Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Appartement bij centrum Bray-Dunes

Max.  6   gasten
42m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 6  gasten
42m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Hal, woonkamer(2-pers. slaapbank, TV), open keuken(magnetron, afwasmachine), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(stapelbed), badkamer(douche, wastafel, toilet), balkon of terras, tuinmeubilair

De moderne Residence Bray-Dunes Margats ligt op een steenworp afstand van zee en strand en beschikt over verschillende type appartementen. Zo is er een 4-pers. type (FR-59123-01) met twee slaapkamers met een 2-pers. bed of twee 1-pers. bedden. Of een 5-pers. appartement (FR-59123-04) met één slaapkamer met een 2-pers. bed en een slaaphoek met een 3-pers. stapelbed. Er is tevens een 6-pers. type (FR-59123-05) met een eenvoudig om te bouwen 2-pers. slaapgelegenheid in de woonkamer en twee slaapkamers waarvan één met een 2-pers. bed en één met een stapelbed. Alle appartementen zijn modern en comfortabel ingericht. Zo vindt u er een afwasmachine, combimagnetron en een badkamer met douche en toilet. Alle appartementen hebben een balkon met tuinmeubilair.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Balkon
Parkeren

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vaatwasser
Magnetron

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

Residence Bray-Dunes Margats ligt aan de rand van het gezellige centrum van de levendige badplaats Bray-Dunes. Een uigestrekt en breed zandstrand en zee treft u op loopafstand. Op een steenworp afstand vindt u het eerste vertier aan terrasjes, restaurantjes en winkeltjes. Maar ook voor natuurliefhebbers zijn er mogelijkheden. Op slechts 200 m. van de residentie, begint een uitgestrekt en beschermd duinreservaat.

In Bray-Dunes heeft u het beste van de Belgische kust, maar met de rust van de Noord-Franse kust. Zo ligt het op ca. 4 km. van de badplaats De Panne. Plopsaland De Panne ligt op 5 km. In de buurt is meer dan voldoende te beleven, zowel op culinair (diverse restaurants en gezellige cafés) als cultureel (diverse musea waaronder het Musée d'Art Contemporain de Dunkerque) gebied. U vindt er nog diverse bunkers en andere overblijfselen uit de Tweede Wereldoorlog. Naast het duingebied bij de residentie, kunnen natuurliefhebbers terecht in het ongerepte duingebied De Westhoek. Dit is een natuurgebied van 565 hectare tussen Bray-Dunes en De Panne. Een andere aanrader is La Dune Marchand, een beschermd gebied dat Bray-Dunes verbindt met Duinkerke.

Het gehele jaar door worden er in Bray-Dunes diverse activiteiten georganiseerd. Het hoogtepunt is het jaarlijks folklorefestival in de maand juli. Daarnaast is er ook een reuzenstoet, muziekfestijn, paardenanimatie, oldtimerexpo, "bal populaire", zandkastelenwedstrijd en nog veel meer.
In het kleine dorpje Ghyvelde, op zo'n 6 minuten van Bray-Dunes ligt de ontdekkingsboerderij "Le Camelus". Hier vindt u 40 verschillende soorten dieren zoals lama's, buffels, nandoe's en geiten, maar ook struisvogels, ezels en konijnen. Op ca. 15km van Bray-Dunes ligt de plaats Coudekerque. Hier vindt u de golfbaan "Golf de Dunkerque Grand Littoral".

En voor liefhebbers van zon, zee en strand; u hoeft de deur alleen maar uit en en binnen een paar stappen heeft u alles bij de hand.

Residence Bray-Dunes Margats is gelegen op een steenworp afstand van zee en strand, aan de rand van het centrum van de levendige badplaats Bray-Dunes. Een uitstekende bestemming voor liefhebbers van zon, zee, strand, vertier, cultuur en natuur.

De receptie wordt op afstand en vanaf een centraal punt geregeld. Er is wel een beheerder woonachtig in de buurt van de residentie, maar deze is normaalgesproken niet in de residentie aanwezig.

U ontvangt na het boeken van de accommodatie een factuur van het vakantiepark voor de bijkomende kosten. Het vakantiepark vraagt u voor aankomst te betalen om het inchecken te vergemakkelijken.


Recreatiemogelijkheden

Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 10/dier/nacht. Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 5 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: gratis (op aanvraag).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,0 van 5
4.0 Inrichting
4.0 Prijs / kwaliteit
4.0 Service
4.0 Ligging
4.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Jamal

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Over het algemeen ben ik zeer tevreden over mijn verblijf,

Jamal Eddir

4,0
4 4 4 4 4

Voor mij was als perfect

Micha Swiggers

4,0
4 4 4 4 4

Gezellig appartement, douche kop is wel los om te wassen, poetsen kan ook beter. WiFi is niet goed werkte maar half. Vliegeraam op slaapkamer is ook handing en licht op terras was er ook niet.

Y. Schoenmaker

4,0
4 4 4 4 4

De accommodatie was prima maar de aankomst daar was ronduit slecht. Hadden geen e-mail ontvangen met codes dus moesten Belvilla bellen en daarna holidys die beweerde wel mail gestuurd opnieuw sturen etc maar goed dat is gelukt. Daarna werkte de WiFi voor geen meter. Weer gebeld hoop uitleg wat niet lukte ze gingen dan wel mail sturen met uitleg. 7 x mail gehad met inlog code van het huis niet van de WiFi 1x mail dat ik nog moet betalen!!. En nog steeds geen WiFi ze hebben een heel raar systeem wat niet aan de praat komt. Dit is jammer daar wij s’avonds opzoeken voor de volgende dag. Kortom daar waren wij niet echt tevreden over.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Objectnummer: 309324

Laatst bijgewerkt: 20.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/309324.htm


«Appartement bij centrum Bray-Dunes» krijgt een vakantiebeoordeling van 4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven