Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Modern vakantiehuis vlakbij zee

Max.  6   gasten
50m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 6  gasten
50m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(2-pers. slaapbank, TV, DVD-speler, radio), open keuken(combimagnetron, afwasmachine, vriezer, wasmachine), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet))

hal(stapelbed), berging, wasdroger, terras, tuin, tuinmeubilair, BBQ, tennisbaan(gedeeld met andere gasten), zandbak, speeltoestellen

Dit appartement op de begane grond bevindt zich in een domein, grenzend aan het mooie golfterrein van Wimereux en slechts ongeveer 300 meter van zee.

In het plaatsje Wimereux (3km) is voldoende te beleven. Gezellige restaurantjes en leuke winkeltjes maken dit tot een echte knusse kustplaats. Het prachtige kustlandschap zorgt voor schitterende plaatjes. Al met al een heerlijke plek om te genieten van een welverdiende vakantie. Boulogne ligt op 6 km afstand en Calais ligt op 20 km. afstand. Het shoppingcenter en outlet Cite Europe Calais is op 20 km.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Barbecue Barbecue

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zandbak
Tennisbaan
Terras

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Magnetron

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Radio
Wasmachine
Wasdroger
WiFi
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

1 overige slaapkamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 3 km

3 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Nieuw modern en mooi vakantiepark gelegen in het aangename gebied Les Dunes du Golf, vlakbij de beroemde Golf de Wimereux, en 300 m van de Opaalkust.

Het tufkrijt en de zandstranden, de beschermde duinen en het prachtige achterland maken van deze plek een ideale bestemming voor een actieve vakantie. Liefhebbers van wandelen, fietsen, golf, tennis of paardrijden, zullen hier zeker aan hun trekken komen. De kapen Cap-Griz-Nez en Cap-Blanc-Nez liggen vlakbij, maar de regio biedt nog veel meer, weliswaar minder bekende, maar mooie plekjes die een omweg waard zijn.

De gezellige badplaats Wimereux heeft een dijk waarover u heerlijk kunt wandelen terwijl u geniet van de maritieme architectuur. U vindt hier ook veel gezellige culinaire restaurantjes, waar u kunt genieten van vis- en schelpdierspecialiteiten. Zelfs bij slecht weer biedt deze regio u voldoende mogelijkheden. Er zijn in de omgeving van uw huisje zoveel activiteiten, dat u geen kans krijgt om u te vervelen.

Sporten, wandelen, lekker eten of gewoon rusten is allemaal mogelijk tijdens een comfortabel verblijf in dit modern vakantieverblijf op 300 meter van de stranden van de Opaalkust.

In het huisje zijn huisdieren niet toegestaan. Ook mag er niet gerookt worden.


Recreatiemogelijkheden

Golfen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Zelf meenemen.
Elektriciteit: Inclusief.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Zelf meenemen.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


26 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,1 van 5
4.1 Inrichting
4.1 Prijs / kwaliteit
4.1 Service
4.1 Ligging
4.1 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

ETIENNE REYSER

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Frans

Alles ging heel goed vanaf onze aankomst tot we vertrokken. Comfortabele en rustige accommodatie. Sereen en ontspannen omgeving.

Luc Berryer

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Frans

Het huis is goed ontworpen en goed ingericht.De toegang is zeer eenvoudig, de plaats is goed gelegen zo dicht bij Wimereux en de zee. ...

Michel Penraat

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Mooie schone accommodatie en super omgeving (wel een actieve vakantieomgeving).

V.c Vroman

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Mooi uitzicht over zee, nette appartement . Te klein voor 6 personen maar voor een gezin met 2 jonge kinderen ruim voldoende.

Serge Humbert-Laprade

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

De eerste keer voor ons in dit gebied, maar zeker voor herhaling vatbaar, mooie kustlijn, fraai achterland en voldoende vertier

Gunnar Bijlsma

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Netjes huisje met een zeer complete inventaris

Dario Bagnoli

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

- Goede kwaliteit

Géraldine Delaitte

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Frans

Voors Rustig, zeer vriendelijk onthaal, een paar dvd's en toeristische folders zijn leuk en woorden van "Thuis en " negatieve explication.Points ພ Bij onze aankomst werden we geïnformeerd dat de magnetron en vaatwasser machine niet werkt of defect. Omdat deze problemen bekend zijn, waarom worden ze niet voor onze aankomst opgelost ພ? We d ຜ opende de douche fuitait également.Nous zijn teleurgesteld om "leren dat we niet kunnen doen huishoudelijk werk onszelf en dus het kost € 55 (!) Extra. C "is overdreven, evenals de € 24 fee van " elektriciteit (d "omdat sommige apparaten niet werken of werken slecht).

Diederik Pince

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

gezellig en rustig weekendje aan zee

Andrea Baumann

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

Het werd zeer gewaardeerd. we zullen zeker terugkomen!

Martin Van Dijk

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

modern en keurig ingericht appartement op begane grond; terras goed op de zon en uit de wind;

Heidi Camps

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Zeer proper en goed uitgerust appartement. Rustige en veilige omgeving wat vooral belangrijk is als er kleine kinderen aanwezig zijn.

PASCAL BARLET

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Frans

Niets bijzonders, schaamte niet de zee zien vanaf ons terras (vegetatie te belangrijk!)

Joyce Vanderfeesten

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Bij aankomst was het even zoeken naar degene van wie we de sleutel kregen. Er is geen receptie aanwezig en de sleuteldame spreekt alleen Frans. Gelukkig hadden we haar telefoonnummer gekregen van Belvilla. We kregen uitgebreide uitleg over het appartement en over de belangrijke plaatsen in de buurt. Het appartement is zeer compleet uitgerust. Er is zelfs een Ikea kinderstoel en campingbedje aanwezig. Keukenapparatuur te over. Alles is er. Met een gezin met twee kinderen die in een ‘groot’ bed passen is het ideaal. Het stapelbedje in de gang is daar prima voor. Wij hebben het campingbedje op de slaapkamer gezet maar dat slaapt toch niet zo heel ontspannen als je kind wild slaapt. Het was rustig op het vakantiepark. Veel huizen zijn privébezit (vandaar ook dat er geen receptie is). Hoewel je redelijk dicht bij de buren zit, hoor en zie je weinig van elkaar. Er is een speeltuintje en tennisbaan op het park. Het strand is niet zo heel ver maar toch een kwartiertje lopen. We hadden wel zicht op zee als we op een stoel gingen staan ) Het dichtsbijzijnde strand is heerlijk rustig en heel breed. Omdat het maar heel langzaam afloopt, is het verschil tussen eb en vloed groot.er is dus een groot stuk ondiepe zee. Ook ideaal voor kinderen. Verder zijn er geen voorzieningen op het strand. Het strand in het dorp is een stuk drukker, maar daar heb je natuurlijk wel restaurantjes en een boulevard.

Henk Tuin

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

We waren een half uur te vroeg maar dat was geen probleem. Met de sleutel kan ook de automatische hefboom van het park bedient worden. Dus geen gedoe met codes. Het appartement was netjes en voorzien van alle gemakken Helaas was het appartement zo gelegen dat het uitzicht niet optimaal was. Uitzicht op voornamelijk de andere appartementen. Geen zeezicht of zicht op de heuvels vanuit de zitkamer. Verder was er weinig privacy. We hadden het geluk dat de meeste appartementen niet bezet waren. Waren die wel bezet geweest dan zit je veel te dicht op de buren. Doordat het grenst aan de golfbaan, dorp en drukke weg waren de wandel mogelijkheden gelijk vanaf het appartement beperkt Eigenlijk maar een mogelijkheid maar dan moet je door een vaag pad en een stukje langs een drukke weg. Met de auto wel veel leuke verschillende wandelingen mogelijk. Boulogne s mer de moeite waard. Wimerieux op dit moment compleet open gebroken (wegwerkzaamheden). We hebben tot 1015 moeten wachten totdat we de sleutel konden afgeven.

Kurt Persoons

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Wimereux is een fantastische locatie om eventjes uit te waaien aan de kust. Het appartement ligt in een zeer goed verzorgd complex van vakantiewoningen. Enkel de duinen scheiden je van de zee. Een wandeling van 5 minuutjes, en je zit op het strand. Vanuit Wimereux kan je uitstappen maken naar Boulogne Sur Mer voor ondermeer het oude stadsgedeelte en een bezoek aan het grootste aquarium van Europa. Ook Wisant is zeer leuk. Er zijn tal van manèges waar je kan pony of paardrijden. En uiteraard een zeer mooie wandeling langsheen Cap Blanc Nez of Cap Gris Nez.

Bert De Winter

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

+++ zeer volledige uitrusting van het appartement (droogrekjes, babystoel, BBQ, bestek, ... is allemaal en voldoende mate aanwezig). +++Mooie natuur en strand vlakbij (ca. 400m) - puntjes: fietspaden zijn nauwelijks aanwezig of slecht bereidbaar. Aansluiting antenne met TV dient nog in orde te worden gebracht.

Jean-Pierre Moëns

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Frans

Zeer gastvrij op het eerste, maar de stapelbedden geplaatst in de gang zijn ook blootgesteld aan omgevingslawaai, met name in het licht (geen "verduistering van het raam van de deur " entry ພ!), Het genot dit appartement mooi om ຜ Ore werd ontsierd door twee incidenten van mogelijke "gebruiken de magnetron omdat  ft waardoor de draaitafel was gebroken ພ, en enkele uren van " wachten voordat u de wasmachine einde van het programma, met de natte machine "innerlijke wezen s " schade ... Daarnaast gekwalificeerde dame ພ van "manager " is eigenlijk de vrouw van "werk gebracht ພ de sleutels te overhandigen aan de bewoners en op te ruimen na hun passage.

Géraldine Delaitte

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Frans

Voors Rustig, zeer vriendelijk onthaal, een paar dvd's en toeristische folders zijn leuk en woorden van "Thuis en " negatieve explication.Points ພ Bij onze aankomst werden we geïnformeerd dat de magnetron en vaatwasser machine niet werkt of defect. Omdat deze problemen bekend zijn, waarom worden ze niet voor onze aankomst opgelost ພ? We d ຜ opende de douche fuitait également.Nous zijn teleurgesteld om "leren dat we niet kunnen doen huishoudelijk werk onszelf en dus het kost € 55 (!) Extra. C "is overdreven, evenals de € 24 fee van " elektriciteit (d "omdat sommige apparaten niet werken of werken slecht).

Roy Saris

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Heerlijk appartement. Heel mooi schoon. Goed geregeld. Alleen jammer dat de eigenaresse geen andere taal spreekt. Gelukkig wel heel vriendelijk en met handen en voeten kom je ook een heel eind. Dicht bij de zee en bij het dorp. Goed bereikbaar en genoed in de buurt te doen.

Bert De Winter

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

+++ zeer volledige uitrusting van het appartement (droogrekjes, babystoel, BBQ, bestek, ... is allemaal en voldoende mate aanwezig).
+++Mooie natuur en strand vlakbij (ca. 400m)

- puntjes: fietspaden zijn nauwelijks aanwezig of slecht bereidbaar. Aansluiting antenne met TV dient nog in orde te worden gebracht.

H. *** Van Wageningen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Het appartement is klein, maar van alle gemakken voorzien. Het stapelbed in de gang is wat merkwaardig, maar onze tieners hebben er goed in geslapen. De omgeving is prachtig, de duinen en het strand en de dorpjes...

Joyce Vanderfeesten

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Bij aankomst was het even zoeken naar degene van wie we de sleutel kregen. Er is geen receptie aanwezig en de sleuteldame spreekt alleen Frans. Gelukkig hadden we haar telefoonnummer gekregen van Belvilla. We kregen uitgebreide uitleg over het appartement en over de belangrijke plaatsen in de buurt. Het appartement is zeer compleet uitgerust. Er is zelfs een Ikea kinderstoel en campingbedje aanwezig. Keukenapparatuur te over. Alles is er.



Met een gezin met twee kinderen die in een ‘groot’ bed passen is het ideaal. Het stapelbedje in de gang is daar prima voor. Wij hebben het campingbedje op de slaapkamer gezet maar dat slaapt toch niet zo heel ontspannen als je kind wild slaapt.



Het was rustig op het vakantiepark. Veel huizen zijn privébezit (vandaar ook dat er geen receptie is). Hoewel je redelijk dicht bij de buren zit, hoor en zie je weinig van elkaar. Er is een speeltuintje en tennisbaan op het park. Het strand is niet zo heel ver maar toch een kwartiertje lopen. We hadden wel zicht op zee als we op een stoel gingen staan ) Het dichtsbijzijnde strand is heerlijk rustig en heel breed. Omdat het maar heel langzaam afloopt, is het verschil tussen eb en vloed groot.er is dus een groot stuk ondiepe zee. Ook ideaal voor kinderen. Verder zijn er geen voorzieningen op het strand. Het strand in het dorp is een stuk drukker, maar daar heb je natuurlijk wel restaurantjes en een boulevard.

Henk Tuin

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

We waren een half uur te vroeg maar dat was geen probleem. Met de sleutel kan ook de automatische hefboom van het park bedient worden. Dus geen gedoe met codes. Het appartement was netjes en voorzien van alle gemakken Helaas was het appartement zo gelegen dat het uitzicht niet optimaal was. Uitzicht op voornamelijk de andere appartementen. Geen zeezicht of zicht op de heuvels vanuit de zitkamer. Verder was er weinig privacy. We hadden het geluk dat de meeste appartementen niet bezet waren. Waren die wel bezet geweest dan zit je veel te dicht op de buren. Doordat het grenst aan de golfbaan, dorp en drukke weg waren de wandel mogelijkheden gelijk vanaf het appartement beperkt Eigenlijk maar een mogelijkheid maar dan moet je door een vaag pad en een stukje langs een drukke weg. Met de auto wel veel leuke verschillende wandelingen mogelijk. Boulogne s mer de moeite waard. Wimerieux op dit moment compleet open gebroken (wegwerkzaamheden). We hebben tot 1015 moeten wachten totdat we de sleutel konden afgeven.

Kurt Persoons

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Wimereux is een fantastische locatie om eventjes uit te waaien aan de kust. Het appartement ligt in een zeer goed verzorgd complex van vakantiewoningen. Enkel de duinen scheiden je van de zee. Een wandeling van 5 minuutjes, en je zit op het strand. Vanuit Wimereux kan je uitstappen maken naar Boulogne Sur Mer voor ondermeer het oude stadsgedeelte en een bezoek aan het grootste aquarium van Europa. Ook Wisant is zeer leuk. Er zijn tal van manèges waar je kan pony of paardrijden. En uiteraard een zeer mooie wandeling langsheen Cap Blanc Nez of Cap Gris Nez.

Katinka Hitijahubessy

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Het apartement is goed ingericht, heel compleet. Met wifi in tegenstelling tot de Belvilla omschrijving. Dichtbij het centrum van Wimereux (niet echt te lopen) en op loopafstand van het strand. Omgeving is erg mooi en rustig.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Objectnummer: 309366

Laatst bijgewerkt: 20.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/309366.htm


«Modern vakantiehuis vlakbij zee» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.1 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 26 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven