Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis nabij dierentuin van Beauval

Max.  6   gasten
120m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
120m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(TV, kachel(hout), DVD-speler), keuken(2x koffiezetapparaat(cups, filtermaling), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), badkamer(bad met douche, wastafel), berging, toilet)

Op de 1e etage: (slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed(80 x 210 cm)), slaapkamer(2x 1-pers. bed(90 x 210 cm)), toilet)

wasmachine, verwarming(CV), terras(privé), tuin(gedeeld met andere gasten, 10000 m2), tuinmeubilair, BBQ, zwembad(gedeeld met andere gasten, geopend van Mei t/m Okt), jeu de boules baan(gedeeld met andere gasten), kinderbed, kinderstoel

Een comfortabel vrijstaand vakantiehuis op een privédomein. Heerlijk rustig gelegen aan het eind van een doodlopend landweggetje, net buiten Montrichard. "Domaine Les Drageonnières" (4,5 ha) bestaat uit twee comfortabele vakantiehuizen (La Bergerie en La Ferme) en een mooi gelegen, gezamenlijk zwembad (12 x 5 m, diep 1.00 – 2.40 m. met zout water). Dit paradijsje is zeer geschikt voor bijv. twee families die samen op vakantie gaan. Maar u kunt natuurlijk ook één van de twee huizen huren. De enorme tuin biedt voldoende privacy.

U verblijft in “La Bergerie” (links op de luchtfoto). Het interieur is keurig verzorgd en voorzien van hedendaags comfort. De 3 slaapkamers hebben elk twee 1-pers.bedden (2.10 m lang). Bij uw huis staat het tuinmeubilair klaar en geniet u van het prachtig zicht over het weiland, de wijngaard, bossen en de vallei van de Cher. Aan de achterzijde ligt een kleine, provisorisch omheinde vijver.

Mocht u zich los kunnen maken van deze prachtige plek, dan zult u zien dat de omgeving beslist de moeite waard is. Montrichard (2 km) heeft een gezellige middeleeuwse stadskern met een van de oudste kastelen van Frankrijk. Het kasteel van Chenonceau (12 km) en van Amboise (20 km) zijn indrukwekkend. In Bourré (4 km) kunt u oude wijnkelders bezoeken. In Saint-Aignan-sur-Cher (20 km) bevindt zich de bekende dierentuin ZooParc de Beauval. Ook Tours (48 km) en Blois (34 km) zijn een bezoek waard.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Tennisbaan
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche en ligbad


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Rookmelder
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 1.6 km

1.6 km

Restaurant 1.6 km

1.6 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Domaine Les Drageonnières (4,5 ha) ligt zeer rustig aan het eind van een landelijk asfaltweggetje, net buiten Montrichard en bestaat uit twee comfortabele vakantiehuizen (La Bergerie en La Ferme) een schuur, twee grote grasvelden met schommels en een mooi gelegen, gezamenlijk zwembad (12 x 5 m, diep 1.00 - 2.40 m) met ligbedden. Dit paradijsje is zeer geschikt voor bijvoorbeeld twee families die samen vakantie vieren.

Montrichard (2 km) ligt aan de rivier de Cher en heeft een gezellige middeleeuwse stadskern waar u terecht kunt voor alle faciliteiten zoals restaurants, winkeltjes, een tennisbaan en fietsverhuur. Maar ook liefhebbers voor cultuur en geschiedenis kunnen hun hart ophalen. Mooie vakwerkhuizen sieren het straatbeeld. U vindt er een van de oudste burchten van Frankrijk met burchttoren (Donjon) en is zeker een bezoek waard. Niet alleen voor de op zichzelf al indrukwekkende Burcht, maar zeker ook voor het panoramisch uitzicht over het stadje en het dal van de rivier de Cher. De stad Tours (48 km) is een interessante dagtocht, evenals Blois (30 km). Enkele beroemde Loire-kastelen op korte afstand zijn Chenonceaux (10 km), Chaumont (10 km), Amboise (18 km), Cheverny (30 km) en voorbij Tours het imposante Azay-le-Rideau (65 km) en Villandry met z’n prachtige tuinen .
In Bourré (4 km) kunt u wijnkelders bezoeken in de ondergrondse gangen die vanaf de Romeinse tijd uitgegraven zijn voor het tufkrijtsteen, ook wel pierre de Bourré genoemd. Tegenwoordig worden deze gangen ook gebruikt voor de champignonteelt en bij een aantal bedrijfjes kunt u gewoon binnenwippen. Voor de kinderen is een bezoek aan de dierentuin bij Saint-Aignan (20 km) zeer de moeite waard. Voor heerlijke wandelingen loopt u zo de bossen in (100 m). 9 Holes golfbaan La Carte bij Chaumont (15 min.). 18-Holes golfbaan bij Cheverny (30 km).

Een prachtig gelegen privédomein (4,5 ha.) met twee vrijstaande vakantiehuizen, een grote tuin, een boomgaard, schommels en een heerlijk gezamenlijk zwembad. Ongekende rust met een panoramisch uitzicht op slechts 2 km van de gezellige middeleeuwse stadskern van Montrichard.


Recreatiemogelijkheden

Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Zelf meenemen.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis.
Hout: Inclusief.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Opladen van e-voertuigen niet toegestaan


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


16 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,5 van 5
4.5 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
4.5 Service
4.5 Ligging
4.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Sabrina Renaux

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Frans

Prachtige omgeving omzoomd door bos en wijngaard. Rustig en dicht bij de natuur. Het huis is ultra comfortabel, ruim en alles is aanwezig. Het zwembad was super fijn!

P.J. Stokman

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Wij komen hier al voor de 4e keer en altijd gastvrije ontvangst door Nina op deze heerlijke accomodatie. Ideaal voor met kinderer en kleinkinderen. Fijne fietsomgeving langs de Loire

P.J. Stokman

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Wijn zijn nu voor de derde keer op deze geweldige locatie. Beter kan je het niet treffen!

P.J. Stokman

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

De huizen zijn fantastich ingericht plus 100% gastvrijheid! Prachtig dat er een zwembad en 2(!) huizen op één locatie liggen.

P.H. Bosma

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Zeer compleet. Wij komen zeker nog een keer terug.

P. van Gurp

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Dit was een ontzettend fijn huis voor opa en oma, kinderen én kleinkinderen! Top.

De Roover Tom

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Mooi comftabel en gerieflijk huis. Prachtig domein met wijngaard, fruitbomen, zwembad... Vriendelijk onthaal met uitgebreide uitleg. Mooie omgeving: vlakbij het stadje maar toch in volstrekte rust en middenin de natuur. Verwachtingen overtroffen!

Christiaan Hageman

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Een héérlijke plek! Rust, mooie vergezichten, diverse activiteiten in de buurt waar wij als gezin van hebben genoten. Kasteel bezoek, kanoën, typisch Franse cultuur, zoals wijnproeverij, dorpen in de omgeving, restaurants. Daarbij een heerlijk huisje met alles erop en eraan. Een heerlijk zwembad. Winkels dichtbij, zoals bakker, supermarkten. Ook was de ontvangst prima geregeld en konden we bij vragen altijd terecht.

Beatrijs Huijgen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Uitstekend ontvangst door Nina, prachtige locatie (natuur, rust, dichtbij dorp) en fantastisch huis (schoon, goede faciliteiten, goed onderhouden en fijne bedden). De streek is ook erg mooi en veel te doen.

S.R. Ketelaar

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Een weekje op Domaine les Drageonnières is een weekje leven als god in Frankrijk met een historisch tintje. Leven als god vanwege het vriendelijke karakter van de woning, de paradijselijke tuin met zwembad, weidse uitzichten en uitermate vriendelijk beheerders. Historisch vanwege alle chateaux in de directe omgeving, met Chambord, Chenonseaux en het sterfhuis van Leonardo da Vinci als hoogtepunten. Kortom: een aanrader voor wie rust en cultuur wil combineren!

De Roover Tom

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Mooi comftabel en gerieflijk huis. Prachtig domein met wijngaard, fruitbomen, zwembad... Vriendelijk onthaal met uitgebreide uitleg.

Mooie omgeving: vlakbij het stadje maar toch in volstrekte rust en middenin de natuur. Verwachtingen overtroffen!

Christiaan Hageman

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Een héérlijke plek!

Rust, mooie vergezichten, diverse activiteiten in de buurt waar wij als gezin van hebben genoten. Kasteel bezoek, kanoën, typisch Franse cultuur, zoals wijnproeverij, dorpen in de omgeving, restaurants.

Daarbij een heerlijk huisje met alles erop en eraan.

Een heerlijk zwembad. Winkels dichtbij, zoals bakker, supermarkten.

Ook was de ontvangst prima geregeld en konden we bij vragen altijd terecht.

C.C. Hanse-Prosman

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

We werden netjes en tijdig ontvangen door de beheerder. Het huis is in prima staat en ruim. In de keuken is veel keukengerei, servies en bestek: heel handig. Het zwembad is fantastisch. We hebben fietsen gehuurd en veel gefietst. Ook gekanood en kastelen bezocht. De omgeving is mooi.

Beatrijs Huijgen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Uitstekend ontvangst door Nina, prachtige locatie (natuur, rust, dichtbij dorp) en fantastisch huis (schoon, goede faciliteiten, goed onderhouden en fijne bedden). De streek is ook erg mooi en veel te doen.

G. Milhous

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Heerlijk weekje gehad. Heerlijk zwembad, prima huisje. Wij hebben de safari-train gedaan, erg leuk als je van beestjes houd. En de mini-kastelen + aquarium, waren ook heel leuk ook, met onze kinderen van 10 en 12 jaar.

S.R. Ketelaar

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Een weekje op Domaine les Drageonnières is een weekje leven als god in Frankrijk met een historisch tintje. Leven als god vanwege het vriendelijke karakter van de woning, de paradijselijke tuin met zwembad, weidse uitzichten en uitermate vriendelijk beheerders.

Historisch vanwege alle chateaux in de directe omgeving, met Chambord, Chenonseaux en het sterfhuis van Leonardo da Vinci als hoogtepunten.

Kortom: een aanrader voor wie rust en cultuur wil combineren!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 309013

Laatst bijgewerkt: 05.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/309013.htm


«Vakantiehuis nabij dierentuin van Beauval» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 16 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven