Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Nieuw huis met uitzicht op het meer en open haard

Plau am See

Max.  6   gasten
90m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
90m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

11 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 10 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

11 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

Zwemmen, vissen, zeilen, surfen, roeien, motorboot varen, SUP peddelen, zandkastelen bouwen, zonnebaden, fietsen of gewoon ontspannen zijn slechts enkele van de mogelijkheden voor een geslaagde vakantie in ons nieuw gebouwde vakantiehuis dicht bij het meer.
U kunt een modern uitgerust vakantiehuis verwachten op een eigen omheind tuinperceel met twee terrassen en een balkon dat een fantastisch uitzicht biedt over de Plauer See. Onze tuin met strandstoel nodigt u uit om te vertoeven, te lezen of gewoon te chillen. En voor de grillmeesters onder u hebben we een buitenkeuken ingericht met alle comfort om uw familie of vrienden te verwennen. Het huis is als volgt verdeeld: Op de begane grond is er een slaapkamer met een tweepersoonsbed van 1,40 m * 2,00 m, een doucheruimte met dubbele wastafel en de woon- en eetkamer van 36 m² met open haard en een open keuken van waaruit u tijdens het koken over het meer kunt uitkijken, alle kamers hebben vloerverwarming. Op de zolder is er een slaapkamer met 2 aparte bedden, een slaapkamer met een boxspringbed van 1,80 m * 2,00 m en een babybedje van 1,20 m * 0,60 m, het balkon met een fantastisch uitzicht over de Plauer See en een badkamer met ligbad. Alle slaapkamers hebben een moderne Smart TV, in de woonkamer hebben we een 55 inch OLED TV, internet via glasvezel is beschikbaar in alle kamers, de ramen zijn voorzien van externe rolluiken en vliegennetten. De mooie, grote landhuiskeuken is van alles voorzien (inductiekookplaat, oven, vaatwasser, magnetron, Senseo, mixer, broodrooster, eierkoker, waterkoker, broodscheider, koel-vriescombinatie en nog veel meer). In de woon-eetkamer staat een moderne leren bank, een open haard voor koude dagen en een grote eettafel. Ons terras bij het woongedeelte heeft een gezellige zithoek en op het terras bij de buitenkeuken staat een grote eetgroep. Er is een parkeerplaats op het terrein en andere gratis parkeerplaatsen zijn in de buurt. Voor onze kleine gasten is er een complete kinderuitrusting (kinderstoel, kinderservies, speelgoed, boeken, traphekje enz.) beschikbaar
Op verzoek mogen ze hun kleine harige neuzen meenemen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (140x200 cm)
Slaapkamers 2
Kingsize bed (180x200 cm)
Babybedje (70x140 cm)
Slaapkamers 3
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.3 km

0.3 km

Meer 0.2 km

0.2 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 2.9 km

2.9 km

Bus 0.8 km

0.8 km

Luchthaven 80 km Rostock Laage

80 km

Station 3 km Plau am See

3 km

Snelweg-afrit 30 km Röbel

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantiehuis ligt in Plau am See in de wijk Heidenholz, zeer dicht bij het meer.
Het is slechts 150 m naar uw eigen zwemsteiger en het zeer mooie hondenstrand ligt op een paar minuten lopen. Er tegenover vindt u een kleine kinderboerderij. Het charmante en prachtig gerenoveerde stadje Plau am See ligt op slechts 2,00 km afstand, direct aan het meer. En direct naast het terrein loopt het nieuw aangelegde fietspad, waarop u rond het meer kunt fietsen. Het rustige luchtkuuroord Plau am See ligt in het uiterste oosten van het district Ludwigslust/Parchim, midden in het Mecklenburgse merengebied. Het wordt gekenmerkt door zijn meren en bossen aan de uitgang van de Müritz-Elde waterweg van de Plauer See en het natuurreservaat Plauer Stadtwald. De natuurlijke omgeving is ideaal voor verschillende watersporten, wandelen en fietsen. Bovendien biedt de stad met 6.000 inwoners goede winkelmogelijkheden voor de dagelijkse behoeften, restaurants, artsen en apotheken. Het stadje Waren, direct gelegen aan de Müritz, ligt op slechts 45 km afstand en ook Berlijn is gemakkelijk te bereiken (150 km); Hamburg ligt op ongeveer 2 uur rijden.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Inline skaten
Jagen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

In het seizoen betaalt u de kuurbelasting volgens het kuurbelastingstatuut van de stad Plau am See op de dag van aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 90 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Bei Nichtinanspruchnahme sind die vom Gastgeber eingesparten Aufwendungen sowie die Einnahmen aus anderweitigen Vermietung des Quartiers anzurechnen. Die eingesparten Aufwendungen betragen – nach der ständigen Rechtsprechung in der Bundesrepublik Deutschland bei Ferienobjekten 10% vom vereinbarten Mietpreis. Der pauschalisierte Anspruch auf Rücktrittsgebühren beträgt bis zum 45. Tag vor Reiseantritt 15% vom 44.-35. Tag vor Reiseantritt 50% ab dem 34. Tag vor Reiseantritt 90% des Mietpreises.

meer informatie:

Foto's van de accommodatie volgen nog, want we zijn nog niet klaar met de bouw!
Voor onze gasten stellen wij gratis beddengoed, handdoeken en keukendoeken ter beschikking.
Een hond is welkom, wij rekenen een toeslag van 5,00 € per dag. De servicekosten (gas, water en elektriciteit) worden berekend op basis van het verbruik. WLAN in glasvezelkwaliteit is gratis. Wij lenen u graag onze kajak voor 3 personen, afhankelijk van de beschikbaarheid. Bij aankomst vragen wij een borg van 200,00 € in contanten. De stad Plau am See heft een toeristenbelasting van € 1,50 per dag voor gasten vanaf 15 jaar in de periode van 1 april tot 31 oktober. Het huis is een rookvrij huis!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 03-04-2024


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2024

Heike S. uit Dorsten

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

15 dagen "time-out" in Plau am See...

in een mooi huis met luxe voorzieningen. Comfortabele bedden en een prachtig uitzicht vanaf de bovenste verdieping op het meer en de zonsopgang. Terras met comfortabele meubels en een goed uitgeruste keuken. Goed doordacht is de "nachtverlichting" via de plafondspots. We hadden nachtlampjes voor het stopcontact bij ons die we niet nodig hadden. Comfortabel huis!!!!! Vriendelijke ontvangst door ongecompliceerde en aardige verhuurders.
Wat je moet weten: parkeerplaats direct voor het huis..... De oprit moet eerder als een uitgesleten onverharde weg worden beschouwd en is een kleine uitdaging voor grote auto's (met fietsen op de trekhaak). Er zijn echter parkeerplaatsen iets verderop aan de straat - dus het kan ook. Fietsenstalling - de term doet vermoeden dat het een afgesloten ruimte is, maar het is slechts de fietsenstandaard voor de privéschuur (geen regenbescherming). Al met al hadden we een mooie vakantie en kunnen we het huis, de verhuurders en de omgeving van harte aanbevelen. :-)

Aanbevolen voor: Senioren

September 2023

Maik W. uit Groß Kreutz

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldige accommodatie

We verbleven 1 week in het vakantieappartement aan het meer en voelden ons zeer comfortabel. Het uitzicht tijdens het ontbijt op het terras was erg mooi. De uitrusting liet te wensen over. De verhuurders waren erg vriendelijk en behulpzaam. Er zijn veel mogelijkheden om jezelf bezig te houden. Fietstocht naar het burchtmuseum en de haven. Het was een geweldige vakantie. We waren er met 4 personen en een hond en iedereen voelde zich er erg op zijn gemak. Groetjes, Familie Winter en Merten.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Mevr. A. Schulze:

Liebe Gäste,
vielen Dank das es ihnen bei uns gut gefallen hat und für die positive Bewertung. Wir gehen davon aus, das die Ausstattung keine Wünsche offen ließ und das nur ein Schreibfehler ist.
Sonnige Grüße aus Plau am See Annett und Ralph Schulze

Augustus 2023

A. S. uit Stuttgart

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Perfecte vakantie

Zeer mooi, schoon en goed gelegen vakantiehuis met alle comfort. Je voelt je direct op je gemak, omdat er niets ontbreekt in de inrichting van het hele huis. Gezellige zitplaatsen buiten, balkon of terras. Zeer vriendelijke verhuurders, die altijd vriendelijk en altijd aanspreekbaar waren. Ook ons kind en hond voelden zich op hun gemak. De foto's in de beschrijving komen overeen met de werkelijkheid. Altijd weer.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Juli 2023

Susan H. uit Markkleeberg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooi vakantiehuis

Het huis is echt heel erg goed uitgerust. We hadden echt niets te kort. Zeer schoon huis en zeer leuk contact met de verhuurders. Perfect gelegen aan het meer en ook mooie bossen om met de hond te wandelen. 100% aanbevolen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier


Contactpersoon

Mevr. A. Schulze

Mevr. A. Schulze

Wij zijn de familie Schulze en verhuren sinds 2015 ons mooie, kleine vakantiehuis aan de Plauer See en vanaf Pasen 2023 ons nieuw gebouwde vakantiehuis voor maximaal 6 personen.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 404327

Laatst bijgewerkt: 15.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/404327.htm


«Nieuw huis met uitzicht op het meer en open haard» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 10 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven