Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa met privézwembad van Atlantic Ocean

Max.  10   gasten
145m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
3  Badkamer
Max. 10  gasten
145m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (zitkamer(2-pers. slaapbank, TV(satelliet), open haard), eetkamer(tuindeuren), keuken(oven, magnetron, afwasmachine), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), badkamer(ligbad, bubbelbad, wastafel), badkamer(douche, wastafel), badkamer(douche, wastafel), toilet, toilet, berging(wasmachine))

verwarming(CV), terras, tuin, tuinmeubilair, zwembad(privé, gedeeld met andere gasten, geopend van Apr t/m Okt)

Bij een verblijf in deze fantastische, vrijstaande villa zal het u aan niets ontbreken. Overdag heerlijk in uw privé zwembad ronddobberen en 's avonds een heerlijke maaltijd bereiden in de compleet ingerichte keuken om dit vervolgens op het terras in de riante tuin op te eten. Het ultieme gevoel van vakantie.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Zwembad
Tennisbaan
Terras

Badkamer

Badkamer 2

badkamer met douche

Badkamer 1

badkamer met ligbad


Keuken

Vaatwasser
Magnetron
Oven

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Wasmachine
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 10

2 tweepersoonskamer
2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 5 km

5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Dit fraaie terrein met prachtige, vrijstaande, villa's in de karakteristieke streekstijl van 'Les Landes' ligt direct aan de Atlantische oceaan, midden in de dennen-bossen van 'les Landes' en aan de gerenommeerde golfbaan
'golf de Moliets'.

Het huis heeft een privé zwembad en terras, een perfecte plek voor een heerlijke ontspannen vakantie in alle rust. De villa's liggen op ongev. 800 m van het 'Club House du Golf', de tennisbanen en het hotel met restaurant en bar waar u van harte welkom bent.
De tuinen, het grote zwembad en de kinderspeelplaats zijn ook (tegen betaling) tot beschikking van de gasten.
De stranden zijn makkelijk te bereiken, op ongeveer 1,2 km
via de fietspaden die aan de golfbaan liggen.

De villa's staan langs de baan, in de buurt van hole nr 2 en bij het meertje 'Etang de Laprade'. Biarritz, St-Jean-de-Luz, Hendaye (Spaanse grens) liggen op 1 uur rijden.

Aan de gerenommeerde golfbaan 'golf de Moliets', prachtige, vrijstaande, villa's met eigen zwembad op 1,2 km afstand van het strand.

"De inrichting en decoratie van de woningen verschillen van huis tot huis". Het zwembad is geopend van medio april t/m eind september.


Recreatiemogelijkheden

Golfen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 1.000.
Eindschoonmaak: € 270, of dient het zelf te doen. Uitgezonderd schoonmaak keuken en afwas.
Huisdieren: Max. 2; € 7/dier/nacht. Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid.
Bedlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 10 p.p./verblijf.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 7 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: € 5/nacht. Op aanvraag.
Kinderstoel: € 5/nacht. Op aanvraag.
Diversen: Broodjesservice.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,1 van 5
4.1 Inrichting
4.1 Prijs / kwaliteit
4.1 Service
4.1 Ligging
4.1 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Timmy Van Lombergen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Accommodatie was ruim in oppervlakte, maar prijs-kwaliteitverhouding was niet ok. Op ijskast en vaatwas na waren alle andere toestellen zeer verouderd (wasmachine oud en helemaal niet zo proper, oven en micro zeer oud) , zeer weinig uitgeruste keuken: zo hebben we zelf een schil-en snijmesje moeten kopen om te kunnen koken, mixer en ander basis keukenmateriaal was niet aanwezig. De kasten van de keuken waren ook versleten. (Vezelplaten zichtbaar) Echt niet wat je verwacht van een woning waar je meer dan 4000 euro voor betaalt voor 8 slaapplaatsen ( +2 in een zetelbed). Dus in die zin was de aankomst wel een ontgoocheling. Hoewel het zwembad zeer groot was en in een mooie tuin ligt was had dit dringend een opknapbeurt nodig: binnenbekleding die afpelt en houten omkadering rondom waar je op moet stappen waarvan de latjes meermaals gewoon stuk zijn! Tenslotte de grootste ontgoocheling: het zwembad moest afgedicht worden met een dekzeil en ijzeren staven via een manueel systeem. Dit was fysisch een echt zware inspanning en zeer onaangenaam om elke dag 2 keer te doen. Onbegrijpelijk. Het huis geeft echt het gevoel dat men met zo weinig mogelijk investering een zo groot mogelijk rendement nastreeft. De foto’s zijn duidelijk genomen door een stylist die de werkelijkheid toch net iets anders voorstelt. In de beschrijving staat ook dat er een jacuzzi is, maar de werkelijkheid is dat er drie 30 jaar oude jets in een gewoon bad ingebouwd zijn. De vakantie was leuk, de omgeving is top in de bossen en dicht bij het strand, maar het huis was toch wat een ontgoocheling. ( toch nog een voorbeeld: een huisverhuren voor 10 personen dat meer dan 4000 eur kost, waar dan 2 mensen op een zetelbed moeten slapen, en dan heb je buiten 4 ligstoelen(?), een buitentafel met 6 (!) stoelen.... )

Tessa Tiemersma

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

We kwamen laat in de avond aan en we konden met een persoonlijke code de sleutel uit een brievenbus halen. Dit was heel fijn. Het huisje stond op een rustige plek naast een bosrand. De accommodatie is mooi maar niet heel schoon. We hadden een 10 persoonshuis maar er waren maar 7 stoelen binnen en 8 stoelen buiten aanwezig. Er waren bij het zwembad maar 5 ligbedjes.

W Peelen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

mooie huizen in een heel rustig park, grenzend aan bos. Mooi ontwerp van huis, tuin ligt goed, heerlijk om lekker in te zitten. Je hoeft niet weg om een goede vakantie te hebben. Advies is om fietsen mee te nemen of ter plekke te huren om naar strand te gaan, want het afstand tot strand (2 km) is te ver om te lopen met kinderen.

W Peelen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

mooie huizen in een heel rustig park, grenzend aan bos.
Mooi ontwerp van huis, tuin ligt goed, heerlijk om lekker in te zitten. Je hoeft niet weg om een goede vakantie te hebben.
Advies is om fietsen mee te nemen of ter plekke te huren om naar strand te gaan, want het afstand tot strand (2 km) is te ver om te lopen met kinderen.

Annet Heijerman

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Heerlijk huis met fantastisch zwembad, interieur binnen is prima, goede bedden, schoon, hier en daar wat minder onderhoud (losse steen, haperend slot enz). Eindschoonmaak kan je (indien gewenst) zelf doen. Veel privacy en rust, geen buren gezien of gehoord. In de omgeving veel te doen. Een mooi rustig strand in de buurt en voor wie wil een levendiger strand met winkeltjes iets verderop. Golfbaan vlakbij. Wij hebben fietsen gehuurd en zijn naar een meertje gefietst (bij Léon) waar we konden suppen (stand-up paddeling). Dagje San Sebastian is ook aan te raden.

Tessa Tiemersma

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

We kwamen laat in de avond aan en we konden met een persoonlijke code de sleutel uit een brievenbus halen. Dit was heel fijn.

Het huisje stond op een rustige plek naast een bosrand.

De accommodatie is mooi maar niet heel schoon.

We hadden een 10 persoonshuis maar er waren maar 7 stoelen binnen en 8 stoelen buiten aanwezig.

Er waren bij het zwembad maar 5 ligbedjes.

Timmy Van Lombergen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Accommodatie was ruim in oppervlakte, maar prijs-kwaliteitverhouding was niet ok. Op ijskast en vaatwas na waren alle andere toestellen zeer verouderd (wasmachine oud en helemaal niet zo proper, oven en micro zeer oud) , zeer weinig uitgeruste keuken: zo hebben we zelf een schil-en snijmesje moeten kopen om te kunnen koken, mixer en ander basis keukenmateriaal was niet aanwezig. De kasten van de keuken waren ook versleten. (Vezelplaten zichtbaar) Echt niet wat je verwacht van een woning waar je meer dan 4000 euro voor betaalt voor 8 slaapplaatsen ( +2 in een zetelbed). Dus in die zin was de aankomst wel een ontgoocheling. Hoewel het zwembad zeer groot was en in een mooie tuin ligt was had dit dringend een opknapbeurt nodig: binnenbekleding die afpelt en houten omkadering rondom waar je op moet stappen waarvan de latjes meermaals gewoon stuk zijn! Tenslotte de grootste ontgoocheling: het zwembad moest afgedicht worden met een dekzeil en ijzeren staven via een manueel systeem. Dit was fysisch een echt zware inspanning en zeer onaangenaam om elke dag 2 keer te doen. Onbegrijpelijk. Het huis geeft echt het gevoel dat men met zo weinig mogelijk investering een zo groot mogelijk rendement nastreeft. De foto’s zijn duidelijk genomen door een stylist die de werkelijkheid toch net iets anders voorstelt. In de beschrijving staat ook dat er een jacuzzi is, maar de werkelijkheid is dat er drie 30 jaar oude jets in een gewoon bad ingebouwd zijn. De vakantie was leuk, de omgeving is top in de bossen en dicht bij het strand, maar het huis was toch wat een ontgoocheling. ( toch nog een voorbeeld: een huisverhuren voor 10 personen dat meer dan 4000 eur kost, waar dan 2 mensen op een zetelbed moeten slapen, en dan heb je buiten 4 ligstoelen(?), een buitentafel met 6 (!) stoelen.... )


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 308995

Laatst bijgewerkt: 09.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/308995.htm


«Villa met privézwembad van Atlantic Ocean» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.1 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat