Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Gezellig familiehuis met zwembad

Max.  10   gasten
500m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
5  Badkamer
Max. 10  gasten
500m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (ingang, woonkamer(TV, eettafel, open haard, zithoek, draadloos muzieksysteem, bar), keuken(kookplaat, broodrooster, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koelkast, vriezer, kinderstoel), toilet, relaxruimte(wasdroger, bubbelbad, douche, wasmachine), zwembad(privé, binnen))

Op de 1e etage: (slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, toilet, airconditioning, kinderbed), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, toilet, airconditioning), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, toilet, airconditioning), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, toilet, airconditioning), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, zithoek, bubbelbad, douche, wastafel, wastafel, toilet, airconditioning))

eettafel, zithoek, streamingservice, bad of douche, verwarming, terras, terras, tuin, tuin, fietsenberging, tuinmeubilair, ligbedden, BBQ, parking, ligstoelen, parasol, zwembad(privé, binnen), strijkplank

Geniet van een heerlijke vakantie in dit karakteristieke vakantiehuis in Moorslede. Deze gezellige woning is voorzien van een fijne tuin, een terras en 5 slaapkamers met een ensuite badkamer. De woning is uiterst geschikt voor families.

Het centrum van Moorslede ligt niet ver van de woning en je kunt er de boodschappen doen in de plaatselijke Carrefour. Bovendien zijn er restaurants waar je 's avonds gezellig kunt dineren. Het verblijf ligt vlak bij de Franse grens waardoor een bezoek aan het gezellige Lille ook tot de mogelijkheden behoort.

Alle slaapkamers zijn voorzien van een eigen badkamer en airconditioning. Er is een privézwembad aanwezig en je kunt tot rust komen in de ontspanningsruimte, voorzien van een bubbelbad. De open haard functioneert tevens als barbecue en je kunt gezellige uurtjes doorbrengen aan de bar.

De vakantiewoning is onderdeel van een knusse hoeve waarop de eigenaars ook zelf wonen. Het organiseren van feesten is hier niet toegestaan.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Zwembad
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 5

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat
Broodrooster

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Ligstoelen
Wasmachine
Wasdroger
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Strijkplank
Parasol
Fietsenstalling
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 10

5 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Restaurant 8.5 km

8.5 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; € 50/verblijf.
Bedlinnen: Aanwezig.
Badhanddoeken: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

De vakantiewoning ligt op hetzelfde terrein als dat van de huiseigenaar.
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


28 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Inge Wachtmeester

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Prachtig huis en van alle gemakken voorzien!

Steven Callens

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Engels

Heel leuk verblijf en accommodatie! Ik vond het geweldig! Zal terugkomen

Jos Peters

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Héél mooi huis netjes alles alles goed onderhouden en zeer vriendelijke mensen. Voor herhaling zeker weten !!! Groetjes Jos Peters Fotograaf

Sharon Hoppenreijs

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Echt super mooie accommodatie, heerlijk zwembadje en enorme jacuzzi. Hele vriendelijke beheerster!

Manon Le Blanc

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Super fijn huis van alle gemakken voorzien. Gastvrouw mega vriendelijk, kleine ongemakken meteen verholpen. Echt een heerlijk weekend gehad!

Weerd Mues

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Mooi verzorgd huis met rustige omgeving. Leuk ontvangst, wederom een aanrader voor vriendengroepen of families.

Ann Debosschere

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Prachtig gerenoveerde hoeve met veel faciliteiten. Enorm genoten van de mega Jacuzzi.

Remco

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Netjes en verzorgd, wel slechte pannen

Jeanine van Dommele

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Geweldige villa om met vrienden naar toe te gaan. Alles is super nieuw en schoon, hebben er een fantastisch weekend gehad.

Kristof Van Crombrugge

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Accomodatie: SUPER !

Sylke Remels

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hadden een fantastisch verblijf in de vakantiehoeve van Mieke. Ze was heel attent en we konden altijd bij haar terecht. We waren op zoek naar een verblijf met 5 slaapkamers en waar een hond toegelaten was, we konden ons geen betere woning voorstellen!

Dominique Kloosterman

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Wij zijn hier met een groep vrienden heen geweest voor een lang weekend. Top accommodatie met hele vriendelijke gastvrouw die altijd voor ons klaar stond. Schoon luxe en vriendelijk geprijst helemaal top!

Michael Smith

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Engels

Fantastische plek voor een grote gezinsvakantie met meerdere generaties. Genoeg ruimte voor iedereen om te relaxen en dan samen te komen. Geweldige locatie omdat er veel WW1-dingen te zien en te doen zijn in en rond Leper.

Miriam Smits

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Het huis is geweldig! Heel ruim, met 5 mooie slaapkamers met eigen badkamers. De woonkamer is groot, met ruimte voor iedereen, ook voor kleine kinderen om even rond te rennen. De keuken is goed uitgerust. Er zijn 2 vaatwassers en 2 koelkasten, meer dan voldoende serviesgoed en pannen. De tuin is afgesloten dus ook daar kunnen kleine kinderen heerlijk spelen. Mieke is een geweldige gastvrouw, die bij elke vraag klaarstaat. Voor ons grote gezin met kleinkinderen is dit een fantastische plek!

Katrien Van den Broeck

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Dit is dan Genieten met een grote G. Een uitstekende uitvalsbasis om de Westhoek te ontdekken. Het huis was ideaal voor ons gezin. Na een dag cultuur/geschiedenis, was het altijd heerlijk ‘thuiskomen’. We kunnen dit alleen maar 200% aanraden. Een uitstekend verblijf, adembenemend interieur, gezellig zwembadje en een rustgevende jacuzzi. Zalig. Wij komen zeker terug!

Anita den Hollander

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Zeer vriendelijk ontvangst bij aankomst! De hoeve is zeer ruim en van alle gemaken voorzien. Slaapkamers met eigen badkamer en toilet vonden wij erg prettig. Veel gebruik gemaakt van de jacuzzi en zwembadje na een heetlijk dagje er op uit te zijn geweest. Kleine tip voor de beheerders het toilet op begaande grond een handgreep aan de binnenkant plaatsen. En in de stad/dorp Moorslede is weining tebeleven. Maar met de auto zit je zo in Kortrijk Gent maar ook Ieper is zeker de moeite waard. Wij hebben hier 10 dagen genoten!!! DANK JE WEL MIEKE&BAS!!

Michael Smith

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Engels

Fantastische plek voor een grote gezinsvakantie met meerdere generaties. Genoeg ruimte voor iedereen om te relaxen en dan samen te komen. Geweldige locatie omdat er veel WW1-dingen te zien en te doen zijn in en rond Leper.

Lise van Mourik

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We zijn met een groep vrienden naar dit huis gegaan en hebben een super midweek gehad. De eigenaren van het huis zijn erg vriendelijk! Je hoeft je maar iets kleins af te vragen en ze staan heel snel voor je klaar om te helpen. De accommodatie is héél erg mooi. Alles is erg ruim en fijn ingericht. Binnen in het huis zit het zwembad en de jacuzzi en die vielen erg in de smaak.Alle kamers zijn voorzien van een airco waardoor je na een warme dag heerlijk kan slapen. Ook is de tuin ruim opgezet zodat je ook met kleine kinderen de ruimte zou hebben om te kunnen spelen of te voetballen bijvoorbeeld. In de woonkamer is er een JBL installatie waardoor je goed muziek kunt luisteren. Kortom, top!

Anita den Hollander

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Zeer vriendelijk ontvangst bij aankomst!

De hoeve is zeer ruim en van alle gemaken voorzien. Slaapkamers met eigen badkamer en toilet vonden wij erg prettig. Veel gebruik gemaakt van de jacuzzi en zwembadje na een heetlijk dagje er op uit te zijn geweest.

Kleine tip voor de beheerders het toilet op begaande grond een handgreep aan de binnenkant plaatsen. En in de stad/dorp Moorslede is weining tebeleven. Maar met de auto zit je zo in Kortrijk Gent maar ook Ieper is zeker de moeite waard. Wij hebben hier 10 dagen genoten!!! DANK JE WEL MIEKE&BAS!!

Sharan Kanhai

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Erg ruim huis en van alle gemakken voorzien. De eigenaren waren ook zeer vriendelijk en kwamen snel te hulp bij vragen. De omgeving is ook rustig en als je wat meer de stad in wil, dan zijn Kortrijk en Gent ook in de buurt. Groot pluspunt is natuurlijk de jacuzzi.

Marijke De Coninck

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hadden een heel leuke midweek in dit fantastische huis! Alles piekfijn in orde, met hoogwaardige materialen smaakvol ingericht. De bedden zijn zalig, net als de douche! Kamers kunnen prima verduisterd worden. Het zwembad en de jacuzzi zijn vlak naast de woonkamer gelegen waardoor we de kinderen goed in ‘t oog konden houden terwijl zij zich amuseerden in het zwembad. Mooie tuin waar het lekker rustig is. Eigenares is supervriendelijk! Geen enkele opmerking... we komen zeker nog eens terug!

Katrien Van den Broeck

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Dit is dan Genieten met een grote G. Een uitstekende uitvalsbasis om de Westhoek te ontdekken.

Het huis was ideaal voor ons gezin. Na een dag cultuur/geschiedenis, was het altijd heerlijk ‘thuiskomen’. We kunnen dit alleen maar 200% aanraden. Een uitstekend verblijf, adembenemend interieur, gezellig zwembadje en een rustgevende jacuzzi. Zalig. Wij komen zeker terug!

Miriam Smits

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Het huis is geweldig! Heel ruim, met 5 mooie slaapkamers met eigen badkamers.

De woonkamer is groot, met ruimte voor iedereen, ook voor kleine kinderen om even rond te rennen.

De keuken is goed uitgerust. Er zijn 2 vaatwassers en 2 koelkasten, meer dan voldoende serviesgoed en pannen.

De tuin is afgesloten dus ook daar kunnen kleine kinderen heerlijk spelen.

Mieke is een geweldige gastvrouw, die bij elke vraag klaarstaat.

Voor ons grote gezin met kleinkinderen is dit een fantastische plek!

Dominique Kloosterman

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Wij zijn hier met een groep vrienden heen geweest voor een lang weekend. Top accommodatie met hele vriendelijke gastvrouw die altijd voor ons klaar stond.

Schoon luxe en vriendelijk geprijst helemaal top!

TC Schell Borst

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

In dit prachtige huis met een groep van 10 personen verbleven. Prachtige kamers met heerlijke bedden. De woonkamer is ruim en biedt meer dan genoeg zitplaatsen voor iedereen. De keuken en bar zijn voorzien van alle gemakken. Het zwembad en de jacuzzi waren heerlijk. In de omgeving is genoeg te doen. Kortom: een fantastisch verblijf gehad.

Ellen Schuemie

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Geweldige locatie op een prachtige plek. Wat een ontzettend mooi en héél ruim huis. Schoon, modern en sfeervol. Grote hal, ruime gezellige woonkamer waar je met 10+ makkelijk terecht kan. Voldoende parkeerruimte. Bakker op fietsafstand. En die is om 7 uur open. De 5 slaapKamers zijn ruim en van alle gemakken voorzien. Kortom: een aanrader. En Mieke is de perfecte gastvrouw die onze (kleine) probleempjes zoals wat achtergebleven electronica moeiteloos oploste.

Wil Thissen

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Hoeve1919 paste perfect voor onze familieweek met ook twee kleintjes. Veel ruimte, prima slaapkamers, grote jacuzzi. Kleine probleempjes, bijvoorbeeld met het smart home systeem, werden snel verholpen door onze gastvrouw/heer. Ieper, Kortrijk, en zeker ook Lille en omgeving zijn een bezoek meer dan waard. Een tip: neem niet alleen eigen badlinnen, maar ook een theedoek/keukendoek mee!

Floor Verbruggen

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

De eigenaren van het huis (en hun ouders) zijn erg vriendelijk! Er kon makkelijk overlegd worden en ook kregen we tips waar we het lekkerst uiteten konden. De accommodatie is héél erg mooi. Alles is erg ruim en fijn ingericht. Wij zijn er met een groep vrienden geweest en het zwembad en de jacuzzi vielen erg in de smaak. In het dorp zelf is niet veel te beleven, maar je kan er wel makkelijk naar andere plekken (bijv. Lille en het strand)! Maar de accommodatie is zo fijn, dat je er eigenlijk niet eens weg hoeft. Wij komen zeker terug!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 303379

Laatst bijgewerkt: 16.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/303379.htm


«Gezellig familiehuis met zwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 28 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat