Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Appartement met uitzicht op het meer in...

Max.  7   gasten
60m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 7  gasten
60m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (keuken(waterkoker, fornuis(keramisch), koffiezetapparaat(filtermaling), magnetron, afwasmachine, koelkast), woon/slaapkamer(2-pers. slaapbank, kachel(hout)), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(1-pers. bed, stapelbed), badkamer(bad of douche), toilet, verwarming, terras, tuinmeubilair)

zwembad(gedeeld met andere gasten)

Op vakantiepark Les Hauts du ValJoly kies je uit 5 (geschakelde) woningentypen. De inrichting is modern en comfortabel. De woningen hebben een woonkamer met zithoek en slaapgelegenheid en een fijne houtkachel. In de keuken vind je een afwasmachine, magnetron en keramische kookplaten. Vanaf je terras met meubilair zie je weids uit over het meer of - bij ligging in het bos - op het groen.

Studio (FR-59132-07) voor 2 personen met uitzicht op het meer of op het groen. Er staat in de woonkamer een tweepersoonsslaapbank. Er is een badkamer met bad of douche en apart toilet

Gelijkvloerse vakantie woning (FR-59132-07) voor 4 personen met uitzicht op het meer of op het groen. Er is één slaapkamer met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Er is een badkamer met bad of douche en apart toilet.

Gelijkvloerse vakantiewoning (FR-59132-12) voor 4 tot 6 personen met uitzicht op het groen. Er zijn 2 slaapkamers. Elke kamer heeft een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Er is een badkamer met bad of douche en apart toilet. Sommige woningen beschikken over een 2e badkamer met bad of douche en 2e toilet.

Gelijkvloerse vakantiewoning (FR-59132-13)voor 5 tot 7 personen met uitzicht op het meer. Er zijn 2 slaapkamers. Slaapkamer 1 heeft een tweepersoonsbed. Slaapkamer 2 heeft een stapelbed en een eenpersoonsbed. Er is een badkamer met bad of douche en apart toilet.

Vakantiewoning (FR-59132-14) voor 6 tot 8 personen. Er zijn 3 slaapkamers. De slaapkamers 1 heeft een tweepersoonsbed. Slaapkamer 2 heeft 2 eenpersoonsbedden. Boven vind je slaapkamer 3 met 2 eenpersoonsbedden. Er zijn 2 badkamers met bad of douche. Er zijn 2 (aparte) toiletten.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Sauna Sauna
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Tennisbaan
Terras
Tafeltennis

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
WiFi
Terrasmeubilair

Diensten

Sportleraar

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 7

1 driepersoonskamer
1 overige slaapkamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Tip: rij via Charleroi de Belgisch-Franse grens over, hou nog even zuid aan en je komt bij het meer Lac du ValJoly. Aan de noordzijde van het meer vind je het fantastische vakantiepark Les Hauts de ValJoly. Vakantiepark Les Hauts de Valjoly ligt midden in het natuurgebied Parc Naturel Régional de lAvesnois, een ongerept gebied dat qua schoonheid niet onderdoet voor de Ardennen. Je ervaart diepe bossen maar ook ruige, meer open delen. Hier is het onvergetelijk wandelen en mountainbiken. Heerlijk de natuur in, genieten van boslucht en prachtige panoramas. Zeker weten dat de herten jou opmerken!

Voor fijnproevers: een klein stukje over de Belgische grens ligt Chimay (18km) met de abdij en zijn beroemde trappistenbier en kaas. Ook vind je hier een kasteel en een vlindertuin. Tennisliefhebbers slaan een balletje op de tennisbaan in Eppe-Sauvage (3km). Maar eerlijk is eerlijk: de belangrijkste attractie in deze contreien is en blijft de natuur. Wat is het hier mooi, op slechts enkele uren rijden van ons vlakke land!

Voor je dagelijkse boodschappen ga naar het winkelstraatje met restaurants, crêperie, ijssalon, kruidenier, boetiekjes en Ierse pub. De avontuurlijke omgeving heeft veel te bieden. Doe het bomenparcours, ga boogschieten of trek er op uit te paard. Bij de receptie worden diverse diensten aangeboden (tegen betaling) om je verblijf te veraangenamen, zoals gratis draadloos internet en vers brood aan je woning. Tegen betaling maak je ook gebruik van wasmachine en droger. Er is een centrale parkeerplaats.

Op het meer Lac du ValJoly is veel beleven. Zwemmen mag niet, maar nagenoeg alle vormen van waterplezier zijn mogelijk. Hou je van vissen? Vergeet dan je hengel niet. Een vergunning koop je bij de receptie. Voor kleine en grotere kinderen zijn er sport- en speeltoestellen. Er is (tegen speciaal tarief) een trampoline, midgetgolf en in de winter een kleine schaatsbaan.
Je hebt vrij toegang tot het avontuurlijke golfslagbad. Tegen betaling ontspan je in de sauna, jacuzzi en hammam. In de zomer is het buitenbad met kinderbad geopend. Je vindt alle activiteiten op tien tot twintig minuten loopafstand.

Liever met de auto erop uit? Dan ontsluiten eenzame kronkelweggetjes door het groen zich voor je. Langs de vele andere meren, zoals Etang de la Galoperie (16km) en dorpjes als Wallers-en-Fagne (9km), bekend om zijn blauwsteengroeven. Kinderen doe je een groot plezier met een bezoek aan de dierentuin van Maubeuge (30km). Heel iets anders is het Matisse-museum in Le Cateau-Cambrèsis (50km), de geboorteplaats van de beroemde schilder. Je zult je verbazen over de Gallo-Romeinse opgravingen bij Bavay (44km).

Kindvriendelijk park Les Hauts de Valjoly in ongerepte omgeving van Eppe-Sauvage

Zwembad is van 6 tot en met 19 januari 2020 gesloten
Indien u ervoor kiest om zelf de eindschoonmaak te doen, dan ontvangt u het deel waarborg ter waarde van de eindschoonmaak terug aan het eind van uw verblijf.
Om dagelijks toegang te hebben tot het zwembad, dient u een pasje à €1,50 per persoon aan te schaffen.
Een accommodatie met uitzicht over het meer kan worden aangevraagd tegen een meerprijs van 60 EUR.
Gratis WiFi bij de receptie.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Golfen
Kanoën
Paardrijden
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 400.
Eindschoonmaak: € 115, of dient het zelf te doen. Uitgezonderd schoonmaak keuken en afwas.
Huisdieren: Max. 2; € 7/dier/nacht. Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid.
Bedlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 10 p.p./verblijf.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 7 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis. Bij de receptie.
Kinderbed: gratis (op aanvraag).
Televisie: € 9/nacht.
Diversen: Broodjesservice.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


43 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,9 van 5
3.9 Inrichting
3.9 Prijs / kwaliteit
3.9 Service
3.9 Ligging
3.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Tim van den Brink

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Prima bungalows, goede faciliteiten, voordelige prijs.

Donny Kardienaal

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Bij aankomst was het druk bij het inchecken, bleek ook dat ons huisje nog niet schoon was gemaakt en moesten daarop wachten. De omgeving is, zoals je kan verwachten van Frankrijk, heel mooi!

monique clemens

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Ze spraken ons aan in het Nederlands dus het inchecken verliep goed

Michel Slippens

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Accommodatie prima het keukengerij was zeer beperkt

R. Hamstra

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Leuke zonnige week vakantie gehad. Huisje was netjes, eenvoudig en keek leuk uit over het meer. Boek wel een groter huisje dan voor daadwerkelijk aantal personen. Omgeving en park is mooi veel te doen. Alleen het systeem met de Val jolypas is lastig omdat je er niet alles mee kan doen en rest bedrag ook niet op kan maken aan bv wat eten en drinken. Receptie is behulpzaam en er wordt nu wel engels begrepen en een beetje gesproken. Schoonmaak goed te doen zelf als je er spullen voor meeneemt. Geen problemen gehad met de inspectie. Schoonmaak pakket is niet aanwezig. Min punt in de huisjes zijn de dekens ipv dekbedden. Kortom prima park voor een weekje vakantie met veel sportvoorzieningen en prachtig schoon zwembad.

Wouter Vos

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Accommodatie was verouderd en smoezelig. Schimmel in de badkamer. Niet schoon ook. Ruimte zelf was prettig. De omgeving en faciliteiten waren top.

KATHLEEN VAN CALSTER

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

omgeving best oké als je tenminste uitzicht hebt op het meer ontvangst ok maar geen Nederlands ( mag toch wel verwacht worden dat een receptioniste zich ( al is het gebrekkig) kan uitdrukken in het Nederlands ( juist over de grens toch) accommodatie sloeg wat tegen een aantal gebreken genoteerd o.a. lamp stuk, plekken in zetel en ook geen al te praktische om te slapen ,een paar kapotte koppen, ... maar er kwam geen reactie op / voor 7 personen idd redelijk klein / niet al teveel huisgerief / enkel een deken en een sprei ( geen donsdeken ) / terras ok maar geen zonneparaplu / volgens de kids was de vloer in het zwembad ook niet al te proper een groot nadeel vonden wij ook wel dat je met je bagage trappen op en af moet , geen parkeerplaats bij het huisje zelf ( al was het maar voor enkel je bagage uit te laden ) toch wel een fijne vakantieweek gehad

Gul Kaya

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Huisje was mooi schoon en ruim. We keken uit op het meer. Er waren elke dag activiteiten voor de kinderen. Ook is een grote pluspunt de zwembad. Wij hebben genoten van het mooie landschap.

Anco Teeuw

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Snel gevonden, prima ontvangst, accomodatie goed. Omgeving mooi, uitzicht over het meer

Caroline de Bes

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

ontvangst ok. minpunt is dat ze bijna geen Engels spreken (en wij geen Frans).

J. Van Gelder

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

De aankomst was prima. Het personeel van het park was heel vriendelijk, deden alle moeite om Engels te praten. Het huisje was netjes schoon. De omgeving was prachtig!!!

E.V Eysbach

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Werden te woord gestaan in het engels. Huisjes zijn klein voor 4 personen een 7 persoons huisje boeken.

Raymond van den Barselaar

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Leuke plek met prima activiteiten. Zwembad erbij is ook goed om de sportieve dagen af te sluiten

T.A. Wennekes

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Prima huisje met goede zonligging en mooi uitkijkend op het meer. Genoeg leuke afwisselende wandelroutes in de buurt en uitdagende mountainbikeroutes. Zou het huisje zo aan een ander aanbevelen!

Sahila Azarkan

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Prima vakantie, huisje was erg schoon. Wij hadden een mooi uitzicht. Er was genoeg te doen op het park. Heerlijk van de natuur genoten

R. van Seeters

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Het huis was schoon, netjes en ruim genoeg. Prachtig uitzicht op het meer en een heerlijk rustige omgeving. Het park is zeer geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen. Het personeel was overwegend vriendelijk en de meesten spraken goed Engels (mijn Frans was helaas niet toereikend!) Ik zou het park zeker aanraden voor mensen met kinderen en mensen die ontspanning en inspanning in één vakantie willen combineren.

D. Piersma

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Mooie vakantiewoningen en mooi park waar veel te doen is. Buiten het park is echter binnen een straal van 100 tot 150 km vrijwel niets te beleven.

G. Tuin

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Heerlijke tijd gehad in verzorgd chalet. Mooi aangelegd park en kinderen hebben zich ook prima vermaakt in het zwembad. Prijs voor schoonmaak was belachelijk hoog.....100 euro!

N.J.G. van Nuland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Ruim huisje, robuust ingericht, keukeninventaris beperkt. Voor ons ideale ligging met meerzicht en dichtbij faciliteiten. Bij receptie en bij alle faciliteiten praten weinig mensen Engels, met handen en voeten is het te doen. Regio niet heel interessant, als het vakantiedoel relaxen of wandelen & fietsen is, dan zit je hier goed. Heel veel bos! Tip: maak iets moois bij het glas-atelier in het winkelstraatje. Heel bijzonder om te doen en een uniek zelfgemaakt souvenir.

I.M.E. van der Schuyt - Bakker

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Vooral de veranda met uitzicht op het meer is helemaal super!

R.C. de Veth

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Dit huis is zeer zeker een aanbeveling voor familie en vrienden. Alle reisgenoten waren zeer tevreden!

R.W.B. Groot Lipman

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Wij hebben een zeer leuke vakantie gehad. De voorzieningen op het park zijn top.

E.J. Visser

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Zeer prettig vakantieverblijf! Mooi, nieuw huis met een prachtig uitzicht. Er zijn meerdere huizen op het park, maar het huis van Topic Travel heeft zeker weten het mooiste uitzicht van allemaal!

B.J. Prins

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Er was meer te doen ter plaatse en in de omgeving dan de gids aangaf. Het uitzicht was ook prachtig. Het was beter dan we hadden verwacht!

R.P. van Elten

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

We hebben hier niks op aan te merken. Het zag er allemaal precies hetzelfde uit als op internet. Het was een leuk park, erg gezellig huisje en een super mooie omgeving.

Joel De Groote

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Bij aankomst, meteen de sleutel gekregen. Alle info werd ook in het Nederlands gegeven (de onthaalbediende Nico sprak Nederlands). Accommodatie van 7 personen is volgens ons maar geschikt voor 4 personen. Kleine kamers, kleine leefruimte...Inrichting van het huisje is basic (en misschien wel eens aan een opfrisbeurt toe). Geen donsdekens - werken nog met principe van lakens en gewone dekens. Wij hadden een huisje met zicht op het meer. Ruim terras met prachtig zicht op het meer. Heel rustgevend en aangenaam vertoeven op het terras. Mooi park aan het meer met heel wat recreatiemogelijkheden. Enige minpuntje : je moet een Valjoly kaart kopen waarop je eenheden moet opladen, om aan activiteiten te kunnen deelnemen. Resteenheden worden niet terug betaald. Personeel van Huis Valojoly kon ook weinig info geven over wandelingen en fietsroutes. We hebben het zelf wat moeten uitzoeken...Algemeen genomen genoten van ons verblijf en de recreatie op het meer. Personeel van het park was vriendelijke en altijd bereid om te helpen. Restaurants - voor ons iets teveel 'fast food'. Wij zijn buiten het park gaan eten - maar moesten hiervoor naar België rijden om een goed restaurant te vinden.

D.N.E. van den Goor

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Prachtige omgeving met mooie franse dorpjes. Niet al te toeristisch en bij het park is toch van alles te doen. Onze tieners vonden het leuk! Zeer gastvrij ontvangen! Nooit eerder op een vakantie in Frankrijk "zoveel" engelssprekende fransen tegengekomen. (op het park) Je hebt echt het gevoel dat je in Frankrijk zit, terwijl je echt net over de grens bent. Huisje zag er fris uit en vooral een prachtig uitzicht!!!

S.T.A.F. Titeca

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

super leuke ervaring . verrast van alle accomodatie die er aanwezig is, proper , mooi gebied rond het meer , zeer tevreden over de woning , op facebook al vele malen reclame gemaakt en laten delen en voor ons Bruggelingen maar 2 uur rijden. Bedankt Topic

Mariska Hurkmans

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Locatie is super, mooie natuur, uitzicht op een stuwmeer, dicht bij de Belgische grens en een fijne reisafstand. De woning was erg eenvoudig met wat aandachtspuntjes die we hebben doorgegeven. Woning was super schoon, nergens geen stof te vinden. Personeel wat we hebben gesproken is erg behulpzaam een meedenkend. Helaas alleen maar Franse TV en dan ook nog tegen een behoorlijke betaling, verwacht ook niet teveel van de WI-FI.

N.J.G. van Nuland

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Ruim huisje, robuust ingericht, keukeninventaris beperkt.
Voor ons ideale ligging met meerzicht en dichtbij faciliteiten.
Bij receptie en bij alle faciliteiten praten weinig mensen Engels, met handen en voeten is het te doen.
Regio niet heel interessant, als het vakantiedoel relaxen of wandelen & fietsen is, dan zit je hier goed. Heel veel bos!
Tip: maak iets moois bij het glas-atelier in het winkelstraatje. Heel bijzonder om te doen en een uniek zelfgemaakt souvenir.

A. Brummel

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Deze zomer zijn we naar Valjoly geweest. De lokatie was fantastisch. Het uitzicht op het stuwmeer en bosrijke omgeving is overweldigend. Het park ziet er keurig verzorgd uit, net als de huisjes. Het is ook fijn dat je zelf kan kiezen waar je wel en niet aan mee doet (en dus niet standaard in de prijs van de huisjes is doorberekend). Ook de dorpjes in de omgeving zijn de moeite waard om te ontdekken, zoals als Solre le Chateau.

M.J.H. Leenders

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Vanuit onze vakantiewoning hebben we prachtig uitzicht over het meer gehad. De woning is mooi en verzorgd, net zoals het park zelf overigens. We hebben vooral ook genoten van het survivalen en mountain biken!

W.H.B. van Dunné

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Het is een mooi, nieuw park met een erg fijn huisje. Een zeer schoon en goed gesurveilleerd zwembad. Ook was het erg gemakkelijk surfplanken en catamarans te huren, we hebben zelfs allemaal surfles gehad en we konden onze eigen optimist stallen in het haventje. Super!

W. Linseele

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Weekje verbleven hier, was meer dan genoeg. De huisjes zijn klein maar gerieflijk. Ik zou wel vragen met zicht op het meer. Op het domein valt wel iets te beleven, maar dat is leuker voor kleinere kinderen. In de streek niet veel te doen, wel heel mooie wandelingen en fietstochten gemaakt!

B. Rozema

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Een echte aanrader. Vanaf Nederland prima te bereizen. Super mooie plek met een geweldig uitzicht vanaf het balkon op het meer. Op het park kun je o.a. :boogschieten, waterfietsen, midgetgolfen enz... en natuurlijk zwemmen in een geweldig zwembad. Ook in de omgeving kun je binnen een straal van 20 km hele leuke uitstapjes maken.(dierentuin Maubege, kasteel bezoeken enz....)

Jeroen Frerichs

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Gastvrije ontvangst, mooi aangelegd park met schitterend uitzicht op het meer, voldoende privacy en veel voorzieningen. Entertainment genoeg, als je er gebruik van wil maken, maar ook een aanlokkende cultuur en natuur in de omgeving. Heerlijk ontspannen vakantie.

R. van Seeters

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Het huis was schoon, netjes en ruim genoeg. Prachtig uitzicht op het meer en een heerlijk rustige omgeving. Het park is zeer geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen. Het personeel was overwegend vriendelijk en de meesten spraken goed Engels (mijn Frans was helaas niet toereikend!) Ik zou het park zeker aanraden voor mensen met kinderen en mensen die ontspanning en inspanning in één vakantie willen combineren.

S. Lambrechtsen

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Met gezin van 5 pers in de 5/7 pers cottage verbleven. Het park is mooi aangelegd, het klimbos is fantastisch en onze dochter heeft met plezier gesurfd. Ook zit er een leuk zwembad bij. Je moet (behalve zwembad) wel overal flink voor betalen met een puntenpas die je niet terug kunt krijgen. In de omgeving hebben wij geen leuke dorpjes gevonden. Wel zeer de moeite waard is de dierentuin in Brugelette (60 km) die niet eens aangeprezen wordt in het park (want in Belgie), net als de grotten van Neptunus (ook in Belgie). Het huis was zeer karig, bedden ongenadig hard en het stonk naar rook en natte hond. Deze lucht kregen we er niet uit ondanks luchten van de woning. De schoonmaakkosten zijn €98, dus dat hebben we maar zelf gedaan, maar er is alleen een oude harige zwabber en een emmer, geen stofzuiger of wisser. We hadden geluk met de ligging ons huis, uitzicht op het meer, maar er zijn er ook die in donkere bomen liggen, nog verder weg van de faciliteiten. Ook is er zoveel hoogteverschil met bijna geen paden voor kinderwagens of fietsen. Het was een aanbieding en noodvakantie voor ons, maar zou hier zeker niet de volle prijs voor betalen!

Vanessa Oudshoorn

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Het boekingsproces bij Belvilla verliep zeer goed. Telefonisch zijn we klantvriendelijk en goed geholpen zodat we meteen geboekt hebben. Echter bij aankomst was de receptie dicht. Tussen 12.00 en 15.30 zijn ze gesloten! Uiteindelijk zijn we ingecheckt en constateerden wij dat het huisje niet is schoongemaakt, er een grote schimmelplek op het plafond boven het bed zit die elk moment naar beneden kan komen, de keuken vet is, de ijskast onderdelen miste waardoor er geen flessen in konden staan, de ijskast zowieso kapot was, brandgaten in de bank zaten en schimmel onder de verwarming zat. Dit hebben we mondeling en schriftelijk gemeld bij de receptie die iemand langs zou sturen, echter deze persoon is nooit geweest. De dames bij de receptie zeggen dat ze hier niets aan kunnen doen. Ze zijn niet vriendelijk en niet bereid om te helpen..kortom we hebben gekregen wat we verwacht hadden geboekt te hebben.

R. Hamstra

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Leuke zonnige week vakantie gehad. Huisje was netjes, eenvoudig en keek leuk uit over het meer. Boek wel een groter huisje dan voor daadwerkelijk aantal personen. Omgeving en park is mooi veel te doen. Alleen het systeem met de Val jolypas is lastig omdat je er niet alles mee kan doen en rest bedrag ook niet op kan maken aan bv wat eten en drinken. Receptie is behulpzaam en er wordt nu wel engels begrepen en een beetje gesproken. Schoonmaak goed te doen zelf als je er spullen voor meeneemt. Geen problemen gehad met de inspectie. Schoonmaak pakket is niet aanwezig. Min punt in de huisjes zijn de dekens ipv dekbedden. Kortom prima park voor een weekje vakantie met veel sportvoorzieningen en prachtig schoon zwembad.

Joel De Groote

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Bij aankomst, meteen de sleutel gekregen. Alle info werd ook in het Nederlands gegeven (de onthaalbediende Nico sprak Nederlands). Accommodatie van 7 personen is volgens ons maar geschikt voor 4 personen. Kleine kamers, kleine leefruimte...Inrichting van het huisje is basic (en misschien wel eens aan een opfrisbeurt toe). Geen donsdekens - werken nog met principe van lakens en gewone dekens. Wij hadden een huisje met zicht op het meer. Ruim terras met prachtig zicht op het meer. Heel rustgevend en aangenaam vertoeven op het terras. Mooi park aan het meer met heel wat recreatiemogelijkheden. Enige minpuntje : je moet een Valjoly kaart kopen waarop je eenheden moet opladen, om aan activiteiten te kunnen deelnemen. Resteenheden worden niet terug betaald. Personeel van Huis Valojoly kon ook weinig info geven over wandelingen en fietsroutes. We hebben het zelf wat moeten uitzoeken...Algemeen genomen genoten van ons verblijf en de recreatie op het meer. Personeel van het park was vriendelijke en altijd bereid om te helpen. Restaurants - voor ons iets teveel 'fast food'. Wij zijn buiten het park gaan eten - maar moesten hiervoor naar België rijden om een goed restaurant te vinden.

Thijs van Lit

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Onwijs slechte bedden en de schoonmaak is ook een verbeterpunt. Eigenlijk wat echt mooi is, is het uitzicht die blijft adembenemend. Maar als we na 2 dagen al zaten te denken te vertrekken is dat geen goed teken. Maar goed we maken onze week vol en kijken uit naar onze volgende trip die gepland staat.

KATHLEEN VAN CALSTER

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

omgeving best oké als je tenminste uitzicht hebt op het meer

ontvangst ok maar geen Nederlands ( mag toch wel verwacht worden dat een receptioniste zich ( al is het gebrekkig) kan uitdrukken in het Nederlands ( juist over de grens toch)

accommodatie sloeg wat tegen een aantal gebreken genoteerd o.a. lamp stuk, plekken in zetel en ook geen al te praktische om te slapen ,een paar kapotte koppen, ... maar er kwam geen reactie op / voor 7 personen idd redelijk klein / niet al teveel huisgerief / enkel een deken en een sprei ( geen donsdeken ) / terras ok maar geen zonneparaplu / volgens de kids was de vloer in het zwembad ook niet al te proper

een groot nadeel vonden wij ook wel dat je met je bagage trappen op en af moet , geen parkeerplaats bij het huisje zelf ( al was het maar voor enkel je bagage uit te laden )

toch wel een fijne vakantieweek gehad


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Objectnummer: 309330

Laatst bijgewerkt: 26.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/309330.htm


«Appartement met uitzicht op het meer in...» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 43 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven