Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiewoning met drie slaapkamers temidden

Max.  4   gasten
80m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
80m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (ingang, gang, woonkeuken(radio, waterkoker, fornuis(4 kookplaten), koffiezetapparaat(filtermaling), oven, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV(satelliet), eettafel, zithoek), slaapkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm)), badkamer(ligbad, douche, wastafel, toilet))

Op de 1e etage: (woonkeuken(TV(satelliet), kachel(hout), radio, oven, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm)), slaapkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm)), badkamer(douche, wastafel, toilet))

terras(privé), tuin(gedeeld met andere gasten), tuinmeubilair, BBQ(houtskool), parking, kinderbed, kinderstoel

Het vakantiehuis ligt in een kleine, rustige wijk buiten Unterammergau (2,5 km) midden in de Ammergauer Alpen. Het is gelegen op een groot perceel, waar ook de boerderij van de eigenaar op staat. Het gezellige huis heeft twee verdiepingen met elk een woonkeuken en een badkamer. Een houtkachel zorgt voor een aangename sfeer. Daarnaast is er een kleine tuin voor gezamenlijk gebruik. Het beroemde passiespeldorp Oberammergau ligt op 5 kilometer afstand en biedt veel mooie winkeltjes en houtsnijwerk. In de nabije omgeving zijn veel kloosters, kerken en kastelen te vinden, die ook per fiets te bereiken zijn. Andere mogelijke uitstapjes zijn Garmisch-Partenkirchen en de Zugspitze.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras

Badkamer

aparte wc's 2


Keuken

4-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Radio
Satelliet / kabeltelevisie
Kinderbed
Kinderstoel
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 eenpersoonskamer
1 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Skilift 4 km

4 km

Supermarkt 2.5 km

2.5 km

Restaurant 2.5 km

2.5 km

Stadscentrum 2.5 km

2.5 km



Recreatiemogelijkheden

Skiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 3; € 3/dier/nacht.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Niet aanwezig.
Hout: Inclusief.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
De huiseigenaar woont in hetzelfde huis als waar de vakantiewoning gelegen is


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


43 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,1 van 5
4.1 Inrichting
4.1 Prijs / kwaliteit
4.1 Service
4.1 Ligging
4.1 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

stefan faes

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Fantastische vakantie gehad! Voor ons was het de tweede maal bij de familie Holl en dat was wederom super leuk! Het huisje is al iets ouder maar is voorzien van alles wat je nodig hebt!

Robert Rippl

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Aankomst was prima woning minder niet echt schoon en weinig keukengereedschap omgeving prachtig

Maud Clumpkens

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

De Beierse Alpen hebben veel te bieden. Goede wandel mogelijkheden en voldoende aantrekkelijke locaties om te bezoeken. Dat laatste is heel handig als het weer tegen zit.

Jos Vermaere

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

De omgeving is schitterend het vakantiehuis heeft weinig attractiefs te bieden. Voor ons een tegenvaller.

thierry marengo

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Frans

Ondanks het regenachtige weer hadden we een heerlijke week in fermeThierry

M.l. Pronk

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Een mooie wintersport vakantie zonder sneeuw in het laagland veel zon . Maar op de heuvels en bergen toch sneeuw. Al met al een mooi weekje weg

J Bruin

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Het was er erg leuk heel vriendelijke mensen.

Hartwich

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

Prachtig rustiek vakantiehuis, zeer ruim, schoon. Aanbevolen in ieder geval.

Sylvia Heydrich

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

We hadden een ontspannen en zeer leuke vakantie.

Sven Bersiner

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

Mooie ontspannende dagen met de natuur en de dieren op de boerderij. Een bezoek met de vriendelijke gastheer in een kindvriendelijke omgeving.

G. J. Rotman

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Een goede vakantie gehad in een prachtig natuurgebied. Prima huis. Bewoners vriendelijk en behulpzaam. Leuk om het boerenleven van dichtbij te zien. Prachtig wandel en fietsgebied. Veel bezienswaardigheden in de omgeving.

Charles Bergeron

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Frans

Cottage goed gelegen, dicht bij Garmisch-Partenkirchen en de Zugspitze, niet ver van München. De eigenaren zijn vriendelijk en er zijn veel speelgoed en spelletjes voor kinderen. Het huis is zeer groot en heeft 2 cuisines.La nabij de "schuur kan een probleem zijn voor sommigen. Bellow koeien niet echt last. S wordt" gewend door nadelen aan "geur.

Marlies Kleen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

We werden hartelijk verwelkomd en ook geadopteerd.Het gebied is prachtig om te wandelen, zowel in de bergen als voor wandelingen in de vallei. Heel goed is ook dat je de goede bus- en treinverbindingen kunt gebruiken, bijvoorbeeld in het huis dat een aantal keer kan worden veranderd of vernieuwd. een nieuwe verflaag.

Elizabeth Atkins

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Engels

We hadden een warm welkom, maar het was een beetje beperkt, aangezien we niet Duits en de eigenaar spreken, maar een beetje Engels. De accommodatie past de foto's goed, maar denk dat de gevulde kussens dekbedden oud waren, zouden vervangen moeten worden met synthetisch dat kan worden gewassen Keuken was basisfunctioneel 2 rollenpennen, maar geen plantaardige peeler! De uitzichten waren prachtig en de toegang tot de bosrijke wegen was geweldig. Cottage warm gezellig maar zeer dicht bij koeienstok was erg sterk!

Claudia Lotte

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De vakantie was erg leuk. DA's huisje was prima. Helaas, het was erg koud in de eerste 2 dagen. Een klein nadeel kan de elektrische verwarming van het huis zijn. Familie Holl was erg aardig en behulpzaam. We zullen waarschijnlijk gaan er weer.

J.L. De Willigen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Heerlijke avontuurlijke week gehad bij deze gastvrije boerenfamilie. De kinderen mochten meehelpen op de boerderij, iets wat zij heel graag deden. Het huis is ruim, de bedden goed. Jammer is dat de woonkeuken boven alleen maar twee kleine dakraampjes heeft, dus weinig licht en al helemaal geen uitzicht. Door het regenachtige weer was het erg modderig rondom het huis en daar kwam alle koeienstront nog bij ... Volgende keer dus echt rubberlaarzen mee!

Cliff Winkler

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

We werden zeer vriendelijk ontvangen en voelden ons zeer comfortabel. Het huis was comfortabel en de plaats is erg rustig. Een goed uitgangspunt voor excursies, zowel te voet als met de auto. We herstelden heel goed.

Michael Juraschek

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De gastheren hebben ons vriendelijk verwelkomd. Helaas was de oprit naar het huis erg modderig en zag er behoorlijk chaotisch uit. In het huis was het erg koud, we moesten de eerste nacht bevriezen. Helaas is een deel van de bedden slechts 1,90 m lang. De omgeving is erg mooi. Je kunt in elke richting lopen met kleine kinderen. Het is absoluut een boerderij waar je een goedkope vakantie kunt maken als een groter gezin

stefan faes

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Prachtige omgeving, maar om echt te genieten moet je wel wat moeite doen en bergen in! Zeer mooie wandelingen in de nabije omgeving. Het huisje zelf is heel basic en zonder luxe. Wij geven daar niet om dus als uitvalbasis is het ideaal voor ons, maar ik denk dat sommige mensen dit wel minder zou bevallen.

stefan faes

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

De omgeving is fantastisch! De ontvangst was snel en grondig, er was zeer veel werk op de boerderij waardoor alles zeer snel moest gaan! geen probleem, dat hoort er natuurlijk bij op een 'bauernhof'!

Daniela Abraham

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Zeer lieve en vriendelijke gastheren. Een rondom geweldige vakantie. De accommodatie was schoon en had alles wat je nodig zou kunnen hebben. De kinderen mochten op elk moment meehelpen op de boerderij, konden naar de tractor rijden en zelfs meerijden! Heel erg bedankt voor de leuke tijd. We komen graag terug!

Stéphanie Pâquet

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Frans

Huis in het hart van "een boerderij in bedrijf (vee en paarden). Herbergier Engels sprekende, vriendelijk en behulpzaam. Geen omheind rond het huis, maar kans" om te spelen op de "speelplaats van 6 kinderen van de eigenaar. huis gunstig gelegen in het hart van Beieren, prachtig landschap, dicht bij de toeristische trekpleisters en met wandel-en fietspaden aan de deur van de huur. appartement schoon, zeer comfortabele bedden, geen vaatwasser of machine wassen.

G. J. Rotman

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Een goede vakantie gehad in een prachtig natuurgebied. Prima huis. Bewoners vriendelijk en behulpzaam.
Leuk om het boerenleven van dichtbij te zien. Prachtig wandel en fietsgebied. Veel bezienswaardigheden in de omgeving.

J.L. De Willigen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Heerlijke avontuurlijke week gehad bij deze gastvrije boerenfamilie.
De kinderen mochten meehelpen op de boerderij, iets wat zij heel graag deden.
Het huis is ruim, de bedden goed. Jammer is dat de woonkeuken boven alleen maar
twee kleine dakraampjes heeft, dus weinig licht en al helemaal geen uitzicht.
Door het regenachtige weer was het erg modderig rondom het huis en daar kwam alle
koeienstront nog bij ... Volgende keer dus echt rubberlaarzen mee!

Stephan

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

Ik was helaas teleurgesteld ETA's van het huis. Rond het huis was het een beetje rommelig en je moest helaas niet beëindigd gebied voor iets uit te schakelen. De omgeving van Unterammergau was erg leuk en ik beveel u. Bezoek Zeer goed uitgangspunt voor wandelingen en om de bezienswaardigheden te zien.

Claudia Lotte

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De vakantie was erg leuk. DA's huisje was prima. Helaas, het was erg koud in de eerste 2 dagen. Een klein nadeel kan de elektrische verwarming van het huis zijn. Familie Holl was erg aardig en behulpzaam. We zullen waarschijnlijk gaan er weer.

Roland Kootz

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

Het huis is zeer goed gelegen om recht te lopen of attracties in de omgeving te bereiken. De gastheren zijn erg vriendelijk en onze kinderen (7, 11, 13) kunnen volledig deelnemen aan het leven op de boerderij. Dank je wel!

Niels Staring

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Erg rustig gelegen, mooie omgeving vriendelijke mensen. We hebben een heerlijke week gehad in de sneeuw. Omgeving is ideaal voor wandelen ook in de winter en aangezien we met jonge kinderen waren en niet gingen skiën waren eruit voldoende mogelijkheden in de nabije omgeving om goed te kunnen sleeën.

rudie huiting

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

erg leuke vakantie gehad in dit huisje, veel wandelmogelijkheden op korte afstand van het huisje die niet al te zwaar zijn.Omgeving is wel toeristisch maar daar merk je bij het huisje en direkte omgeving niet veel van. Wat ons betreft een aanrader

Roland Kootz

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

We waren op reis met kleine kinderen en grootouders daar. De kinderen hebben gevoeld op de boerderij zeer goed. Er zijn rond een veel te zien en graden van directe Wandermögichkeiten in verschillende moeilijkheidsgraden (hoogtes). Zeer vriendelijke gastheren. We waren al voor de tweede keer. Op elk moment weer!

Carolien Brunninkhuis

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

We werden door de dochter ontvangen. De moeder kwam 's avonds om zaken door te spreken. De accommodatie was niet echt schoon en het meubilair zag er oud uit. De bedden lagen wel goed en de omgeving is prachtig. Wil je uitslapen, dan is deze locatie geen aanrader. Op zondag luidt de klok van de kapel om 6.00 uur en er gaat door de week iemand op een knetter brommer om 6.45 uur naar zijn werk. Het voordeel is, dat je nog veel aan de dag hebt.

Elizabeth Atkins

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Engels

We hadden een warm welkom, maar het was een beetje beperkt, aangezien we niet Duits en de eigenaar spreken, maar een beetje Engels. De accommodatie past de foto's goed, maar denk dat de gevulde kussens dekbedden oud waren, zouden vervangen moeten worden met synthetisch dat kan worden gewassen Keuken was basisfunctioneel 2 rollenpennen, maar geen plantaardige peeler! De uitzichten waren prachtig en de toegang tot de bosrijke wegen was geweldig. Cottage warm gezellig maar zeer dicht bij koeienstok was erg sterk!

Robert Paul

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

Toen we aankwamen was het huis volledig afgekoeld, omdat de kachels niet waren ingeschakeld door de verhuurder. Pas op de derde dag kregen we de briketten voor de oven, helaas was het nog steeds niet warm. Over het algemeen was het huis erg vies, er waren maar heel weinig gerechten, de matrassen gingen niet (helemaal leeg). In de omgeving is er helaas niets te voet te doen, de dichtstbijzijnde bakker ligt op 10 minuten rijden met de auto. De skiliften in het dorp waren al voltooid op 18.3. gesloten, dus je moest ongeveer 20 km naar Garmisch Partenkirchen rijden om te skiën.

Charles Bergeron

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Frans

Cottage goed gelegen, dicht bij Garmisch-Partenkirchen en de Zugspitze, niet ver van München. De eigenaren zijn vriendelijk en er zijn veel speelgoed en spelletjes voor kinderen. Het huis is zeer groot en heeft 2 cuisines.La nabij de "schuur kan een probleem zijn voor sommigen. Bellow koeien niet echt last. S wordt" gewend door nadelen aan "geur.

Eddy Neelen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Bij aankomst werden we ontvangen door de dochter, op een boerderij is nu een maal veel werk, wat niet betekent dat we minder hartelijk rondgeleid werden. De woning heeft alles wat je maar kan wensen in ons geval. Erg mooie omgeving, erg geschikt als je van natuurwandelingen houdt.

Marianne Stelling

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

In deze vakantie hebben wij werkelijk van alles gedaan. Stevig gewandeld in de bergen, in de kabelbaan, naar de omliggende plaatsjes, naar verder liggende steden, naar het zwembad in Oberammergau en vooral ontzettend genoten van de natuurlijke omgeving met liefdevolle mensen.

Marlies Kleen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

We werden hartelijk verwelkomd en ook geadopteerd.Het gebied is prachtig om te wandelen, zowel in de bergen als voor wandelingen in de vallei. Heel goed is ook dat je de goede bus- en treinverbindingen kunt gebruiken, bijvoorbeeld in het huis dat een aantal keer kan worden veranderd of vernieuwd. een nieuwe verflaag.

stefan faes

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

De omgeving is fantastisch!

De ontvangst was snel en grondig, er was zeer veel werk op de boerderij waardoor alles zeer snel moest gaan! geen probleem, dat hoort er natuurlijk bij op een 'bauernhof'!

stefan faes

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Prachtige omgeving, maar om echt te genieten moet je wel wat moeite doen en bergen in! Zeer mooie wandelingen in de nabije omgeving.

Het huisje zelf is heel basic en zonder luxe. Wij geven daar niet om dus als uitvalbasis is het ideaal voor ons, maar ik denk dat sommige mensen dit wel minder zou bevallen.

Michael Juraschek

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De gastheren hebben ons vriendelijk verwelkomd. Helaas was de oprit naar het huis erg modderig en zag er behoorlijk chaotisch uit. In het huis was het erg koud, we moesten de eerste nacht bevriezen. Helaas is een deel van de bedden slechts 1,90 m lang. De omgeving is erg mooi. Je kunt in elke richting lopen met kleine kinderen. Het is absoluut een boerderij waar je een goedkope vakantie kunt maken als een groter gezin

stefan faes

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Het huisje is groot maar basic. Je logeert op een boerderij, dus ook met alle geur, geluiden, activiteit,... hou daar rekening mee. Wij vinden dat goed, maar misschien is het niet voor iedereen. De ligging is perfect voor zowel kleine uitstapjes als ook voor lange bergwandelingen. Je moet het wel wat uitzoeken want je zit iets verder weg van het centrum.

Cliff Winkler

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

We werden zeer vriendelijk ontvangen en voelden ons zeer comfortabel. Het huis was comfortabel en de plaats is erg rustig. Een goed uitgangspunt voor excursies, zowel te voet als met de auto. We herstelden heel goed.

Daniela Abraham

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

Zeer lieve en vriendelijke gastheren. Een rondom geweldige vakantie. De accommodatie was schoon en had alles wat je nodig zou kunnen hebben. De kinderen mochten op elk moment meehelpen op de boerderij, konden naar de tractor rijden en zelfs meerijden! Heel erg bedankt voor de leuke tijd. We komen graag terug!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Objectnummer: 305672

Laatst bijgewerkt: 07.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/305672.htm


«Vakantiewoning met drie slaapkamers temidden» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.1 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 43 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat