Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Mooie villa in Midden-Frankrijk

Max.  5   gasten
150m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 5  gasten
150m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis(4 kookplaten, inductie), afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV(digital, Nederlandse zender(s), internationale zender(s)), eettafel, open haard, zithoek), toilet, wasruimte(wasmachine))

Op de 1e etage: (hal, slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm)), slaapkamer(1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet))

bubbelbad, eettafel, terras(overdekt), tuin, tuinmeubilair, BBQ, ligstoelen, parasol, lounge set

Dit totale complex bestaat uit 2 volledig gescheiden huizen, waarvan er 1 door de eigenaar wordt bewoond. Er kunnen 5 gasten verblijven in de gîte, wat ideaal is voor gezinnen of een vriendengroep.

De gîte is gelegen in het Indre et Loire departement, net buiten het pittoreske dorpje La Chapelle Blanche Saint Martin. Het huis is uitermate geschikt voor wie op zoek is naar stilte, privacy en natuur. Je vindt hier leuke dorpjes, cultuur en lekker eten.

De gîte ligt op een privéterrein van 6000 m². Op de begane grond vind je een ruime woonkamer met een houtkachel. Er is een gezellige zithoek en de keuken is van alle gemakken voorzien. Op de 1e etage zijn 3 slaapkamers en een fraai betegelde badkamer. Het huis heeft een omheinde privétuin op het zuiden. Op het terras kun je heerlijk ontspannen. De zonnige tuin grenst aan boerenvelden, waar graan en zonnebloemen worden verbouwd.
Licentie- of registratienummer: 14004/03

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Terras

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

4-pits kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Inductiekookplaat
Afzuigkap

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Ligstoelen
Wasmachine
WiFi
Parasol
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 eenpersoonskamer
2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 22 km

22 km

Stadscentrum 1 km

1 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 100 (U betaalt vooraf, niet ter plaatse, terug 14 dagen na vertrek).
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig. Bedden opgemaakt bij aankomst.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Hout: € 10/pakket.
Kinderbed + Kinderstoel: gratis (op aanvraag).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


35 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Darryl Van Roy

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Zeer aangenaam verblijf, heel proper en vriendelijke mensen (die helemaal niet storen)!

Ingrid Franken

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Dit huis is ons prima bevallen, zeer comfortabel, hartelijke ontvangst, van alle gemakken voorzien. Een aanrader voor de Loirestreek! Krijgt van ons een 10!

Marjolein Janssen

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Mooi vakantiehuis, van alle gemakken voorzien, zeer comfortabel bed. Rustig en landelijk gelegen. Heel vriendelijke eigenaars.

Peter Moret

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Heel fijne ontvangst met nederlandse en frans belgische eigenaren. Heel schoon huis, met oog voor detail ingericht. Veel privicy en rust. Kortom genieten.

Nancy Heylen

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Duidelijke juiste info gekregen,

Wim van Vliet

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

we waren wat eerder dan aangegeven als aankomsttijd , maar dat was uiteindelijk geen probleem ,keurig net huis en leuk welkomspakket en vriendelijke rondleiding

marijke van donselaar

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

We werden allerhartelijkst ontvangen door de 2 eigenaressen. Op de tafel wachtte een mand met theezakjes, koffiecupjes, zelfgemaakte jam en een fles feestelijke bubbels, die helemaal bij de jacuzzi past :-) Verder een bakje met 6 kakelverse eitjes van de kipjes, die overigens een zéér bescheiden kort damesachtig kakeltje laten horen als er een eitje gelegd is. ;-) In de koelkast een fles water en een pak melk. Voor de eerste kopjes koffie of thee hoef je dus niet onmiddenlijk naar de supermarché.Mooi verbouwd huis, waar veel liefde in de inrichting is gestoken. Groot pluspunt is ook de all-in prijs. Meestal betaal je apart voor schoonmaak en linnengoed. Hier staan de bedden opgemaakt klaar en zowel keukenlinnen als badhanddoeken zijn ruim aanwezig. Geen borg, zodat je na de vakantie niet met een stapel contant geld zit.

Cor Renzen

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Wat een heerlijke week, een mooi huis voorzien van alle gemakken met een ruime tuin voorzien van een loungehoek en een schaduwplek waar je ook nog lekker buiten kunt eten met als extra luxe een heerlijk bubblebad. Op loopafstand van de bakker en dichtbij leuke dorpjes en mooie kastelen. Als het 's avonds wat afkoelt steken we nog even de houtkachel aan. Een echte aanrader !!

Nancy Heylen

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Een omgeving om tot rust te komen. Vanaf onze aankomst voelde we dat het goed zat mede dankzij het warme welkom! Huis is fijn ingericht en straalt rust uit net als de omgeving. Geweldige (soms aangeduide) wandelingen in prachtige natuur. Voor herhaling vatbaar. Geri en Nancy

JG Peters

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Een prachtige ruime gite, met alles erop en eraan. Zeer smaakvol ingericht en heel schoon. Lieve verhuurders die ervoor zorgen dat alles pico bello is. En als je binnenstapt, tref je ook nog een welkomstpakket aan met oa verse producten uit de tuin en van de kippen. Top!

Monique Hogenes

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

De gite Les Pompadour is een werkelijk paradijs! Het begint al bij de aankomst als je hartelijk wordt welkom geheten door de gastvrouwen Jacqueline en Caroline. Een welkomstmand met zelfgemaakte jam, koffie, water, melk en tomaten uit eigen tuin, maakt het gevoel van welkom zijn alleen nog maar groter. Dan de gite zelf. Soms zie je foto's en hoop je dat de werkelijkheid net zo mooi zal zijn, ik kan zeggen dat is hier zeker het geval. In alles kun je zien dat er met veel aandacht en liefde is gewerkt aan de gite en de inrichting, met veel oog voor detail. De omgeving is heerlijk rustig, je kunt er prima wandelen en uitstapjes maken. De gastvrouwen stonden gedurende ons verblijf (drie weken) voor ons klaar als het nodig was en het contact was meer dan prettig. Hoewel de gite naast het huis van de gastvrouwen ligt, heb je toch het gevoel dat je alleen op het terrein bent. Bij andere reviews wordt ook de bakker geroemd voor haar croissants en taartjes, ook dat is waar. Je loopt vanaf de gite in een bijna rechte lijn in nog geen tien minuten naar de bakker om vervolgens al het lekkers te kunnen uitzoeken. Verder nog een tip de masseur in het dorp. De gastvrouwen waren zo aardig om de eerste afspraak te maken, de tweede zelf geregeld. Ook de masseur is wederom op loopafstand en ook zeker een aanrader. Tegen iedereen zou ik willen zeggen: wil je rust en genieten in een geweldige gite, dan hoef je niet meer verder te zoeken, dan ben je in La Chapelle Blanche de Saint Martin aan het goede adres.

Saad Tsepina

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Toon Duits

In dit mooie en stijlvol ingerichte vakantiehuis voel je je direct erg op je gemak. Dit is niet in de laatste plaats te danken aan het feit dat de twee charmante gastvrouwen er alles aan doen om hun gasten een plezierige en onbezorgde tijd te bezorgen in deze oase van rust.Het huis zelf is goed uitgerust en zeer schoon. Vanaf hier kunt u gemakkelijk vele interessante bestemmingen in de omgeving bereiken, omdat het gunstig gelegen is wat betreft vervoer.Als u wilt zonnebaden of gewoon buiten wilt ontspannen, kunt u dat zonder toezicht doen in de eigen goed onderhouden privétuin van het hotel.. .. zeker een aanrader!

A.J.M. Boomkamp

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Ons verblijf in de zeer schone gite was heel prettig. Fijn ontvangst bij aankomst. Zeer goed gevulde welkomstmand. Mooie tuin met veel privacy. Heerlijke bedden, uitgebreide keuken met goede voorzieningen. Mooie fiets en wandelomgeving. Bakker in dorp bakt heerlijk brood en heeft uitgebreid assortiment gebak. Wij bevelen dit vakantiehuis aan!

Angelique Bijwaard

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Heel hartelijk ontvangen door 2 sympathieke dames. Er stond een goed gevulde ‘welkom’ mand voor ons klaar met o.a. heerlijke zelf gemaakte aardbeien jam. Het huis is prachtig gerenoveerd, sfeervol ingericht en brandschoon. In de keuken is alles wat je eventueel nodig zou kunnen hebben aanwezig. Het overdekte terras is erg prettig bij mooi weer en de jacuzzi is geweldig. De omgeving is heerlijk rustig, maar er is genoeg te doen als je over een auto beschikt. En de plaatselijke bakker bakt ontzettend lekkere pain aux raisins.

Mieke Claes

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Warme ontvangst door twee sympathieke dames. Een mandje met lekkers stond klaar op tafel. De gîte zelf is prachtig gerenoveerd, voorzien van alle comfort en heel gezellig ingericht. De tuin is mooi en ruim en de jacuzzi was voor onze dochters een absolute meerwaarde. Zalig om na een dagje chateau bezoek nog even te ontspannen. In de omgeving zijn veel bezienswaardigheden - in dezelfde straat ligt zelfs al Chateau Grillemont op zo'n 20 minuutjes wandelen doorheen prachtige vergezichten en mooie bossen! Voor ons was dit een week lang onze vakantieTHUIS!

Bart Van Parys

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Heel warm onthaal door 2 fantastische dames !! Er stond een mand vol met lekkers klaar die we naar hartelust mochten opeten! Heel mooie , warme stijl in huis en alles is splinternieuw ! We hebben heel erg genoten van de koudere dagen want dan ging de haard aan! Alles is aanwezig in de keuken en ook hadden we veel handdoeken! Microgolf en oven zijn heel eenvoudig te bedienen ! Ook de omgeving is spectaculair mooi met de vele Château’s in de omgeving ! Mooie tuin met alle nodige meubels! We hebben ons super kunnen ontspannen !

M. Pex

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Zeer hartelijke ontvangst. Op de tafel stond een volle welkomstmand. Eigenaren zijn zeer attent. Met smaak gerenoveerde woning met alle comfort. In de afgeschermde tuin twee zitplekken, waarvan één overdekt. Omgeving is heuvelachtig.

Dorthy Ariaens

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Wij werden bijzonder vriendelijk ontvangen en in de keuken vonden we heerlijke verrassingen, o.a. produkten van eigen tuin en kippen. De eigenaars waren heel behulpzaam. De accomodatie is prima, zeer schoon en smaakvol ingericht. Wij hadden volledige pricacy en het huis is heel rustig gelegen. Fantastisch goede bedden; lekker geslapen. De omgeving is prachtig; een mooi glooiend landschap met akkers en bosjes. Interessante steden en kastelen binnen rij-afstand. Wij bevelen dit huis van harte aan.

marijke van donselaar

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

We werden allerhartelijkst ontvangen door de 2 eigenaressen. Op de tafel wachtte een mand met theezakjes, koffiecupjes, zelfgemaakte jam en een fles feestelijke bubbels, die helemaal bij de jacuzzi past :-)

Verder een bakje met 6 kakelverse eitjes van de kipjes, die overigens een zéér bescheiden kort damesachtig kakeltje laten horen als er een eitje gelegd is. ;-)

In de koelkast een fles water en een pak melk. Voor de eerste kopjes koffie of thee hoef je dus niet onmiddenlijk naar de supermarché.Mooi verbouwd huis, waar veel liefde in de inrichting is gestoken.

Groot pluspunt is ook de all-in prijs. Meestal betaal je apart voor schoonmaak en linnengoed. Hier staan de bedden opgemaakt klaar en zowel keukenlinnen als badhanddoeken zijn ruim aanwezig. Geen borg, zodat je na de vakantie niet met een stapel contant geld zit.

Cor Renzen

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Wat een heerlijke week, een mooi huis voorzien van alle gemakken met een ruime tuin voorzien van een loungehoek en een schaduwplek waar je ook nog lekker buiten kunt eten met als extra luxe een heerlijk bubblebad. Op loopafstand van de bakker en dichtbij leuke dorpjes en mooie kastelen. Als het 's avonds wat afkoelt steken we nog even de houtkachel aan. Een echte aanrader !!

lennard horstink

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Heerlijk huisje. Alles aanwezig om direct van je vakantie te kunnen genieten. Goed uitgeruste keuken. Fijne tuin om de kleine in te laten rondrennen of om gewoon lekker een dagje 'thuis' te blijven met bbq en jacuzzi. Veel privacy en prettige, zorgzame en gastvrije host. Ze kweken ook lekkere tomaatjes :-)

A.J.M. Boomkamp

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Ons verblijf in de zeer schone gite was heel prettig. Fijn ontvangst bij aankomst. Zeer goed gevulde welkomstmand. Mooie tuin met veel privacy. Heerlijke bedden, uitgebreide keuken met goede voorzieningen. Mooie fiets en wandelomgeving. Bakker in dorp bakt heerlijk brood en heeft uitgebreid assortiment gebak. Wij bevelen dit vakantiehuis aan!

Saad Tsepina

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Toon Duits

In dit mooie en stijlvol ingerichte vakantiehuis voel je je direct erg op je gemak. Dit is niet in de laatste plaats te danken aan het feit dat de twee charmante gastvrouwen er alles aan doen om hun gasten een plezierige en onbezorgde tijd te bezorgen in deze oase van rust.Het huis zelf is goed uitgerust en zeer schoon. Vanaf hier kunt u gemakkelijk vele interessante bestemmingen in de omgeving bereiken, omdat het gunstig gelegen is wat betreft vervoer.Als u wilt zonnebaden of gewoon buiten wilt ontspannen, kunt u dat zonder toezicht doen in de eigen goed onderhouden privétuin van het hotel.. .. zeker een aanrader!

Nancy Heylen

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Een omgeving om tot rust te komen.

Vanaf onze aankomst voelde we dat het goed zat mede dankzij het warme welkom! Huis is fijn ingericht en straalt rust uit net als de omgeving.

Geweldige (soms aangeduide) wandelingen in prachtige natuur.

Voor herhaling vatbaar.

Geri en Nancy

Angelique Bijwaard

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Heel hartelijk ontvangen door 2 sympathieke dames. Er stond een goed gevulde ‘welkom’ mand voor ons klaar met o.a. heerlijke zelf gemaakte aardbeien jam.

Het huis is prachtig gerenoveerd, sfeervol ingericht en brandschoon. In de keuken is alles wat je eventueel nodig zou kunnen hebben aanwezig. Het overdekte terras is erg prettig bij mooi weer en de jacuzzi is geweldig.

De omgeving is heerlijk rustig, maar er is genoeg te doen als je over een auto beschikt. En de plaatselijke bakker bakt ontzettend lekkere pain aux raisins.

Mieke Claes

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Warme ontvangst door twee sympathieke dames. Een mandje met lekkers stond klaar op tafel. De gîte zelf is prachtig gerenoveerd, voorzien van alle comfort en heel gezellig ingericht. De tuin is mooi en ruim en de jacuzzi was voor onze dochters een absolute meerwaarde. Zalig om na een dagje chateau bezoek nog even te ontspannen. In de omgeving zijn veel bezienswaardigheden - in dezelfde straat ligt zelfs al Chateau Grillemont op zo'n 20 minuutjes wandelen doorheen prachtige vergezichten en mooie bossen! Voor ons was dit een week lang onze vakantieTHUIS!

Bart Van Parys

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Heel warm onthaal door 2 fantastische dames !! Er stond een mand vol met lekkers klaar die we naar hartelust mochten opeten! Heel mooie , warme stijl in huis en alles is splinternieuw !

We hebben heel erg genoten van de koudere dagen want dan ging de haard aan! Alles is aanwezig in de keuken en ook hadden we veel handdoeken! Microgolf en oven zijn heel eenvoudig te bedienen ! Ook de omgeving is spectaculair mooi met de vele Château’s in de omgeving ! Mooie tuin met alle nodige meubels! We hebben ons super kunnen ontspannen !

Dorthy Ariaens

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Wij werden bijzonder vriendelijk ontvangen en in de keuken vonden we heerlijke verrassingen, o.a. produkten van eigen tuin en kippen. De eigenaars waren heel behulpzaam. De accomodatie is prima, zeer schoon en smaakvol ingericht. Wij hadden volledige pricacy en het huis is heel rustig gelegen. Fantastisch goede bedden; lekker geslapen. De omgeving is prachtig; een mooi glooiend landschap met akkers en bosjes. Interessante steden en kastelen binnen rij-afstand.

Wij bevelen dit huis van harte aan.

david vandermeersch

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

We hebben een super leuke week beleefd met ons 3. De vakantiewoning is zeer mooi en verzorgd. alles is aanwezig en we werden heel goed ontvangen door de eigenaars. Zeer lieve mensen! Ons zoontje heeft bijzonder genoten van de jacuzzi als verfrissing in het warme weer. S’avonds koelt het aangenaam af en was het leuk vertoeven op het terras. Er zijn mooie dorpjes en cultuur, natuur in de omgeving. Wij raden dit huisje zeker aan!

M. Pex

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Zeer hartelijke ontvangst. Op de tafel stond een volle welkomstmand. Eigenaren zijn zeer attent.

Met smaak gerenoveerde woning met alle comfort.

In de afgeschermde tuin twee zitplekken, waarvan één overdekt.

Omgeving is heuvelachtig.

J. Van Spaandonk

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Toon Engels

Een mooi huisje met zeer aardige gastheren. Het huisje is erg gezellig, ruim en compleet met jacuzzi! Een eigen tuin, een gastvrije mand met lekkers en verse eieren, tomaten en frambozen. Het huisje heeft 3 zeer mooie slaapkamers, een grote keuken en een grote woonkamer, allemaal in het wit en in verschillende tinten blauw en grijs. Het ligt dicht bij allerlei bezienswaardigheden zoals Langeais, Tours, Chinon, Montresor, Loches. We hadden een geweldige en ontspannende tijd en bevelen een verblijf aan aan iedereen die op zoek is naar een rustig verblijf met veel te doen in de buurt.

Sander Dekker

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Erg mooie gite! Lekker rustige ligging en huis is met smaak ingericht en erg netjes en schoon. Genoten van de jazuzi tijdens de tropische temperaturen :-) Erg aardige gastvrouwen die het zichtbaar met plezier verhuren. Topper!

JG Peters

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Een prachtige ruime gite, met alles erop en eraan. Zeer smaakvol ingericht en heel schoon. Lieve verhuurders die ervoor zorgen dat alles pico bello is. En als je binnenstapt, tref je ook nog een welkomstpakket aan met oa verse producten uit de tuin en van de kippen. Top!

Jitse Elzinga

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Toon Engels

Erg mooi en zeer professioneel ingesteld vakantiehuis. Moderne en compleet ingerichte inboedel. Ook buiten meerdere zitjes en bubbelbad. Ruime en zeer fijne slaapde bedden. Op iedere slaapkamer een ventilator voor de warme nachten in de zomer. Zeer strategisch gelegen om over een groot deel van de Loire-dalsteden, stadjes, kastelen en dierentuinen te kunnen bezoeken. Eigenaren spreken meerdere talen en zijn erg toegankelijk voor vragen. Meermaals erg lekkere verse groente uit hun moestuin mogen krijgen. Het enige wat als mogelijke overweging kan bedenken is dat als je wat langer op de bovenverdieping bent, wel rekening moet houden met de dwarsbalken. Begone grond waar de keuken en woonkamer zijn echter alle ruimte. Een echte aanrader als je op vakantie wilt in deze regio van Frankrijk.

Monique Hogenes

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

De gite Les Pompadour is een werkelijk paradijs! Het begint al bij de aankomst als je hartelijk wordt welkom geheten door de gastvrouwen Jacqueline en Caroline. Een welkomstmand met zelfgemaakte jam, koffie, water, melk en tomaten uit eigen tuin, maakt het gevoel van welkom zijn alleen nog maar groter.

Dan de gite zelf. Soms zie je foto's en hoop je dat de werkelijkheid net zo mooi zal zijn, ik kan zeggen dat is hier zeker het geval. In alles kun je zien dat er met veel aandacht en liefde is gewerkt aan de gite en de inrichting, met veel oog voor detail.

De omgeving is heerlijk rustig, je kunt er prima wandelen en uitstapjes maken.

De gastvrouwen stonden gedurende ons verblijf (drie weken) voor ons klaar als het nodig was en het contact was meer dan prettig. Hoewel de gite naast het huis van de gastvrouwen ligt, heb je toch het gevoel dat je alleen op het terrein bent.

Bij andere reviews wordt ook de bakker geroemd voor haar croissants en taartjes, ook dat is waar. Je loopt vanaf de gite in een bijna rechte lijn in nog geen tien minuten naar de bakker om vervolgens al het lekkers te kunnen uitzoeken.

Verder nog een tip de masseur in het dorp. De gastvrouwen waren zo aardig om de eerste afspraak te maken, de tweede zelf geregeld. Ook de masseur is wederom op loopafstand en ook zeker een aanrader.

Tegen iedereen zou ik willen zeggen: wil je rust en genieten in een geweldige gite, dan hoef je niet meer verder te zoeken, dan ben je in La Chapelle Blanche de Saint Martin aan het goede adres.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie op de boerderij

Objectnummer: 308905

Laatst bijgewerkt: 03.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/308905.htm


«Mooie villa in Midden-Frankrijk» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 35 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven