Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Appartement in Les Sybellen met hellingen

Max.  6   gasten
30m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 6  gasten
30m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(2-pers. slaapbank, tuindeuren), kitchenette(combimagnetron, afwasmachine), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapcabine(stapelbed), badkamer(douche, wastafel, toilet))

skiberging(gedeeld met andere gasten), balkon of terras, verwarming(elektrisch), zwembad(gedeeld met andere gasten, overdekt)

Dit appartment studio van 30-33m2 is geschikt voor 4-6 personen. Het is modern en comfortabel ingericht met een goed uitgeruste keuken, kabel televisie (tegen betaling) en een balkon of terras waarop u bij mooi weer lekker kunt zitten en alle ingrediënten die een aangenaam verblijf mogelijk maken, ook al blijft u binnen.

Bij aankomst krijgt u te horen op welke verdieping het appartement gelegen is.
Per appartement, kan de indeling van de slaapkamers anders zijn. Zo kan er of 1x 2-persbed of 2x 1-persbed of een stapelbed zijn.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Vaatwasser Vaatwasser
Sauna Sauna
Balkon Balkon
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Zwembad

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vaatwasser
Magnetron

Apparatuur en toebehoren

WiFi

Diensten

Broodjesservice

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Les Fermes de St Sorlin dArves bestaat uit 11 traditionele houten chalets. Het is gelegen in de pittoreske Maurienne Valei heeft veel te bieden. Zowel in de winter als in de zomer zijn er talrijke sportmogelijkheden.
De residentie bestaat uit 18 traditionele houten chalets, voor 9 tot 21 personen. Die chalets liggen in de bovenste helling van St, Sorlin d`Arves en hebben een prachtig uitzicht over het dal. Tussen de talrijke mogelijkheden zijn skiën en wandelen de beste manieren om de fantastisch mooie omgeving te verkennen. Als u op wintersportvakantie gaat kunt u genieten van 90km skipistes tussen 1500 en 2600m, gelinkt aan de regio Suoer Grand Large (6 stations) die 360km pistes te bieden hebben. Niet vergeten: een tocht met sneeuwschoenen of hondensleën naar de Pic de lEtendard voordat u van een heerlijke avond geniet in een berghut van lEtendard...

Les Fermes de St Sorlin dArves bestaat uit 11 tradionele houten chalets. Het is gelegen in de pittoreske Maurienne Valei heeft veel te bieden. Zowel in de winter als in de zomer zijn er talrijke sportmogelijkheden.

Op 500m van de accommodatie is een halte voor de shuttlebus naar het centrum.
U kunt ook een bezoek brengen aan een fietsexcursie naar de top van de Col de la Croix de fer om de Gletscher te gaan bekijken.
Sauna, jacuzzi en zwembad open volgens de openingstijden van de receptie.


Recreatiemogelijkheden

Skiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 400.
Eindschoonmaak: € 100, of dient het zelf te doen. Uitgezonderd schoonmaak keuken en afwas.
Huisdieren: Max. 2; € 7/dier/nacht. Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid.
Bedlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 10 p.p./verblijf.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 7 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis. Bij de receptie.
Kinderbed + Kinderstoel: gratis (op aanvraag).
Televisie: € 9/nacht.
Parkeren: Garage € 15/nacht.
Diversen: Broodjesservice.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,1 van 5
3.1 Inrichting
3.1 Prijs / kwaliteit
3.1 Service
3.1 Ligging
3.1 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Rudy Cauwenbergh

3,1
3.1 3.1 3.1 3.1 3.1

Chalet voldoet aan de beschrijving.basic maar goed volgens de prijs

BLANDINE MARCELLE

3,1
3.1 3.1 3.1 3.1 3.1
Toon Frans

de accommodatie was vies toen we aankwamen hoewel het verplicht is om € 84 te betalen dus het moet schoon zijn Geen deurmat dus we komen thuis vol met sneeuw Nog nooit betaal-tv gezien bij het kinderhoofdeinde!

Gaudin Emmanuelle

3,1
3.1 3.1 3.1 3.1 3.1
Toon Frans

Blij met ons verblijf, de berg is prachtig, de praktische accommodatie, het zwembad, de jacuzzi, de sauna en het meer op het terrein zijn zeer aangenaam. Veel activiteit mogelijkheden voor iedereen, een shuttle, een mini-markt, bakkerijen, restaurants, enz. We hebben genoten van de klim in de stoeltjeslift en de rit op de kam. We hielden van dezelfde klim in de stoeltjeslift en de afdaling in de kart. Was schoon, we hielden van de wegwerpbescherming om op de matrassen en kussens te leggen voor de lakens en kussenslopen. Het balkon was mooier, onze kat heeft het geadopteerd

J.J.M. van Westerop

3,1
3.1 3.1 3.1 3.1 3.1

uiteindelijk een prima vakantie

Simon Simon Thexton

3,1
3.1 3.1 3.1 3.1 3.1
Toon Engels

Geweldige vakantie locatie. Prachtig uitzicht / dorp en goede dienstverlening (winkels / bakkerij / restaurant) en vrije tijd (zwemmeer) heel dichtbij. Zwembad en Spa vrijwel onbruikbaar door volwassenen veel gezinnen hier, zodat kinderen met veel plezier laten van de lijn een beetje meer dan gebruikelijk. Eerlijk genoeg, maar maakte voor oorverdovend zwembad niet om te ontspannen in. Goede vakantie, enige echte probleem was appartement netheid. Het was een typische budget ski-villa, maar met een laag vuil (yuk) !!

R.S. Smit

3,1
3.1 3.1 3.1 3.1 3.1

Ervaring in de zomer: De reis over de tolwegen van frankrijk gaat perfect, het laatste stuk van de reis (zo'n 25 km) gaat door de bergen en is zeker na 11 uur rijden erg vermoeiend. Het complex ligt boven aan het dorp en alles is (natuurlijk) erg gericht op de wintersport. Verzorgd appartement (geen Nederlandse TV), uitzicht van zeer mooi tot uitzicht op de parkeerplaats, ons uitzicht was zeer mooi en overzag de vallei. Het leuke was dat je vanaf je balkon (met respect) de zwetende en ploeterende wielrenners kunt zien die de col willen bedwingen. Het zwembad was netjes en naast het complex lag nog een aangelegd picnick-meertje waarook in gezwommen werd. Onder het complex zat een kleine supermarkt met de eerste levensbehoefte en een restaurant met afhaal pizza en patat, in het dorp (onderaan de berg) zat ook een pinautomaat en een kleine VVV. Voor een echte supermarkt moet u toch wel 25 km verder in Saint-Jean de Maurienne zijn (om te tanken ook!!). De omgeving is mooi en afwisselend en er zijn veel wandelpaden, en zeker als u eerst een stukje de auto pakt komt u op fantastische plaatsen. Wij hebben een fijne vakantie gehad en kunnen voor de niet al te bange mens de parapente of ULM vlucht aanraden, u ziet ze springen van af de berg achter het complex. Een tip: neem twee campingstoelen mee voor op balkon, anders heeft u alleen de houten eettafelstoelen. Voor foto's van de omgeving kunt u hier kijken: http://www.pbase.com/dubbellu/vakantiefotos_2005

I.M.A. Van Laarhoven

3,1
3.1 3.1 3.1 3.1 3.1

In de zomer van 2005 hebben we twee weken doorgebracht in dit pittoreske vakantieresort. Het appartement is netjes. Het personeel van de receptie o.a. is zeer klantvriendelijk. De fermes staan midden in de bergen, mooi uitzicht. In de buurt kan je een ezeltje huren ( 21 euro voor een halve dag) leuk voor de kids. Via de plaatselijke VVV, Office de Tourisme daar kan je voor de kinderen leuke activiteiten boeken. Pottenbakken of kristal zoeken. Een aanrader is een wandeling naar de 3 rotspunten, ongerepte natuur en marmotten zie je volop. Opgepast voor koeien daar ze versperren soms je weg. Wandelstok, hoed, en een picknick meenemen !. Na het wandelen is het heerlijk ontspannen in het bubbelbad, sauna of zwembad. Een avondje uit eten in een plaatselijk restaurant is ook gezelllig en lekker. Kaasfondue met als toetje chocoladefondue ! Mocht je zelf willen koken dan is het zinvol om in een grotere stad inkopen te doen. Het assortiment in de lokale supermarkten is beperkt en prijzig. Een basis proviand uit Nederland meenemen is zinvol !! Leuk vakantieresort voor groot en klein met mogelijkheid tot diversen activiteiten. Fam van Laarhoven


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 309733

Laatst bijgewerkt: 30.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/309733.htm


«Appartement in Les Sybellen met hellingen» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.1 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven