Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Rustig vakantiehuis in de Ardennen met...

Max.  6   gasten
75m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 6  gasten
75m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (ingang(buitenom bereikbaar), tuin)

Op de 1e etage: (open keuken(waterkoker, fornuis(4 kookplaten, keramisch), koffiezetapparaat(filtermaling, pads), oven, magnetron, afwasmachine, 2x koelkast(+ vriesvak)), woon/eetkamer(2-pers. slaapbank(140 x 200 cm), TV, eettafel, radio), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed(140 x 200 cm), strijkplank, strijkijzer), badkamer(douche(aangepast voor invalide), wastafel, toilet, haardroger))

ledikant, tuinmeubilair, BBQ, parking

Dit rustige vakantiehuis in de Ardennen is voorzien van een barbecue en een parkeerplaats voor je auto. Er is 1 slaapkamer waar 4 gasten in kunnen verblijven. Dit is een geschikte optie voor stellen.



In het dorpje Carlsbourg, waar het vakantiehuis gevestigd is, zit een supermarkt waar je in de ochtend een heerlijk ontbijtje kunt scoren. Daarnaast beschikt het dorpje over een school en een heel klein winkelcentrum (Mohy Equipements). In Paliseul, 5 km verderop, kun je uit eten gaan in een van de restaurantjes.



Het vakantiehuis is voorzien van een volledig uitgeruste open keuken met waterkoker, fornuis en 2 koelkasten met vriesvak. Er is een parkeerplaats voor je auto en de tuin is ingericht met sfeervol tuinmeubilair. De ingang wordt gedeeld met de eigenaar van het pand.



Het is aan te raden om een auto tot je beschikking te hebben zodat je gemakkelijk naar de verschillende bezienswaardigheden in de omgeving kunt rijden.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

4-pits kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Radio
Kinderbed
WiFi
Strijkijzer
Strijkplank
Haardroger
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom

Status

lift

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Skilift 22.9 km

22.9 km

Restaurant 2.7 km

2.7 km

Luchthaven 78.7 km Arlon/Sterpenich Airport

78.7 km

Station 0.75 km Carlsbourg

0.75 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 5/dier/nacht. De huurder dient zorg te dragen voor de netheid van de vakantiewoning/tuin.
Bedlinnen: Aanwezig.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: gratis (op aanvraag).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

De huiseigenaar woont in hetzelfde huis als waar de vakantiewoning gelegen is
Parkeerplaatsen 1


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


30 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,3 van 5
4.3 Inrichting
4.3 Prijs / kwaliteit
4.3 Service
4.3 Ligging
4.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Nicky van de Groep

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Wij hebben ons heerlijk vermaakt, we zijn naar meerder plekken gereden en hebben veel gewandeld en dingen gezien

David Monteyne

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Heel vriendelijke mensen!Gezellig appartement waar we 4 nachten verbleven met ons 2 dochters.Mooie omgeving waar er veel wandelmogelijkheden zijn.

Van Kerschaver Katrien

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooie omgeving. Hele vriendelijke mensen.

Ina Blankenstijn

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We werden vriendelijk ontvangen. Het huisje is knus maar gezellig en alles is aanwezig. Vaatwasser ontbrak jammer genoeg. Verder mooie omgeving en genoeg te doen!

Menno Schaaij

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

De aankomst was top, de accommodatie was gezellig en compact, de omgeving was prachtig

Jolande Snelders

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Lieve gastvrouw en gastheer, mooi schoon appartement. Beetje gedateerde meubels maar mooie rustige plaats om te wandelen en omgeving te verkennen.

Ina Brunsveld

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Goed te vinden, vriendelijke mensen. Accommodatie eenvoudig maar wel schoon.

Van Den Heuvel Steven

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Ruime bovenverdieping met alles aanwezig. Goede uitvalbasis voor leuke uitstapjes in de buurt. Super lieve eigenaar die ook Nederlands praat.

Peter Delepierre

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Wat een heerlijk verblijf vlakbij Bouillon. Het appartement is echt ruim. Alles was voorzien! De eigenaar is een hele, lieve vrouw.

Gillian Moortgat

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Gastvrije en lieve eigenaars. Vrouw kan en wil Nederlands spreken, man spreekt enkel Frans. Tijdens het verblijf ook steeds mogelijk om hen te contacteren voor vragen. Alles was zeer proper en de accommodatie komt overeen met de foto's. Toilet en douche zijn geschikt voor mindervaliden, vooral het douchen was een zaligheid. Zeer ruim voorzien van allerlei materiaal (wasmachine, koelkasten, vriezer, borden, messen, glazen, friteuse, grilplaat,...) Enig klein minpuntje was de hoorbare aanwezigheid van de eigenaars en voor ons iets te harde matras. Alles bij elkaar genomen verdient dit verblijf een 9/10 en is voor deze prijsklasse echt een topper!

Erik Schulte

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het vakantiehuisje staat in een mooi rustig dorpje. De dichtbijzijnde winkels staan op loopafstand van het huisje. Het huisje staat ook dichtbij de provinciale wegen dat je snel naar verschillende plekken van de Ardennen brengt. We werden vriendelijk ontvangen door de eigenaren van het huisje. Hoewel hun moedertaal Frans is, konden zich goed in het Nederlands verstaanbaar maken. Tijdens ons verblijf vroegen ze ons wat we van het onderkomen vonden en of alles ook naar ons zin was. Het onderkomen is eenvoudig ingericht, maar het verblijf is schoon en netjes en dat is het belangrijkste. We hebben een mooie vakantie gehad en hebben veel dingen ondernomen. Het huisje staat centraal in de omgeving waarbij de toeristische trekpleisters goed bereikbaar zijn. Nu we terugkijken op onze vakantie en onderkomen zijn we van mening dat het ons goed bevallen is.

Wim Van den Eynde

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Zeer mooi en proper, een echte aanrader! Alle comfort aanwezig. Vriendelijke en behulpzame eigenaars. In de nabije omgeving kan men mooie wandelingen maken en iets verder ligt dan Bouillon dat zeker een bezoekje waard is. In één woord: geslaagd!

marc heinen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Huisje is makkelijk te vinden in een mooie landelijke omgeving. Werden vriendelijk ontvangen door de eigenaren, hele aardige mensen. Hebben het hele appartement laten zien en namen de tijd om alle vragen te beantwoorden. Zag er erg schoon en netjes uit. Van alle gemakken voorzien, echt alles aanwezig. Eigenaren wonen beneden, vakantie appartement ligt erboven. Mensen die van absolute rust en stilte houden dienen er rekening mee te houden dat de eigenaren natuurlijk óók (hoorbaar) aanwezig zijn, dan is deze woning wellicht minder passend.

Mathias De Lameillieure

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We werden heel goed ontvangen. We kregen informatie verschillende mogelijke uitstappen. De accommodatie is perfect voor 2 personen. Het is een ruim appartement. Mooi en rustig gelegen.

Erik Schulte

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het vakantiehuisje staat in een mooi rustig dorpje. De dichtbijzijnde winkels staan op loopafstand van het huisje. Het huisje staat ook dichtbij de provinciale wegen dat je snel naar verschillende plekken van de Ardennen brengt.



We werden vriendelijk ontvangen door de eigenaren van het huisje. Hoewel hun moedertaal Frans is, konden zich goed in het Nederlands verstaanbaar maken. Tijdens ons verblijf vroegen ze ons wat we van het onderkomen vonden en of alles ook naar ons zin was.

Het onderkomen is eenvoudig ingericht, maar het verblijf is schoon en netjes en dat is het belangrijkste.



We hebben een mooie vakantie gehad en hebben veel dingen ondernomen. Het huisje staat centraal in de omgeving waarbij de toeristische trekpleisters goed bereikbaar zijn.



Nu we terugkijken op onze vakantie en onderkomen zijn we van mening dat het ons goed bevallen is.

marc heinen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Huisje is makkelijk te vinden in een mooie landelijke omgeving. Werden vriendelijk ontvangen door de eigenaren, hele aardige mensen. Hebben het hele appartement laten zien en namen de tijd om alle vragen te beantwoorden. Zag er erg schoon en netjes uit. Van alle gemakken voorzien, echt alles aanwezig.

Eigenaren wonen beneden, vakantie appartement ligt erboven.

Mensen die van absolute rust en stilte houden dienen er rekening mee te houden dat de eigenaren natuurlijk óók (hoorbaar) aanwezig zijn, dan is deze woning wellicht minder passend.

Anne Marrez

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Frans

Zeer goed. Goed onthaal. Zeer schoon appartement, zeer goed uitgerust. Zeer mooie grote badkamer. Nikkel kamer. Heel goed koken. Mogelijkheid om buiten te eten en barbecue. Rustige plek en zeer goed gelegen. Ik raad ten zeerste aan. Daarnaast hond toegestaan !!!!

Peggy Wolf

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Belvilla had het verkeerde adres doorgegeven waardoor wij de accomodatie niet konden vinden. Contact met de eigenaar van het huisje viel niet mee aangezien deze geen Nederlands sprak. De accomodatie lag in een zeer mooie omgeving maar het huisje zelf was zeer gehorig.

Elizabeth Walker

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Frans

Mijn aankomst verliep erg goed. Er was ruimte om de auto bij het huis te parkeren, dus niet te ver voor bagage. Er is een veld met kerstbomen aan de voorkant en in de verte een aantal mooie uitzichten op de Ardennen iets verderop in de straat. Hoewel het geen typisch huis in de regio is, is het wel gezellig en goed onderhouden.

Gillian Moortgat

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Gastvrije en lieve eigenaars. Vrouw kan en wil Nederlands spreken, man spreekt enkel Frans. Tijdens het verblijf ook steeds mogelijk om hen te contacteren voor vragen.

Alles was zeer proper en de accommodatie komt overeen met de foto's.

Toilet en douche zijn geschikt voor mindervaliden, vooral het douchen was een zaligheid.

Zeer ruim voorzien van allerlei materiaal (wasmachine, koelkasten, vriezer, borden, messen, glazen, friteuse, grilplaat,...)

Enig klein minpuntje was de hoorbare aanwezigheid van de eigenaars en voor ons iets te harde matras.

Alles bij elkaar genomen verdient dit verblijf een 9/10 en is voor deze prijsklasse echt een topper!

Wim Van den Eynde

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Zeer mooi en proper, een echte aanrader! Alle comfort aanwezig.

Vriendelijke en behulpzame eigenaars.

In de nabije omgeving kan men mooie wandelingen maken en iets verder ligt dan Bouillon dat zeker een bezoekje waard is.

In één woord: geslaagd!

Jessica Epskamp

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Zeer gehorig. We zijn hier nu drie dagen elke morgen om half 6 wakker omdat de bewoners dan opstaan. Twee honden bij ons waar we geen kant mee opkunnen omdat ze in de voortuin geen kant op kunnen de bewoners om de haverklap als ze aanslaan of door het raam staan te kijken of via de deur staan te kijken. Met dit warme weer is het op de bovenverdieping waar je zit niet uit te houden vanwege de warmte. Kortom voor ons een zeer teleurstellende ervaring waar we zeker niet nogmaals naar toe zullen gaan. Dit verblijf is eigenlijk alleen geschikt voor ouderen alles is daar op aangepast. Aangepaste douche, keuken laag. Jammer dat je geen foto's kunt bijvoegen want de foto's op de plaatjes zijn heel vertekenend.

Erik Schulte

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Het vakantiehuisje staat in een mooi rustig dorpje. De dichtbijzijnde winkels staan op loopafstand van het huisje. Het huisje staat ook dichtbij de provinciale wegen dat je snel naar verschillende plekken van de Ardennen brengt.



We werden vriendelijk ontvangen door de eigenaren van het huisje. Hoewel hun moedertaal Frans is, konden zich goed in het Nederlands verstaanbaar maken. Tijdens ons verblijf vroegen ze ons wat we van het onderkomen vonden en of alles ook naar ons zin was.

Het onderkomen is eenvoudig ingericht, maar het verblijf is schoon en netjes en dat is het belangrijkste.



We hebben een mooie vakantie gehad en hebben veel dingen ondernomen. Het huisje staat centraal in de omgeving waarbij de toeristische trekpleisters goed bereikbaar zijn.



Nu we terugkijken op onze vakantie en onderkomen zijn we van mening dat het ons goed bevallen is.

marc heinen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Huisje is makkelijk te vinden in een mooie landelijke omgeving. Werden vriendelijk ontvangen door de eigenaren, hele aardige mensen. Hebben het hele appartement laten zien en namen de tijd om alle vragen te beantwoorden. Zag er erg schoon en netjes uit. Van alle gemakken voorzien, echt alles aanwezig.

Eigenaren wonen beneden, vakantie appartement ligt erboven.

Mensen die van absolute rust en stilte houden dienen er rekening mee te houden dat de eigenaren natuurlijk óók (hoorbaar) aanwezig zijn, dan is deze woning wellicht minder passend.

Anne Marrez

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Frans

Zeer goed. Goed onthaal. Zeer schoon appartement, zeer goed uitgerust. Zeer mooie grote badkamer. Nikkel kamer. Heel goed koken. Mogelijkheid om buiten te eten en barbecue. Rustige plek en zeer goed gelegen. Ik raad ten zeerste aan. Daarnaast hond toegestaan !!!!

Peggy Wolf

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Belvilla had het verkeerde adres doorgegeven waardoor wij de accomodatie niet konden vinden. Contact met de eigenaar van het huisje viel niet mee aangezien deze geen Nederlands sprak. De accomodatie lag in een zeer mooie omgeving maar het huisje zelf was zeer gehorig.

Elizabeth Walker

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Frans

Mijn aankomst verliep erg goed. Er was ruimte om de auto bij het huis te parkeren, dus niet te ver voor bagage. Er is een veld met kerstbomen aan de voorkant en in de verte een aantal mooie uitzichten op de Ardennen iets verderop in de straat. Hoewel het geen typisch huis in de regio is, is het wel gezellig en goed onderhouden.

Gillian Moortgat

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Gastvrije en lieve eigenaars. Vrouw kan en wil Nederlands spreken, man spreekt enkel Frans. Tijdens het verblijf ook steeds mogelijk om hen te contacteren voor vragen.

Alles was zeer proper en de accommodatie komt overeen met de foto's.

Toilet en douche zijn geschikt voor mindervaliden, vooral het douchen was een zaligheid.

Zeer ruim voorzien van allerlei materiaal (wasmachine, koelkasten, vriezer, borden, messen, glazen, friteuse, grilplaat,...)

Enig klein minpuntje was de hoorbare aanwezigheid van de eigenaars en voor ons iets te harde matras.

Alles bij elkaar genomen verdient dit verblijf een 9/10 en is voor deze prijsklasse echt een topper!

Wim Van den Eynde

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Zeer mooi en proper, een echte aanrader! Alle comfort aanwezig.

Vriendelijke en behulpzame eigenaars.

In de nabije omgeving kan men mooie wandelingen maken en iets verder ligt dan Bouillon dat zeker een bezoekje waard is.

In één woord: geslaagd!

Jessica Epskamp

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Zeer gehorig. We zijn hier nu drie dagen elke morgen om half 6 wakker omdat de bewoners dan opstaan. Twee honden bij ons waar we geen kant mee opkunnen omdat ze in de voortuin geen kant op kunnen de bewoners om de haverklap als ze aanslaan of door het raam staan te kijken of via de deur staan te kijken. Met dit warme weer is het op de bovenverdieping waar je zit niet uit te houden vanwege de warmte. Kortom voor ons een zeer teleurstellende ervaring waar we zeker niet nogmaals naar toe zullen gaan. Dit verblijf is eigenlijk alleen geschikt voor ouderen alles is daar op aangepast. Aangepaste douche, keuken laag. Jammer dat je geen foto's kunt bijvoegen want de foto's op de plaatjes zijn heel vertekenend.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie op de boerderij

Objectnummer: 301957

Laatst bijgewerkt: 07.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/301957.htm


«Rustig vakantiehuis in de Ardennen met...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.3 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 30 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat