Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Groot 18e-eeuws huis in het hart van het typi...

Max.  8   gasten
262m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
262m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal, zitkamer(TV, open haard), eetkamer, open keuken(kookplaat(keramisch), waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat(filtermaling), koffiezetapparaat(pads), oven, magnetron, afwasmachine, koelkast(Amerikaans), Blender), toilet, wasruimte(wasmachine))

Op de 1e etage: (slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. bed), slaapkamer(1-pers. hoogslaper, stapelbed), badkamer(ligbad, douche, wastafel), recreatieruimte(TV, zithoek, DVD-speler))

Op de 2e etage: (slaapkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm)), slaapkamer met badkamer(1-pers. bed, douche, wastafel, toilet))

streamingservice, ledikant, bad of douche, verwarming(CV, olie), airconditioning, terras, tuin(omheind), fietsenberging, tuinmeubilair, ligbedden, BBQ, parking, ligstoelen, parasol, glijbaan, tafelvoetbal, kinderbed, kinderstoel, strijkplank, gezelschapsspellen, Schommel, Oplaadpaal voor elektrische auto’s

Dit grote antieke vakantiehuis beschikt over een omheinde tuin en ligt in het typische dorp Champlon. Het leuke stulpje bij de zuiderburen beschikt over 4 slaapkamers waar 8 gasten in kunnen verblijven. Je kunt 1 huisdier meenemen naar deze accommodatie die ideaal is voor gezinnen.



Begin de dag met een gezonde wandeling door het bos, dat op 400 m van de accommodatie te vinden is. Je kunt de dagelijkse boodschappen halen bij de supermarkt 2 km verderop en het dichtstbijzijnde restaurantje vind je op eveneens 2 km van het verblijf.



De accommodatie is voorzien van een badkamer met onder andere een douche en een wastafel. Als je een avond niet uit eten wilt gaan, kun je zelf een heerlijk diner bereiden in de keuken. Het huis beschikt over speeltoestellen en een glijbaan voor de kinderen en een parkeerplaats voor je auto.



Met de auto kun je gemakkelijk reizen naar de verschillende plaatsen in de omgeving van het verblijf. De snelweg ligt op 2 km afstand.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Parkeren
Terras
tuin met schutting
Wallbox (E-laadstation)

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

Badkamer 1

badkamer met ligbad


Keuken

Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Ligstoelen
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Strijkplank
Rookmelder
Parasol
Fietsenstalling
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 8

4 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 5 km

5 km

Skilift 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 0.05 km

0.05 km

Snelweg-afrit 2 km N4

2 km



Recreatiemogelijkheden

Skiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 18:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 350. U dient de borg contant te betalen bij aankomst.
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; € 10/nacht. De huurder dient zorg te dragen voor de netheid van de vakantiewoning/tuin.
Bedlinnen: Zelf meenemen.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Zelf meenemen.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis.
Hout: Inclusief.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


22 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Jiska Meijer

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Het ruimste, meest compleet ingerichte, schoonste vakantie huis ooit! Geen insecten, overal horren, nergens stof, echt een 10.

Patrick Smets

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Zeer vriendelijk onthaal, huis in perfecte en nette staat, zeer mooie rustige omgeving. Prachtige tuin

Kristel Borremans

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Accueil personnalisé avec de petites attentions aussi bien pour les adultes que pour les enfants. Le logement est propre, bien décoré et super bien équipé. Nous avons réellement apprécié.

Steve Perree

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Alles was Top !! Ontvangst , properheid.. Werkelijk zoals het is op de foto's. Wij waren met 4 volwassenen en 4 kinderen , was perfect van grootte.

Erna Cornfield-Bruin

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Door een misverstand over tijdstip van aankomst verliep de sleuteloverdracht niet helemaal optimaal, maar door de hartelijkheid en vriendelijkheid van Didier en Florence werd dat ruimschoots goed gemaakt en direct vergeten. Au coeur de Champlon is een zeer ruime en rijk uitgeruste gîte die werkelijk van alle gemakken is voorzien. Het enige dat we 'misten', was een kaasschaaf ;-) De inrichting van het huis is comfortabel met een gezellige uitstraling en absoluut niet gemeubileerd met de oude zooi van zolder of oma. Mede door de fraaie omheinde tuin een ideale accommodatie voor mensen met kinderen (speeltoestellen, aparte game-tv) en/of honden (dicht bij bossen en velden). 's Morgens een wandeling met de hond naar de 1 km verderop gelegen bakker was een mooie start van de dag. Met de hond vervolgens de paden op, de lanen in op de in directe omgeving van de gîte goed aangegeven mooie wandelroutes en skiloipes en onze e-books gaven ons de rust en 'onthaasting' die we in de Ardennen zochten en vonden. Ook kun je prima fietsen in de directe omgeving van Champlon-Tenneville. Verder is op 15-25 auto-minuten van Champlon genoeg te zien en te doen, zoals o,a, de brouwerij van La Chouffe, parc à gibier St. Hubert, Bastogne oorlogsmuseum en het kasteel van La Roche. De service is ook goed, want een probleem dat zich voordeed met de warmwatervoorziening werd door Didier en Florence ook in het weekend voortvarend opgepakt. Kortom we hebben genoten van ons verblijf en kunnen eigenlijk wel zeggen dat we dit by far de beste accommodatie vinden die we tot heden (25 jaar) in de Ardennen hebben gehuurd. Puntje van aandacht: omdat Champlon een rustig dorpje is ver buiten de echte toeristische centra is het wel erg handig als je (een beetje) Frans spreekt. Een ding is zeker, we komen Au coeur de Champlon terug!

Revita Marsala

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Fijne accommodatie. Hele mooie huis met aura... rustige omgeving

Sofie Van den Eynde

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Ruime, gezellige woning. Frigo voldoende groot, voldoende keukengerei. De trap kraakt wat maar dat heeft ons niet gehinderd. Gezellige tuin. Wel wat inkijk.

Kris Van Nieuwenhove

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Mooie uitvalsbasis voor verschillende uitstappen in de omgeving.

Sofie van Helmond

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Wat een mooi en groot huis! Ook erg schoon en met veel liefde ingericht, waardoor het niet aanvoelt als een vakantiehuisje, je voelt je echt thuis. Onze dochter van 3,5 heeft genoten van alle speelgoed wat aanwezig is en alle leuke DVD’s. Ook de tuin is super voor kinderen. Heerlijk groot een ook weer erg compleet; naast de mooie schommel en glijbaan, ook in het schuurtje nog verschillende opties aan buitenspeelgoed. Kortom; echt een aanrader voor gezinnen of families met kinderen. Enig klein nadeeltje is dat het huis aan een doorgaande weg ligt waar af en toe wat drukker verkeer rijdt, maar wij hebben ons daar niet aan gestoord.

Esther Budding

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We werden door de gastvrouw ontvangen in een huis dat ze al lekker verwarmd hadden, zodat het heerlijk aangenaam was. Er stond lokaal bier en appelsap in de koelkast, het haardhout was met aanmaakhout opgestapeld in de openhaard, zodat we het alleen aan hoefde te steken. De bedden waren opgemaakt, er lagen handdoeken klaar, werkelijk alles wat je bedenken kunt en meer was aanwezig in het huis. Ook zaken als keuken- en toiletpapier, zeep, afwasmiddel, koffie, thee, kruiden, afwasborstel. Bovendien was alles brandschoon. De afgesloten tuin is ook ideaal voor mensen met kleine kinderen en/of honden. Ruimte genoeg om te spelen en ze kunnen nergens heen. Ik kan dit huis zeer zeker aanraden!

Marie Bocquillet

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Frans

Allereerst zeer aardige gastheren en attent op onze verzoeken. Een "all in" huisje is dus toiletpapier inbegrepen, schoonmaakproducten inbegrepen, tissues overal, houtvuur met reserve, barbecue met houtskool is ook inbegrepen, water en elektriciteit. Naast het beddengoedpakket dat ook bestaat uit handdoeken en badhanddoeken en opgemaakte bedden bij aankomst

Manon Avermaete

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Hoewel er bij aankomst wat verwarring was over het huisnummer kan ik niets dan positief zijn over dit huisje. Dit huisje is een pareltje. Je verwacht het niet, de gevel verklapt weinig. Het verbaasde ons dan ook, tijdens de rondleiding van de erg vriendelijke huiseigenaar, hoeveel ruimte er is. Het is geen groot open ruimte maar net dat gaf het huis zijn charme. Het heeft allerlei kamertjes en stuk voor stuk voorzien van alle comfort! De kinderen konden hun geluk niet op. Ook de speeltuigen in de tuin hadden succes. Wij waren er maar een weekend maar al bij de eerste stap in het huis zaten we in vakantie modus! De lieve attentie (streekproducten) en de aanwezigheid van alle basisproducten maakten het ons verblijf des te aangenamer. Niets vervelender dan nog afwassponzen te moeten gaan halen bij aankomst! Wij komen zeker terug!

Tony Van Meel

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Een schitterend verblijf. Huisje Tip Top in orde. Groot terras en omheinde tuin. We voelden ons hier direct thuis ( en onze hond trouwens ook ! ). We hadden geweldig goed weer en als wandelaar kan je hier in deze streek je hartje ophalen.

Erna Cornfield-Bruin

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Door een misverstand over tijdstip van aankomst verliep de sleuteloverdracht niet helemaal optimaal, maar door de hartelijkheid en vriendelijkheid van Didier en Florence werd dat ruimschoots goed gemaakt en direct vergeten.

Au coeur de Champlon is een zeer ruime en rijk uitgeruste gîte die werkelijk van alle gemakken is voorzien. Het enige dat we 'misten', was een kaasschaaf ;-)

De inrichting van het huis is comfortabel met een gezellige uitstraling en absoluut niet gemeubileerd met de oude zooi van zolder of oma. Mede door de fraaie omheinde tuin een ideale accommodatie voor mensen met kinderen (speeltoestellen, aparte game-tv) en/of honden (dicht bij bossen en velden).



's Morgens een wandeling met de hond naar de 1 km verderop gelegen bakker was een mooie start van de dag. Met de hond vervolgens de paden op, de lanen in op de in directe omgeving van de gîte goed aangegeven mooie wandelroutes en skiloipes en onze e-books gaven ons de rust en 'onthaasting' die we in de Ardennen zochten en vonden.



Ook kun je prima fietsen in de directe omgeving van Champlon-Tenneville. Verder is op 15-25 auto-minuten van Champlon genoeg te zien en te doen, zoals o,a, de brouwerij van La Chouffe, parc à gibier St. Hubert, Bastogne oorlogsmuseum en het kasteel van La Roche.



De service is ook goed, want een probleem dat zich voordeed met de warmwatervoorziening werd door Didier en Florence ook in het weekend voortvarend opgepakt.



Kortom we hebben genoten van ons verblijf en kunnen eigenlijk wel zeggen dat we dit by far de beste accommodatie vinden die we tot heden (25 jaar) in de Ardennen hebben gehuurd. Puntje van aandacht: omdat Champlon een rustig dorpje is ver buiten de echte toeristische centra is het wel erg handig als je (een beetje) Frans spreekt. Een ding is zeker, we komen Au coeur de Champlon terug!

Sofie van Helmond

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Wat een mooi en groot huis! Ook erg schoon en met veel liefde ingericht, waardoor het niet aanvoelt als een vakantiehuisje, je voelt je echt thuis. Onze dochter van 3,5 heeft genoten van alle speelgoed wat aanwezig is en alle leuke DVD’s. Ook de tuin is super voor kinderen. Heerlijk groot een ook weer erg compleet; naast de mooie schommel en glijbaan, ook in het schuurtje nog verschillende opties aan buitenspeelgoed.

Kortom; echt een aanrader voor gezinnen of families met kinderen.

Enig klein nadeeltje is dat het huis aan een doorgaande weg ligt waar af en toe wat drukker verkeer rijdt, maar wij hebben ons daar niet aan gestoord.

Tony Van Meel

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Een schitterend verblijf. Huisje Tip Top in orde. Groot terras en omheinde tuin. We voelden ons hier direct thuis ( en onze hond trouwens ook ! ). We hadden geweldig goed weer en als wandelaar kan je hier in deze streek je hartje ophalen.

Manon Avermaete

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Hoewel er bij aankomst wat verwarring was over het huisnummer kan ik niets dan positief zijn over dit huisje. Dit huisje is een pareltje. Je verwacht het niet, de gevel verklapt weinig. Het verbaasde ons dan ook, tijdens de rondleiding van de erg vriendelijke huiseigenaar, hoeveel ruimte er is. Het is geen groot open ruimte maar net dat gaf het huis zijn charme. Het heeft allerlei kamertjes en stuk voor stuk voorzien van alle comfort! De kinderen konden hun geluk niet op. Ook de speeltuigen in de tuin hadden succes. Wij waren er maar een weekend maar al bij de eerste stap in het huis zaten we in vakantie modus! De lieve attentie (streekproducten) en de aanwezigheid van alle basisproducten maakten het ons verblijf des te aangenamer. Niets vervelender dan nog afwassponzen te moeten gaan halen bij aankomst!



Wij komen zeker terug!

Henri Delanghe

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Goede locatie van het huis (omgeving Saint-Hubert, Laroche, etc.), veel mooie wandelmogelijkheden in de buurt, huis erg ruim en erg volledig uitgerust, erg vriendelijke ontvangst met streekproducten etc., zeker aan te raden

Marie Bocquillet

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Frans

Allereerst zeer aardige gastheren en attent op onze verzoeken. Een "all in" huisje is dus toiletpapier inbegrepen, schoonmaakproducten inbegrepen, tissues overal, houtvuur met reserve, barbecue met houtskool is ook inbegrepen, water en elektriciteit. Naast het beddengoedpakket dat ook bestaat uit handdoeken en badhanddoeken en opgemaakte bedden bij aankomst

Bert Potargent

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Een super mooie Gîte op een geweldige locatie. De Gîte is super mooi opgemaakt en voorzien van alles wat je wilt tijdens je vakantie. Daarenboven zorgt de hartelijke ontvangst met zelfs een lokaal presentje er voor dat je direct van je vakantie kan beginnen te genieten. Het ontdekken van alle leuke authentieke aspecten van de Gîte en daarna de afgesloten tuin met speeltuin maakt van de locatie een super leuke ervaring. Alsook de locatie zelfs is top. Binnen de korste keren sta je in een geweldig natuurpark, een pittoresk dorpje of zelfs een winkelcentrum.

Esther Budding

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We werden door de gastvrouw ontvangen in een huis dat ze al lekker verwarmd hadden, zodat het heerlijk aangenaam was. Er stond lokaal bier en appelsap in de koelkast, het haardhout was met aanmaakhout opgestapeld in de openhaard, zodat we het alleen aan hoefde te steken. De bedden waren opgemaakt, er lagen handdoeken klaar, werkelijk alles wat je bedenken kunt en meer was aanwezig in het huis. Ook zaken als keuken- en toiletpapier, zeep, afwasmiddel, koffie, thee, kruiden, afwasborstel. Bovendien was alles brandschoon.



De afgesloten tuin is ook ideaal voor mensen met kleine kinderen en/of honden. Ruimte genoeg om te spelen en ze kunnen nergens heen. Ik kan dit huis zeer zeker aanraden!

Steven De Winter

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Deze consequent stijlvol ingerichte gîte is voorzien van alles wat je nodig hebt voor een aangename vakantie. Zeer goed uitgeruste keuken, airco in de slaapkamers en de badkamers zijn voorzien van wat extra luxe. Ideaal voor een zomers verblijf.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 303178

Laatst bijgewerkt: 18.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/303178.htm


«Groot 18e-eeuws huis in het hart van het typi...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 22 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat