Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Luxe villa in Guardea met privé spa

Max.  12   gasten
600m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 12  gasten
600m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(TV(satelliet)), zitkamer(2-pers. slaapbank), eetkamer, keuken(oven, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(1-pers. bed, douche, wastafel, toilet), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, toilet, bidet), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, toilet, bidet), slaapkamer met badkamer(1-pers. onderschuifbed, stapelbed, bad met douche, wastafel, toilet, bidet), badkamer(douche, wastafel, toilet, bidet))

Op de 1e etage: (slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. onderschuifbed, 2-pers. bed, bad met douche, wastafel, toilet, bidet))

tuin(privé, omheind), tuinmeubilair, BBQ, zwembad(privé, verwarmd, overdekt)

Dit huisdiervriendelijke vakantiehuis is een villa met 5 slaapkamers in Guardea. Het is geschikt voor 12 personen. Het is ideaal voor meerdere gezinnen of grote groepen. Het heeft een privézwembad en een bubbelbad om van te genieten.



Het huis ligt op enkele kilometers van de Umbrische steden, zoals Orvieto, Todi en Amelia. Het stadscentrum, algemene voorzieningen en diverse restaurants bevinden zich op 2 km van de woning. Er is een rivier op 10 km afstand.



De villa heeft een omheinde tuin met een tafel, stoelen en parasols. Het heeft ook een barbecue om van lekkere gerechten te genieten. De keuken is volledig uitgerust, groot en modern. De woonkamer en slaapkamers zijn smaakvol ingericht.



De dichtstbijzijnde luchthaven ligt op 120 km afstand.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Zwembad
tuin met schutting

Badkamer

Badkamer 4

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Oven

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 12

3 tweepersoonskamer
2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 10 km

10 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Luchthaven 120 km

120 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; gratis. Huisdieren alleen geaccepteerd indien voor aankomst opgegeven.
Bedlinnen: Aanwezig.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Hout: Inclusief.
Kinderbed: gratis (op aanvraag).
Kinderstoel: gratis (op aanvraag).
Kinderbed + Kinderstoel: gratis (op aanvraag).
bubbelbad: € 100/nacht.
Stoombad: € 100/nacht.
Airconditioning: Inclusief.
Verwarmen zwembad: € 150/nacht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


7 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.7 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.7 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

eddy leerkotte

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Een fantastische villa en een waar sprookjeshuis en een prachtige tuin met geweldig uitzicht

Evgenia Elbing

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

We hebben ons zeer op ons gemak gevoeld. De eigenaren waren erg aardig en ondanks het rustieke uiterlijk werkte alles in het huis prima. De tuin is prachtig en je hebt een fantastisch uitzicht.

G.N. Visser

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

We hebben met 16 personen (leeftijd tussen 6 en 89) een heerlijke vakantie gehad in dit zeer bijzondere huis in de nu groene heuvels van Umbrië. Aan alle details is aandacht besteed. Elke kamer is anders en weer even prachtig. Door de eigenaar is het huis zelf ontworpen als droomhuis. Hun ontvangst en behulpzaamheid is uiterst vriendelijk. Handig als je een woordje Italiaans kan. Het huis heeft een heerlijk ruime leefruimte en zwembad. Het zwembad is omringd door open te schuiven glazen wanden, zodat het bij elk weertype aan te passen is. De omringende tuin is nu gevuld met heerlijke kruiden (in thee en eten te gebruiken) en overal bloeien de prachtigste bloemen. Het terrein ligt aan een oud romeins hobbelpad en gps is nodig om het te vinden. Leuk dorpje op 1,5 km lopen. Van huis uit kan je prachtig wandelen en ook hardlopen, mountainbiken of racefietsen. De wegen zijn stil. Er zijn uitdagende klimmetjes. In de nabije omgeving vindt je vele interessante culturele bezienswaardigheden oude vestigingstadjes, kerken, paleizen, pauselijke recidentia. Overblijfselen uit Etruskische en Romeinse tijden, uit de middeleeuwen en de rennaissance. De trein van Florence naar Rome stopt op een klein station op 3 km afstand en brengt je in 1 uur midden in Rome op station Roma Termini en weer terug. Ideaal om rust van natuur te combineren met het bezoeken van interessante steden. Het is een ideale plek voor allerlei soorten vakanties wellness, cultureel, sportief, voor cursussen, groepsvakantie, familievakanties. Alleen niet geschikt voor rolstoel of rollator. Wij hebben enorm genoten.

Ogy Smet

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

We werden heel vriendelijk ontvangen door Franco en Aukse..De villa is prachtig, heel verzorgd, en veel oog voor details! Elke kamer heeft zijn eigen thema en is op zijn eigen heel gezellig ingericht. Wij waren er met 9 personen, en we hebben een hele leuk tijd beleefd. Ook aan het hele mooie zwembad! Het Turkse stoombad werd ook gebruikt en de jacuzzi was ook heel aangenaam. Het uitzicht vanuit de villa is prachtig! Het enige minpunt vonden wij het romeinse pad ernaartoe, met de auto elke keer een uitdaging. De uitstappen die we gedaan hebben zijn Todi, Montefiascone, Orvietto, Lago di Bolsena..Allemaal de moeite om te bezichtigen! We zijn over het algemeen heel enthousiast over ons verblijf en de omgeving, en het is zeker een aanrader! -D

G.N. Visser

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

We hebben met 16 personen (leeftijd tussen 6 en 89) een heerlijke vakantie gehad in dit zeer bijzondere huis in de nu groene heuvels van Umbrië. Aan alle details is aandacht besteed. Elke kamer is anders en weer even prachtig. Door de eigenaar is het huis zelf ontworpen als droomhuis. Hun ontvangst en behulpzaamheid is uiterst vriendelijk. Handig als je een woordje Italiaans kan. Het huis heeft een heerlijk ruime leefruimte en zwembad. Het zwembad is omringd door open te schuiven glazen wanden, zodat het bij elk weertype aan te passen is. De omringende tuin is nu gevuld met heerlijke kruiden (in thee en eten te gebruiken) en overal bloeien de prachtigste bloemen. Het terrein ligt aan een oud romeins hobbelpad en gps is nodig om het te vinden. Leuk dorpje op 1,5 km lopen. Van huis uit kan je prachtig wandelen en ook hardlopen, mountainbiken of racefietsen. De wegen zijn stil. Er zijn uitdagende klimmetjes. In de nabije omgeving vindt je vele interessante culturele bezienswaardigheden oude vestigingstadjes, kerken, paleizen, pauselijke recidentia. Overblijfselen uit Etruskische en Romeinse tijden, uit de middeleeuwen en de rennaissance.

De trein van Florence naar Rome stopt op een klein station op 3 km afstand en brengt je in 1 uur midden in Rome op station Roma Termini en weer terug. Ideaal om rust van natuur te combineren met het bezoeken van interessante steden.

Het is een ideale plek voor allerlei soorten vakanties wellness, cultureel, sportief, voor cursussen, groepsvakantie, familievakanties. Alleen niet geschikt voor rolstoel of rollator.

Wij hebben enorm genoten.

Caroline Lambregt

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Deze villa was echt fenomenaal mooi. Alles was voorzien, super kindvriendelijk (bijv zwembad kan afgesloten worden, geen gevaarlijke trappen,...), mooie kamers, meubels, tuin,... enige minpuntje was de ietwat kleine keuken. Prachtige vakantie om nooit meer te vergeten.

Ogy Smet

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

We werden heel vriendelijk ontvangen door Franco en Aukse..De villa is prachtig, heel verzorgd, en veel oog voor details! Elke kamer heeft zijn eigen thema en is op zijn eigen heel gezellig ingericht. Wij waren er met 9 personen, en we hebben een hele leuk tijd beleefd. Ook aan het hele mooie zwembad! Het Turkse stoombad werd ook gebruikt en de jacuzzi was ook heel aangenaam. Het uitzicht vanuit de villa is prachtig! Het enige minpunt vonden wij het romeinse pad ernaartoe, met de auto elke keer een uitdaging. De uitstappen die we gedaan hebben zijn Todi, Montefiascone, Orvietto, Lago di Bolsena..Allemaal de moeite om te bezichtigen! We zijn over het algemeen heel enthousiast over ons verblijf en de omgeving, en het is zeker een aanrader! -D


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 313190

Laatst bijgewerkt: 18.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/313190.htm


«Luxe villa in Guardea met privé spa» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 7 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat