Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis in Hüttau vlakbij skigebied

Max.  10   gasten
120m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 10  gasten
120m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkeuken(TV(kabel), waterkoker, fornuis(keramisch), koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed, wastafel), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet))

Op de 1e etage: (woonkeuken(TV(kabel), radio, fornuis(keramisch), koffiezetapparaat, oven, magnetron, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(stapelbed, stapelbed, wastafel, balkon), slaapkamer(2-pers. bed, wastafel, balkon), badkamer(douche, wastafel, toilet, verwarming(vloerverwarming)), toilet(verwarming(vloerverwarming)))

verwarming(CV), tuin, tuinmeubilair, BBQ, parking, speeltoestellen

Dit prachtige vakantiehuis voor maximaal 10 personen ligt in het kleine stadje Hüttau in het Salzburgerland en biedt een geweldig uitzicht op het omliggende berglandschap en de stad Hüttau.

Het vakantiehuis beschikt over 2 woonkeukens, 4 ruime slaapkamers, 2 badkamers, een balkon, een skiopslag en toegang tot de grote tuin. U kunt direct bij het huis parkeren.

In de winter is dit huis een ideaal startpunt voor wintersport. Op slechts 15 autominuten van Hüttau ligt de ingang van Ski Amade, het grootste wintersportgebied van Oostenrijk met in totaal 760 kilometer piste en 270 liften. Vanuit Flachau wordt u rechtstreeks naar de Salzburger Sportwelt vervoerd, waar 250 kilometer aan pistes en 97 liften beschikbaar zijn. De uitgestrekte skigebieden Kleinarl/Flachauwinkl/Zauchensee en Flachau/Wagrain/St. Johann zijn de absolute topbestemmingen van het netwerk.

Wandelen, langlaufen en rodelen behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. In de zomer komen actieve vakantiegangers aan hun trekken in de prachtige omgeving, maar ook rustzoekers, en in de zomer biedt het avontuurlijke zwemmeer Eben im Pongau veel zwemplezier!

Direct in de stad of in St. Johann im Pongau zijn er voldoende winkels voor de dagelijkse boodschappen, evenals een goede keuze aan restaurants.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Barbecue
Speeltuin
Parkeren

Badkamer

aparte wc's 2


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Radio
Satelliet / kabeltelevisie
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 10

2 tweepersoonskamer
2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 5 km

5 km

Skilift 1 km

1 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km



Recreatiemogelijkheden

Skiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 18 jaar zijn niet toegestaan


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


15 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,4 van 5
4.4 Inrichting
4.4 Prijs / kwaliteit
4.4 Service
4.4 Ligging
4.4 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Martin Lange

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Super vriendelijke verhuurder. Huis schoon. De keuken is ook erg groot. Bedden zijn ook geweldig

Bart De Greef

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Prima aankomst, mooie ligging. Moesten wel zelf vragen of de keuken/zitkamer boven ook open kon terwijl die toch echt bij het huis is inbegrepen. Verder heel fijn huis.

annelies hendriks

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

We hebben een relaxte vakantie gehad in Haus Waltraud. Vriendelijke mensen, huis is prima alles wat je nodig hebt is aanwezig.

Jaroslaw Antosz

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Pools

Goed uitgeruste keuken, altijd warm water, mooie właścicieleBrak ventilatie in het toilet. Geen toegang tot het internet.

Jean-Marc VILA

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Frans

charmant huisje met een mooi balkon met bloemen als op ansichtkaarten

Peter Le Comte

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Schitterende ligging, super rustig. Je moet je wel willen verplaatsen : het huisje ligt afgelegen maar zo heb je meteen ook de rust. Geen drukte van een stad.

Blazej Siwiec

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Pools

nabijheid van centra narciarskichkonieczność gebruik van sneeuwkettingen

Nicole Mürtz

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

zeer leuke vakantie met leuke verhuurders.

Pieter Bak

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Een mooi, groot vakantiehuis in een mooie omgeving met een mooi uitzicht vanaf het balkon. Ruime slaapkamers, 2 badkamers en ook nog een apart toilet. Grote woonkeuken met alle voorzieningen. Jammer dat er geen comfortabele bank of stoelen zijn. Na een lange dag weg is dat wel een gemis. Het huis ligt op een boerderij, met jonge kinderen, vlakbij een actieve kerktoren en op hoorafstand van de A10. Voor mensen die van rust en stilte houden is het dan minder geschikt. Vriendelijke gastvrouw!

Johan Van Der Meirsch

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Huisje is zeer netjes en goed ingericht: de ruime slaapkamers beschikken allemaal over eigen lavabo, en er is veel kastruimte. Badkamer en toilet proper en voldoende ruim. Keuken goed uitgerust. Omgeving is heel rustig en toch vlakbij dorp en autosnelweg, ideaal voor uitstapjes. Verhuurders wonen ook op het domein en zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Onze kinderen konden spelen met hun kinderen en huisdieren en een kijkje nemen op de boerderij. Het was voor ons een zeer geslaagde vakantie!

Johan Van Der Meirsch

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Huisje is zeer netjes en goed ingericht: de ruime slaapkamers beschikken allemaal over eigen lavabo, en er is veel kastruimte. Badkamer en toilet proper en voldoende ruim. Keuken goed uitgerust. Omgeving is heel rustig en toch vlakbij dorp en autosnelweg, ideaal voor uitstapjes.
Verhuurders wonen ook op het domein en zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Onze kinderen konden spelen met hun kinderen en huisdieren en een kijkje nemen op de boerderij. Het was voor ons een zeer geslaagde vakantie!

S.E Slegt

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het huis is fraai gelegen op een berg die, als het gesneeuwd heeft met winter banden te bereiken is. de indeling van het huis is ruim opgezet met 3 keer een grote tweepersoons slaapkamer een grote woonkeuken van alle gemakken voorzien. Zeker een aanrader! wij hebben er een geweldige vakantie gehad.

Annie Thys

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Mooi en zeer rustig gelegen, met zicht op de bergen. Bergweg van Hüttau naar vakantiehuis, aanduiding straat en nummer ontbreken, dus niet zo simpel te vinden. Sympathieke verhuurders, zeer proper en gerieflijk huis. Kleine kommetjes en ovenschotels ontbreken, voor de rest voldoende materiaal. Dagelijks autorit naar mooie langlaufgebieden. De tweede keuken diende als speelkamer voor de kinderen. Wij - grootouders, kinderen en kleinkinderen - hebben genoten.

Błażej Siwiec

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Pools

zeer aangenaam verblijf, de gastheren vriendelijk, behulpzaam en ontvankelijk voor onze aandacht. huis gelegen in een schilderachtig gebied, maar een aanzienlijk deel van wat in winterse omstandigheden maken het noodzakelijk om sneeuwkettingen te gebruiken. ski-resorts in pronieniu 30 km.

Pieter Bak

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Een mooi, groot vakantiehuis in een mooie omgeving met een mooi uitzicht vanaf het balkon. Ruime slaapkamers, 2 badkamers en ook nog een apart toilet. Grote woonkeuken met alle voorzieningen.

Jammer dat er geen comfortabele bank of stoelen zijn. Na een lange dag weg is dat wel een gemis. Het huis ligt op een boerderij, met jonge kinderen, vlakbij een actieve kerktoren en op hoorafstand van de A10. Voor mensen die van rust en stilte houden is het dan minder geschikt. Vriendelijke gastvrouw!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Objectnummer: 300115

Laatst bijgewerkt: 09.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/300115.htm


«Vakantiehuis in Hüttau vlakbij skigebied» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 15 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat