Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Gezellig chalet met zwembad

Max.  8   gasten
100m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 8  gasten
100m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(kachel(hout), DVD-speler, CD-speler), keuken(fornuis(4 kookplaten), koffiezetapparaat(filtermaling), 2x oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2x 1-pers. bed, 2-pers. bed, 2-pers. slaapbank), badkamer(ligbad, wastafel, toilet, wasmachine), badkamer(douche, wastafel, toilet))

Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden))

verwarming(elektrisch, hout), terras(privé), tuin(gedeeld met eigenaar, omheind), tuinmeubilair, BBQ, parking, trampoline, zwembad(gedeeld met eigenaar, 10 x 5 m., geopend van Mei t/m Sep), zandbak, speeltoestellen, tafeltennistafel, kinderbed, kinderstoel

Deze prachtige villa in Saint-Eutrope-de-Born heeft 3 slaapkamers waar je met 8 personen in kunt verblijven. Het is een fijne woning als je met je gezin of familie op vakantie wilt gaan. De woning is voorzien van een terras en heeft een zwembad dat is geopend van mei tot midden september, als de watertemperatuur boven de 17 graden is.

In de omgeving kun je veel activiteiten ondernemen. Zo is er de mogelijkheid om op 7 km naar een tennisbaan te gaan of op 10 km van de woning het centrum te bezoeken. Verder kun je op 10 km paardrijden en op 15 km verschillende watersporten beoefenen. Voor liefhebbers van golf is er op 12 km een golfbaan. Als je fietsen wilt huren, kan dat op 10 km.

In de woning is er ook veel te beleven. Zo heb je je eigen terras en er is een gezamenlijk zwembad aanwezig. Er is WiFi in de woning waar je gratis gebruik van kunt maken. Voor de kinderen zijn er verschillende speeltoestellen aanwezig. Mocht je met de auto komen, dan is er een parkeerplek.

Het dichtstbijzijnde vliegveld en treinstation zijn op 31 km afstand.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Zandbak
Parkeren
Tennisbaan
Terras
Tafeltennis
tuin met schutting

Badkamer

aparte wc's 2


Keuken

4-pits kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Fietsen
Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 8

1 tweepersoonskamer
2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 15 km

15 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 10 km

10 km

Stadscentrum 10 km

10 km

Luchthaven 31 km

31 km

Station 31 km

31 km


Recreatiemogelijkheden

Paardrijden
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


15 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,2 van 5
4.2 Inrichting
4.2 Prijs / kwaliteit
4.2 Service
4.2 Ligging
4.2 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Gbahoue

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Frans

Ongelooflijk slechte ervaring. Kan de reservering niet annuleren ondanks mijn herinneringen en oproepen naar uw nummer dat nooit heeft beantwoord Hallucinerend en zeer teleurstellend

Mark Fitch

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Great property, perfect for relaxing in the sun. Everyone of our party enjoyed the vacation.

Kulik

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

De huiseigenaren/verhuurders stonden klaar en hadden een appeltaart voor ons neergezet. Uiterst gastvrij en hoffelijk en bovenal welgemeend. Kortom, een mooi begin van de vakantie.

Boeter

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

We kregen een warm welkom bij aankomst bij het huisje. De eigenaren zijn aanwezig, maar absoluut niet in het zicht. Het huis is van alle gemakken voorzien en alle faciliteiten zijn aanwezig. We hadden veel te veel van huis mee genomen, wat niet nodig had geweest, omdat het aanwezig was. de föhn, een strijkijzer, gezelschapsspelletjes, zwembad speelgoed, tennis attributen echt alles was er voldoende aanwezig. Stel dat er problemen voordoen word het gelijk of de dag er op aangepakt door de eigenaar. Jammer is dat de meeste bezienswaardigheden net iets verder weg liggen en dat je er een half uur tot een uurtje voor moet rijden. De nabije omgeving staat vol met mooie pruimenvelden. we hebben erg genoten.

Christoph

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Het was er heeeeel mooi heeeel rustig maar enorm afgelegen. Ideaal voor rustzoekers. Wij hebben 2kleine kids en voor hen is er een zwembad en kinderbedje en kinderstoel maar in de omgeving is niets voor hun bezig te houden. Het huisje is heel proper, heel mooi en er zijn badlinnen en een wasmachine en in de keuken ombreekt niets. De eigenaars een gezellig Nederlands koppel zijn enorm vriendelijk en staan steeds klaar voor vragen en problemen met een lach. Bij aankomst had nanny een hele lekkere taart voor ons gebakken. Zonder kids zouden we dit direct overdoen. Je hebt ook op wandel afstand een visvijver ideaal voor mijn man.

Desegher

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Een leuk romantisch huisje waar alles voor 4 personen aanwezig is. Super zwembad. Gastvrije eigenaars die de gasten op de eerste plaats zetten. Het huisje ligt wel wat ver van mooie bezienswaardigheden. Hier vind je zeker de rust terug.

Mohlmann

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Als gezin met 1 jaar oude baby hebben we hier echt een geweldige tijd gehad. Het huis is enorm compleet uitgerust met uitgebreid keukengerei, een vaatwasser, oven, magnetron, etc. Daarnaast was er een heel comfortabel babybedje met goed matras en een goede high chair. Het royale en warme zwembad is echt een hele grote plus van dit huis. Het wordt gedeeld met de uiterst vriendelijke eigenaren, maar die respecteren je privacy 100%, wat inhoudt dat het bijna een prive-zwembad is. De ruime tuin om het huis heen en de stilte die er is geven een heel rustgevend gevoel. In de omgeving is erg veel te zien van lokale markten en mooie kastelen in kleine gehuchtjes tot aan wat grotere steden. Voor ieder wat wils. De zeer gastvrije eigenaren die in het aangrenzende gedeelte van de boerderij wonen waren heel erg behulpzaam op allerlei vlakken en op de juiste momenten (bijvoorbeeld tijdens autopech die we hadden). We missen het huis en de omgeving nu al en zullen dan ook zeker terugkomen!

van Zijtveld

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

a. van Zijtveld uit Naarden, Bezocht in augustus 2018 Fa. van Zijtveld Andante, wat ben je mooi!! Met vier volwassenen hebben wij een ongelooflijk fijne vakantie gehad bij Richard en Nanny. De weersomstandigheden waren perfect. De gîte is waanzinnig mooi gelegen en uitgebreid voorzien van alles wat een mens op vakantie kan wensen. Dat het huis daarnaast zó schoon is en diverse terrassen heeft is een extra pré om hier je vakantie door te brengen. Het iets hoger gelegen zwembad maakte het vakantie-ideaal compleet. Richard en Nanny hebben hier iets prachtigs neergezet en hun gastvrijheid kent geen grenzen. De appeltaart aan het begin van ons verblijf was daar een klein, maar al duidelijk voorbeeld van. Geen enkele moeite bleek te veel tijdens ons verblijf, waar we hen ontzettend dankbaar voor zijn. Wij komen hierdoor graag op Andante terug! Merci, merci, merci et au revoir.

van Zijtveld

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

a. van Zijtveld uit Naarden, Bezocht in augustus 2018

Fa. van Zijtveld

Andante, wat ben je mooi!!



Met vier volwassenen hebben wij een ongelooflijk fijne vakantie gehad bij Richard en Nanny.

De weersomstandigheden waren perfect.

De gîte is waanzinnig mooi gelegen en uitgebreid voorzien van alles wat een mens op vakantie kan wensen.

Dat het huis daarnaast zó schoon is en diverse terrassen heeft is een extra pré om hier je vakantie door te brengen.

Het iets hoger gelegen zwembad maakte het vakantie-ideaal compleet.



Richard en Nanny hebben hier iets prachtigs neergezet en hun gastvrijheid kent geen grenzen.

De appeltaart aan het begin van ons verblijf was daar een klein, maar al duidelijk voorbeeld van.

Geen enkele moeite bleek te veel tijdens ons verblijf, waar we hen ontzettend dankbaar voor zijn.

Wij komen hierdoor graag op Andante terug!



Merci, merci, merci et au revoir.

Mohlmann

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Als gezin met 1 jaar oude baby hebben we hier echt een geweldige tijd gehad. Het huis is enorm compleet uitgerust met uitgebreid keukengerei, een vaatwasser, oven, magnetron, etc. Daarnaast was er een heel comfortabel babybedje met goed matras en een goede high chair.



Het royale en warme zwembad is echt een hele grote plus van dit huis. Het wordt gedeeld met de uiterst vriendelijke eigenaren, maar die respecteren je privacy 100%, wat inhoudt dat het bijna een prive-zwembad is. De ruime tuin om het huis heen en de stilte die er is geven een heel rustgevend gevoel.



In de omgeving is erg veel te zien van lokale markten en mooie kastelen in kleine gehuchtjes tot aan wat grotere steden. Voor ieder wat wils.



De zeer gastvrije eigenaren die in het aangrenzende gedeelte van de boerderij wonen waren heel erg behulpzaam op allerlei vlakken en op de juiste momenten (bijvoorbeeld tijdens autopech die we hadden).



We missen het huis en de omgeving nu al en zullen dan ook zeker terugkomen!

Desegher

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Een leuk romantisch huisje waar alles voor 4 personen aanwezig is. Super zwembad. Gastvrije eigenaars die de gasten op de eerste plaats zetten.

Het huisje ligt wel wat ver van mooie bezienswaardigheden.

Hier vind je zeker de rust terug.

Christoph

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Het was er heeeeel mooi heeeel rustig maar enorm afgelegen.

Ideaal voor rustzoekers. Wij hebben 2kleine kids en voor hen is er een zwembad en kinderbedje en kinderstoel maar in de omgeving is niets voor hun bezig te houden. Het huisje is heel proper, heel mooi en er zijn badlinnen en een wasmachine en in de keuken ombreekt niets.

De eigenaars een gezellig Nederlands koppel zijn enorm vriendelijk en staan steeds klaar voor vragen en problemen met een lach. Bij aankomst had nanny een hele lekkere taart voor ons gebakken. Zonder kids zouden we dit direct overdoen. Je hebt ook op wandel afstand een visvijver ideaal voor mijn man.

Cremmery

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Mooi vakantiehuis met een groot en heel proper zwembad. Alle nodige comfort aanwezig. Het voelt er als 'thuis'. De eigenaars die naast het vakantiehuis wonen, gaan zeer discreet met de privacy van de gasten om. Heel aangename mensen en altijd bereid om wat info te geven. Een streek en vakantiewoning voor wie echt van rust houdt.

Devinck

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Wij hebben in Andante genoten van een heerlijk verblijf, genoten van de rust en de natuur! Charmante dorpjes in de buurt om te bezoeken. De eigenaars wonen naast de gite, zijn zeer vriendelijk en behulpzaam, en toch zeer discreet. Het huisje is van alle comfort voorzien en is zeer netjes. Zwembad is zalig! Een aanrader!

Boeter

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

We kregen een warm welkom bij aankomst bij het huisje. De eigenaren zijn aanwezig, maar absoluut niet in het zicht. Het huis is van alle gemakken voorzien en alle faciliteiten zijn aanwezig. We hadden veel te veel van huis mee genomen, wat niet nodig had geweest, omdat het aanwezig was. de föhn, een strijkijzer, gezelschapsspelletjes, zwembad speelgoed, tennis attributen echt alles was er voldoende aanwezig.

Stel dat er problemen voordoen word het gelijk of de dag er op aangepakt door de eigenaar.

Jammer is dat de meeste bezienswaardigheden net iets verder weg liggen en dat je er een half uur tot een uurtje voor moet rijden. De nabije omgeving staat vol met mooie pruimenvelden.

we hebben erg genoten.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 309164

Laatst bijgewerkt: 11.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/309164.htm


«Gezellig chalet met zwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.2 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 15 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat