Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vrijstaande bungalow met terras in groene...

Max.  6   gasten
75m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 6  gasten
75m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

3 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

3 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (keuken(fornuis(4 kookplaten, elektrisch), koffiezetapparaat, magnetron, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. bed), slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet), verwarming(elektrisch))

Waldferienpark Gerolstein bestaat uit een campinggedeelte en een bungalowpark. Zo geniet u van de gezelligheid van een camping en heeft u toch het comfort van een vakantiehuis.
U heeft de keuze uit twee types. Het houten chalet (DE-54568-40) is geschikt voor vier personen en beschikt over twee slaapkamers, een zithoek en comfortabele keuken. Hier kookt u op gas. De stenen bungalow (DE-54568-39) is geschikt voor zes personen en beschikt over drie slaapkamers. Hier kookt u elektrisch. Zowel de houten chalets als de bungalows zijn verzorgd ingericht, gelijkvloers en beschikken over een klein eigen terras met tuinmeubilair.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Sauna Sauna
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Tennisbaan
Tafeltennis

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

4-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
WiFi

Diensten

Broodjesservice

Geschikt voor

Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 6.5 km

6.5 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 0.8 km

0.8 km

Luchthaven 195 km

195 km

Station 2 km

2 km

Snelweg-afrit 13 km

13 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Waldferienpark Gerolstein is een bungalowpark en camping in Hinterhausen, prachtig gelegen in de groene heuvels van de Vulkaaneifel, 5,3 km. van de kleine stad Gerolstein. Het gebied kenmerkt zich door grotten, stuwmeren, oude mijnen, burchten en kastelen. Vanuit het verzorgde vakantiepark zijn de mogelijkheden om heerlijk te fietsen en te wandelen eindeloos. een prima uitvalsbasis om een heerlijke vakantie te beleven en de veelzijdige Eifel te ontdekken.

Het bungalowpark wordt gerund door Nederlandse eigenaren en is door de gemoedelijke sfeer uitermate geschikt voor families en rustzoekers. De kinderen zullen zich prima vermaken op het autoluwe park met speeltuin, minigolf, dierenweide en binnenzwembad. In het restaurant geniet u van streekgerechten en Nederlandse specialiteiten, maar u kunt hier ook terecht voor een hapje en drankje aan de bar. Wanneer u een dag geen zin heeft om te koken bestaat hier ook de mogelijkheid om gerechten af te halen.

Het stadje Gerolstein is bekend vanwege het gelijknamige bronwater dat hier gebotteld en geëxporteerd wordt. Hier vindt u gezellige winkelstraten, drinkt u het verse mineraalwater uit de bron ‘Helenenquelle’ in het park, of neemt u een duik in het binnen- en buitenzwembad van de stad. Vergeet in de wintermaanden niet om de gezellige kerstmarkt te bezoeken!

In de regio zijn vele sportieve en culturele dagtrips te maken. Bezoek de prehistorische grot Buchenloch (7 km.), ga vliegvissen op rivier de Kyll (16 km.) of ga zwemmen in het stuwmeer Kronenburger See (32 km.). Iets verder in de regio kunt u cultuur snuiven in het historische Trier, de oudste stad van Duitsland (67 km.). Of breng een bezoek aan de sprookjesachtige Burcht Eltz (70 km.), gelegen in het prachtige Eltzerbos. Achtbaanliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het spectaculaire attractiepark Phantasialand (80 km.). Met maar liefst zeven achtbanen behoort dit themapark tot één van de grotere van Europa. Ook voor kleinere kinderen zijn er overigens genoeg leuke attracties voor een heerlijk dagje uit.

Kortom, op Waldferienpark Gerolstein heeft u alles binnen handbereik om een actieve, ontspannen of culturele vakantie te beleven in de veelzijdige Eifel.

Natuurrijk vakantiepark met faciliteiten in de veelzijdige Eifel


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Golfen
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 50. U dient de borg contant te betalen bij aankomst.
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 5,50/dier/nacht. Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 12,50 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 4,50/verblijf.
Wifi: € 2,50/nacht.
Kinderbed: € 1,80/nacht.
Kinderstoel: € 1,80/nacht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


14 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,8 van 5
3.8 Inrichting
3.8 Prijs / kwaliteit
3.8 Service
3.8 Ligging
3.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Pieter Schaap

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Hele prettige aankomst, Nederlandse eigenaren waar we gelijk een klik mee hadden. Het huisje stond op een mooie plek. Het huisje zelf was niet het modernst, maar was netjes schoon en had alles om de vakantie goed door te brengen. Ruim genoeg voor 5 personen, had hele goede bedden en goede sanitaire voorzieningen. Het park en de omgeving zijn prachtig.

Hans-Peter

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Toon Duits

Zeer mooie accommodatie, mooi vakantiepark, zeer aardige beheerder, AL met al een zeer fijne vakantie

Danielle Bruinier-Eefsting

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Een hele mooie omgeving. We hadden een mooi huisje en hebben echt genoten. Super leuk park!

Monika Morsch

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

De accommodatie was zeer eenvoudig met nogal wat gebreken hier en daar (slaapkamers: heel klein, zonder nachtkastje!, kastdeuren lieten zich niet sluiten en stonden daardoor half open wat lastig was in de toch al kleine ruimte)

Elena Hoffenaar

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Park is prima, huisje wat minder luxe..well van basics voorzien Enorm last van vliegen binnen- dus doe je terras deur altijd dicht

Gonnie van Veen

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Accommodatie was prima! Van alle gemakken voorzien. De omgeving was prachtig, mooi wandelgebied.

erik hendriks

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Er is absoluut niets moderns meer aan dit huis. Mijn partner noemde het "oude goedkope meuk" en dat kan ik alleen maar beamen. Onderhoud zeer matig tot hier en daar zelfs slecht. Voor inrichting zou ik zelfs zeggen; "Een bij elkaar geraapt (en vaak goedkoop) uitgeleefd zooitje". Ik zou de eigenaar dringend adviseren er eens een flinke modernisering in te steken Tips: 2 persoonsbed (Het zijn niet allemaal 80+'ers die hier komen) en goede niet krakende bedden, douche moderniseren, meubels in woonkamer veraangenamen (je wilt toch lekker onderuit kunnen zitten met 6!! personen), de boel verfrissen met moderne leuke meubels, leuke nieuwe verlichting, frisse kleuren en vernieuwde (rol)gordijnen), leidingen afwerken en wegwerken en tot slot de kapotte dingen herstellen. Was alles dan kommer en kwel? Neen, want zo goed als alles is er, behalve de beloofde vriezer en vaatwasser. Alles werkt redelijk naar behoren. Alles was, voor zover mogelijk, voldoende schoon. Douche en warm water top. Verwarming niet gebruikt, maar radiatoren in overvloed. Kachel OK. Wifi OK. Wij storen ons hierdoor wel mateloos aan de kwaliteit-prijs verhouding die hier o.i volledig uit de pas loopt. Flauwekul, als dikbetaalde honden-tax, etc, etc komen er nog bovenop. Bijna 1.000 euro voor 10 nachten in het naseizoen slaat voor dit huisje nergens op. Met pijn en moeite persen we er nog een "redelijk" uit omdat het een prachtige lokatie is (je duikt zo het bos in) in een mooie natuurrijke omgeving. We hebben de kwaliteit van de hut maar snel naast ons gelegd en er veel op uitgetrokken en daar zijn we niets te kort gekomen. Zou ik deze woning aanbevelen: Nu niet, maar potentie zat om er echt iets heel moois van te maken.

Peter Cuijpers

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

het park is erg mooi, maar omdat mijn partner slecht ter been is moesten we het toch hebben van dagritjes met de auto . het viel ons wel tegen dat het restaurant alleen tijdens het weekend open was; we wilden namelijk niet zelf koken.

Van der Beijl

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Huis is redelijk, niet geheel schoon. Uitzicht is erg mooi. We hadden een huis gehuurd met 3 slaapkamers, staat ook in de bevestiging van Belvilla, maar krijgen een huis met 2 slaapkamers. Bij de receptie was hier niet over te praten helaas. Dit zou aan de manier liggen waarop Belvilla de boeking doorgeeft. De prijs blijft gelijk.

Riki Schrauwen

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

De boeking was bij Belvilla. Toen we op het park aankwamen moesten we nog € 140,00 bijbetalen voor allerlei zaken. Dat had Belvilla niet gemeld. Toch een aanmerkelijk bedrag extra. Het huisje was sober. Het park was verder prima.

Plagemann Plagemann-Gebhardt

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Toon Duits

Omgeving is een aanrader. Accommodatie was niet geweldig, buiten tafelblad ontbrak, we waren hier niet van op de hoogte en er werd geen vervanging voorzien. Badkamer was roestig en vies. Het eten in het restaurant was erg goed.

Tina Lehr

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Toon Duits

Mooi schoon park, huisje was prima in orde. Familie en hond zijn goed hersteld. Het team van het vakantiepark reageerde snel en naar volle tevredenheid op onze verzoeken. We zullen terug komen!

Riki Schrauwen

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

De boeking was bij Belvilla. Toen we op het park aankwamen moesten we nog € 140,00 bijbetalen voor allerlei zaken. Dat had Belvilla niet gemeld. Toch een aanmerkelijk bedrag extra.

Het huisje was sober. Het park was verder prima.

Karin Steenhuisen-Van Stein

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Huisje staat in een leuke omgeving. Het huisje is ook lekker ruim. Helaas was het niet echt schoon te noemen. De ontvangst was niet erg vriendelijk wat trouwens ook gezegd kan worden van het vertrek. Je zou op zijn minst toch de vraag verwachten of een en ander naar wens was maar helaas. Toen ik vroeg waar we het afval konden laten werd er gevraagd of we geen plattegrond hadden gekregen. Niet echt vriendelijk.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 305130

Laatst bijgewerkt: 17.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/305130.htm


«Vrijstaande bungalow met terras in groene...» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 14 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat