Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Modern appartement direct aan het Janice stra...

Max.  4   gasten
46m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
46m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Op de 1e etage: (woonkamer(TV(flatscreen, satelliet), zithoek, airconditioning), keuken(waterkoker, fornuis(4 kookplaten, keramisch), koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(stapelbed), badkamer(douche, wastafel, toilet, wasmachine), balkon, tuinmeubilair)

dakterras, ligbedden, BBQ, parking, parasol, kinderstoel

Het nieuwe, moderne en mooi ingerichte appartement op de eerste verdieping heeft ruimte voor 4 personen. Het ligt aan het Janice strand, vlakbij het centrum. De omgeving is van een uitzonderlijke natuurlijke schoonheid met nationale parken Kornati, Krka-watervallen, Paklenica, de Plitvicemeren, het Vrana-meer en de baai van Telašćica.

Pakoštane is een klein dorp, gelegen in het hart van de Adriatische kust op een unieke positie tussen de zee en het grootste natuurmeer van Kroatië - het Vrana-meer. Mensen die graag ontdekken en activiteiten willen doen, kunnen de omgeving per fiets, auto of boot verkennen en de schoonheid van de door mensenhanden aangeraakte natuur ervaren. Speel beachvolleybal met uw vrienden, ga paardrijden, fiets rond het Vrana-meer, hardloop of wandel langs de kust, ga vissen op zee en het Vrana-meer, zeil, surf, duik en verken de mysterieuze waterwereld. Er zijn goede vervoersverbindingen zodat u de steden in de omgeving kunt bezoeken. Verken de culturele bezienswaardigheden in de oude historische steden Zadar, Nin, Šibenik, Split, Trogir en ervaar hun uniekheid. Degenen die willen ontspannen en genieten van de prachtige natuur, vinden hier hun eigen baai aan stranden die zich uitstrekken langs het hele stadje of op de nabijgelegen eilanden.

Het beschikt over twee slaapkamers (een kamer met een tweepersoonsbed, de andere met een stapelbed), een volledig uitgeruste keuken (vaatwasser, koffiezetapparaat) en een woonkamer met extra tweepersoonsbed, een badkamer en een terras met uitzicht op zee. Het is uitgerust met satelliet-tv, airconditioning, gratis wifi en een wasmachine. Op het dak van het huis is een ruimte waar u heerlijk kunt zonnebaden met ligstoelen en parasols en een prachtig uitzicht op de zee en de eilanden, een plek waar gasten dag en nacht kunnen genieten en ontspannen. Voor alle gasten is er parkeerruimte achter het huis.

Met een Belvilla ben je verzekerd van een geslaagde vakantie. Er is altijd een Belvilla die jou een onvergetelijke vakantie bezorgt. We hebben een verrassend en breed aanbod van unieke vakantiehuizen voor de zomervakantie, een weekendje weg of een weekje wintersport. Het aanbod bestaat uit ruim 40.000 vakantiehuizen in 20 Europese landen. Unieke vakantiehuizen met regiotypische kenmerken op mooie locaties, of dit nu aan de kust, hoog in de bergen of centraal in het stadscentrum is. Denk aan authentieke landhuizen met zwembad in Frankrijk, bijzondere agriturismo’s in Toscane, stoere chalets in de Alpen of grote huizen in de Ardennen. Voor een gezin, een stel of voor een grote groep. Je vindt ze op de mooiste plekjes, zodat er genoeg te doen en te ontdekken is voor iedereen! We blijven continu op zoek naar nieuwe huizen en nieuwe bestemmingen die passen bij de wensen van onze gasten.

Een Belvilla geeft je de vrijheid om te ontbijten in pyjama of nachtenlange gesprekken te voeren zonder op de sluitingstijd van de bar te hoeven letten. Met lokale ingrediënten maak je de heerlijkste gerechten en in het privézwembad neem je een ontspannen duik wanneer je dat wil. Kortom, alle privacy in je tijdelijke thuis! En dit vlak bij de lokale bevolking, zodat je de sfeer van de regio of dorp kunt opsnuiven. De huiseigenaar of beheerder is discreet ter plaatse je aanspreekpunt en geeft graag speciale tips over de omgeving.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Balkon
Barbecue
Parkeren
Terras

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

4-pits kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Ligstoelen
Wasmachine
Kinderstoel
WiFi
Parasol
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.01 km

0.01 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.05 km

0.05 km

Stadscentrum 0.05 km

0.05 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; € 7/nacht.
Bedlinnen: Aanwezig.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Kinderstoel: gratis (op aanvraag).
Airconditioning: Inclusief.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.6 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.6 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

M.A.H. Wiggers

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Alles was goed geregeld en de eigenaar was er. Super vriendelijke man.

Henry van den Broek

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Fantastische accommodatie. Appartement (nummer 3) is van alle gemakken voorzien. Volgens de eigenaar is het pand 1 jaar oud (juli 2018 opgeleverd) en dit is duidelijk te zien: alles is in prima staat en oogt fris en erg goed verzorgd. Voor 4 tot 5 personen is het een prima appartement. Eigenaren vragen meerdere malen of alles naar wens is en geven ook prima informatie over het appartement en de omgeving. Aankomst/Vertrek wordt goed begeleid door hen. Ligging (10m van het strand en 50 meter naar het dorpje) ook erg goed. Strand (kiezel) kan wel erg druk zijn maar niet storend. Er is een soort van waterpark / hindernisbaan in het water iets verderop (50m) waar de kinderen zich prima kunnen vermaken (tegen betaling). Zee is erg rustig (vrijwel geen golfslag) en uitzicht erg mooi op de nabijgelegen eilanden (sommige zijn per waterfiets/sub te bereiken aangezien ze slechts een paar honder meter uit de kust liggen). Steden zoals Zadar (half uur rijden met auto) of Split (1u rijden) goed te doen voor een dagtripje. Al met al een hele leuke omgeving voor een zomervakantie.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 312286

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/312286.htm


«Modern appartement direct aan het Janice stra...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven