Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis in Grengiols met prachtig...

Max.  4   gasten
35m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
35m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre:

woonkamer(2-pers. bed, 2-pers. slaapbank), keuken(eettafel, fornuis(4 kookplaten)), badkamer(douche, wastafel, toilet), open haard, verwarming(hout), verwarming(elektrisch), tuinmeubilair, parking

Heiligkreuz ligt in een zijdal van het Binntal. Het is een gehucht dat gelegen is in een prachtige omgeving. U kunt hier talloze mooie wandelingen maken. Aan het eind van het Binntal ligt im Feld, hier bevindt zich een edelstenengroeve waar u zelf (tegen vergoeding) uw edelsteinen kunt uithakken. Voor uitstapjes kunt u terecht in Fiesch en Brig. En natuurlijk mag een bezoek aan de beroemde Aletschgletscher niet ontbreken. Chalet Saflischgarten is zeer rustig gelegen in het gehucht Heiligkreuz. Het is de perfecte bestemming voor rustzoekers en wandelliefhebbers die houden van bijzondere maar geheel gerenoveerde vakantiewoningen. U bereikt het chalet dmv een wandelpad van ca. 150 meter. De inrichting is eenvoudig maar verzorgd. U hebt de beschikking over een terras met zitje en een kleine tuin. Direct vanaf het chalet kunt u aan vele mooie wandelingen beginnen.



Bijzonderheden:
U kunt uw auto op ca. 200 m. van het chalet parkeren. U bereikt het chalet over een hellend wandelpad van ca. 150 m..

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
Haard Haard
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Parkeren

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

4-pits kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

1 overige slaapkamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Restaurant 1.1 km

1.1 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 09:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Afvalheffing: CHF 2,60/vuilniszak.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Zelf meenemen.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Niet aanwezig.
Hout: Inclusief.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Tjirk Benedictus

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Het vakantiehuis ligt vlak buiten het gehucht Heiligkreuz in een zijdalletje van het rustige Binntal. Het huisje ligt met 4 andere gebouwtjes (schuurtjes en 1 ander vakantiehuis) zo'n 25 meter boven de weg en is bereikbaar via een looppad. De auto kan geparkeerd worden beneden langs het weggetje (waarvoor ontheffingskaart wordt meegeleverd bij het vakantiehuis). Rondom het huisje is weinig ruimte vanwege de ligging op een steile helling, maar er is een zitje met tafel in de ochtendzon. Het tweede vakantiehuis ligt achter het huisje, maar wat hoger waardoor er over en weer veel privacy is. Het vakantiehuis is recent volledig gerenoveerd door de eigenaar. Het bevat 1 kamer met 2-persoonsbed en 2-persoons slaapbank (ligt goed), eettafel, houtkachel, tv. Aangrenzend is een half open keuken met fornuis, oven, koelkast en allerhande keukenbenodigdheden. Daarnaast is de kleine, maar luxe badkamer met toilet, wastafel en douche. Alles is zeer netjes afgewerkt met oog voor de originele bouw. Enige dat mist zijn gordijnen, maar door de luiken te sluiten is dat grotendeels opgelost (op 1 groot raam na dat geen luiken heeft). In de omgeving zijn verschillende wandelpaden en een aantal beken (niet toegankelijk vanwege stuwdammen hogerop). Dichtstbijzijnd supermarktje is in Binn, op iets meer dan 5 auto-minuten. Vanuit het volgende dorpje Fäld is een mineralengroeve te bereiken, waar zelf naar mineralen gezocht kan worden (evt hamers te huur in restaurant ter plekke).

andre Huijbregts

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Wie gaat voor “Hét Zwitserland” gevoel, voor een Zwitserse Alpen beleving, houdt van rustige omgeving en een sfeervolle ambiance, kiest voor Saflischgarten ll te Heiligkreuz. De eigenaar heeft de betovering van de originele oogsthutten uit 1840 perfect benut, in de originele staat aan de buitenkant en de binnenkant is even sfeervol en uitgerust met alle comfort! Ik heb me vergaapt aan de originele architectuur, de bouwkunst van hout. Onze dochter met name was helemaal weg van de badkamer, compleet met regendouche en compact met bidet toilet combo. We sliepen er met drieën, met 4 had ook prima gepast. De 2 persoons slaapbank sliep heerlijk, naast het 2 persoons bed. Zeg nou zelf, slapen doe je vanzelf als je moe bent na een inspannende wandelroute, maar er gaat niets boven een heerlijk bed, met frisse lakens. En dat zijn allemaal ingrediënten tijdens onze belevenissen in Saflischgarten. Het huisje was keurig en sfeervol verzorgd, met mooie ontbijtplekken zowel binnen als buiten. Twee vensters zijn uitgerust met muggen horren, waardoor je altijd je vensters kon laten openstaan. De Saflischgarten ll op de Saflischmatten is compleet en sfeervol, compact en knus. Het uitzicht is nog ongerept, door de toerist. We werden bij aankomst (tomtom, ”u heeft uw bestemming bereikt”) door de eigenaar per telefoon geloodst over de onverharde weg tot dicht bij het huisje. Gunstig gestemd met de woorden “ik kom jullie helpen met de bagage!” waren we blij verrast, met een praktische soort van kleine Ski buggy achtige, van rupsbanden voorzien, luxe gemotoriseerde kruiwagen, waarop al onze bagage paste. Maar die tevens ook op het voetpad tegen de berg zigzaggend omhoogklom. Welkom, aangenaam! We beleefden een warm welkom in een karakteristiek en mooi gesitueerde berghut, met op de achtergrond het ruisen van de bergbeek, de krekels en af en toe de bergschapen geluiden. We troffen in de late nazomer prachtig weer, overdag warm en avonds lekker koel. Met een kachel waarin je het vuur door een haard-venster kan zien, met de hout voorraad bij de voordeur. Het was niet nodig om de kachel aan te steken, maar wel heel gezellig. We hadden niet weg gehoeven met de auto, rondom de hut en in het Binntal is genoeg te beleven, en wandelroutes te ontdekken. We gaan beslist nog eens terug om de omgeving beter te ontdekken d.m.v. de wandelroutes. Toch als je er eenmaal bent, is de Rhône Gletsjer grotte, Matterhorn, Eggishorn vanuit Fiesch, naar Italië via de Simplonpass een aanrader. (dagvullend dus vroeg vertrekken).

Wim Klerks

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Wij werden zeer vriendelijk, door de verhuurder verwelkomt. Het vakantiehuisje, zag er keurig uit. Buiten de woning, waren er twee tuintafels met parasols, zelfs waren er twee stressbedden aanwezig. Het huisje is gebouwd op de helling van een berg. De omgeving bied velen wandelroutes, een aanrader is vanaf Fiesch met de kabelbaan, naar Eggishorn, te nemen en naar de gletsjer te gaan kijken. Wij hebben van deze vakantie genoten.

Tjirk Benedictus

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Het vakantiehuis ligt vlak buiten het gehucht Heiligkreuz in een zijdalletje van het rustige Binntal. Het huisje ligt met 4 andere gebouwtjes (schuurtjes en 1 ander vakantiehuis) zo'n 25 meter boven de weg en is bereikbaar via een looppad. De auto kan geparkeerd worden beneden langs het weggetje (waarvoor ontheffingskaart wordt meegeleverd bij het vakantiehuis).

Rondom het huisje is weinig ruimte vanwege de ligging op een steile helling, maar er is een zitje met tafel in de ochtendzon. Het tweede vakantiehuis ligt achter het huisje, maar wat hoger waardoor er over en weer veel privacy is.

Het vakantiehuis is recent volledig gerenoveerd door de eigenaar. Het bevat 1 kamer met 2-persoonsbed en 2-persoons slaapbank (ligt goed), eettafel, houtkachel, tv. Aangrenzend is een half open keuken met fornuis, oven, koelkast en allerhande keukenbenodigdheden. Daarnaast is de kleine, maar luxe badkamer met toilet, wastafel en douche. Alles is zeer netjes afgewerkt met oog voor de originele bouw. Enige dat mist zijn gordijnen, maar door de luiken te sluiten is dat grotendeels opgelost (op 1 groot raam na dat geen luiken heeft).

In de omgeving zijn verschillende wandelpaden en een aantal beken (niet toegankelijk vanwege stuwdammen hogerop). Dichtstbijzijnd supermarktje is in Binn, op iets meer dan 5 auto-minuten. Vanuit het volgende dorpje Fäld is een mineralengroeve te bereiken, waar zelf naar mineralen gezocht kan worden (evt hamers te huur in restaurant ter plekke).

andre Huijbregts

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Wie gaat voor “Hét Zwitserland” gevoel, voor een Zwitserse Alpen beleving, houdt van rustige omgeving en een sfeervolle ambiance, kiest voor Saflischgarten ll te Heiligkreuz. De eigenaar heeft de betovering van de originele oogsthutten uit 1840 perfect benut, in de originele staat aan de buitenkant en de binnenkant is even sfeervol en uitgerust met alle comfort! Ik heb me vergaapt aan de originele architectuur, de bouwkunst van hout.



Onze dochter met name was helemaal weg van de badkamer, compleet met regendouche en compact met bidet toilet combo. We sliepen er met drieën, met 4 had ook prima gepast. De 2 persoons slaapbank sliep heerlijk, naast het 2 persoons bed. Zeg nou zelf, slapen doe je vanzelf als je moe bent na een inspannende wandelroute, maar er gaat niets boven een heerlijk bed, met frisse lakens. En dat zijn allemaal ingrediënten tijdens onze belevenissen in Saflischgarten.



Het huisje was keurig en sfeervol verzorgd, met mooie ontbijtplekken zowel binnen als buiten.



Twee vensters zijn uitgerust met muggen horren, waardoor je altijd je vensters kon laten openstaan.



De Saflischgarten ll op de Saflischmatten is compleet en sfeervol, compact en knus. Het uitzicht is nog ongerept, door de toerist. We werden bij aankomst (tomtom, ”u heeft uw bestemming bereikt”) door de eigenaar per telefoon geloodst over de onverharde weg tot dicht bij het huisje. Gunstig gestemd met de woorden “ik kom jullie helpen met de bagage!” waren we blij verrast, met een praktische soort van kleine Ski buggy achtige, van rupsbanden voorzien, luxe gemotoriseerde kruiwagen, waarop al onze bagage paste. Maar die tevens ook op het voetpad tegen de berg zigzaggend omhoogklom. Welkom, aangenaam! We beleefden een warm welkom in een karakteristiek en mooi gesitueerde berghut, met op de achtergrond het ruisen van de bergbeek, de krekels en af en toe de bergschapen geluiden.



We troffen in de late nazomer prachtig weer, overdag warm en avonds lekker koel. Met een kachel waarin je het vuur door een haard-venster kan zien, met de hout voorraad bij de voordeur. Het was niet nodig om de kachel aan te steken, maar wel heel gezellig.



We hadden niet weg gehoeven met de auto, rondom de hut en in het Binntal is genoeg te beleven, en wandelroutes te ontdekken.



We gaan beslist nog eens terug om de omgeving beter te ontdekken d.m.v. de wandelroutes.



Toch als je er eenmaal bent, is de Rhône Gletsjer grotte, Matterhorn, Eggishorn vanuit Fiesch, naar Italië via de Simplonpass een aanrader. (dagvullend dus vroeg vertrekken).

Wim Klerks

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Wij werden zeer vriendelijk, door de verhuurder verwelkomt. Het vakantiehuisje, zag er keurig uit. Buiten de woning, waren er twee tuintafels met parasols, zelfs waren er twee stressbedden aanwezig.

Het huisje is gebouwd op de helling van een berg. De omgeving bied velen wandelroutes, een aanrader is vanaf Fiesch met de kabelbaan, naar Eggishorn, te nemen en naar de gletsjer te gaan kijken. Wij hebben van deze vakantie genoten.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 303491

Laatst bijgewerkt: 04.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/303491.htm


«Vakantiehuis in Grengiols met prachtig...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven