Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Houten vakantiehuis met sauna

Max.  4   gasten
140m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
140m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (ingang, gang, open keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis(4 kookplaten, keramisch), afzuigkap, koffiezetapparaat(filtermaling, pads), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV(flatscreen, satelliet, digital, smart TV), eettafel(7 personen), open haard, draadloos muzieksysteem, radio, horren), slaapkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm), horren), badkamer(douche, wastafel, toilet, urinoir), berging(wasmachine, strijkplank, strijkijzer))

Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm), TV(flatscreen, satelliet, digital), horren), slaapkamer(1-pers. bed(90 x 200 cm), 2-pers. bed(180 x 200 cm), TV(flatscreen, satelliet, digital)), badkamer(ligbad, douche(cabine), wastafel, toilet, urinoir), overloop(horren))

Souterrain: (overloop, sauna(draadloos muzieksysteem, sauna, ligstoelen))

carport(2x parking), hottub(verwarmd door vuur), verwarming(CV, vloerverwarming), 2x terras, tuin(privé, deels omheind), tuinmeubilair, BBQ(houtskool), parking, vijver, ligstoelen, kinderstoel, Oplaadpaal voor elektrische auto’s

Het kleine en idyllische ontspanningsoord Fuchsberg (deelgemeente van Teunz), ligt in het prachtige Beieren en is omgeven door heuvels, bossen en weiden. Geniet van de fascinerende natuur van het natuurpark Oberpfälzer Wald. Er valt veel te ontdekken.

Hier in dit dorp, op een rustige en zonnige plek brengt u uw vakantie door in dit exclusieve en vrijstaande vakantiehuis met luxe inrichting. Het nieuwe en unieke houten huis beschikt over in totaal drie slaapkamers, twee aparte badkamers, een grote woon-eetkamer en een volledig ingerichte keuken. De combinatie van modern comfort, gezelligheid en veel licht, zorgt voor een bijzondere en gemoedelijke sfeer. Maak het u gemakkelijk voor de Zweedse kachel in het huis of geniet samen van de zon op het grote terras. Of ontspan in uw eigen sauna met rustruimte en laat uw gedachten de vrije loop. Een plek om tot rust te komen en te ontspannen.

De mooie en verzorgde tuin met gazon, een kleine vijver en barbecuemogelijkheid nodigt uit tot ontspannen en luieren. Een ander highlight van het vakantiehuis wacht u hier in de tuin. Geniet van heerlijke momenten in uw eigen houtgestookte hot tub. Kom helemaal tot rust onder de sterrenhemel, ongeacht het seizoen.

Kinderen kunnen zich uitleven in het aangrenzende speeltuintje. Wandel in een landschap vol charme en fascinatie. Over velden en wegen, langs kastelen komt u langs de mooiste delen van de regio en het wandelen door de uitgestrekte bossen een aantrekkelijke landschappen is een ware natuurbelevenis. Ook het bekende Jakobspad loopt langs dit vakantieoord. In het dorp zelf en op slechts enkele meters van het huis ligt een gezellig natuurbad. De regio biedt heel wat vrijetijds- en ontspanningsmogelijkheden: vissen, fietsen, tennissen, paardrijden, ritjes met een koets, bowlen, bioscoop... en nog veel meer! Een mooi en verwarmd buitenzwembad met grote ligweide ligt op ongeveer 5 km afstand.

Als de winter en de sneeuw het landschap bedekken met een witte laag is het tijd gebruik te maken van de mogelijkheden die het koude jaargetijde biedt: kilometerslange langlaufloipes, winterwandelpaden, natuurlijke rodelbanen, schaatsen, sneeuwschoenwandelen en kleine skiliften.

Profiteer van de centrale ligging van uw appartement voor uitstapjes in de nabije omgeving. Maak bijvoorbeeld eens een uitstapje naar het mooie Tsjechië en bezoek de mooie steden Praag (195 km), Marienbad (90 km) of breng een aantal uurtjes door in Regensburg (70 km) of Nürnberg (120 km). Andere populaire uitstapjes: de stad Weiden met Thermenwelt, Saunalandschaft, ijsstadion en het historische centrum (35 km), openluchtmuseum Perschen (20 km), Doktor-Eisenbarth-Museum (5 km), de kasteelruïne Murach (5 km), Böhmerwaldturm (25 km).

Breng een ontspannen vakantie door in deze exclusieve vakantiewoning.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras
Wallbox (E-laadstation)

Badkamer

aparte wc's 2


Keuken

4-pits kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Keramische kookplaat
Afzuigkap

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Radio
Satelliet / kabeltelevisie
Ligstoelen
Wasmachine
Kinderstoel
WiFi
Strijkijzer
Strijkplank
Rookmelder
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 eenpersoonskamer
1 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 33 km

33 km

Skilift 29 km

29 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Station 18.5 km

18.5 km



Recreatiemogelijkheden

Paardrijden
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 5/dier/nacht.
Bedlinnen: Aanwezig.
Badhanddoeken: Zelf meenemen.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Hout: Inclusief.
Elektrische auto's opladen: € 0,55/kWh.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Dit vakantiehuis is een van de Award winnaars 2022
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


15 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,5 van 5
4.5 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
4.5 Service
4.5 Ligging
4.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Miranda Mil

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Zeer sfeervol en compleet huisje. Prachtige omgeving die we nog gaan verkennen. Afgelopen dagen veel regen maar nu de zon doorbreekt kunnen we ook een leuke buitenactiviteit selecteren

Jan Moerkerken

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Fantastische woning, compleet, luxe en alles van uitstekende kwaliteit.
Goede kontakten met de vriendelijke en flexibele eigenaar.
Moet ter plaatste wel over auto beschikken om van alle mogelijkheden te genieten.

Katrien Van Impe

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Een prachtig huisje met ruime kamers, hartelijk onthaal. Alles is tiptop in orde. Het is er zo rustig dat je behalve een drietal tractors geen auto ziet voorbijkomen. Het is een groene omgeving en het naburig dorpje, oberviechtach, dat trouwens erg gezellig is, heeft alles wat je nodig hebt. Gezelligheid en rust troef.

Peter Pitz

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

We hebben verbleven in veel huizen. Dit is een van de beste. Apparatuur, locatie - vriendelijkheid van de eigenaar en de lokale contactpersoon alles werkte en gemonteerd. We waren blij dat de beelden niet werden beboet. Het is net zag er zo uit als de foto. Wie houdt er niet comfortabel voelen hier, die je niet kunt helpen. De locatie is fantastisch. Rustig, ontspannen - als u dat wilt, dan doe je niets verkeerd doen. Ook de afwikkeling van NK was ernstig. WE en onze zoon (10 jaar) zal zeker weer komen. Dan 14 dagen! Familie Pitz van Zuzenhausen

lisette Essed

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Het huis was echt heel mooi en gezellig ingericht. Het ligt wel aan een weg waarlangs flink hard gereden wordt. De grootste maar voor ons is dat er in het dorp zelf haast niets te doen is. Te ver afgelegen. Om steden te bezoeken moest je ongeveer 1 a 2,5 uur reizen. Kortom wij hebben genoten vd rust maar het was voor 1x dit huisje.

Anna Puype

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Voor mijn 60ste verjaardag heb ik samen met mijn dochter, zoon, schoondochter en kleindochter ( 8 maanden) genoten van een fantastisch verblijf in deze super mooie en comfortabele villa. De omgeving leende zich tot mooie lus-wandelingen , ook toegankelijk voor kinderwagen. De grenswandeling Beieren-Bohemen was als een sprookje. Bij extra warm weer was het freibad in oberviechtach een ideale locatie om een dagje te luieren en af te koelen. Kortom een aanrader voor wie houdt van comfort, rust, wandelen en ontspannen in de natuur.

Eric Van Der Cammen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Heerlijke week gehad (geen regen) in prima huis met goede haard. Wandelingen gemaakt met onze twee honden in de directe omgeving. Huis is van alle luxe en comfort voorzien. Ruime kamers. Bakker/buurtsuper in Teunz is al vanaf 6 uur geopend. Ook naar Plzen in Tsjechië geweest. Is maar 1 uur rijden en zeker de moeite waard.

Walter Stark

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

We zijn helemaal tevreden, met heel veel wandelen zijn we heel goed hersteld, we hebben ook van de rust genoten, als het mogelijk is, komen we zeker nog een keer terug, heel erg bedankt, dat we vakantie mochten hebben in dit prachtige huis Katrin en Walter uit Zwitserland

Birgit Weiler

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Bij aankomst werden we hartelijk verwelkomd.Het huis is erg mooi en ruim. Op de netheid kan je alleen zeggen Top !!! Wat ik gemist heb is misschien een beetje beter georiënteerde keuken. Op de een of andere manier leek alles een beetje door elkaar gegooid. We waren er alleen met twee mensen, als we tot de zevende waren geweest, kon het op verschillende dingen ontbreken. De sauna was geweldig! Al met al ten zeerste aanbevolen. We zullen zeker terugkomen.

J.K Rook

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Ontvangst hartelijk en gastvrij. De accommodatie mooi , ruim en praktisch ingericht. Keuken voorzien van alle gemakken en apparatuur.Ook hondvriendelijk, ondanks dat de tuin niet helemaal omheind was .

Omgeving heerlijk rustig, vriendelijke inwoners. Heerlijk om te wandelen

Joop van der Zee

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Accommodatie ok. Op de bevestiging stond een foto van een wit huis. Het bleek een houten huis te zijn. Niet erg maar wel erg donker.

TV werkte niet. maar dat werd verholpen. Adressering is onjuist De Obere Dorfstrasse ligt niet in Teunz maar in Fuchsberg. Advies: dit in uw gegevens aanpassen.

Detemple

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Mooi huis, redelijk goed uitgerust. Verrassend voor deze kleine plaats, drukke weg. Tuin alleen kaal en in geen enkel gebied volledig omheind, je kunt de honden niet laten rennen. Een mobiele afrastering zou helpen. Doordeweeks zijn de bars bijna uitsluitend 's avonds open.

Zoë Anne Gibson

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Het huis was redelijk comfortabel. Wij vinden dat de woonkamer een paar lekker fauteuils mist. De bank was vreselijk, nep leer en geen stevigheid maar wel praktisch natuurlijk. Wij waren gelukkig maar met zijn tweeën. Ik zou hier bijvoorbeeld niet met twee stellen gaan zitten maar voor een gezin met kinderen zou het prima zijn.



Het huis is erg warm, zo warm dat wij vaak ramen hebben opengezet. Er zitten horren in, dus geen probleem. Wij waren er in oktober en het was redelijk warm weer. In de winter zou het heerlijk knus zijn. De houtkachel in de kamer hebben we dus niet nodig gehad.



De televisie was erg klein. Zo klein, dat de afstandsbediening het amper bereikt … De internetverbinding / WIFi was redelijk, prima om een beetje op social media te gaan zitten of om te kunnen Googlen maar niet krachtig genoeg voor Netflix of uitzending gemist of iets dergelijks. Dat is jammer, vooral omdat de televisie geen buitenlandse zenders heeft.



De keuken is prima uitgerust. De koelkast is echt aan vervanging toe. De deur sluit niet naadloos aan en de temperatuur schommelde en we kregen het met moeite onder de 7 graden (thuis staat het op 3-4 graden)



De slaapkamer beneden is het mooist qua inrichting. De bedden zijn prima ondanks de hele vreemde synthetische lakens en erg kleine dekbedden (100 x 200, op elk bed 2 stuks) ik heb heerlijk geslapen.



Het dorpje is heel rustig. Ik las op andere reviews / sites dat het aan een drukke straat is gelegen. dit was echt niet het geval. Ik vind wel dat de foto’s zijn gemaakt alsof er niets in omgeving is qua gebouwen maar dit is niet het geval. Er staan appartementen aan de overkant en achter het huis wordt zelfs een nieuw huis gebouwd (als dit klaar is zal er geen uitzicht van de heuvels zijn vanuit de tuin / hot tub)



Ze waren bezig met puinruimen op het nieuwe bouwperceel maar we hebben we weinig last van gehad (1 ochtend wat herrie)



De hot tub is een leuk extraatje. Helaas krijg je maar voor 1 x water. Niet zo heel fris dus. Ook al ga je er schoon in, na 2 keer is dat niet meer aantrekkelijk. De bodem voelde ook iets slijmerig aan op sommige plekken.



Ik vind het jammer dat ze niet alle kamers opmaken zodat je de keuze uit alle kamers hebt (je betaald tenslotte voor het hele huis) Gelukkig hebben we van te voren aangegeven dat we met vier man zouden zijn. Wij waren met zijn tweeën maar hadden wel 2 slaapkamers en 2 badkamers nodig.



In omgeving is veel te bezoeken. Bijvoorbeeld het concentratiekamp in Flossenbürg was indrukwekkend en heftig (plus de klim naar de burcht daar niet ver vandaan) een openluchtmuseum, Leuchtenberg was ook mooi (kasteel) het Duitse Knopenmuseum (vonden wij erg bijzonder), veel dorpjes en bossen. Tsjechië is heel dichtbij, een bezoek aan Pizeñ was echt de moeite waard.

Hilke Harms

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het huis heeft ons grds. veel. Maar: uitstrijkjes zijn te maken voor de keuken. Gerechten zijn kapot. Bestek ziet er door elkaar heen. Messen zijn onscherp, enz. Het bed in de EC piept en hangt aan de rechterkant van het bed. Dit was geen probleem voor ons, omdat we vaak apart slapen: de bank is erg versleten en zat naast. De omgeving is prachtig, wat vind je van de rust en het prachtige landschap. Suggestie: Het huis ligt direct aan een weg die over de Foto's niet duidelijk. Het zou geweldig zijn voor de hondenbezitters, als het tuingedeelte omheind was. We rijden twee keer per jaar in een huisje, voor ons is de prijs-kwaliteitverhouding niet goed.

Astrid van Hirtum-Janssen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

We (2 volwassenen, 1 kind van 20 mnd) hebben 10 dagen doorgebracht in dit mooie en complete vakantiehuis. Kinderstoel was aanwezig wat erg praktisch was. Er is een vijvertje, wat opletten is met kleine kinderen. De omgeving is schitterend. Het is er erg rustig. Genoeg mogelijkheden voor uitstapjes, waarbij je al wel snel een half uur tot een uur moet rijden. Wij vonden dat geen probleem en hebben diverse uitstapjes gemaakt, o.a naar Praag.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 305769

Laatst bijgewerkt: 29.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/305769.htm


«Houten vakantiehuis met sauna» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 15 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven