Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Modern appartement met strand op slechts 500...

Max.  6   gasten
65m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 6  gasten
65m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Op de 1e etage: (woonkamer(TV), open keuken(waterkoker, koffiezetapparaat, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x stapelbed), badkamer(douche, wastafel, toilet), balkon, tuinmeubilair)

Residence Platier d'Oye beschikt over twee verschillende type appartementen.

Zo is er een 4-pers. appartement (FR-62215-01). Dit modern en praktisch ingerichte appartement bevindt zich op de begane grond of eerste etage. Er is één slaapkamer met een 2-pers. bed en een slaaphoek met een stapelbed. Bij dit appartement beschikt u niet over een eigen buitenruimte. Wel kunt u gebruik Residence Platier d'Oye beschikt over twee verschillende type appartementen.

Zo is er een 4-pers. appartement (FR-62215-01). Dit modern en praktisch ingerichte appartement bevindt zich op de begane grond of eerste etage. Er is één slaapkamer met een 2-pers. bed en een slaaphoek met een stapelbed. Bij dit appartement beschikt u niet over een eigen buitenruimte. Wel kunt u gebruik maken van de gemeenschappelijke buitenruimte rondom de residentie.

Er is tevens een 6-pers. appartement (FR-62215-02). Ook dit appartement is modern ingericht. Het beschikt over twee slaapkamers, waarvan één met een 2-pers. bed en één met twee stapelbedden. De appartementen liggen op de eerste etage en beschikken over een eigen dakterras met tuinmeubilair.

Beide types zijn compleet ingericht en beschikken over een goed uitgeruste keuken met magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Er is een badkamer met douche en toilet. De bedden (behalve de stapelbedden) zijn 1-pers. boxspringbedden in een 2-pers. opstelling. Parkeren kunt u op de centrale parkeerplaats. Per appartement is er plaats voor één auto.maken van de gemeenschappelijke buitenruimte rondom de residentie.

Er is tevens een 6-pers. appartement (FR-62215-02). Ook dit appartement is modern ingericht. Het beschikt over twee slaapkamers, waarvan één met een 2-pers. bed en één met twee stapelbedden. De appartementen liggen op de eerste etage en beschikken over een eigen dakterras met tuinmeubilair.

Beide types zijn compleet ingericht en beschikken over een goed uitgeruste keuken met magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Er is een badkamer met douche en toilet. De bedden (behalve de stapelbedden) zijn 1-pers. boxspringbedden in een 2-pers. opstelling. Parkeren kunt u op de centrale parkeerplaats. Per appartement is er plaats voor één auto.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Balkon
Speeltuin
Parkeren
Tennisbaan

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.2 km

0.2 km

Meer 2 km

2 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 3 km

3 km

Luchthaven 82 km

82 km

Snelweg-afrit 10 km

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Residence Platier d'Oye is een kleinschalig appartementencomplex, gelegen aan de rand van de duinen en slechts een steenworp afstand van het gelijknamige natuurreservaat. De badplaats Oye-Plage, waar deze residence staat, ligt op ca. een half uur rijden van de Belgisch-Franse grens, niet ver van de bekende stad Calais. Het idyllische dorpje Gravelines ligt op ca. 7 km.

De residentie telt twee verdiepingen en er zijn in totaal veertien 4- en 6-pers. appartementen. Het is een ideaal uitgangspunt om deze regio te ontdekken. Zowel voor natuurliefhebbers, als voor strandgangers. Zoals gezegd begint het natuurreservaat Le Patier d'Oye vrijwel voor de huisdeur. Hier vindt u unieke vogels, mooie wandelpaden en uitgestrekte en beschermde duingebieden. U kunt tevens fietsen en paardrijden. Maar ook het brede zandstrand is zeker de moeite waard!

Rondom Residence Platier d'Oye is het heerlijk rustig. Het ligt aan aan doodlopend weggetje. Buiten een speelplaatsje voor de allerkleinsten en een gemeenschappelijk terras met meubilair, zijn er verder geen faciliteiten. Meer heeft u hier ook niet nodig.

De omgeving leent zich uitermate goed voor het maken van uitstapjes. Zo kunt u er prima shoppen in één van de op 15 autominuten gelegen shopping centra (Cité de l'Europe met 140 boetieks of Marques Avenue, een outletcenter met winkels van 50 designers).

Voor de fijnproevers onder u; de streek staat erom bekend dat er voor relatief weinig geld kunt genieten van dagverse zeevruchten. Een aanrader qua restaurant is Channel in Calais. Gastronomie op zijn best. Hier kiest u een fles wijn uit de grootste wijnkelder van Noord Frankrijk.

Liefhebbers van activiteiten kunnen terecht in Sportica, het grootste vrijetijdscomplex aan de Opaalkust. Fitness, squash, (tafel)tennis of bowlen, zijn slechts enkele voorbeelden. Er is tevens een zwembad en naast Sportica is ook een bioscoop gelegen. In Le PAARC kunt u genieten van diverse sporten zoals mountainbiken, kajakken en er is een kidspark met oa springkasteel en trampolines. Voor de dierenliefhebbers is er het Centre Equestre, een gratis kinderboerderij met voor ieder wat wils. Indien u uw paard mee zou willen nemen op vakantie naar Residence Platier d'Oye, kunt u dit in het Centre Equestre stallen. Er zijn (tegen betaling) boxen beschikbaar.

Plaatsen in de buurt die het bezoeken waard zijn; Gravelines, één van de mooiste dorpen van Frankrijk met een rijke historie. Op 20 autominuten ligt La Tour de l'horloge in de plaats Guines. Een interactief museum waar je door de tijd kunt reizen. In de baai van Wissant vindt u de imposante en stralende krijtrotsen. Het wandelpad van de Waterzoekers leidt langs de krijtrotsen en door de duinen. En tot slot het Platier d'Oye. Dit natuurreservaat werd gevormd/veroverd van de zee toen er in 1925 een dijk werd aangelegd. Via een wandelpad langs grazende koeien en pony's bereikt u het fraaie strand.

The reception is taken care of from a distance and handled from a central location. There is a manager living in the vicinity of the residence, but normally he isn'tpresent at the residence.


Recreatiemogelijkheden

Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 10/dier/nacht. Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 5 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Niet aanwezig.
Kinderbed: gratis (op aanvraag).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
Het is mogelijk dat u van de receptie een e-mail ontvangt met het verzoek de "kosten ter plaatse" voorafgaand aan uw verblijf over te maken. Dit scheelt onnodig wachten bij aankomst en kan uw vakantie direct beginnen!
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,9 van 5
3.9 Inrichting
3.9 Prijs / kwaliteit
3.9 Service
3.9 Ligging
3.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Monica Stoltenborg

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Echt een plek om te onthaasten!

Dirk Van de Velde

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Zeer eenvoudig systeem om de sleutels te bekomen maar wel gemakkelijk .

Kristien Goorts

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Onthaal zonder ontvangst is minder persoonlijk. Omgeving was/is wel schitterend.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Objectnummer: 309344

Laatst bijgewerkt: 28.03.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/309344.htm


«Modern appartement met strand op slechts 500...» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven