Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Mooi vakantiehuis bij het strand

Max.  2   gasten
20m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 2  gasten
20m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(2-pers. slaapbank, kinderstoel), open keuken(koffiezetapparaat, magnetron, koel-/vriescombinatie), badkamer(douche, wastafel, toilet))

Tussenetage: (slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. bed))

TV, afwasmachine, douche, wasmachine(gedeeld met andere gasten), verwarming(elektrisch), airconditioning, terras(privé), tuin, tuinmeubilair, BBQ, parking, trampoline, zwembad(gedeeld met andere gasten, verwarmd), jeu de boules baan, kinderbed

Perfect vakantiehuis voor 2 personen op een rustig, autovrij vakantiepark op slechts 150 m van het zandstrand. Op dit kleinschalige park staan ca. twintig, in 2016 compleet gerenoveerde, fraaie vakantiehuisjes. De keuken en het gehele sanitair zijn volledig vernieuwd. Het vakantiehuisje heeft een verzorgde inrichting met een zithoek, open keuken en airconditioning. Bij het vakantiehuisje heeft u een mooi, schaduwrijk, overdekt terras met voldoende privacy en een prachtig uitzicht op het mooie beboste terrein; ideaal voor de lange zomeravonden.

Het stadje Poggio-Mezzana biedt een goede uitvalsbasis om het natuurrijke Corsica te ontdekken. In de buurt van het verblijf is genoeg te ondernemen. Zo kun je bijvoorbeeld quad rijden, paardrijden verschillende watersporten uitoefenen of wandelen over de gemarkeerde wandelpaden om zo het land te ontdekken. De gezellige badplaats Moriani-plage ligt op slechts 2 kilometer afstand. Voor de verse croissants gaat u naar de bakker om de hoek bij het park. Ziet u uzelf al zitten op de veranda met een café au lait en een verse croissant?

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Zwembad
Parkeren
Tennisbaan
Terras
Tafeltennis

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 2

1 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Meer 5 km

5 km

Supermarkt 2 km

2 km

Stadscentrum 2.5 km

2.5 km

Luchthaven 15 km

15 km



Recreatiemogelijkheden

Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 30/dier/verblijf.
Bedlinnen: Mogelijkheid te huren per pakket, € 15 p.p./verblijf. On request.
Badhanddoeken: Inclusief in het geval dat u een linnenpakket huurt.
Keukenlinnen: Inclusief in het geval dat u een linnenpakket huurt.
Wifi: Gratis. In de buurt van de accommodatie.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


33 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,1 van 5
4.1 Inrichting
4.1 Prijs / kwaliteit
4.1 Service
4.1 Ligging
4.1 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Lanaud

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Frans

Geweldig verblijf zeer warm welkom alles was gewoon perfect geen klachten

Johan Bekooij

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

jkljlkjjslacJLCK AMC.a LC&lt aLC DAl c

Matthias Spahn

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

Zeer mooi complex met bomen en restaurant dicht bij het strand. Rechts naast de deur is er een kleine supermarkt met behoorlijk aanbod en redelijke prijzen.

Mark Lüschen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Prima goed onderhouden locatie. Rustig en prima startpunt voor diverse trips. Dicht gelegen bij de zee.

Viktor WEBER

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

We waren zeer tevreden.

Thierry Agazzi

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Frans

Zeer goede ligging, de goede formaat, de locatie aan te bevelen. Dicht bij zee, Huiseigenaren uitstekend, en zeer behulpzaam. Een geweldige vakantie.

Erik Lubbers

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Erg mooi park, zeer aardige eigenaren en dicht bij het strand. Al met al een prettige ervaring geweest.

H Brinkert

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Aanrader ! Zeker in voorseizoen. We waren er van half mei tot begin juni. Goede basis om het eiland te verkennen. Geschikt voor zowel strand als natuurliefhebbers! Dit was onze eerste ervaring op Corsica maar zeker niet de laatste!!We hebben echt van deze vakantie genoten Inclusief een fijne bootreis Nice - Bastia met Corsica Ferries. Speciale dank aan de familie die op voortreffelijke wijze de residence beheert! Ank en Hans Brinkert Noordwijk

Linda Yantis

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De faciliteit is erg mooi en stil. Het strand te voet heel dichtbij! Er is veel te ontdekken in de omgeving. De bergen, rivieren met prachtige zwempompen en kleine bergdorpjes zijn niet ver weg met de auto. We hebben echt genoten van het verblijf met onze 2 jaar oude zoon. De enige echt vervelend waren de muggen. Denk daarom aan muggenspray, want vlieg / muggenroosters zijn niet beschikbaar.

Georg Dallasera

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De bungalow had alles wat je nodig zou kunnen hebben, de tuin mooi en de mensen zeer beleefd en vriendelijk. Kleine smet ladder naar stapelbed onder dekking. Zou zeker graag weer terug komen.

Gerrit Schreurs

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

We hadden een typisch Frans huisje met veranda en een vide om te slapen. De poort uit en we waren op het strand !!!! Verder is er een erg leuk restaurantje bij , waar we vrijwel iedere avond hebben gegeten. Het is wel handig om een auto te hebben , want de eerste beste winkel is in Moriani Plage , toch zo'n drie kwartier lopen. De eigenaar brengt wel iedere morgen " pain " We hebben alleen maar mooi weer gehad. Als je met z'n tweeën bent is dit zeer goed voor je relatie , want ze spreken alleen maar Frans , dus een gesprek voeren is lastig , je bent dus op elkaar aangewezen. De eigenaren willen wel graag behulpzaam zijn.

F Vermeer

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Le Maquis Plage Résidence is een aanrader voor een verdere verkenning van Corsica maar, als je een keer een dagje geen zin hebt kun je ook terecht op het rustige strand. Op het terrein zelf is los van het uitstekende restaurant niet veel te beleven. Het huisje is eenvoudig en voorzien van airconditioning. De eigenaresse is ondanks het taalprobleem (spreekt geen Duits of Engels) zeer enthousiast om het de gasten naar hun zin te maken. Resumerend kunnen wij zeggen dat de prijs / kwaliteit verhouding redelijk tot goed is.

Klaus Weinert

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

We hebben onszelf voelden zeer goed, vooral de gastheren, Anne-Marie en Philippe waren erg vriendelijk en lief. In het bijzonder, als men spreekt alleen een beetje Frans en onervaren, hebben ze geholpen attent. De keuken in het restaurant is erg empfehlen.Ein bijzondere ervaring is de trein van de oost naar de westkust naar Ajaccio en terug, een richting ongeveer 100 km in 3 uur. Liefhebbers van natuur en spoorwegen technologie zal zien en veel leren. (Smalspoor enkelspoor viaducten, door tunnels, tot 900 m hoogte) voor langzaam rijdende motorrijder als wij de hoogte van de wegen aan de Costa Verde aan Penta di Casinca, piano, La Porta, enz. ( 500-800 m hoog) met een genot uitzicht op Elba en Monte Cristo, maar hoogtevrees, moet je al moeten doen en aandacht besteden aan runderen, paarden en varkens op de smalle straatjes. De machnmal voorkomen, zelfs in groepen.

Joke Van Doesburg

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Het is een prachtig en goed onderhouden park, met mooie vakantiehuisjes. Dicht bij het strand, een geweldig restaurant op het park. De beheerders zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Wij hebben genoten van ons verblijf op dit park.

B.j. De Haas

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Het huisje is gelegen in een soort park met veel groen. Waar door er veel schaduw ontstaat. Aan het huisje zit een veranda, waardoor je heerlijk uit de zon kunt zitten en 's avonds heerlijk kunt zitten. Het huisje is voorzien van airco, koelkast en 2 gaspitten. Met mijn 2 meter lengte heb ik prima geslapen op het slaapbankje wat in het huisje staat. Het restaurant, waar ook de receptie zit, serveert een prima maaltijd met streekproducten. Op de wijnkaart staan heerlijke Corsicaanse lokale wijnen. Een goed zandstrand is op 150 m van het huisje. In de directe omgeving is wat beperkt m.b.t. de bezienswaardigheden, er is een prima strand zeer dichtbij. Als je met de auto bent zit je redelijk centraal om het eiland te kunnen verkennen.

Karel Verkouter

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

We hebben een fijne vakantie gehad op een rustig maar gezellig park, met bijzonder aardige eigenaar en eigenares die ook een goed restaurant op het park runnen. Het park is op zeer korte afstand van het strand gelegen. Huisje en inrichting is niet van hoge kwaliteit maar zeker acceptabel.

Theo Van den bragt

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

De eigenaren zijn aardige mensen alleen jammer dat ze bijna geen engels spreken waardoor de taalbarriere/-kloof vrij groot is. Je ziet ze bijna niet en wij hebben de indruk dat hun restaurant wat op zich op het resort bevind, de meeste aandacht krijgt. Verder is het huisje goed gelegen tussen een aantal bomen en op loopafstand van de zee, wat opzich wel prettig is.

H Brinkert

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Aanrader ! Zeker in voorseizoen. We waren er van half mei tot begin juni. Goede basis om het eiland te verkennen. Geschikt voor zowel strand als natuurliefhebbers!
Dit was onze eerste ervaring op Corsica maar zeker niet de laatste!!We hebben echt van deze vakantie genoten Inclusief een fijne bootreis Nice - Bastia met Corsica Ferries.
Speciale dank aan de familie die op voortreffelijke wijze de residence beheert!

Ank en Hans Brinkert
Noordwijk

Klaus Weinert

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

We hebben onszelf voelden zeer goed, vooral de gastheren, Anne-Marie en Philippe waren erg vriendelijk en lief. In het bijzonder, als men spreekt alleen een beetje Frans en onervaren, hebben ze geholpen attent. De keuken in het restaurant is erg empfehlen.Ein bijzondere ervaring is de trein van de oost naar de westkust naar Ajaccio en terug, een richting ongeveer 100 km in 3 uur. Liefhebbers van natuur en spoorwegen technologie zal zien en veel leren. (Smalspoor enkelspoor viaducten, door tunnels, tot 900 m hoogte) voor langzaam rijdende motorrijder als wij de hoogte van de wegen aan de Costa Verde aan Penta di Casinca, piano, La Porta, enz. ( 500-800 m hoog) met een genot uitzicht op Elba en Monte Cristo, maar hoogtevrees, moet je al moeten doen en aandacht besteden aan runderen, paarden en varkens op de smalle straatjes. De machnmal voorkomen, zelfs in groepen.

F Vermeer

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Le Maquis Plage Résidence is een aanrader voor een verdere verkenning van Corsica maar, als je een keer een dagje geen zin hebt kun je ook terecht op het rustige strand.
Op het terrein zelf is los van het uitstekende restaurant niet veel te beleven.
Het huisje is eenvoudig en voorzien van airconditioning.
De eigenaresse is ondanks het taalprobleem (spreekt geen Duits of Engels) zeer enthousiast om het de gasten naar hun zin te maken.

Resumerend kunnen wij zeggen dat de prijs / kwaliteit verhouding redelijk tot goed is.

Jürg Bommer

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De eigenaar echtpaar heeft ons hartelijk verwelkomd en was altijd erg behulpzaam. Talenkennis is een voordeel. Het systeem is eenvoudig te beheren, wat met kleine kinderen nuttig ist.Der plaats is rustig en het strand is schoon. We voelden ons zeer comfortabel en we zouden teruggaan daar elk gewenst moment. Sonja Bommer Viis-Zwitserland, Autenthalt van 19,7. - 02.08.2008

Else Vosmaer

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Huisjes eenvoudig, korte afstand naar het strand, chagrijnige eigenaren, kwaliteit service en restaurant ver beneden de maat. Met zeer jonge kinderen kan het verblijf te doen zijn, mits in voor- en naseizoen. In het hoogseizoen is er te weinig rust en afstand tussen de huisjes. Mijn advies aan gezinnen: kijk nog maar even verder naar meer en betere faciliteiten op een park, zowel voor ouders als kinderen. Mijn advies aan stellen: te doen voor een kort verblijf, maar wij hebben daar betere parken bezocht dus kijk nog even verder.

Gerrit Schreurs

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

We hadden een typisch Frans huisje met veranda en een vide om te slapen. De poort uit en we waren op het strand !!!! Verder is er een erg leuk restaurantje bij , waar we vrijwel iedere avond hebben gegeten. Het is wel handig om een auto te hebben , want de eerste beste winkel is in Moriani Plage , toch zo'n drie kwartier lopen. De eigenaar brengt wel iedere morgen " pain " We hebben alleen maar mooi weer gehad. Als je met z'n tweeën bent is dit zeer goed voor je relatie , want ze spreken alleen maar Frans , dus een gesprek voeren is lastig , je bent dus op elkaar aangewezen. De eigenaren willen wel graag behulpzaam zijn.

Georg Dallasera

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De bungalow had alles wat je nodig zou kunnen hebben, de tuin mooi en de mensen zeer beleefd en vriendelijk. Kleine smet ladder naar stapelbed onder dekking. Zou zeker graag weer terug komen.

Karel Verkouter

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

We hebben een fijne vakantie gehad op een rustig maar gezellig park, met bijzonder aardige eigenaar en eigenares die ook een goed restaurant op het park runnen. Het park is op zeer korte afstand van het strand gelegen.
Huisje en inrichting is niet van hoge kwaliteit maar zeker acceptabel.

Eleonora F.m. Van Der Schot-Uijlings

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Wij hebben genoten van onze vakantie op dit kleinschalige park (ong 20 huisjes), direkt achter het strand gelegen in een prachtige (oude) tuin. De huisjes hebben allemaal een groot overdekt terras en bieden privacy. De inrichting is sober, maar goed. De eigenaars zijn heel vriendelijk en geven je aandacht als je daar om vraagt, maar gunnen je ook alle rust. Met een golfkarretje brengen ze je koffers naar het huisje, want voor auto's is het park niet toegankelijk. 's Avonds kun je lekker eten in hun restaurant (iedere avond open) of een pizza halen. Aan de overkant van de straat is een kleine supermarkt voor dagelijkse boodschapjes en de grote (voordelige) supermarkten zijn dichtbij. Op het strand zijn geen voorzieningen, maar als je erom vraagt krijg je een parasol van de eigenaars te leen. Er is een wasruimte met 3 wasmachines die bepaalde uren (gratis) te gebruiken zijn. In de omgeving zijn prachtige autoritjes (naar allerlei dorpjes in de bergen!) een echte aanrader. Corsica is niet zo duur als overal beschreven staat. Misschien dat wij daarom (in juni) maar een enkele Nederlander gezien hebben? Corsica straalt rust uit. Het was een heerlijke vakantie!

B.j. De Haas

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Het huisje is gelegen in een soort park met veel groen. Waar door er veel schaduw ontstaat. Aan het huisje zit een veranda, waardoor je heerlijk uit de zon kunt zitten en 's avonds heerlijk kunt zitten. Het huisje is voorzien van airco, koelkast en 2 gaspitten. Met mijn 2 meter lengte heb ik prima geslapen op het slaapbankje wat in het huisje staat.



Het restaurant, waar ook de receptie zit, serveert een prima maaltijd met streekproducten. Op de wijnkaart staan heerlijke Corsicaanse lokale wijnen.



Een goed zandstrand is op 150 m van het huisje. In de directe omgeving is wat beperkt m.b.t. de bezienswaardigheden, er is een prima strand zeer dichtbij. Als je met de auto bent zit je redelijk centraal om het eiland te kunnen verkennen.

Theo Van den bragt

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

De eigenaren zijn aardige mensen alleen jammer dat ze bijna geen engels spreken waardoor de taalbarriere/-kloof vrij groot is. Je ziet ze bijna niet en wij hebben de indruk dat hun restaurant wat op zich op het resort bevind, de meeste aandacht krijgt.
Verder is het huisje goed gelegen tussen een aantal bomen en op loopafstand van de zee, wat opzich wel prettig is.

E.J. Peekstok

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Alhoewel we te vroeg aankwamen, was de bungalow direct beschikbaar. Vriendelijke ontvangst. De accommodatie is eenvoudig qua inrichting, maar alles is aanwezig voor een relaxed verblijf. Bungalows bieden veel privacy. Terras met voldoende schaduw. Kleine supermarkt op loopafstand. Afstand naar rustig strand ook prima. Restaurant op het park een aanrader! Voor pubers niet veel te doen.

Jacobus Verwijs

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

We werden prettig ontvangen. Het huisje is eenvoudig maar alles is er wat je nodig hebt. Alleen het bed was erg laag zo'n 20 centimeter boven de grond. De omgeving prachtig! Prima accommodatie. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Linda Yantis

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De faciliteit is erg mooi en stil. Het strand te voet heel dichtbij! Er is veel te ontdekken in de omgeving. De bergen, rivieren met prachtige zwempompen en kleine bergdorpjes zijn niet ver weg met de auto. We hebben echt genoten van het verblijf met onze 2 jaar oude zoon. De enige echt vervelend waren de muggen. Denk daarom aan muggenspray, want vlieg / muggenroosters zijn niet beschikbaar.

Joke Van Doesburg

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Het is een prachtig en goed onderhouden park, met mooie vakantiehuisjes.

Dicht bij het strand, een geweldig restaurant op het park.



De beheerders zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.



Wij hebben genoten van ons verblijf op dit park.

Schmitt-Polke

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De mooiste faciliteit van de vele hier. Verhuurder reageert op alles, zeer behulpzaam en reageert onmiddellijk. Het welzijn van de gast is erg belangrijk. Nieuw, mooi ontworpen zwembadgedeelte en uitstekende gastronomie in de avond. Alles is prettig in een parkachtige voorziening. Sommige units zijn wat oud en krap, de grote units zijn modern en comfortabel ingericht. Al met al een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. De zee is super dichtbij, het strand is kilometers lang met prachtig groen landinwaarts. Toegang tot de zee de eerste 5 meter over platte kiezels. Goede plek om van alles te doen.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 308303

Laatst bijgewerkt: 07.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/308303.htm


«Mooi vakantiehuis bij het strand» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.1 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 33 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat