Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

huisje 'Meer aan Zee'

Callantsoog

Max.  4   gasten
65m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
65m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
15% 26.04 tot 30.04.2024
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

40 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
15% Korting 26.04 tot 30.04.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

40 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Het vakantiehuis

Het appartement Huisje "Meer aan Zee", Strandappartement 48, is gelegen op de begane grond van een wooncomplex. Met de auto passeert u eerst een barrière die met een pincode kan worden geopend. Het appartement heeft een eigen parkeerplaats. Op de binnenplaats kunnen kinderen naar hartelust spelen in de speeltuin. Er is ook een trampoline. Er is een overdekte opslagruimte voor fietsen. U kunt hier ook uw fiets parkeren.

U komt het appartement in de gang binnen. Er zijn twee tweepersoonskamers, beide met eigen badkamer (douche met thermostaatkraan, zwevend toilet, wastafel), elke slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden en u kunt tv kijken in bed (SMART flatscreen). Indien u dat wenst, kunt u gebruik maken van het nieuwe kinderbedje (neem uw eigen matrasbeschermer en bedlinnen mee) en de kinderstoel.

De gang leidt naar de woonkamer met moderne open keuken. De keuken is voorzien van alle gemakken: een Nespresso machine, een vaatwasser, een magnetron, een gasfornuis met 4 pitten en een koelkast. De eettafel voor 4 personen nodigt uit tot een gezellige maaltijd en de zithoek is volledig ingericht met een bank, fauteuils en een tafel. Ook de televisie ontbreekt hier niet. In de woonkamer is er ook speelgoed, spelletjes en boeken. Als het iets kouder is, maakt de vloerverwarming het appartement snel en comfortabel warm.

Vanuit de woonkamer komt u via de deur in de privétuin. Hier vindt u een houten tafel met ruime stoelen en een klein bankje van massief hout.
Er is WLAN in de residentie en in de gemeenschappelijke ruimte staat een wasmachine en een droger.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 0.4 km

0.4 km

Restaurant 0.4 km

0.4 km

Stadscentrum 0.4 km

0.4 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 70 km Schiphol

70 km

Station 11 km Schagen

11 km

Snelweg-afrit 20 km A9

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Plaats en locatie van de accommodatie
een prachtig vakantieoord in de buurt van het strand, de zee en het centrum; duinzicht inbegrepen!

Geniet in de zomer van de zon en het strand (op 100 meter afstand), wandel 's avonds rustig naar het centrum van Callantsoog (500 meter afstand) en drink een glas of een ijsje op een van de vele terrassen, of geniet van de avondzon in de tuin met een kopje Nespresso of een glas wijn. In het voorjaar fietst u door de prachtige bloemenvelden, doet u leuke boodschappen in Alkmaar of neemt u de veerboot en bezoekt u het waddeneiland Texel. Neem het hele gezin mee voor een strandwandeling in de herfst of winter en warm u op met een warme cacao in een van de strandcafés. Alles gaat, in elk seizoen, met ons luxe appartement, comfortabel ingericht voor 4 personen, als uitvalsbasis voor actie.

Ons strandappartement bevindt zich op de begane grond van een wooncomplex, tegenover de weg naar het strand, van waaruit het centrum te voet kan worden bereikt. Het appartement heeft 65 vierkante meter luxe keuken, 2 slaapkamers, 2 badkamers en een terras met uitzicht op het duin. Uw hond is ook welkom.

We hebben er alles aan gedaan om het appartement om te vormen tot een luxueuze en comfortabele "tijdelijke woning" waar iedereen welkom is. We nodigen u uit om langs te komen en te genieten van deze plek. Wijzelf ontspannen ons hier elke keer weer en komen dan helemaal tot rust.


De badplaats Callantsoog ligt in de kop van Noord-Holland, die bekend staat als een van de mooiste gebieden van Nederland. Het landschap bestaat uit strand, zee, duinen, polders en bloemenvelden. Callantsoog ligt achter de smalste duinenrij van Nederland, wat betekent dat je praktisch direct aan het strand staat. In 2000 werden alle stranden in Noord-Holland bekroond met de Blauwe Vlag. Dit betekent dat de stranden schoon en veilig zijn en over voldoende faciliteiten beschikken. Het noordelijk deel van Noord-Holland heeft ook de meeste zonuren van Nederland.

Callantsoog is het hele jaar door populair; duinen, zee en strand worden elk seizoen doorkruist. In de zomer zijn er dagelijks evenementen in het dorp en op het strand. De gezellige dorpskern heeft diverse restaurants, terrassen en winkels die het hele jaar door geopend zijn. In de zomermaanden zijn de winkels zelfs open tot de klok. In het binnenland zijn er dorpen en kleine steden te ontdekken. De vele fiets- en landwegen in dit gevarieerde gebied bieden iedere fietser vele mogelijkheden.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Tennis
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:30
Uitchecken: 10:30
Borg: € 150
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Minstens 3 dagen
Toeristenbelasting 2024 €2,00 p.p.p.n.
Energietoeslag €2,50 p.p.p.n.
Toeslag voor 1 hond 25 euro per week/weekend/weekend
In het hoogseizoen alleen per week te huur, vaste wisseldag in het hoogseizoen op vrijdag! Van april-oktober zijn de vaste wisseldagen vrijdag en maandag. Zelf beddengoed en handdoeken meenemen. Wil je je vakantie ontspannen beginnen? Huur dan je beddengoed voor €10,- per set Een handdoekenset is te huur voor €5,00 per persoon per set.
De prijzen in deze advertentie zijn gebaseerd op weekprijzen. Voor prijzen voor verblijf in het weekend/ midweek of andere perioden vragen wij u ons te mailen voor een prijsopgaaf of de prijslijst op onze website bekijken. De prijzen op websitezijn leidend. Wij behouden ons het recht toe om prijzen gedurende het seizoen aan te passen, u kunt hier geen rechten aan ontlenen.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Annulering door de huurder Deze dient altijd schriftelijk (per post of per mail) te geschieden. Hiervoor gelden de volgende regels: Aanbetalingen worden bij annulering niet geretourneerd. Wij raden u aan om een annuleringsverzekering af te sluiten bij uw bank of verzekeraar.
  • Bij annulering tot twee maanden vóór de dag van aankomst wordt 50% van de huursom in rekening gebracht.
  • Bij annulering tussen twee maanden voor de dag van aankomt en 21 dagen voor de dag van aankomst is 75% van de huur. Tussen 21 dagen en de dag van aankomst wordt de volledige huursom in rekening gebracht.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-04-2024


25 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
5.0 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2022

Heidi G. uit Jevenstedt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Graag weer naar Callantsoog

Wij, een koppel met een kleine hond, hebben hier een zeer ontspannen vakantie van twee weken doorgebracht. Het appartement ligt op de begane grond vlakbij het strand en dicht bij het centrum van het dorp. Winkelmogelijkheden, restaurants, alles dichtbij. Zeer schoon, smaakvol ingericht en uitgerust met alles wat we nodig hadden. We komen graag terug

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Juni 2022

Familie J. uit Sendenhorst

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Ferienwohnung

Wir waren rundum zufrieden mit unserem Urlaub im „Meer aan Zee“. Es war alles was man brauchte vorhanden, genügend Platz für 4 Personen, besonders mit den 2 Badezimmern hat es uns sehr gut gefallen und für unsere Kinder war die Auswahl der vorhandenen Spielzeuge und der Spielplatz im Innenhof wirklich toll. Die Lage ist besonders toll wegen der Strandnähe und auch zum Ortskern ist es sehr nah. Vielen Dank, wir kommen gerne wieder. 

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Mei 2022

Katja R. uit Grefrath

4,2
4 4 4 5 4
Toon Duits

Mooie tijd uit

We voelden ons zeer comfortabel in de flat!
De douche is een beetje schemerig en het water spat in de kamer ondanks het douchegordijn, maar er is een badkamer naast elke slaapkamer. Het zou geweldig zijn, vooral als je met een hond verblijft, als het terras van de buurman werd gescheiden door een hek of iets dergelijks.
De locatie en de toegang tot het strand is geweldig! Het vele speelgoed in de flat en de speeltuin voor de deur waren ook geweldig!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

November 2021

Laura D. uit Hamburg

5,0
5 5 5 5 5

Wundervoller Urlaub am Strand

Wir waren im November in dem Apartment Nummer 48! Der Ort ist klein, aber man hat alles was man braucht! Für Kinder ist es super, dass direkt im Innenhof ein Spielplatz ist. Der Weg zum Strand dauert drei Minuten.  Im Apartment ist an alles gedacht! Man braucht nicht mal Spielzeug für die kleinen mitbringen. Wir waren super zufrieden und würden jederzeit wiederkommen! 

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Oktober 2021

Petra M. uit Lünen

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schönes Appartement

Perfekte Lage, sehr gute gemütliche Ausstattung. Freundlicher Service vor Ort und über das Internet. Wir kommen bestimmt wieder !

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

September 2021

Evert M. uit Zwartsluis

4,8
4.5 5 4.5 5 5

prima

Onze vierde keer in dit appartement, na vorig bezoek een bescheiden facelift, maar met gevoel voor detail,
wederom genoten en als welkomstgeschenk heerlijk zeebanket (chocolaatjes). De weg over direct het duin op een gelijk aan zee. Volgend jaar weer!

Aanbevolen voor: Senioren, Strandvakantie

September 2021

Martina R. uit Mettmann

4,3
5 4 4 5 3.5

Sehr schöne Wohnung

Wir haben uns sehr wohlgefühlt in der sehr geschmackvoll eingerichteten Wohnung. Lage ist sehr zentral zum Strand und zum wunderschönen Callantsoog.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Augustus 2021

Rianne L. uit AMERICA

4,7
5 4.5 4 5 5

Perfect

We hebben hier een fantastische week gehad

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2021

Manon O. uit Doetinchem

4,9
5 5 4.5 5 5

Fantastisch vakantie huisje

Luxe vakantie huisje met een sfeervolle inrichting.
Perfect schoon en compleet.
Erg gastvrije ontvangst met lekkers, zelfs ook voor de hond.
Wij komen graag nogmaals terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2021

R.P. V. uit Zwolle

5,0
5 5 5 5 5

Super!!!

Superleuke week gehad in dit appartement. Bijzonder ruim en alles wat je nodig hebt aanwezig. Top locatie met prive parkeerplek, strand op nog geen 5 minuten wandelen. Callantsoog is ook een bijzonder leuk dorp! Voor herhaling vatbaar!!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2021

Gabriele F. uit Köln

4,9
4.5 5 5 5 5

Jederzeit wieder!

Ein gemütliches, geschmackvoll eingerichtetes Appartement in perfekter Lage. Strand , Restaurants und Einkaufsmöglichkeiten fußläufig erreichbar.
Alles hervorragend organisiert.
Wir kommen gerne wieder!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Mei 2021

Thea B. uit G

4,9
4.5 5 5 5 5

Huisje Meer aan Zee

Top accomodatie op een mooie locatie.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Mei 2021

Yvonne D. uit Helmond

5,0
5 5 5 5 5

Super fijn appartement

We hebben een hele fijne vakantie gehad in huisje Meer aan Zee. Het appartement was schoon, van alle gemalken voorzien en de bedden opgemaakt bij aankomst! Alles heedt een frisse uitstraling en de ligging aan de duinen is top! Wij komen zeker nog een keer als alles weer open is en we nog wat andere dingen kunnen bezoeken in deze omgeving! Het is een mooi stukje Nederland in een heel fijn appartement, op en top vakantie!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Mei 2021

Kirsten E. uit Eibergen

5,0
5 5 5 5 5

Topplek

Het huisje was top. De ligging is geweldig, dichtbij het strand, de supermarkt. Eigen parkeerplaats maakt het plaatje compleet.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Strandvakantie

Maart 2021

Raymond F. uit Zwolle

5,0
5 5 5 5 5

Heerlijk uitwaaien aan zee

prima accommodatie voor een lekkere vakantie aan zee.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Maart 2021

Jessica V. uit Gemert

5,0
5 5 5 5 5

Geweldig mooi plekje direct aan de zee

Heerlijk weekend gehad in een mooi gestyled appartement. Vanuit de huiskamer kijk je direct op de duinen, binnen 5 min. sta je op het strand. Callantsoog is een klein gezellig dorp met veel voorzieningen. Blij dat we in mei weer mogen!!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Januari 2021

Brigitte P. uit Oss

5,0
5 5 5 5 5

Wat een heerlijke plek om vakantie te vieren!

We waren aangenaam verrast, bij aankomst. Heel leuk en comfortabel ingericht huisje en netjes schoon. Er was ook gedacht aan kleine dingen zoals zeeppompjes, Nespressocups en zelf een paar goeie flessen wijn, die we tegen betaling van een klein prijsje konden gebruiken. Het enige nadeel is dat we na 3 nachten alweer maar huis moesten... Wij komen graag een keer terug dus!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Januari 2021

Caroline E. uit Zwolle

5,0
5 5 5 5 5

"Home away from Home"

Het was een fantastisch verblijf. Je steekt de straat over en je loopt door de prachtige duinen naar het strand. Voor ons zeker geen bestemming voor enkel in de zomer. Het huisje is van alle gemakken voorzien, de supermarkt en het dorpsplein zijn op loopafstand. Ook in de buurt zijn er mooie plekken om te ontdekken. Ik kan het iedereen aanraden!

PS, de eigenaren hebben zelfs heerlijke wijnen staan die je (uiteraard) tegen betaling kunt nuttigen. Daarnaast wordt er ook aan de kids gedacht met genoeg speelgoed en is er een speelplaats voor de deur.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Januari 2021

Gerben T. uit Zwolle

5,0
5 5 5 5 5

Een uitstekend begin van 2021

Een ontzettend prettig verblijf gehad in ‘Huisje meer aan zee’ te Callantsoog. Het huisje is netjes verzorgd, alles is aanwezig. De vloerverwarming was erg comfortabel bij terugkomst van een strandwandeling. Ook bij de slaapkamers aangrenzende badkamers geeft echt een gevoel van luxe.
De kinderen konden super en veilig spelen op de trampoline en de speeltoestellen.
Ligging tegenover strandopgang is ook voortreffelijk!
Graag komen we hier nog een keer terug voor een langer verblijf. Voor nu kon het jaar niet beter van start gaan.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

December 2020

Alexander T. uit Groningen

5,0
5 5 5 5 5

Heerlijk appartement, van alle gemakken voorzien!

We hebben de jaarwisseling doorgebracht in dit fijne appartement. Fijn binnenkomen in een warm appartement, met een presentje voor de gasten. Het appartement is gezellig ingericht, van alle gemakken voorzien. Heerlijk dicht bij het strand en het dorpje. In het huisje is het goed toeven. Speelgoed voor de kinderen, een plank vol boeken, goede tv's, vloerverwarming...heerlijk! Wij komen hier graag weer als we een verblijf aan zee zoeken! Bedankt voor de fijne dagen!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. H. Scholten:

Wat leuk om te lezen, dank je wel. Graag tot ziens in een van onze appartementen!

December 2020

Linda N. uit Apeldoorn

5,0
5 5 5 5 5

Meer aan zee, voelt als thuis!

Wat hebben wij genoten in ‘Meer aan zee’. Een huisje van alle gemakken voorzien & voelt als thuis. En zo dicht bij de zee en het dorp, een luxe!

Wij hopen hier zeker nog een keer terug te komen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. H. Scholten:

Fijn om te lezen dat jullie het zo fijn hebben gehad! Graag tot ziens in Callantsoog:)!

November 2020

Sanne V. uit Zevenaar

5,0
5 5 5 5 5

Top plekje!

We hebben met ons gezin (2 kinderen) een heerlijk weekend in dit net opgeknapte appartement gehad. Wanneer je aan komt rijden ziet het complex er niet direct uitnodigend uit qua bouwstijl, maar dat is de eigenaar niet aan te rekenen. Overigens is het terrein/ gebouw wel netjes; eigen parkeerplaats, overdekte fietsenstalling, klein speeltuintje met trampoline voor de kids. Eenmaal binnen in het appartement voel je je gelijk thuis, heel leuk ingericht, van alle gemakken voorzien, overal is aan gedacht. We voelden ons echt welkom. Tel daar de ligging ten opzichte van dorp en strand bij op; we komen dan ook graag nog een keer terug. Wat ook heel fijn was, snelle reacties van de verhuurder bij onze vragen via email, ook de borg ontvingen we snel weer terug op onze rekening.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2020

Bieneke M. uit Utrecht

5,0
5 5 5 5 5

Super Appartement, absolute aanrader!!!!!

We hebben een geweldig verblijf gehad in dit appartement. Het contact met de verhuurder ging moeiteloos, snelle reacties op onze vragen. Het appartement ligt op een super locatie, heel dicht bij strand en het dorpje. Het appartement is heel gezellig ingericht, nieuwe meubelen, mooier dan thuis;) en dat is wel eens anders in een vakantiehuisje. We voelden ons hier echt 'thuis'. We komen dan ook heel graag weer.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. H. Scholten:

Wat leuk om te lezen, dank je wel. Graag tot ziens!

September 2020

Bea D. uit Amsterdam

5,0
5 5 5 5 5

schönes Appartement mit Blick auf die Dünen

Wir hatten eine tolle Zeit in dieser Wohnung. Schön eingerichtet, alles war da für einen angenehmen Aufenthalt. Ein angenehmer Kontakt mit dem Vermieter vor der Abreise, auch sehr wichtig für uns. Callantsoog ist ein angenehmer Badeort für Jung und Alt. Alles ist zu Fuß von der Wohnung aus zu erreichen. Wir können diese Wohnung auf jeden Fall empfehlen und würden gerne wiederkommen!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2020

Herman uit Arnhem

5,0
5 5 5 5 5

Super verblijf gehad!!!!

Bedankt voor een heerlijke vakantie in jullie huisje!
Fantastische ligging, kan niet mooier!
Duin over en zo aan het strand! Ongekend! Unieke ervaring!
Een heerlijk huisje, van alle gemakken voorzien! Goede bedden, complete huisraad. Volgend jaar zeker weer terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Mevr. H. Scholten:

Hallo,
Het was fijn om jullie als gasten te mogen ontvangen. Dank voor de lovende woorden. Graag tot ziens!


Contactpersoon

Bedrijf Luxe huisje aan Zee
Mevr. H. Scholten

Mevr. H. Scholten

Welkom bij 'Luxe huisje aan Zee'. Sinds 2014 verhuren we (nu 3) appartementen in Callantsoog. We rijden ook graag met onze 3 kinderen en onze hond Pip naar Callantsoog. We genieten dan van het strand, de zee en de gezelligheid van dit kleine kustplaatsje We hebben ons best gedaan om de appartementen zorgvuldig in te richten. We hopen dat u zich ook in onze appartementen thuis zult voelen. We hopen u te zien in Callantsoog! Liefde, Hanneke


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 285259

Laatst bijgewerkt: 15.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/285259.htm


«huisje 'Meer aan Zee'» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 25 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
15% Korting 26.04 tot 30.04.2024
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven