Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Mooi vakantiehuis aan zee in Penmarch

Max.  6   gasten
100m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
100m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(TV(satelliet), zithoek, DVD-speler), open keuken(waterkoker, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie, wasmachine))

Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed(140 x 190 cm)), slaapkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm)), slaapkamer(2x 1-pers. bed(70 x 190 cm)), badkamer(douche, wastafel))

verwarming, terras, tuinmeubilair, BBQ, speeltoestellen, kinderbed, kinderstoel

Deze leuke vakantiewoning in Penmarch heeft 3 slaapkamers. Het is ideaal voor liefhebbers van de zee, want deze vind je op 100 m van de woning. Vanuit het huis kijk je dan ook uit op de zee.



Vanaf het huis starten wandelingen langs de spectaculaire kust. Het dichtstbijzijnde strand is op slechts 500 m. Enkele kilometers verderop is de havenplaats Guilvinec. Guilvinec is de 4e vishaven van Bretagne en het dagelijkse leven wordt daar nog steeds door bepaald. In de middag na 4 uur kun je de vloot binnen zien komen en de bedrijvigheid aanschouwen. Voor diverse culturele activiteiten is de stad Quimper (40 km) een aanrader.



Het geschakelde vakantiehuis heeft een zeer comfortabele inrichting met moderne meubelen. Je beschikt over een eigen stuk terrein met een privé-opgang en over een hofje met een terras, tuinmeubelen en een elektrische barbecue. Het terras biedt een prachtig uitzicht op de Atlantische Oceaan.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Barbecue
Speeltuin
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
Rookmelder
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 1 km

1 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig. Bedden opgemaakt bij aankomst.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Zelf meenemen.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Niet aanwezig.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


47 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.6 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.6 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

mieke vaartjes

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Prima huisje, fantastische locatie

Geert Van den Zegel

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Onwaarschijnlijk prachtig gelegen huis in een schitterend stukje Bretagne. De woning is niet zo heel groot, maar toch ruim voldoende voor ons gezin van vier. Zeer gerieflijke keuken, met alles erop en eraan. Hartelijke ontvangst door een vriendelijke en gedienstige dame. Verder een waaier aan mogelijkheden in Zuid-Finistère. Enkele aanraders wat ons betreft een dagje aan het strand (op ongeveer 200m afstand), de vissershaven van Le Guilvinec, de historische centra van Locronan, Concarneau en Quimper, een Bretonse markt, of een van de vele crêperies. Kortom, meer dan redenen genoeg om nog eens terug te keren.

W.C Walling

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Geweldige locatie direct aan zee, prachtig uitzicht op zee vanaf bijna elk raam. Zeer mooie meubels en uitstekende keuken.

Peter Rutten

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Dit huisje ligt letterlijk op een steenworp van zee, precies waar we naar op zoek waren. We kenden de omgeving al van een vorig bezoek aan de streek en kozen er bewust voor om hier terug te komen. Penmarch ligt wel wat afgelegen, maar dat is tegelijk ook een groot deel van de charme. Een week lijkt ons de ideale duur voor een bezoek, zeker rond pasen wanneer het nogal wisselvallig kan zijn. In het huis vind je alles wat je nodig hebt. De drie slaapkamers zijn wel wat overdreven, er zijn twee ruime slaapkamers met dubbel bed en een kleinere kamer die aansluit op een van de grotere kamers. Voor de rest is de realiteit nog beter dan wat je van de website zou afleiden. Super dus.

B.B DUMONT

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Frans

Schattige bigouden traditioneel rijtjeshuis in het pak; p ຬ hij: 55cm bar en grootste oude 1,6 kg

M. Bust

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Een verblijf van een weekje in deze woning was super. Het huis is met liefde ingericht. De eigenaresse houdt van koken dat is te merken aan de kookboeken en de uitstekende keukenuitrusting. We werden ontvangen met een glas cider en kregen uitgebreide uitleg over de woning. Aan alles is gedacht; er staan zelfs enkele Nederlandstalige boeken en er zijn volop tijdschriften. Vanuit de woonkamer heb je een prachtig zicht op de zee. Op het door een muur omheinde terras zat je beschut tegen de wind. Natuurlijk mochten we eind september geen prachtig weer meer verwachten.We hebben alle weertypes meegemaakt, ook een storm, heerlijk was dat. Prima badkamer, prima slaapkamers. Een grote gezellige eettafel met banken. Vanuit de woning kom je meteen op een wandelpad waar je een stevige wandeling kunt maken, De woning ligt redelijk goed ten opzichte van het maken van uitstapjes. Reken wel op minimaal 50 km enkele reis. We vonden het jammer te moeten vertrekken en willen graag naar dit huis teruggaan.

R.C Röhler

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Een prachtig huis voor mensen die van de oceaan. Op slechts 100 meter van de kliffen en vrij zicht op de Atlantische Oceaan in en de baai van Audierne. In een zeer rustige locatie, voor die van de branding wordt niet als storend ervaren. In 10 minuten loopafstand zwemmen met prachtig Sanstrand.Das huis is prachtig ingericht en je voelt dat dat huis wordt gebruikt door de eigenaar, een uitstekende keuken is (inductie kookplaat met alle nodige potten), die de voorbereiding van vis en zeevruchten voor plezier maakt. Helaas is het huis georiënteerd naar het oosten, dus een zetel in de avondzon is niet beschikbaar met uitzicht op zee. Echter, dit is de enige kleine Nachteil.Wir genoten van ons verblijf zeer veel.

Paul Dhave

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Een droom van een huis dat na een beetje zoekwerk (geen huisnummer en niet op de hoofdweg) opduikt. Zeer vriendelijk en correct onthaal en vlug valt op: alles wat er nodig is, is er, zowel binnen als buiten. Binnen een aangename ruimte en een keuken die 'alles' heeft. En buiten: zowel zandstrand als rotsen en in de buurt de havens en haventjes, de enclos paroissiales en de steden als Douarnenez, Pont l'Abbé... kortom alles om de (te) korte vakantietijd aangenaam te vullen!

Yolande Dumont-Lefebvre

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Frans

Zijn dol op het "goed gelegen emplacement.Très

Johan R. van der Vlist

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Prachtige locatie. Met liefde ingericht vakantiehuis. Hartelijke gastvrouw. Conversatie in Engels niet mogelijk. Dat was lastig. Buurvrouw was een authentieke bigoudin-vrouw (in klederdracht dus; leuke bijkomstigheid)

Martine Dewilde-Vispoel

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij vonden dit een zeer comfortabel vakantiehuis. Alles was zeer proper en de gastvrouw zorgde voor een warm onthaal. Vooral het prachtige uitzicht is onvergetelijk. Ook vlakbij was er volop veel te beleven: lange wandelingen langs de rotsen, strand en zee (oceaan=heerlijke golven maar eerst wel wat fris om te zwemmen), vissershavens, menhirs, Quimper, restaurants (leuke creperie bij de haven in st guénole, nl le triskell) . Wij komen graag ooit nog eens terug!

A. Van Kooten

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Heel prettig vakantiehuis met een schitterend uitzicht op de zee. Het huis is goed verzorgd en compleet ingericht. Een hele vriendelijke ontvangst door de eigenaresse.

Caroleyne van der Velden

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We hebben een aangenaam verblijf gehad en volop genoten van de zee, de getijden en de wind. Locronan, Guilvinec en Concarneau zijn echt aanraders om te bezoeken of om er te genieten van de locale lekkernijen (fruits de mer e.d.).

Lidia Schellink

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Het is een prima huis met een prachtig uitzicht over de atlantische oceaan.

Ramon Te Winkel

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij vonden het een heerlijk huis met een geweldig uitzicht. En zullen eventueel nog een keer terugkeren. Alles was tot in de puntjes geregeld. Hele fijne vakantie gehad

BS Kom

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Heerlijk huis met perfecte ligging (uitkijk op golven en rotsen). Goeie uitvalsbasis voor tripjes naar typisch bretonse (vissers)plaatsen. Uitstekende mogelijkheden voor wandelen en fietsen. We hebben genoten van het huis, de locatie, de vriendelijke eigenaresse ...... Het weer was minder, maar het heeft ons niet beperkt in het wandelen en fietsen.

Rob De Wit

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Unieke locatie. Zeer vriendelijk onthaal. Alles is aanwezig om een topvakantie te hebben. Rob en Nicky Belgie

J. Van der Linden

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Heerlijke plek om er even uit te zijn. Goed verzorgd.

l Horst

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

hallo beste mensen, 14 dagen in deze vacantie woning vond ik een beetje te lang. Je moet er wel op uit om andere activiteiten te doen, want het is een klein dorpje. De omgeving is overweldigend, prachtige rotsen, stranden en een mooie zondsondergang. De woning is prima, mooi ruim en gezellig, dicht aan de zee, 's morgen ontbijten bij zoveel natuurschoon is gewoon geweldig. Het weer is in die omgeving niet zo stralend als ik had verwacht, maar we hebben toch genoeg gezien. Gr. Fam. Horst/Poell

Th.A Patings

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Het was dit jaar de tweede keer, dat we dit huis bezochten, vooral de ligging is perfect voor het maken van wandelingen langs de oceaan.Het uitzicht over diezelfde oceaan bij het wakker worden was en is geweldig. We hebben wederom genoten. Een tevreden vakantieganger.

Josef und Elisabeth Lehner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Het huis is erg gezellig. Het houdt rekening met alle behoeften. De locatie is geweldig. We zijn er vele malen geweest. De verhuurders zijn buitengewoon aardig. Als onze auto de geest niet geeft gaan we er volgend jaar weer heen.

véronique Léveillé

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Frans

Onvergetelijk verblijf Uitzonderlijke locatie Zeer aangenaam en comfortabel huis

Jaap Groen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Het is een super locatie, met vee privacy en van alle gemakken voorzien. Veel te doen in de omgeving en een strand op loop afstand

Bruno Jagers

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Vriendelijk ontvangst, huis was enorm proper, belangrijk in deze corona tijden. Omgeving is schitterend.

Hans Habegger

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Prima, zum Entspannen ideal

Bruno Jagers

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Prima omgeving om te fietsen te wandelen en uit te rusten. Niet al te ver weg zijn er ook mooie steden te bezichtigen, Quimper, Concarneau,...

Werner Vangenechten

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Boven de verwachtingen. Vooral omgeving!

Michel Vande Voorde

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Heerlijk logeren! Geweldige locatie aan zee. Mooie, Comfortabele, nette, goed uitgeruste woning. Kustwandelingen vertrekken aan de woning. Een echte aanrader voor een rustige vakantie in mooie omgeving.

Bruno Jagers

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Dit huisje staat in een prachtige omgeving met een fantastisch zicht op de oceaan. Comfortabel huisje en de badkamerrenovatie is een mooi pluspunt. Veel wandel en fietsmogelijkheden in de nabije omgeving en centraal gelegen voor leuke uitstappen. Mooie stranden ,rotsen en natuur vlakbij. Familie Jagers-Cassiers

Roland Huysen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

accomodatie goed voor 2 personen, toilet is op de 1e verdieping. veel te zien en te doen in de directe omgeving. Geweldig uitzicht

Veronique Léveillé

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Frans

Lord Bigouden authentiek versterkend. Wat een vreugde vernieuwd elke keer! Het goede weer, in aanvulling op de benoeming, it "was prachtig! Dank u Moeder Natuur.

Evert Braak

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

goed weer gehad en erg genoten.

Veronique Léveillé

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Frans

EndroitBeaucoup prachtige geneugten van de zee zo mooi procheSi als jodium genieten

Veronique Léveillé

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Frans

Verlangen om 'in aanwezigheid van 5 élémentsAirEauSoleilTerreÉther

Bruno Jagers

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Leuke rustgevende vakantie. Leuk ook om in de omgeving te fietsen.

Hendrikus Faas

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij hebben ons bijzonder goed vermaakt in dit zeer complete vakantiehuis, prachtig uitzicht en een prachtige omgeving. De buurvrouw in originele kledendracht is ook een mooie bijkomstigheid. Twee weken waren dan ook veel te vlug voorbij. Het is een aanrader.

Hendrikus Faas

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Het is een prachtig comfortabel vakantiehuis complete keuken en gezellig ingericht. Bijzonder mooi uitzicht over de oceaan. Op vijftien minuten afstand een bedrijvige vissershaven wat een uitstapje waard is. een aanrader voor mensen die van rust houden.

Veronique Léveillé

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Frans

Tussen hemel en de zee. De meeuwen als metgezellen. De zee aan de dagelijks wisselende kleuren. Goede lucht verzekerd. Welkom rust. Volledige rust. Een geluk.

Veronique Léveillé

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Frans

Rest ballad kalme zee zeer dicht misten de dolfijnen !!

Jörg Gessner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Alles werkte goed. De ligging van het huis is geweldig.

Bruno Jagers

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij genoten van een fantastische vakantie. Mooi huisje met adembenemend zicht op de oceaan. Goed gelegen voor allerlei uitstapjes, dicht bij een mooi strand. Leuke fiets- en wandelroutes in de omgeving.

Erik de Bruine

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Beautiful house right at the sea with fantastic view in the rocky coast. The sand beach is just minutes away and the town pleasant, not too busy not too quiet. Lots to do in the direct surroundings. The house is very good, spacious and decorated with love.

Sebastiaan Verheyen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Zowel voor onszelf als voor de kinderen een vakantie om nooit meer te vergeten. Vanop de rotsen naar het water kijken, zeebeestjes zoeken tussen de rotsen, kastelen bouwen aan het strand het kon allemaal in alle rust! Genieten op en top... wij komen graag terug, nog zoveel niet gezien en kunnen doen, het uitzicht alleen al verdient 12 op 10.

krist vanmarcke

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Contre vents et marées is prachtig gelegen, met rotsen en zee op 50 meter afstand. Er is zelf een klein zandstrandje op zo'n 150 meter waar we heerlijk geaperitiefd hebben... Een groter zandstrand is op zo'n 800 meter... en een prachtige wandeling is die naar de Phare d'Eckmühl (zeker ook binnen de prachtige architectuur bewonderen). Het huisje is behoorlijk klein en met 5 is het net te doen. De twee aparte bedden zijn niet echt volwaardig, bovendien is het er heel moeilijk donker te maken (velux met rolgordijntjes...) Vriendelijke ontvangst en eigenaar stond open voor deze tips...

jan willem post

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Leuk huisje met een prachtige ligging op de rotsen aan de baai, geweldig uitzicht ! Huisje zit vol met schilderijen en leuke snuisterijen met een nautisch thema. Hartelijke ontvangst gekregen van de eigenaren met cider en Bretonse koeken. Erg leuk. Huisje ligt op loopafstand van een breed zandstrand en de haven. Minder leuk vonden wij de luchtjes die in het huisje hangen, doordat de badkamer en keuken sterk verouderd zijn. Het enige toilet zit in de badkamer, wat voor een gezin met drie pubers toch wel een uitdaging is. Douchen kan niet, er is wel een bad met een losse douchekop. Op het terras hangt een sterke rioollucht.

Bruno Jagers

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Dit huisje staat in een prachtige omgeving met een fantastisch zicht op de oceaan.



Comfortabel huisje en de badkamerrenovatie is een mooi pluspunt.



Veel wandel en fietsmogelijkheden in de nabije omgeving en centraal gelegen voor leuke uitstappen.

Mooie stranden ,rotsen en natuur vlakbij.

Familie Jagers-Cassiers

Michel Vande Voorde

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Heerlijk logeren! Geweldige locatie aan zee. Mooie, Comfortabele, nette, goed uitgeruste woning.

Kustwandelingen vertrekken aan de woning. Een echte aanrader voor een rustige vakantie in mooie omgeving.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 308622

Laatst bijgewerkt: 02.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/308622.htm


«Mooi vakantiehuis aan zee in Penmarch» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 47 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven