Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Prachtige vakantievilla nabij het strand in d...

Max.  12   gasten
316m²  Woonoppervlakte
6 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 12  gasten
316m²
6 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet), badkamer(douche, wastafel, toilet), badkamer(douche, wastafel, toilet), badkamer(douche, wastafel, toilet))

Op de 1e etage: (open keuken(bar(eetbar), fornuis(gas), koffiezetapparaat(filtermaling, pads), oven, magnetron, afwasmachine, koelkast(Amerikaans)), woon/eetkamer(TV, eettafel, DVD-speler), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet))

serre/veranda, garage, wasmachine, airconditioning, terras(50 m2), terras(90 m2), tuin(omheind), tuinmeubilair, ligbedden, BBQ, parking, ligstoelen, zwembad(privé), kinderbed, strijkplank, strijkplank

De schitterende villa gelegen aan de Jan Thiel is bij uitstek geschikt voor families en groepen. De villa heeft een prachtig uitzicht op het natuurgebied eromheen. Willemstad is de hoofdstad van Curaçao. Vanaf de veranda heeft u uitzicht op een privézwembad, een prachtig terras waar u kunt genieten van de prachtige natuur, een ruime tuin met een verfrissende zeebries, een onderhouden barbecue, luxe en mooie tuinmeubelen, ligstoelen.

Deze prachtige villa ligt op slechts 200 m van zee, zeestrand, supermarkt en openbaar vervoer. De villa is kindvriendelijk ingericht met een kinderbedje, kinderbedje en kinderstoel.

De prachtige villa heeft 6 luxe slaapkamers, 5 goed uitgeruste badkamers en een open keuken die van alle gemakken is voorzien. De tv kan worden gebruikt door te streamen vanaf een iPhone of iPad met behulp van de Google Chromecast. Om Nederlandse zenders te ontvangen, moet je een VPN-verbinding gebruiken. IPvanish VPN app is het meest geschikt. Er is airconditioning in alle slaapkamers en er kunnen 2 auto's op eigen terrein geparkeerd worden.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine

Buitenshuis

Garage
Tuin
Barbecue
Zwembad
Parkeren
Terras
tuin met schutting

Badkamer

aparte wc's 5


Keuken

Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Ligstoelen
Wasmachine
Kinderbed
WiFi
Strijkplank
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 12

6 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.2 km

0.2 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 10 km

10 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 12:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Elektriciteit: 18 KWh per nacht inclusief. Meerverbruik € 0,50/kWh.
Water: 0,90 m3 per nacht inclusief. Meerverbruik € 9/m3.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Kinderbed + Kinderstoel: gratis (op aanvraag).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 20 jaar zijn niet toegestaan
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,0 van 5
4.0 Inrichting
4.0 Prijs / kwaliteit
4.0 Service
4.0 Ligging
4.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Jolanda Verbruggen-Gnirrep

4,0
4 4 4 4 4

Het huis dat wij gehuurd hadden was een leuk huis, met voldoende kamers. Ook de beschikbaarheid van airco is een plus en het is dicht bij het Jan Thiel strand en de supermarkt dus ook zonder een huurauto kun je je goed vermaken. Fijn dat er een ijskast is die ijsblokjes maakt waardoor je drinken altijd koud is. Ook zijn er voldoende glazen, borden, bestek e.d. Handdoeken zijn beschikbaar en ook kun je gewoon 220V stekkers gebruiken dus reisstekkers zijn niet nodig. Een paar mindere dingen waren: - de naheffing van de elektrakosten was bijna € 400 terwijl bij aankomst werd gezegd als je de airco alleen 's avonds aanzet dan kom je wel goed uit, maar dit is volledig onjuist. Wij hebben de airco alleen 's avonds aangezet, maar hebben 5x het aantal Kwh's verbruikt van de beschikbare Kwh. Dit zou in ons geval slechts voldoende zijn geweest voor 3 dagen. Ik vind dit echt heel slecht en een enorme teleurstelling aan het einde van de vakantie. - Er is geen beschrijving hoe de oven werkt en daardoor is het heel erg zoeken - Het zwembad is relatief klein voor een huis voor 14 personen. Daarnaast was het water de laatste 2-3 dagen heel groen. Dit terwijl wij ons altijd afspoelde voordat we het zwembad ingingen. Het leek wel alsof het filter dat het schoonhoudt was uitgezet. - In de huiskamer hangt geen vin en is er geen airco. Alhoewel je weinig binnen zit is dat toch jammer want als je toch even TV wilt kijken dan is het echt te warm binnen. - In de keuken is het ook erg warm en geen afzuigkap o.i.d. Natuurlijk kun je de ramen openzetten, maar als je dat doet dan waait het zo erg dat het gas weer uitwaait. - Het informatieboek zou wat netter kunnen en ook wellicht nog wat extra tips/informatie.

C Visscher

4,0
4 4 4 4 4

Bij aankomst zijn we hartelijk ontvangen door een vervangende beheerste ( hier waren we voor vertrek van op de hoogte gesteld)We hebben hier met 10 personen en een kindje van 2 jaar echt een geweldige tijd gehad . De villa is zeer compleet uitgerust en de ligging echt perfect in een paar minuutjes ben je op het strand . Zeer zeker een aanrader!

Jolanda Verbruggen-Gnirrep

4,0
4 4 4 4 4

Het huis dat wij gehuurd hadden was een leuk huis, met voldoende kamers. Ook de beschikbaarheid van airco is een plus en het is dicht bij het Jan Thiel strand en de supermarkt dus ook zonder een huurauto kun je je goed vermaken. Fijn dat er een ijskast is die ijsblokjes maakt waardoor je drinken altijd koud is. Ook zijn er voldoende glazen, borden, bestek e.d. Handdoeken zijn beschikbaar en ook kun je gewoon 220V stekkers gebruiken dus reisstekkers zijn niet nodig.



Een paar mindere dingen waren:

- de naheffing van de elektrakosten was bijna € 400 terwijl bij aankomst werd gezegd als je de airco alleen 's avonds aanzet dan kom je wel goed uit, maar dit is volledig onjuist. Wij hebben de airco alleen 's avonds aangezet, maar hebben 5x het aantal Kwh's verbruikt van de beschikbare Kwh. Dit zou in ons geval slechts voldoende zijn geweest voor 3 dagen. Ik vind dit echt heel slecht en een enorme teleurstelling aan het einde van de vakantie.

- Er is geen beschrijving hoe de oven werkt en daardoor is het heel erg zoeken

- Het zwembad is relatief klein voor een huis voor 14 personen. Daarnaast was het water de laatste 2-3 dagen heel groen. Dit terwijl wij ons altijd afspoelde voordat we het zwembad ingingen. Het leek wel alsof het filter dat het schoonhoudt was uitgezet.

- In de huiskamer hangt geen vin en is er geen airco. Alhoewel je weinig binnen zit is dat toch jammer want als je toch even TV wilt kijken dan is het echt te warm binnen.

- In de keuken is het ook erg warm en geen afzuigkap o.i.d. Natuurlijk kun je de ramen openzetten, maar als je dat doet dan waait het zo erg dat het gas weer uitwaait.

- Het informatieboek zou wat netter kunnen en ook wellicht nog wat extra tips/informatie.

C Visscher

4,0
4 4 4 4 4

Bij aankomst zijn we hartelijk ontvangen door een vervangende beheerste ( hier waren we voor vertrek van op de hoogte gesteld)We hebben hier met 10 personen en een kindje van 2 jaar echt een geweldige tijd gehad . De villa is zeer compleet uitgerust en de ligging echt perfect in een paar minuutjes ben je op het strand . Zeer zeker een aanrader!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Objectnummer: 303516

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/303516.htm


«Prachtige vakantievilla nabij het strand in d...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven