Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiewoning groot en gezellig

Mecklenburgs Merengebied

Max.  9   gasten
100m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 9  gasten
100m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

94 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 1 day voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

94 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 14 Jaren online



Beschrijving

De ideale flat voor kleine, grote en meerdere gezinnen



De gezellig ingerichte flat is verdeeld over drie verdiepingen. Op de benedenverdieping is er een hal waar fietsen kunnen worden gestald en een bijkeuken. Een grote woonkamer (satelliet-tv en radio), een comfortabel ingerichte slaapkamer (een tweepersoonsbed en een kinderbedje), een volledig uitgeruste keuken (elektrisch fornuis, vaatwasser en vriescombinatie) en een complete badkamer met bad en douche bevinden zich op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping is een ruime kamer met een tweepersoonsbank en een slaapkamer met maximaal 4 slaapplaatsen
Als er nog meer mensen zijn (tot 12 personen met extra bedden), is er nog een kleine flat in het huis (object 34750).
Er zijn veel gratis parkeermogelijkheden in de directe omgeving van het vakantiehuis.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Kinderbed Kinderbed
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 2 km

2 km

Meer 1 km

1 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.01 km

0.01 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 60 km Rostock-Laage

60 km

Station 12 km Karow

12 km

Snelweg-afrit 50 km Neustadt-Glewe

50 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De vakantiewoning is ca. 100 m² groot en ligt in het centrum van Plau am See, wat erg handig is om na een drukke dag op de nieuwe promenade van het stadsleven te genieten. In de directe omgeving zijn diverse restaurants en een bakker (ca. 200m), een fietsverhuur (ca. 100m) en vele andere winkelmogelijkheden (4 markthallen).
De rivier de Elde, die door Plau stroomt, ligt op 200 m afstand en het meer van Plau ligt op ca. 700 m afstand. Welkom in het luchtkuuroord Plau am See. In het hart van Mecklenburg-Vorpommern ligt het Plau-meer. Het is het op twee na grootste meer in het Mecklenburgse merengebied. Aan de westelijke oever, waar de Elde uitmondt in de Plaue, ligt het luchtkuuroord Plau am See. U kunt Plau am See bereiken per auto, bus, fiets of boot. Vanaf de kerktoren van St. Mary heeft u een prachtig uitzicht op ons luchtkuuroord. U kunt wandelen langs de Elde promenade naar het meer van Plau. Er zijn veel mogelijkheden om langs dit pad te blijven hangen. Een bezoek aan de kleine restaurants, de "Plauer Fischern" (vissers) en de scheepvaartpieren is de moeite waard. Een ontdekkingstocht per fiets rond het Plaue-meer is ongeveer 60 km. Het landschap is gevarieerd, de kust is bijna overal toegankelijk en onbebouwd. Een goed onderhouden pad leidt van de heide naar de steile kust door uhrige beuken- en dennenbossen. Het meer kan ook in etappes worden omzeild, omdat passagiersboten op verschillende plaatsen aanmeren, zodat u op een ontspannen manier weer in Plau aankomt.

Vrijetijdsactiviteiten in Plau en omgeving: beren- en apenbos, zomerrodelbaan, klimpark, kano- en bootverhuur, trolleyrijden, waterskiën, vissen met een toeristenvisakte, duiken, wandelen en fietsen, rondrit met de bus rond het Plaumeer, Tschu-Tschubbahn, excursie boottocht, Müritzeum in Waren, quad- en fietsverhuur, tankrijden, ballonvaarten, vliegtuigje vliegen boven het Plaumeer, en vooral 's zomers zwemmen op de talrijke gratis stranden en nog veel meer


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 13:00
Uitchecken: 10:00
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Tot 2 personen 70,-€ per nacht - elke extra persoon kost 5,-€ meer per nacht

Voor het schoonmaken van het appartement moet eenmalig 30,- euro worden betaald

9 slaapmogelijkheden

Voor een exacte verdeling van de kosten, gelieve de leeftijd van de kinderen aan te geven.

Geen voorschot, geen aanbetaling


Kinderbed en kinderstoel beschikbaar indien nodig
....Prijzen zijn inclusief elektriciteit, verwarming, water en beddengoed
....De stad heft een toeristenbelasting van 1,50€ per dag en persoon, kinderen tot 15 jaar en zwaar gehandicapten zijn vrijgesteld. 100%....Zwaar gehandicapten vanaf 50% betalen 0,50€ per dag.
....Minimale huurperiode 1 nacht

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 1 dagen voor aankomst mogelijk.

meer informatie:

Evenementen 2013: - plauer zomermuziekconcerten elke woensdag in de St. Mary's kerk ...... - 29 en Quetziner trekkerbijeenkomst ..... - 19 tot Plauer bad Rally ..... - 2 tot 4:08. Quetziner strandfeest ..... - Old Town Festival ..... - Burghoffest ..... - Opening Müritz Visdag Plau


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 04-04-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2023

Jana K. uit Altentreptow

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Alles precies goed

We waren een week met een klein kind in Plau. Het was een fijn verblijf in een super groot appartement dat alles had wat je je maar kon voorstellen. De locatie is uitstekend. Van daaruit kun je overal snel naartoe. Het was schoon en goed uitgerust. De eigenaren wonen vlakbij en zijn erg vriendelijk en bereikbaar. We hebben niets gemist!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Juni 2022

Manuel R. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooie korte trip

Ik had op korte termijn besloten een kort uitstapje te maken voor mijn vrouw en kinderen omdat twee van hen die week jarig waren. Ik kwam de advertentie op FeWo tegen van de heer Trümner, die ik ook had aangeschreven. Het contact was snel gelegd en alle details verduidelijkt, zodat ik binnen korte tijd een super vakantiewoning voor mijn gezin had. De prijs was echt geweldig en alles was inbegrepen. Toen we aankwamen, werden we hartelijk begroet en mijn vrouw en zoon kregen een verjaardagscadeau van de heer Trümner, wat ik echt geweldig vond voor mijn vrouw en zoon en meteen een glimlach op hun gezicht toverde.
De flat is super ruim en biedt een mooie oude maar ook moderne flair
De badkamer is zeer groot en ruim en het bad was ook echt geweldig. De keuken biedt ook veel ruimte om samen te koken en te eten. Er zijn twee verdiepingen met slaapkamers en de kinderen vonden die op de bovenste verdieping zo mooi dat ze er niet meer weg wilden
Aangezien er geen Wi-Fi is, genoten we ook van de tijd met de familie en de kleintjes negeerden hun mobiele telefoons en we speelden 's avonds samen de gezelschapsspelletjes. Anders kunt u er komen met de auto, de bus of het openbaar vervoer, of zelfs met de trein, hoewel die laatste niet zo vaak moet gaan. Het bus/treinstation is niet ver weg en de flat kan binnen 5 minuten worden bereikt. De vakantie daar is ideaal voor gezinnen, want het zwemmeer is niet ver weg en er zijn ook voldoende winkelmogelijkheden (detailhandel) om jezelf te bevoorraden. Maar het is ook een leuke vakantie om van daaruit fietstochten te maken, want het is een prachtig landschap daar. Plaue is ook een leuke stad en er is genoeg te ontdekken. Over het geheel genomen kan ik de reis alleen maar aan iedereen aanbevelen en als je een leuk geprijsde flat wilt, kan ik deze flat alleen maar aanraden. We komen zeker nog eens terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2018

Michael uit 59427 Unna

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

uitstekend

De flat is ruim, licht met een ruime badkamer, keuken goed uitgerust (vaatwasser!!). Het is centraal gelegen, de bakker om de hoek, het centrum en de haven op loopafstand (5 - 10 minuten). De flat is rustig en biedt veel bewegingsruimte, zelfs met kinderen.
Mogelijkheid om 2 - 3 fietsen droog te stallen in het trappenhuis. openbare parkeerplaats op ongeveer 100 meter van het huis. Er zijn veel cafés met interessante evenementen, ook op loopafstand.
Zandstranden aan het meer zijn ook dichtbij, schoon en gemakkelijk te bereiken, met of zonder auto. Fietsen zijn de beste manier om je daar te verplaatsen, ook al zijn er veel kasseien.
Tot slot is het belangrijk om te zeggen dat de heer Trümner een zeer behulpzame verhuurder is, die altijd klaar staat en onmiddellijk alle legitieme wensen vervult. We raden de flat aan voor zowel kleine, als grotere gezinnen/groepen, ook al waren we er alleen met z'n tweeën, want dat kan ook!
Nogmaals bedankt voor de geweldige flat, we voelden ons zeer comfortabel tijdens de week", Groeten Ulrike en Michael

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie


Contactpersoon

Dhr. K. Trümner

Dhr. K. Trümner

Andere accommodaties van Dhr. K. Trümner


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 30948

Laatst bijgewerkt: 19.03.2024

Advertentie online sinds: 14 Jaren, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/30948.htm


«Vakantiewoning groot en gezellig» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 1 day voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven