Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis met zwembad in Verteillac

Max.  6   gasten
160m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 6  gasten
160m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm)), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(douche, toilet), badkamer(ligbad, toilet), toilet)

woonkamer(TV(Nederlandse zender(s), internationale zender(s)), open haard, DVD-speler, CD-speler), keuken(koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie, wasmachine), slaapkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm)), carport, wasdroger, verwarming, terras, tuin, tuinmeubilair, BBQ, zwembad(privé, 10 x 5 m., geopend van Mei t/m Sep), speeltoestellen

Op loopafstand van het levendige Verteillac (1 km) vind je deze schitterende, voormalige, boerderij. De originele balken zijn behouden en geven het huis een warme uitstraling. Om af te koelen, ligt er in de tuin een prachtig privézwembad. Hier kom je tot rust, dat garanderen we. De Périgord Vert bestaat uit schitterende natuur, waarvan je een voorproefje krijgt in je eigen 'achtertuin'.

In Verteillac haal je bij de bakker de lekkerste stokbroden, of ga je 's avonds fijn dineren. In Ribérac (14 km) vind je een grote wekelijkse markt en diverse historische monumenten. Leuk om langs te slenteren en je ogen de kost te geven. Ook de dorpjes Cherval (7 km) en Celles (11 km) hebben beide veel moois te bieden, zoals prachtige kerken en kastelen.

De hoofdstad van de Périgord, Périgueux (49 km) mag niet worden overgeslagen. Het historische centrum en de kathedraal zijn prachtig. Voor de meer sportieve ontspanner is hier een prachtige golfbaan te vinden. Watersportliefhebbers moeten naar het recreatiemeer in Le Grand Etang de La Jemaye (29 km). Wil je liever zwemmen? Bij Aubeterre-sur-Dronne (21 km) kun je in de Dronne zwemmen.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras

Badkamer

aparte wc's 2


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Televisie
Wasmachine
Wasdroger
WiFi
Rookmelder
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 6 km

6 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Zelf meenemen.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Zelf meenemen.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis.
Hout: Inclusief.
Kinderbed: gratis (op aanvraag).
Kinderstoel: gratis (op aanvraag).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 25 jaar zijn niet toegestaan


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


20 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,4 van 5
4.4 Inrichting
4.4 Prijs / kwaliteit
4.4 Service
4.4 Ligging
4.4 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Jeroen Berteyn

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Prachtig huis met zwembad alles aanwezig. Fotos op site zijn zelfde wat je in levende lijve mag verwachten. Rustig gelegen , in stadje een restaurantje en café als ook een heerlijke bakker. Wel auto nodig om boodschappen te doen ( grotere winkel) 20 min rijden. Zeker aan te bevelen voor wie van rust houd . zeker voor herhaling vatbaar. geweest in augustus 2022 bij minimum 30 graden.

Ludo Joosen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Mooie woning op een mooie, rustige locatie. Jammer dat de belangrijke toeristische attracties van de Périgord wat ver afgelegen zijn. De omgeving van Verteillac heeft uiteraard ook enkele kastelen e.d., maar zeker niet de grote kleppers. Het zwembad is een belangrijke troef, net zoals de dubbele Amerikaanse koelkast. Het feit dat je zonder probleem de tv programma's van thuis kan bekijken is aangenaam meegenomen, maar met de zomerse temperaturen ter plaatse ga je niet zo vaak binnen tv zitten kijken. De beschrijving van het pand is vrij accurraat, maar beide 'badkamers' bevinden zich op de verdieping. De gelijkvloerse slaapkamer heeft geen toilet of bad ter beschikking. De tweede badkamer is bovendien heel erg krap en bevat niet meer dan een douche en een toilet.

Ha van Zoelen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Een fantastische woning, ruim, schoon, heel compleet ingericht, erg veel ruimte om het huis echt top

Pim Jonker

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Een heerlijke nette woning in een rustige omgeving. Wij zijn hier helemaal tot rust gekomen. Het huis is schoon en helemaal op orde!

Cindy Theuns

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Mooie villa in een rustige omgeving naast de zonnebloemvelden en mooi uitzicht vanuit de tuin op de natuur. Je komt er echt tot rust. Verzorgd zwembad, Vriendelijke huisbewaarder en steeds behulpzaam. Vlakbij op wandelafstand een gezellig dorpje Verteillac. Verschillende uitstappen mogelijk in de buurt. Enige minpuntje is geen WC beneden. Deze is buiten in een aparte berging, dus voor 1 slaapkamer moet je naar buiten 's nachts. De slaapkamer beneden wat last van vocht in de muren. De spinduizendpoten vertoeven graag in huis, geen leuke beestjes, maar dat is de natuur. Een fijne vakantie gehad daar.

Bert De Groote

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Zalig zwembad maar helaas niet verwarmd waardoor we door het slechte weer dit maar weinig konden gebruiken. Heel mooie tuin met veel privacy. Mooi huis waar alles voorzien is! Klein minpuntjes zijn de houten vloeren boven (die maken veel lawaai) en er is enkel boven een toilet.

d jellema

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

prachtige locatie en prachtig huis. Samen met onze 3 kinderen geweest. Veel ruimte . krakende vloer maar dat is authentiek bij dit franse huis :) Heerlijk ruim prive zwembad wat 1x per week wordt schoongemaakt. Alles in huis mag gebruikt worden!! Wifi binnen is goed maar komt niet door de dikke muren, ach het is vakantie. Door deze dikke muren blijft het beneden in verhouding koel. Super vriendelijke beheerder, engels. Heerlijke wijn stond voor ons klaar. Verteillac is goed lopend te bereiken, kleine km duurt ong 8-10 minuten. Leuk plein met diverse winkeltjes. Goede bakker, engelse bar/bistro met zelfs een nederlandes bediening. Voor de markt kan je beter naar Riberac. In het dorp was wel een brocante markt toen wij er waren, erg leuk en uitgebreid Eigenlijk gewoon een super vakantie gehad, voor meer populaire kastelen en zo is het 1.5 tot 2 uur rijden, maar wij zijn friezen dus zijn wel wat gewend en het is een mooie omgeving Voor mensen die rust willen...top

Christof De Ridder

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wat een geweldig huisje op een fantastische locatie! Door de warme ontvangst van de vriendelijke eigenaars en de sympathieke Engelstalige huisbewaarders start het vakantiegevoel al snel, nog voor de koffers goed en wel uitgepakt zijn. Alles is netjes verzorgd en wel uitgerust, het ruime zwembad is top! Genieten van de ondergaande zon op het gezellige overdekt terras in een oase van rust zonder buren. De houten vloer op de eerste verdieping kraakt wel, maar hey, 't is vakantie... Beide toiletten zijn wel op de eerste verdieping, dus het is goed dat er in de bergplaats buiten toch nog een derde toilet is. Verteillac heeft een gezellig centrum en er is alvast een warme bakker met lekker brood. (fietsafstand) In het nabijgelegen Saint-Martial-Viveyrol kan je bij "Chez Moran" een vijfgangenmenu eten voor een verbazend lage prijs en op welbepaalde dagen zelfs met live muziek. Reserveren aanbevolen. Kortom, vakantiehuis met een toplocatie en een prima uitvalbasis om dit gedeelte van de Dordogne te ontdekken! Aanrader!

Nico Velghe

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Vlot ingecheckt - snel “thuis” gevoel - alle nodige comfort aanwezig - grote tuin - huisdiervriendelijk (onze labrador had de tijd van zijn leven) - rust - zelf hadden we 2 motoren mee —> goede uitvalsbasis om diverse tripjes te rijden - dicht bij centrum verteillac (café/resto)

Wim Antens

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

We werden hartelijk verwelkomd door de Engelstalige beheerder. Een prachtig huis op een mooie plek midden tussen de zonnebloemen. Het dorp is niet ver, maar net iets te ver om te lopen. Wel zijn in Verteillac alle nodige faciliteiten. Het huis is wel wat ouder en dat merk je aan het kraken van de vloeren. Verder van alle gemakken voorzien.

Marc Cobbaut

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Prettig om bij aankomst verwelkomd te worden met een flesje wijn, olijfjes en de nodige info over het verblijf. De vogeltjes in de buurt zorgen voor een aangenaam wakker worden. Supermarkt en bakker zijn op wandelafstand. Alles in het huisje mag en kan je gebruiken. Enkel jammer dat er beneden geen toilet is( wel als je overdag buiten bent in het bijgebouwtje, maar voor s’nachts is dit niet zo praktisch.

Hans Van der Kooij

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

We zijn er nu voor het tweede jaar geweest. Het is ideaal als je van rust houdt. De Engelssprekende beheerders zorgen prima voor het huis. Keurig schoon en ruim zwembad, het gazon wordt 1 maal per week gemaaid, ze staan altijd voor je klaar mocht er een probleem zijn. Ga er niet heen voor een bruisend lokaal nachtleven, maar de bakker en de merkwaardige maar zeker bezienswaardige supermarkt zijn uitstekend. De zaterdagse markt is fascinerend, trefpunt van de Britse gemeenschap in het lokale café, Le Calice. Ga vooral kijken!

jan vroom

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Accommodatie was over het algemeen in orde , doch jammer van de verouderde inboedel ( bestek , potten , pannen ) Vrij veel spinnenwebben . Een dode muis in de zwembadfilter die al verscheidene dagen daar inlag afgaand op het uiterlijk van de muis! Te zachte te vervangen matrassen , eindbeslissing teveel betaald voor hetgeen werd aangeboden (

Inge van Laar

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Heerlijk vrij gelegen met ruime tuin en groot zwembad. Fijne plek voor een geweldige vakantie. Nieuwe carport. Verteillac is wel ruim een kilometer lopen, deels heuvelop. En het huis is erg gehorig vanwege de houten vloer boven.

Pieter Vanden borre

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Mooie woning. Goede ontvangst

Luk Dhondt

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Super husije met alle infrastructuur die je maar kan nodig hebben, ruime tuin en leuk zwembad. Het was aangenaam om vast te stellen dat er zowel allerlei schoonmaakproducten als culinaire benodigdheden standaard aanwezig waren. Enig minpunt de houten vloer van de bovenverdieping waar 2 slaapkamers en de badkamers zijn, kan nogal wat lawaai maken.

Nele Van Der Elst

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Prachtig huis met mooie tuin en zwembad. Alles wat je nodig hebt voor een relax vakantie.

Debby Ooms

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Geweldige vakantie. Het huisje bevat echt alles wat nodig is. Het weer was schitterend, dus hebben we goed kunnen genieten van het zwembad. In één woord ZALIG!

Jo Ameye

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Dit vakantiehuis is echt een formidabele en fantastische vakantiestek, middenin een heel mooie natuuromgeving. Het huis heeft alles te bieden wat je maar nodig hebt, en uiteraard is het zwembad ook van topkwaliteit. Een echte aanrader voor vakantiegangers, die van het heerlijke en landelijke Frankrijk willen genieten.

Nico Groot

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Ruim en zeer goed onderhouden huis, goede Wifi en tv. Hartelijk ontvangst met welkoms wijn! Grote tuin met prachtig zwembad waar we veel gebruik van makten. Alles in het huis werkte perfect, en overal was aan gedacht. Bijzondere sfeervol ingericht. Het dorp op 1 km heeft heerlijke bakker en slager. Kortom we hebben er 2 heerlijke weken gehad.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 308434

Laatst bijgewerkt: 29.03.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/308434.htm


«Vakantiehuis met zwembad in Verteillac» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 20 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven