (multifunctioneel oefenapparaat en orbitrek). Deze villa is een ideaal vertrekpunt voor een actieve vakantie in de natuur, want er is een directe toegang tot de 40 km lange fietsroute, en rustige paden zijn ideaal om te joggen of lange wandelingen te maken.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 22 km

22 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 7 km

7 km

Stadscentrum 7 km

7 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 20 km Pula

20 km

Station 7 km Cukrici

7 km

Snelweg-afrit 8 km Kanfanar

8 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Vila SANIVARO ligt op slechts 20 minuten rijden van de prachtige Adriatische zeestranden in alle richtingen - Pula, Bale, Duga Uvala, Medulin, Duga Tegelijkertijd kunt u vanuit vila vertrekken naar de dagelijkse excursies naar de bekende toeristische bestemmingen als Pula, Rovinj, Poreč, Opatija, Nationaal Park Brijuni, of om een actieve dag door te brengen in een leuk waterpark als Aquacolors (Poreč), Istralandia (Novigrad) of Glavani adrenaline park (Barban).

In geval van nood kunnen vriendelijke verhuurders u altijd ondersteunen met advies over lokale attracties of activiteiten, en kunnen u altijd helpen bij het organiseren van catering of bijvoorbeeld "truffeljacht".
De dichtstbijzijnde grotere plaats is de kleine stad Svetvinčenat. Svetvinčenat, Savičenta, San Vincenti, drie namen voor dezelfde plaats, afgeleid van de naam van de beschermheilige, de Spaanse martelaar Saint Vincent en de abdij met dezelfde naam, waar de stad zich heeft ontwikkeld.
De renaissancestad Svetvinčenat, een van de parels van Istrië, is een toeristische trekpleister geworden, vooral door de vele evenementen die plaatsvinden in de aantrekkelijke historische hoeken van onze stad. Het hart van Svetvinčenat is het centrale plein, "Placa" genaamd, samen met het kasteel van Morosini-Grimani, het symbool van de plaats en een van de belangrijkste Venetiaanse vestingwerken in Istrië.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Mountainbiken
Volleybal
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 09:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 40 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 07-03-2024


11 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.8 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2023

Mike K. uit Gera

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig huis op een rustige locatie

We hebben 11 prachtige dagen doorgebracht in dit huis. Het huis is top uitgerust en laat niets te wensen over. De verhuurders Iva en Robert zijn zeer betrokken en staan altijd klaar met advies en hulp. Het huis is afgelegen op het platteland in een klein dorp. Wie rust en afzondering zoekt, zit hier precies goed. Toch zijn de grotere steden zoals Pula, Rovinj en Porec binnen 25 tot 40 minuten te bereiken. Het verwarmde zwembad en de aanwezige sport- en recreatiemogelijkheden op het terrein hebben we uitgebreid gebruikt. Ook onze hond vond het grote, volledig omheinde terrein geweldig. Er zijn tal van wandelpaden in de omgeving. Voor ons was het een zeer geslaagde vakantie en we zouden op elk moment terugkeren. Nogmaals bedankt aan Iva en Robert. We hebben ons zeer op ons gemak gevoeld!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van Mevr. I. BILIĆ ZUBAN:

Dear Mike,

We are pleased to hear that you had wonderful holidays and that you brought nice memories and nice feelings from our VIlla Sanivaro.
You and your family were excellent guests, and we are pleased that we meet such a nice family!
You are always welcome to return to villa Sanivaro, we will be happy to host you again, anytime.
We wish to the whole family all the best, and hope that we will see each other again!

Iva and Robert

September 2023

Andreas S. uit Fahrenbach

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Prachtige villa

We hadden 10 heerlijke ontspannende dagen in Villa Sanivaro. Het hoogtepunt was het verwarmde zwembad dat we eind september nog uitgebreid hebben gebruikt. Het huis is super ingericht en er ontbreekt niets. Wie rust zoekt, zit hier precies goed. Met de auto kun je op korte afstand alles bereiken wat je nodig hebt. De eigenaren Iva en Robert zijn super aardig en behulpzaam. Ze hebben ons alles verteld wat we moesten weten (uitstapjes, restaurants, winkelen, stranden). Bedankt voor de mooie vakantie die we in jullie huis mochten doorbrengen. Jullie eigen appels waren erg lekker. We zullen de villa zeker aanbevelen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. I. BILIĆ ZUBAN:

Dear Andreas,

Thank you very much for your words, it is much appreciated.
We are very happy that you liked your stay in our Villa Sanivaro.
You and your family were great guests, and you are always welcome to come back any time.
Stay well and hope that we will see each other again.

All the best,

Iva and Robert

September 2022

Evelin S. uit 73663 Berglen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Gewoon perfect!

Wij hebben twee heerlijke weken doorgebracht in de prachtige Villa Sanivaro en kunnen deze accommodatie zonder voorbehoud aanbevelen aan iedereen die van rust en stilte houdt.
De uitrusting, de netheid van de villa, de geweldige gastheren Iva en Robert en natuurlijk de locatie - gewoonweg perfect!
Een ander hoogtepunt is het grote, verwarmde zwembad - echt geweldig om in te zwemmen.
We willen Iva en Robert hartelijk bedanken dat we onze twee honden mochten meenemen, hoewel normaal gesproken slechts één kleine hond is toegestaan.
Evi, Martin en onze twee pelsneuzen

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Antwoord van Mevr. I. BILIĆ ZUBAN:

Dear Evi and Martin,

We are really happy that you enjoyed your holidays in Villa Sanivaro.
Thank you for your nice words in review and for being such a wonderful guests!
Hope we will see each other again.
Stay well and enjoy!

Iva and Robert

Augustus 2021

Steffi H. uit Ludwigsburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtige accommodatie - Puur ontspanning!

De foto's spreken voor zich - de werkelijkheid is nog mooier. Perfecte locatie voor degenen die rust en ontspanning zoeken en het niet erg vinden om een ​​paar kilometer naar de zee te rijden (ongeveer 20 minuten met de auto).

Villa Sanivaro is volledig uitgerust, zeer modern en ruim - biedt alles voor een verblijf met meerdere personen. Ideaal voor gezinnen: leefruimte op één niveau, uitzicht op het zwembad vanuit de keuken, speeltoestellen aanwezig - en veel ruimte.

Iva en Robert zijn geweldige gastheren en waren altijd bereikbaar en zeer behulpzaam bij alle vragen. Bedankt voor de aangename en ontspannende vakantie in Villa Sanivaro.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Gezinnen met kinderen

Antwoord van Mevr. I. BILIĆ ZUBAN:

Dear Steffi,
Thank you for choosing Villa Sanivaro for your holidays. We are very happy to have you, your family and your friends as guests in our house, and that you enjoyed your stay. Thank you for your nice words and a beautiful message you left in Villa Sanivaro impression book. We wish to all of you luck and happiness and we hope we will see each other again, we can only wish guests like you.
Iva and Robert

Juli 2021

Andrea F. uit Schwandorf

4,8
5 5 5 4 5

Wunderschönes Ferienhaus

Superschönes Ferienhaus mit einer wirklich tollen Ausstattung. Es gibt sogar an jedem Fenster Fliegengitter und Rollos. Das Haus war sehr sehr sauber und top gepflegt. Auch das Anwesen war tadellos. Sogar spiele im Haus waren für die Kinder vorhanden. Es wird wirklich an alles gedacht, damit man einen wunderschönen Urlaub verbringen kann. Die Vermieter sind superfreundlich und standen immer mit Rat und Tat zur Seite. Wir können das Haus wirklich nur empfehlen und würden es jederzeit wieder buchen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Antwoord van Mevr. I. BILIĆ ZUBAN:

Dear Andrea, thank you very much for your nice recension, and nice description of our villa Sanivaro. We are pleased to hear that your stay in villa Sanivaro, was nice and that you enjoyed your holidays in peace and relax our villa gives. We are allways at disposition to our dear guests like you. Thank you for being nice guests, and hope that memories and impressions that you brought home from your holidays will keep you up for a long time.
Looking forward to see you again.
Iva and Robert

Juni 2021

Sven B. uit Würzburg

4,9
5 5 4.5 5 5

Wunderschönes Haus

Wir waren vor ein paar Wochen zu Gast mit Hund und Freunden. Das Haus und Vermieter sind einfach nur super. Das Haus selber bietet alles was ein schöner urlaub braucht. Ruhige Lage mitten in der Natur. Alles ist sauber und wie auf den Bildern . Danke Iva und Robert für den schönen Urlaub und man kann es nur weiterempfehlen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. I. BILIĆ ZUBAN:

Dear Sven and company, we are very pleased to hear that you enjoyed your holidays in Villa Sanivaro, and that you also enjoyed the nature and peaceful environment our Villa gives.
Stay well and hope we will see each other again.
Iva and Robert

September 2020

Tanja H. uit Möglingen

5,0
5 5 5 5 5

Urlaub im Traumhaus

Das Haus ist ein Traum. Man fühlt sich sofort wie zu Hause. Alles ist sehr großzügig gehalten. Man vermisst nichts. Es liegt etwas auserhalb am Rande eines Waldes und genau das hat seinen Reiz. Man kann dort die Ruhe genießen. Kinder können sich frei bewegen ohne das man sie immer gleich ermahnen müsste. Der Pool ist groß genug zum Schwimmen. Der Einstieg mit Treppe ist auch super. Auch der Aussenbereich lädt zum verweilen ein. Achja ein rießiger Grill ist auch da.
Es gibt ein Spielbereich draussen und einen Innen mit Tischtennis, Tischfussball, Darts und 2 Sportgeräte. Es sieht in Wirklichkeit so schön aus wie auf den Bildern. Dieses Haus hat einen Flair, der nicht zu beschreiben ist. Die Besitzer Iva und Robert hätten das Haus nicht besser planen können.
Sie haben uns genau erklärt wo man was unternehmen kann, wo die schönen Strände sind, wo man gut essen kann oder einkaufen....sogar kalte Getränke und Kekse haben sie vorbereitet. Sie haben uns sogar noch Obst vorbeigebracht. Sie sind sehr hilfsbereit und jederzeit erreichbar. Iva hat dann noch den Friseurtermin für uns vereinbart. Sie sind einfach tolle Menschen.
Wenn wir wieder mal in Istrien Urlaub machen, dann da.
Von dort aus erreicht man viele Sehenswürdigkeiten in 30 bis 60 min.
Wir hatten einen rundum gelungenen Urlaub.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. I. BILIĆ ZUBAN:

Dear Tanja and Klaus, we are pleased to have you as guests in our house and it was a pleasure to meet you. This small things we did for you were really small, and we have our guests allways on first place. At the end, it is allways nice when you are not at home, but you feel like at home, and you meet friends there. Thank you for visiting us, and we will be happy if you visit Istria again, to meet you again. Iva and Robert

Juni 2020

Michael J. uit Frechen

5,0
5 5 5 5 5

Traumhaus für den erholsamen Urlaub

Ein wirkliches Traumhaus welches keine Wünsche offen lässt.
Wer die Entspannung im Urlaub braucht ist hier genau richtig.
Auch lassen sich alle Städtchen Istriens in alle Richtungen in kurzer Zeit erreichen.
Empfehlenswert sind Ruvinj und der Nationalpark Brijuni.
Für ein wenig Nervenkitzel sorgt die Zip-Line in Pazin
Der morgendliche Brötchengang mit den Hunden nach Jursici ist der richtige Start in den Tag.
Einen großen Dank auch an unsere Gastgeberin Iva, die wirklich jederzeit mit Rat und Tat zur Seite stand und sich jederzeit wunderbar um einen kümmerte.
Alles in allem glatte 5 Sterne !!!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Mevr. I. BILIĆ ZUBAN:

Thank you very much for your nice recension and very expressive and detailed description of our villa, and all places that can be visited in our beautiful Istria. We are pleased to hear that your stay in villa Sanivaro, was like a dream, and that you enjoyed all the features, peace and relax our villa gives. Thank you for being nice guests, and hope that nice memories and impressions that you brought home from your holidays will keep you up for a long time.
Looking forward to see you soon back.
Iva and Robert

Juni 2020

Annett M. uit Klipphausen

5,0
5 5 5 5 5

Traumhaft

Die Villa ist wunderschön mit allem was man braucht und mit soviel Liebe dekoriert und ausgestattet, das man sich nur wohlfühlen muss. Der Pool ist total und der Fitness Raum auch perfekt ausgestattet, sowie für die kleinen einen super Spielplatz. Die Villa ist so ruhig gelegen das man einfach anschalten kann und ausschlafen kann. Wir empfehlen die Villa definitiv weiter und werden auch wieder kommen. Die Vermieter sind so hilfsbereit und freundlich, das war total super.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. I. BILIĆ ZUBAN:

Dear Annett,
Thank you for your stay in our Villa Sanivaro. It was plesure to meet you and your family and we are very happy that you have pleasent and peaceful holidays. Iva and Robert

Augustus 2019

Marina P. uit Lauchheim

5,0
5 5 5 5

Super Haus mit ruhiger Lage

Dieses Haus ist einfach ein Traum. Es bietet sehr viel Platz, sehr sauber, sehr Modern. Sehr grosser Pool. Der Spiel-Fitnessraum ist kühl gehalten. Die gesamte Planung des Hauses ist sehr durchdacht, einfach super. Es liegt im kleinen Dorf mit sehr ruhiger Lage. Die Hausbesitzer sind sehr sehr Nett und sehr Hilfsbereit. Wir empfehlen das Objekt auf jeden Fall weiter und kommen sehr gerne wieder. Vielen Dank!!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. I. BILIĆ ZUBAN:

Marina
Danke für die Bewertung.
Sie sind in meiner Villa immer willkommen.

Juni 2019

Thomas uit 74722

5,0
5 5 5 5

Ein Traumhaus um abzuschalten

Sehr gute und ruhige Lage.
Man kann in dem Haus sehr gut entspannen, da das Haus am Wald liegt.
Besonders ist uns auch die Sauberkeit des Pools und des Hauses aufgefallen.
Die Vermieter sind extrem nett und waren zu jedem Zeitpunkt behilflich.
Dieses Haus würde ich jedem weiterempfehlen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. I. BILIĆ ZUBAN

Mevr. I. BILIĆ ZUBAN

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 230369

Laatst bijgewerkt: 20.04.2024

Advertentie online sinds: 4 Jaren, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/230369.htm


«Nieuwbouw Villa ****SANIVARO» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 11 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
35% Korting 15.06 tot 28.06.2024

Gratis afzegging tot 40 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven