Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Authentiek vakantiehuis nabij de Moezel

Max.  10   gasten
120m²  Woonoppervlakte
6 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 10  gasten
120m²
6 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (keuken(waterkoker, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), badkamer(douche, wastafel, toilet))

Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(stapelbed), badkamer(douche, wastafel, toilet))

Op de 2e etage: (slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet))

recreatieruimte

In het kleine dorp Neumagen-Dhron, dat bekend staat om de eigen wijnen, staat deze karakteristieke woning. De woning beschikt over 6 slaapkamers en is ideaal voor een familie of vriendengroep. De woning is gerenoveerd, waarbij de karakteristieke kenmerken zijn gecombineerd met een hedendaagse inrichting.



De woning ligt op nog geen 300 m van de Moezel. Van hieruit kun je prachtige wandelingen en fietstochten maken (Moezelfietsroute, die langs de hele Moezel loopt). En een bezoek aan Trier, de oudste stad van Duitsland, met zijn bekende Porta Nigra en nog meer overblijfselen uit het Roomse rijk mag natuurlijk niet ontbreken. Je kan ook een boottochtje maken op de Moezel.



De woning heeft 3 verdiepingen en is mooi ingericht met spullen die de eigenaar in de loop der jaren als liefhebber heeft verzameld. De oorspronkelijke prachtige tegelvloer en houten balken zijn bewaard gebleven, maar verder is de woning compleet gerenoveerd en aangepast aan de eisen van deze tijd.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Vaatwasser Vaatwasser
Kinderen welkom Kinderen welkom

Badkamer

aparte wc's 3


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

WiFi

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 10

6 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 11:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


14 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,2 van 5
3.2 Inrichting
3.2 Prijs / kwaliteit
3.2 Service
3.2 Ligging
3.2 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Susanne Oltmanns

3,2
3.2 3.2 3.2 3.2 3.2
Toon Duits

Het huis was zeer ruim en paste goed bij ons idee van een familiereünie. Het was schoon en de verhuurder kwam persoonlijk langs en was erg aardig. We hadden ruimte genoeg met 6 volwassenen, kookten 's avonds samen en konden allemaal comfortabel zitten. Het was een allround leuk weekend in Neumagen-Dhron. De plek is geweldig, het enige nadeel was dat de bakker aan de overkant mopperde omdat we te veel broodjes hadden gekocht voor het ontbijt ;-).

Hans Josef Schäfer

3,2
3.2 3.2 3.2 3.2 3.2
Toon Duits

Aankomst bij de huurwoning op zondag 1 augustus 2021 rond 16.00 uur Nadat we de sleutels uit de sleutelkluis hebben gehaald zijn we de woning binnengegaan en hebben we de locatie bekeken. Na een korte discussie kwamen we tot de conclusie dat we geen dag in de huurwoning zullen blijven. Ik begrijp nu waarom huisdieren niet zijn toegestaan! In elke tweede hoek hebben spinnen zich verspreid en waar er niet meer zijn, zijn er alleen spinnenwebben. We hoorden toen gekras op de bovenverdieping, maar konden het niet precies lokaliseren. Onze eerste gok was dat een kat aan een deur krabde, onze tweede gok was helaas een muis of een rat. Na dit incident zijn mijn vrouw en dochter uit het gebouw ontsnapt. Ook de staat van de bedden is verwerpelijk. Het grote tweepersoonsbed op de eerste verdieping heeft latten in plaats van poten. Helaas geven de foto's in de advertentie niet de huidige staat weer. We stopten de sleutel in de kluis en vertrokken weer. Ik heb maandag pas de lokale contactpersoon telefonisch bereikt en laten weten dat hun hotline niet bereikbaar was.

Barbara Späth

3,2
3.2 3.2 3.2 3.2 3.2
Toon Duits

Netheid is anders. Er zat haren in de sifon in de douche. Potten en magnetron waren vies. De woonkamer tafel en vloer waren smerig. De deurbel is gevaarlijk verbonden met verwarde draden. De latten van het bed kraakten. We hebben nog nooit zo'n accommodatie gezien. Wat jammer :-/

Werner

3,2
3.2 3.2 3.2 3.2 3.2
Toon Duits

We zijn blij met het huis. Zeer goede prijs-prestatieverhouding.

Soerinder Matadien

3,2
3.2 3.2 3.2 3.2 3.2

Een horror huis....echt geen aanrader Gelukkig hadden we vrij vlug een huis gevonden via airbnb Omgeving is erg mooi

Pam Aplass

3,2
3.2 3.2 3.2 3.2 3.2
Toon Engels

De sleutels waren in een lock-box dus het gemak van check-in. De eigenaar was gemakkelijk te bereiken en communiceren. Het huis was schoon en comfortabel. Het gebied was prachtig. Het internet werkte niet en er was geen gsm-ontvangst, maar afgezien daarvan was het huis geweldig.

Vera Van de Velde

3,2
3.2 3.2 3.2 3.2 3.2

de omgeving is prachtig maar bij het aankomen was de pret iets minder.het aanzicht van het huis was slecht .niet echt onderhouden

Helga van Bergen

3,2
3.2 3.2 3.2 3.2 3.2

Er hangen meerdere briefjes in huis met waarschuwingen over de buurvrouw die regelmatig de politie zou waarschuwen.Al 30 jaar gaan wij met eenzelfde groep mensen op vacantie. wij hebben daarbij ook verschillende keren een woning via Villaxl gehuurd en waren daar altijd uitermate tevreden over. Echter nu hebben we een woning in Neumagen-Dhron en het is het slechtste huis wat we ooit hebben gehuurd. - er is in geval van nood geen vluchtplan/route aanwezig - hoogstwaarschijnlijk laat de brandbeveiliging te wensen over (er zijn open electriciteitskabels zowel binnen het huis alswel in het tuingedeelte. - In het tuingedeelte komt ook het pleisterwerk van de muren af en her en der liggen de brokstukken op de grond - In het tuingedeelte staan er bij aankomst 3 bomvolle kliko's waar geen vuilnis meer bij kan. Ernaast staan stapels pizzadozen. - Overal liggen lege flessen van voorgaande huurders - er zijn 7 tuinstoelen aanwezig i.p.v. 8 - In de recreatieruimte/woonkamer zijn slechts 4 zitplaatsen - De verwarming werkt niet. Er is wel een houtkachel aanwezig maar geen hout. - Er ligt geen map met allerlei informatie betreffende WIFI, verwarming, houtkachel en evt. vuilophalen - Er is ondanks de beschrijving op Villaxl geen diepvries aanwezig, terwijl alle deelnemers diepge- vroren eten bij zich hadden. - De wc-bril op de 3e etage zit los - geen parkeerplek bij het huis - Er hangt op een rare plek in de sponning van de keukendeur een wificode die niet werkt. - De mengkraan in de keuken zit los en soms is er heel lang kouw water en als je de kraan vervolgens weer aandoet is hij ineens gloeiend heet - Ook mensen die in de omgeving wonen gaven aan dat zij veel overlast ervaren door deze locatie en laatst waren hier 10 vrouwen die de locatie hadden gehuurd en die zijn meteen weer vertrokken omdat het totaal niet voldeed aan de verwachtingen en zijn door de bewoners uit de omgeving elders ondergebracht. - Na telefonisch contact met een schoonmaker die constant sorry zei hebben we vervolgens contact gehad met de eigenaar die in het buitenland zou zitten, de heer Schmidt, ook hij zei constant sorry en hij gaf in een latere mail aan dat hij zou zorgen dat er een diepvries zou komen en dat de andere makementen opgelost zouden worden. De beloofde koel/vries kwamen ze de avond voor dat we zouden vertrekken brengen, dus die was niet meer nodig. Wij hebben niemand gezien. We hebben nog overwogen om gezamenlijk naar huis toe te gaan maar uiteindelijk besloten om onze vakantie niet helemaal te laten verpesten. Wel vinden wij deze locatie totaal niet passen binnen het aanbod van Villaxl.-

Elfriede Schneider

3,2
3.2 3.2 3.2 3.2 3.2
Toon Duits

De aankomst viel wat tegen, want kort na 15 uur was de accommodatie voor ons nog niet klaar, het was nog schoon en we moesten 30 minuten wachten met de invaliden. De accommodatie binnen was netjes schoon en mooi ingericht. ) was een inslag, vies, smerig, bezaaid, werd veel gebruikt als een parkeerplaats. 2 tuinstoelen! Nadat ik de eigenaar had geschreven, hadden we de volgende dag 8 tuinstoelen. Het was een schande dat je geen contactpersoon op het terrein had.

Nathalie Azzakriti

3,2
3.2 3.2 3.2 3.2 3.2

De accommodatie was vlug gevonden. Waar we konden parkeren was niet duidelijk. Een vriendelijke buurvrouw vertelde ons dat we de auto aan de Moezelkant mochten zetten. 5 minuten wandelen van het huis. Vlug de auto uitgeladen en verzet want we kregen al boze gezichten van overige buurtbewoners. Het huis was wat rommelig (veel potjes en prullen, in elke hoek staat wel iets) maar alles was schoon. Prijs/kwaliteit zit wel goed. Rustig dorpje. Restaurant Ausonius is super! Niet alleen pizza’s en pasta maar ook andere heerlijke gerechten. Wij gaan nog eens terug! Ook bij Käpt’n Cook was het goed vertoeven. Fietsen gehuurd bij de jachthaven. Alles prima verzorgd en in orde. Prachtige fietstocht langs de Moezel naar Bernkastel-Keus gedaan.

Manfred Nigbur

3,2
3.2 3.2 3.2 3.2 3.2

Het huis staat in een heel leuk dorp. Ruime woning. Leuke woonkeuken. De verwarming is een uitdaging i.v.m. automatische werking als het koud is buiten. Dat werkt dus in deze tijd niet goed.

HAP Smit

3,2
3.2 3.2 3.2 3.2 3.2

Klein niet groot! Het is te doen als je met 10 man gaat maar het houd niet over! Ruimte lijkt groter op foto dat het is. We hebben ons vermaakt en omgeving blijft prachtig.

Dana Bunse

3,2
3.2 3.2 3.2 3.2 3.2
Toon Duits

Een mooi huis in een prachtige omgeving. De eigenaar was zeer behulpzaam en meer dan gastvrij. Van de muur van het terras van de Moezel te zien en had een uitzicht over de wijngaarden aan de andere kant. De kamers waren deels een beetje vreemd ingericht en ontbrak een deur. Maar al met al perfect geschikt voor deze prijs en we zouden zeker weer terugkomen!

Dave Haast

3,2
3.2 3.2 3.2 3.2 3.2

Voor we bij het huisje kwamen waren we alweer verrast door de prachtige streek met de zeer mooi symmetrische wijnranken, ook leuke steile helling om met de auto te doen. Het huisje zelf ligt midden in de hoofdstraat van Neumagen-Dhron, maar het is wel verkeersluw dus daar hadden we geen last van.We werden ontvangen en wegwijs gemaakt door Valentino (mede-eigenaar woning en aangrenzend winkeltje) Het huisje is voorzien van 3 2 persoonsbeden waarvan 1 een van 140 cm, en enkele losse bedden. De keuken was iets kleiner als verwacht , wij waren met 7 personen en dit ging goed. Pelletkachel in de keuken was helaas zonder pellets dus die hebben we niet gebruikt, rest van de verwarming is elektrisch. het was net een beetje aan de koude kant toen wij er waren April 2017.Aanrader is de gratis wijnproeverij verzorgd door Valentino...de dames waren er blij mee! De omgeving is fantastisch !


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Objectnummer: 305066

Laatst bijgewerkt: 05.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/305066.htm


«Authentiek vakantiehuis nabij de Moezel» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.2 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 14 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven