Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ruim, smaakvol chalet met sauna en relaxruimt...

Max.  12   gasten
210m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
5  Badkamer
Max. 12  gasten
210m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (open keuken(fornuis(keramisch), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV(satelliet), open haard, kachel(hout), DVD-speler, stereo-installatie), toilet, skiberging(koel-/vriescombinatie, wasdroger, wasmachine), carport)

Op de 1e etage: (slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed, douche, wastafel, balkon), slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed, douche, wastafel, balkon), slaapkamer met badkamer(3x 1-pers. bed, douche, wastafel, balkon), slaapkamer met badkamer(3x 1-pers. bed, douche, wastafel, balkon), toilet)

Souterrain: (slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed, douche, wastafel), recreatieruimte(TV, tafelvoetbal, biljart), relaxruimte(sauna))

TV, kachel, koffiezetapparaat, magnetron, afwasmachine, babybad, douche, wasmachine, verwarming(elektrisch), terras(privé), tuin, tuinmeubilair, ligbedden, BBQ, ligstoelen, parasol, biljart, kinderbed, kinderstoel

Het chalet is gelegen in het dorpje St. Jean d'Aulps, op slechts enkele kilometers afstand van het grootste aaneengesloten skigebied van Europa, les Portes du Soleil in de Franse Alpen. Dit kindvriendelijke chalet heeft een ruime, smaakvol ingerichte woonkamer met haardkachel (gratis hout) en een volledig ingerichte, luxe keuken met een gezellige bar. Satelliet TV met Nederlandse zenders en gratis Wifi.

De slaapkamers op de eerste verdieping hebben ieder een eigen douche en balkon. De vijfde slaapkamer bevindt zich in het souterrain en heeft zijn eigen badkamer met ligbad. Ook is er een riante sauna en relaxruimte gerealiseerd voor 4 tot 6 personen.

Rondom het chalet vindt u ruime terrassen met een apart speelplaatsje voor de kinderen. Er is parkeerruimte voor vier auto’s (twee overdekt).

Het skigebied biedt ruim 600 km aan skipistes en strekt zich uit over zowel Frankrijk als Zwitserland. De streek is ideaal voor sportieve activiteiten. In de directe omgeving is het mogelijk om bijvoorbeeld te wandelen, wielrennen, raften en bergbeklimmen. Breng ook eens een bezoek aan één van de cultuurrijke steden in de nabije omgeving, zoals de Zwitserse steden Genève en Montreux of de Franse stad Annecy.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 5

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Koffiezetapparaat
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Ligstoelen
Wasmachine
Wasdroger
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Parasol
Terrasmeubilair
DVD-speler
Hifi systeem

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 12

3 tweepersoonskamer
2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 9 km

9 km

Skilift 0.2 km

0.2 km

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km


Recreatiemogelijkheden

Skiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Mogelijkheid te huren per pakket, € 25 p.p./verblijf.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Inclusief in het geval dat u een linnenpakket huurt.
Keukenlinnen: Inclusief in het geval dat u een linnenpakket huurt.
Wifi: Gratis.
Hout: Inclusief.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


13 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,5 van 5
4.5 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
4.5 Service
4.5 Ligging
4.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

DJ Westhof

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Het huis is prima gelegen, meer dan compleet ingericht en comfortabel.

Wesley Van Buggenhout

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Goed ontvangst en prachtig huis. Leuke vakantie gehad

Peter Kiener

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Aankomst ook. Accommodatie was goed. Omgeving kan goed in tussen seizoen is alles over zijn. Schade

Rita Abrams

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

alles was super in orde

Gitte Bazelmans

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Wij (twee volwassenen en twee jonge mensen van 18 en 20) hebben enorm genoten van de ruimte die het huis biedt en de aantrekkelijke extra's zoals de sauna, de nederlands zenders en de poole tafel. Het huis ligt op een rustige plek ongeveer 15 minuten rijden naar Morzine. De ski bus naar Morzine is waarschijnlijk wel te doen, is toch een eindje lopen zeker met die lastige schoenen aan. Wij hebben de jeugd iedere dag gebracht en gehaald (wij skieën zelf niet). Het huis is voorzien van echt alle gemakken, de keuken is uitstekend geoutilleerd met oven, magnetron en afwasmachine. Super fijn om ook een wasmachine en droger te hebben, plus een tweede koelkast in de droogruimte (ook heel fijn). De grootte van de woonkamer was ook verrassend, dit hebben we nog niet vaak meegemaakt in een wintersportchalet, erg prettig omdat onze avonden altijd gezamelijk zijn en er ruimte voldoende was om samen comfortabel te zitten / hangen / liggen en tegelijkertijd de plek om ieders eigen ding te doen. Kortom het voelde qua comfort als thuis, een absolute aanrader.

Marco Mak

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Prima huis. Netjes, ruim genoeg voor 12 personen. Nederlandse TV voor liefhebbers! Fijne sauna. Naar skigebieden wel met auto, maar alle binnen acceptabele afstand, +/- 10-15-20 min rijden. Ski gebieden mooi. Groot genoeg voor meerdere jaren plezier. Wat pech met weersomstandigheden. Heel koud, en daarna 2,5 dag sneeuwval. Leuk genoeg om mogelijkerwijs terug te keren.

R.R. Zeelenberg

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Fijne vakantie gehad, alleen de sneeuw liet ons inde steek. Met 6 à 7 Graden dooide het flink, maar de skiërs onder ons kwamen gelukkig goed aan hun trekken. Het chalet ligt echt heel dicht bij de ski- piste en Morzine was ook op 10 minuten afstand.

Sophie Sels

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

We hebben een prachtige week gehad in Chalet Le Passe Temps. De sneeuwcondities waren al bij al nog goed en het weer was prima. De sauna en pooltafel hebben hun diensten meer dan bewezen. Verder is het een heel gezellig huis waar het prettig vertoeven is met het hele gezin, alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig en het is de perfecte uitvalsbasis voor skiën in Les Portes du Soleil. We hadden ook niet-skiërs in ons gezelschap en ook zij hebben van de omgeving kunnen genieten.

Gitte Bazelmans

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Wij (twee volwassenen en twee jonge mensen van 18 en 20) hebben enorm genoten van de ruimte die het huis biedt en de aantrekkelijke extra's zoals de sauna, de nederlands zenders en de poole tafel. Het huis ligt op een rustige plek ongeveer 15 minuten rijden naar Morzine.
De ski bus naar Morzine is waarschijnlijk wel te doen, is toch een eindje lopen zeker met die lastige schoenen aan. Wij hebben de jeugd iedere dag gebracht en gehaald (wij skieën zelf niet).
Het huis is voorzien van echt alle gemakken, de keuken is uitstekend geoutilleerd met oven, magnetron en afwasmachine.
Super fijn om ook een wasmachine en droger te hebben, plus een tweede koelkast in de droogruimte (ook heel fijn). De grootte van de woonkamer was ook verrassend, dit hebben we nog niet vaak meegemaakt in een wintersportchalet, erg prettig omdat onze avonden altijd gezamelijk zijn en er ruimte voldoende was om samen comfortabel te zitten / hangen / liggen en tegelijkertijd de plek om ieders eigen ding te doen.
Kortom het voelde qua comfort als thuis, een absolute aanrader.

R.R. Zeelenberg

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Fijne vakantie gehad, alleen de sneeuw liet ons inde steek. Met 6 à 7 Graden dooide het flink, maar de skiërs onder ons kwamen gelukkig goed aan hun trekken. Het chalet ligt echt heel dicht bij de ski- piste en Morzine was ook op 10 minuten afstand.

Sophie Sels

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

We hebben een prachtige week gehad in Chalet Le Passe Temps.
De sneeuwcondities waren al bij al nog goed en het weer was prima.
De sauna en pooltafel hebben hun diensten meer dan bewezen. Verder is het een heel gezellig huis waar het prettig vertoeven is met het hele gezin, alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig en het is de perfecte uitvalsbasis voor skiën in Les Portes du Soleil. We hadden ook niet-skiërs in ons gezelschap en ook zij hebben van de omgeving kunnen genieten.

Marco Mak

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Prima huis. Netjes, ruim genoeg voor 12 personen. Nederlandse TV voor liefhebbers! Fijne sauna. Naar skigebieden wel met auto, maar alle binnen acceptabele afstand, +/- 10-15-20 min rijden.

Ski gebieden mooi. Groot genoeg voor meerdere jaren plezier. Wat pech met weersomstandigheden. Heel koud, en daarna 2,5 dag sneeuwval. Leuk genoeg om mogelijkerwijs terug te keren.

Claudia Bouma

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Een wintersportvakantie waarbij (groot)ouders, ouders en kleine kinderen van de partij zijn vinden in dit huis een ideaal logeeradres. 5 slaapkamers met ieder een eigen natte hoek, 3 toiletten, een ruime woon kamer met open keuken en een souterrain met biljart maakt dat er voldoende ruimte is om samen op te trekken, maar ook om je even privé terug te trekken.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Objectnummer: 309959

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/309959.htm


«Ruim, smaakvol chalet met sauna en relaxruimt...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 13 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven