Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Geraffineerd vakantiehuis met tuin

Max.  4   gasten
70m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
70m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (ingang, gang, woonkeuken(eettafel, waterkoker, broodrooster, fornuis(4 kookplaten, elektrisch), koffiezetapparaat(filtermaling), oven, afwasmachine, koelkast(+ vriesvak)))

Op de 1e etage: (woonkamer(TV(satelliet), radio), slaapkamer(2-pers. bed(120 x 200 cm)), slaapkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm)), badkamer(douche, wastafel, toilet, haardroger))

Bijgebouw: (speelkamer(gedeeld met eigenaar), gemeenschappelijke ruimte(gedeeld met eigenaar)(bar))

serre, wasmachine(tegen betaling), verwarming(CV, olie), terras(privé, 20 m2), tuin(privé, omheind, 700 m2), tuinmeubilair, BBQ(houtskool), 2x parking, vijver, speeltoestellen, glijbaan, fitnesstoestellen, fietsen beschikbaar(tegen betaling), strijkplank, strijkijzer, horren, Zonnescherm, Schommel

Deze gezellige vakantiewoning lig in Exdorf, een deelgemeente van Grabfeld in Südthüringen. De nabijgelegen velden, weiden en bossen zorgen er snel voor dat u zich op vakantie voelt. De woon- en slaapvertrekken zijn via een steile trap bereikbaar. Geniet van rustige uurtjes in de serre terwijl de kinderen zicht uitleven in de tuin. Een uitgestrekte tuin met gazon en barbecuemogelijkheid maken het aanbod van dit mooie huis compleet. In de aanbouw, het huis van de eigenaar, bevindt zich een speelkamer (zolerd) en een gezellige bar in de kelder die voor gemeenschappelijk gebruik is. De ligging dicht bij de natuur vraagt om lange wandelingen. Bijzonder aan te bevelen is een wandeling naar de Große of Kleine Gleichberg bij Römhild, bovendien kunt u in de voetsporen van de Kelten ook het Steinburgsmuseum bezichtigen. Andere mogelijke uitstapjes: Meiningen (18 km), druipsteengrot in Walldorf (25 km), zeeaquarium Zella-Mehlis (35 km), Oberhof (40 km).

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Parkeren
Terras
tuin met schutting

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

4-pits kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Radio
Satelliet / kabeltelevisie
Wasmachine
WiFi
Strijkijzer
Strijkplank
Haardroger
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 15 km

15 km

Meer 16 km

16 km

Skilift 20 km

20 km

Supermarkt 4 km

4 km

Restaurant 7 km

7 km

Stadscentrum 4 km

4 km

Luchthaven 120 km Erfurt

120 km

Station 15 km

15 km

Snelweg-afrit 10 km

10 km



Recreatiemogelijkheden

Paardrijden
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Badhanddoeken: Zelf meenemen.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis. In de buurt van de accommodatie.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.7 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.7 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Berndt

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Pure ontspanning!Tijdens ons verblijf van 10 dagen voelden we ons overal zeer comfortabel. De mooie en verzorgde grote tuin met speeltoestellen voor kinderen nodigt uit tot verpozen. Gewoon lekker in de tuin zitten en genieten van de prachtige omringende natuur.Het liefdevol ingerichte vakantiehuis is groot genoeg voor een gezin met 2 kinderen. Parkeren is mogelijk direct bij het huis. De hoogtepunten van onze excursie met kinderen waren: De kleine Gleichberg, zandsteengrot / sprookjesgrot, sprookjesbos, aardewerkbezoek en de grote tuin - we zouden op elk moment terugkomen!

Sebastian Martini

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Zeer aangenaam verblijf, we voelden ons helemaal op ons gemak. De grote tuin met speeltoestellen voor kinderen nodigt uit tot verpozen. De gastvrouw ontving ons heel hartelijk en had altijd goede tips voor uitstapjes.

K Dixon

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Engels

Wir verbrachten eine schöne 10 Tage hier, ein sehr comfortables and einladendes Ferienhaus, with aufmerksamsten and rücksichtsgemäßen Besitzern. Het huis is perfect in een wunderschöner landschaft gelegen, naast de Annehmlichkeiten in de Nähe, en de Sehenswürdigkeiten zoals Erfurt, Eisenach, Weimar en de zahlreiche Schlösser sind leicht zu erreichen. Wir empfehlen! We hebben hier 10 heerlijke dagen doorgebracht, een zeer comfortabel en gastvrij vakantiehuis met de meest attente en attente eigenaren. De woning is perfect gelegen in een prachtige natuur, maar met uitstekende voorzieningen in de buurt, en bezienswaardigheden zoals Erfurt, Eisenach, Weimar en talrijke kastelen zijn gemakkelijk te bereiken. Wij raden aan!

Romy Weyhrauch

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We konden individuele reisverzoeken uitvoeren en werden warm onthaald. Veel dank aan het vriendelijke gastgezin en jullie welkomstgeschenk, het huis is groot genoeg voor een gezin met 2 kinderen. We verbleven daar heel goed met 2 kinderen (2 en 6 jaar oud). Het is heel liefdevol ingericht, je voelt je meteen op je gemak en kunt ontspannen. Een enorm hoogtepunt is de grote tuin met een ruimte voor de kinderen om te spelen, te bewegen en gewoon plezier te hebben. Parkeren is mogelijk direct bij de ingang van het huis, erg handig om te laden en te lossen. In de directe omgeving vindt u leuke speeltuinen - een in het dorp, ongeveer 2 minuten lopen - een in het naburige dorp "Jüchsen", een echt kinderparadijs (open van maart tot oktober). Boodschappen doen: mogelijk in Jüchsen (teegut, bakker, slager etc.) Römhild is ook een echte aanrader, leuke sfeer, restaurants en een geweldige manege (daar gingen we paardrijden, echt een geweldig evenement voor kinderen) - met dank aan lieve mevrouw Hanus , ze organiseerde de rijles, echt geweldig! Ook het lekkerste softijs van Themar kunnen we u aanraden in ijssalon "Blaufuss". Probeer het zelf. We waren enthousiast. Verdere omgeving: dierentuin Erfurt, zandsteengrot / sprookjesgrot Meiningen, Saalfeld-sprookjesgrotten, Suhl-dierentuin, Behrungen (voormalige Duits / Duitse grens) en nog veel meer wordt aangeboden door het Thüringer Woud en in Exdorf met de familie Hanus U heeft een centrale locatie om vele mooie excursies te starten.

Ingo

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Zeer positief niets om over te klagen

Ingo Meyer

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Sterk aanbevolen de eigenaren waren erg aardig en gaven tips voor excursies ... Het was erg schoon en gemakkelijk te ontspannen

Jorge Rivas Pascual

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

De weg die er vanaf Jüchsen naartoe gaat, is in zeer goede staat. Het huis is zeer gemakkelijk te identificeren wanneer u aankomt in Exdorf en volgens de instructies van de eigenaren. Het huis is erg mooi, met de typische stijl van de regio. Hij is niet nieuw maar zeer goed onderhouden. Zelfs als het meubilair niet erg modern is - zou toch niet zo goed passen - is het appartement gezellig en goed ingericht. De grote tuin met veel speelmogelijkheden voor kinderen is een klein ontspanningsparadijs, de natuur in de omgeving, de excursies, de rust en de warmte en vriendelijkheid van de huiseigenaren zijn voor ons de beste argumenten en wat ons verblijf zo fijn maakte.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Objectnummer: 305905

Laatst bijgewerkt: 02.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/305905.htm


«Geraffineerd vakantiehuis met tuin» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven