Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis nabij Malmedy met sauna en...

Max.  15   gasten
400m²  Woonoppervlakte
7 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 15  gasten
400m²
7 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal, zitkamer(TV, DVD-speler, koel-/vriescombinatie), eetkamer(eettafel, CD-speler), keuken(fornuis, koffiezetapparaat, oven, combimagnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie, strijkplank, strijkijzer), slaapkamer(2-pers. bed, wastafel), slaapkamer(2-pers. bed, wastafel), badkamer(douche, douche, wastafel, toilet), speelkamer(tafeltennistafel), toilet)

Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed, wastafel), slaapkamer(1-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed, stapelbed, wastafel, toilet), slaapkamer(2-pers. bed, wastafel, toilet), slaapkamer(2x 1-pers. bed, wastafel), badkamer(douche, douche, wastafel, wastafel, toilet, toilet))

Zolder: (badkamer(2x douche, wastafel, toilet), relaxruimte(radio), sauna(privé, 6 personen)(infraroodsauna))

recreatieruimte, skiberging, magnetron, bubbelbad, sauna, wasmachine, verwarming, tuin(omheind), fietsenberging, tuinmeubilair, BBQ(houtskool), parking, parasol, jeu de boules baan, zandbak, glijbaan, kinderbed, kinderbed, kinderstoel, kinderstoel, gezelschapsspellen

Geniet van een heerlijke vakantie in deze leuke accommodatie net buiten Malmédy. Het is voorzien van een sauna, een groot bubbelbad, een skiberging en een heerlijke tuin. Met 7 slaapkamers voor 15 personen is het een goede keuze voor grote groepen die houden van wandelen, skiën en natuur.

Het verblijf is gelegen in Mont in de Hoge Venen, op 4 km van Malmédy. In Malmédy vind je tal van leuke winkels en restaurants waar je kunt aanschuiven voor een heerlijk diner. In de nabije omgeving zijn er verschillende wandelroutes uitgestippeld en ook de fietsliefhebber kan hier zijn hart ophalen. In de regio vind je onder meer het raceparcours van Francorchamps, het stuwmeer van de Gileppe, het natuurpark van de Hoge Venen, het wildpark Forestia en Plopsa Coo, voor de kinderen. Skiën, langlaufen, fietsen, mountainbiken; het is allemaal mogelijk!

Het vakantiehuis met 3 verdiepingen heeft een oppervlakte van 400 m² en is omgeven door een aantrekkeljike tuin. De ruime zolder kan gebruikt worden voor seminars, ontspanning of meditatie. Je beschikt over een woonkamer met tv, een eetkamer en een goed uitgeruste keuken.
Licentie- of registratienummer: 111061 HEB-TE-417654-D154

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zandbak
Parkeren
Terras
Tafeltennis
tuin met schutting

Badkamer

aparte wc's 3


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Televisie
Radio
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Strijkijzer
Strijkplank
Rookmelder
Parasol
Fietsenstalling
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 15

7 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Restaurant 0.02 km

0.02 km



Recreatiemogelijkheden

Skiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 300 terug 14 dagen na vertrek. U dient de borg contant te betalen bij aankomst.
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; € 50/verblijf. Huisdieren alleen toegestaan mits aangelijnd / in bench.
Bedlinnen: Aanwezig.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis.
Kinderbed + Kinderstoel: gratis (op aanvraag).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 25 jaar zijn niet toegestaan
De vakantiewoning ligt op hetzelfde terrein als dat van de huiseigenaar.
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


18 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,1 van 5
4.1 Inrichting
4.1 Prijs / kwaliteit
4.1 Service
4.1 Ligging
4.1 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Herman Lassche

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Ontzettend fijn en goed verblijf gehad. Helaas naderhand vervelende en vage claims ontvangen. Daarnaast moest de borg op hun persoonlijke rekening overgemaakt worden, wat het proces erg vaag maakt. Helaas moeten we de review nu al invullen, mogelijk wordt het nog goed afgehandeld. Maar voor nu zijn we in ieder geval ontevreden over de claim en communicatie. Huis is verder prachtig en alles is goed voor elkaar!

Boogerd

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Wat een mooi huis! Aardige eigenaren. Dankjulliewel, het was een zeer geslaagde vakantie.

Remko Doorn

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Engels

Het huisakte aan onze verwachtingen. Prima keuken en de jacuzzi was ruim genoeg om in te spelen en zwemmen voor kinderen.
Het is wel wat gehorig als je beneden slaapt.
Voldoende ruimte door het hele huis heen.

Marleen Douwes - Breedveld

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Het huis voldeed aan de verwachting. Was ruim omgezet met genoeg slaapkamers en badkamers. De jacuzzi werkte perfect en was lekker warm. Het huis is groot genoeg voor een grote groep. Het huis heeft meerdere koelkasten en vriezers, wat erg fijn is met een groot gezelschap. Eigenaar was goed te bereiken en was aanwezig bij de sleuteloverdracht. Uitleg was helder en duidelijk, fijn contact. Het huis was inclusief beddengoed en bad linnen, wat ideaal is! Fijn verblijf gehad

Pips Luppens

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Groot gezellig huis met afgesloten tuin, alles aanwezig. Mooie omgeving om te wandelen.

Mariëlle Born Westra

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Super fijn huis voor grotere groep. Wij waren met 4 kleinere gezinnen en hebben het heerlijk gehad. De living en de grote zolder hebben wij nauwelijks gebruikt omdat er genoeg plek is in de eetkamer, en het overdekte Whirpool/pingpong kamer. Fijne tuin met kinderspeelhuisje glijbaan. Wij hebben genoten. Vlak achter het huis een halve route gelopen langs het water en over rotsen geklommen. Zal deze route niet aanraden met jonge kinderen. Maar dag later naar de hoge venen met de kinderen (10 min rijden) en dit was prima te doen en een leuke tocht (zelfs met kinderwagen). Keuken is goed uitgerust, en van alle gemakken voorzien. 1 punt van aandacht is het afval scheiden. Dit gebeurt in België net iets anders als in Nederland waardoor wij dit niet juist hadden gedaan en dit niet zou worden meegenomen door de afvalbedrijven. Dus vooral voor de Nederlanders onder ons goed scheiden van het afval en ongeveer alleen luiers gaan bij de restafval. Overig in speciale zakken.

Claudia Visser

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Leuk huis, goede ruimte voor veel Personen. Jacuzzi is top. Sauna, relax ruimte allemaal heerlijk. Helaas zijn de omwonenden niet blij met toeristen. Er staan overal borden. Wij waren in de winter en met familie. Dus hebben geen overlast veroorzaakt.

Inge Pieneman

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Engels

Positieve punten was de grootte van het huis en de omgeving is fantastisch voor mountainbiken en wandelen. Negatieve punten: -jacuzzi stonk en 1 van de kinderen heeft een dubbele oorontsteking opgelopen ondanks dat de schoonmaak instructies gewoon zijn uitgevoerd.-de kinderen kunnen overdag geen geluid(spelende kinderen) maken, de huiseigenaar heeft op dag 3 een appje gestuurd dat de politie zou komen voor overlast vanuit de buren(deze zijn niet gekomen). - omdat de kinderen van bed hebben gewisseld waren meerdere bedden beslapen. Dat, plus de vieze jacuzzi was bij eindinspectie reden voor de eigenaresse om tegen ons uit te vallen. Als er problemen zijn, los je dat in onze optiek professioneel op en communiceer je daar helder over obv feiten. Na 2 weken is de situatie nu dat de borg niet is overgemaakt, maar ook nergens over gecommuniceerd. Wij hebben de vakantie afgesloten met een negatief gevoel. We raden gezinnen aan met dit huis niet aan als ze dergelijke ervaringen willen vermijden.

Gretel Torfs

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Na een grondige uitleg en rondleiding, hebben wij genoten van de zeer ruime woning met 7 slaapkamers en voldoende sanitair. Van de mooie tuin hebben wij door de regen niet kunnen profiteren, maar des te meer van de pingpongtafel en de swimspa. Er is meer dan voldoende materiaal om zelf te koken. Zeker een aanrader van een grotere groep

Sarina Vandersmissen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Zeer aangename ervaring. Rustig gelegen, winkels dichtbij in de buurt. Relaxerende jacuzzi, propere kamers, alle benodigheden die we nodig hadden waren aanwezig in het huis. Zeer vriendelijke eigenaars. We zouden zeker nog eens terugkomen!

Jan van der Schee

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

We hebben een heerlijke week gehad in dit mooie huis. We werden zeer vriendelijk ontvangen door mevrouw en na een rondleiding waar alles goed werd uitgelegd kon de vakantie beginnen. Het huis is ruim genoeg om niet constant op elkaars lip te hoeven zitten. Een ruime tuin, grote buitenplaats waar we heerlijk konden barbecuen, sauna, grote jacuzzi en een mooie keuken. Malmedy is vlakbij en daar kan je alles halen. Wij gingen 's morgens brood halen bij het bakkertje in Xhoffraix wat erg goed is. Waar wel rekening mee moet worden gehouden is dat je na 22:00 uur stil moet zijn ivm de buren. Maar voor de rest een toptijd gehad.

Patrick Haesen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Wij hebben met de ganse familie heel erg genoten van ons verblijf in dit huis. Alle comfort en voorzieningen zijn aanwezig. Hele grote tuin waar je allerlei spelen kan doen. Mooie omgeving met leuke wandelingen. vriendelijke huiseigenaars die heel begripvol zijn (kapot kinderbedje werd meteen vergoed). Goede, degelijke barbecue die goed bakt. Hele grote jaccuzzi waar je met 8 personen kan van genieten. Kortom, een aanrader voor velen en uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. patrick haesen

Ilona Richter

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

Helaas was de whirlpool niet bruikbaar vanwege bewolking. Dat was jammer, want dat is een van de redenen waarom we voor dit pand hebben gekozen. Bestek en servies waren vies, alles moest eerst gewassen worden. Er is nog ruimte voor verbetering als het gaat om netheid. Anders was het verblijf erg leuk

Jens Vloeberghs

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

We beleefden een zeer fijn weekend met verschillende gezinnen in deze prachtige woning. Alles is voor handen zowel wat betreft de kamers, douches, bestek, ruime zit en eethoek, speelgoed voor kinderen, grote jacuzzi, prachtige wandelingen kortbij,... .

Dian van den Berg

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Mooi huis , groot , voldoende ruimte , mooie zwemspa, grote tuin. Mooi afgemaakt voor kinderen! Schoon, en zeer netjes

In 't Ven

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Zeer aan te bevelen locatie met erg mooie omgeving en zeer mooie faciliteiten ter plaatse

Ingrid Van Bouchaute

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Les hirondelles prachtig huis zeer comfortabel. Mooie tuin en vooral de zwem jacuzzi super. Alles is aanwezig. Echt een aanrader

Johan Van Sieleghem

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Het verblijf is zeer uitgebreid uitgerust wat betreft bedden, douches, sanitair, keukengerei, koelkasten etc. De tuin, de grote jacuzzi en de sauna vormen een meerwaarde. De omgeving is zeer wandelvriendelijk. Er zijn tal van bewegwijzerde wandelingen beschikbaar. De Hoge Venen zijn vlakbij. Fietsers en bikers komen heel zeker ook aan hun trekken. Goede bakker in Xhoffrai. Restaurant om de hoek. Malmédy met alle nodige winkel- en andere faciliteiten op 10 minuten rijden van het huisje.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 302555

Laatst bijgewerkt: 19.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/302555.htm


«Vakantiehuis nabij Malmedy met sauna en...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.1 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 18 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat