Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Prachtige 500m2 villa met privézwembad, welln...

Max.  12   gasten
500m²  Woonoppervlakte
6 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 12  gasten
500m²
6 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (open keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis(4 kookplaten, gas), koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(2-pers. slaapbank(160 x 200 cm), TV(flatscreen, satelliet), eettafel(8 personen), balkon of terras, airconditioning), slaapkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm)), slaapkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm)), badkamer(douche, wastafel, toilet, wasmachine, haardroger))

Op de 1e etage: (open keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis(4 kookplaten, elektrisch), koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV(flatscreen, digital), eettafel(6 personen), zithoek, balkon of terras, airconditioning), slaapkamer(2-pers. bed, balkon, airconditioning), slaapkamer(stapelbed), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, toilet), badkamer(ligbad, douche, wastafel, toilet, wasmachine, haardroger))

Op de 2e etage: (badkamer(douche, wastafel, toilet), recreatieruimte(airconditioning, tafeltennistafel, dart, biljart, fitnesstoestellen), gemeenschappelijke ruimte(2-pers. slaapbank, TV(flatscreen)), relaxruimte(bubbelbad, sauna, airconditioning), balkon of terras, lounge set)

garage, sunshower, verwarming(CV, via airconditioning), terras(privé, 50 m2), tuin(privé, omheind, aangelegd, verlicht, 2000 m2), tuinmeubilair, ligbedden, BBQ, parking, zwembad(privé, 8 x 4 m.), speeltoestellen

Villa Balen bevindt zich op een rustige locatie in het dorpje Lisicic. Deze prachtige villa (500 m2) spreidt zich uit over 3 verdiepingen. Het is een ideale woning voor 12 personen, met 6 slaapkamers, 4 badkamers en 2 moderne woon-/eetruimtes met een open keuken. Dat is perfect voor meerdere gezinnen.



Het huis ligt 25 km van Biograd na Moru en 12 km van de zee bij Karin. Binnen 7 km vind je een supermarkt, een restaurant en een toeristenbureau. Ook rijd je binnen een uur naar het Vrana-meer, de watervallen van Krka, de oude steden Zadar en Šibenik, de kloof van de rivier de Zrmanja en park Paklenica.



Op de bovenste verdieping kun je relaxen met een sauna, een bubbelbad, een speelkamer en een recreatieruimte met fitnesstoestellen, biljart, darts en tafeltennis. Vanaf de terrassen heb je een panoramisch uitzicht op de groene weiden. Buiten beschik je over een privézwembad, een kinderspeeltuin, een privégarage en genoeg parkeerplaats.



Een auto is noodzakelijk om bij de villa te komen!

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine

Buitenshuis

Balkon
Garage
Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Parkeren
Terras
Tafeltennis
tuin met schutting

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche en ligbad

aparte wc's 3


Keuken

4-pits kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Ligstoelen
Wasmachine
WiFi
Haardroger
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 12

6 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 20 km

20 km

Supermarkt 1.5 km

1.5 km

Stadscentrum 7 km

7 km

Luchthaven 30 km Zadar International airport

30 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 15/dier/nacht.
Bedlinnen: Aanwezig.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: gratis (op aanvraag).

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


15 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Laura Soethoudt

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Geweldige locatie en het ziet er allemaal nog mooier uit dan op de foto's. Echt een aanrader!!

Michiel De Cruyenaere

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Bij aankomst zijn we vriendelijk ontvangen. Alles in de villa was in orde en we hebben er een geweldige week gehad.

Ronald Kollen

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Heel gastvrij ontvangen door de eigenaar van de villa. Heerlijke villa voorzien van veel kuxe

Lidija

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Alles tip top !!

Paula van den Heuvel

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Fantastisch ontvangst met wat lekkers erbij,prachtig huis,weinig in de buurt te doen was jammer ,eetgelegenheden op korte afstand waren er niet

Gert van Dijk

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Erg vriendelijke mensen, met een warm onthaal. Ook werden we verrast met lekker brood met spek en kaas.

Loscher

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Toon Duits

Een heel mooi huis. Alles wat u nodig heeft voor een geslaagde vakantie. De verhuurders zijn erg aardig en kunnen op elk moment worden bereikt. Het huis is een beetje geïsoleerd, maar dat stoorde ons niet. We hebben genoten van de rust en je hebt de auto bij je. We zouden graag terugkomen en kunnen het huis op elk moment aanbevelen.

Lidija Todorovic

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Toon Duits

De accommodatie is gewoon adembenemend, de villa is mooier dan op de foto's te zien is, onze verwachtingen werden overtroffen! Dankzij de zeer vriendelijke huisbaas mochten we zelfs om 12.00 uur inchecken in plaats van 17.00 uur, omdat we eerder waren aangekomen en verwacht werden met kaas en ham uit de regio. We vonden het verblijf in de villa zo leuk dat we het met 2 dagen hebben verlengd! De hele omgeving was super schoon en goed onderhouden, de verhuurders vroegen steeds naar onze locatie en probeerden er alles aan te doen om ons een fijn en zorgeloos verblijf te bezorgen. We waren met 10 mensen die wat luider feesten, wat helemaal geen probleem was! Het enige nadeel is dat de volgende grotere stad (Biograd) waar het strand / restaurants / bars ongeveer 30 km verderop lag, maar met de auto is dit ook geen probleem! We zouden zeker terugkomen, alles was geweldig!

olivier diet

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Toon Frans

onze aankomst na lange uren van verkeer ... laat, we werden super super super goed ontvangen, super aardige eigenaren eerlijk en een vertrouwdheid omdat we in onze familie waren hadden we een heerlijke vakantie om opnieuw te doen als alles staat ons volgend jaar toe

olivier diet

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Toon Frans

onze aankomst na lange uren van verkeer ... laat, we werden super super super goed ontvangen, super aardige eigenaren eerlijk en een vertrouwdheid omdat we in onze familie waren hadden we een heerlijke vakantie om opnieuw te doen als alles staat ons volgend jaar toe

Mark van der Werf

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Met twee gezinnen hebben we een week doorgebracht in het vakantie huis in Lisicic. Het welkom was zeer hartelijk met gevulde fruitschalen en een lokale lekkernij (stokbrood met ham en kaas). Communicatie met eigenaar was zeer goed en het huis was prachtig. Vooral de bovenste verdieping was een walhalla voor onze kinderen. Ook het uitzicht vanuit beide balkons was erg mooi. Jammer genoeg was het zwembad nog net te koud om te zwemmen (april). Vanuit het huis zijn diverse mooie dagtripjes naar de omgeving mogelijk. Kortom een prachtig huis op een mooie en praktische locatie.

Leo Haring

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

De ontvangst was overweldigend. De lokale wijn met hapjes werd ons bij aankomst door de zeer gastvrije verhuurder aangeboden. Tevens kregen wij een uitgebreide rondleiding door de villa. Ook de eerdere dan de formele aankomsttijd was geen enkel probleem. Vanuit deze lokatie hebben wij verschillende uitstapjes gemaakt in de omgeving. Per auto was dir heel goed te doen.

Lidija Todorovic

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Toon Duits

De accommodatie is gewoon adembenemend, de villa is mooier dan op de foto's te zien is, onze verwachtingen werden overtroffen! Dankzij de zeer vriendelijke huisbaas mochten we zelfs om 12.00 uur inchecken in plaats van 17.00 uur, omdat we eerder waren aangekomen en verwacht werden met kaas en ham uit de regio. We vonden het verblijf in de villa zo leuk dat we het met 2 dagen hebben verlengd! De hele omgeving was super schoon en goed onderhouden, de verhuurders vroegen steeds naar onze locatie en probeerden er alles aan te doen om ons een fijn en zorgeloos verblijf te bezorgen. We waren met 10 mensen die wat luider feesten, wat helemaal geen probleem was! Het enige nadeel is dat de volgende grotere stad (Biograd) waar het strand / restaurants / bars ongeveer 30 km verderop lag, maar met de auto is dit ook geen probleem! We zouden zeker terugkomen, alles was geweldig!

Loscher

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Toon Duits

Een heel mooi huis. Alles wat u nodig heeft voor een geslaagde vakantie. De verhuurders zijn erg aardig en kunnen op elk moment worden bereikt. Het huis is een beetje geïsoleerd, maar dat stoorde ons niet. We hebben genoten van de rust en je hebt de auto bij je. We zouden graag terugkomen en kunnen het huis op elk moment aanbevelen.

Lavand Taha

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Wij zijn super goed ontvangen door de eigenaren met wat lekkers! Het huis zelf was super schoon en voorzien van alles. Super lieve behulpzame eigenaren. Heerlijke vakantie gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 312395

Laatst bijgewerkt: 03.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/312395.htm


«Prachtige 500m2 villa met privézwembad, welln...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 15 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven