Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Uniek gelegen villa in Rapallo met prachtig...

Max.  4   gasten
120m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
120m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkeuken(kookplaat(4 kookplaten, gas), oven(grilloven), afwasmachine, koelkast), woon/eetkamer(TV(digital), open haard, kachel(hout)), badkamer(bad met douche, wastafel, toilet, bidet), veranda)

Op de 1e etage: (slaapkamer(25 m2)(2-pers. bed(180 x 200 cm), verwarming), slaapkamer(bereikbaar via doorloop(slaap)kamer)(2x 1-pers. bed(80 x 180 cm, 110 x 200 cm), balkon of terras))

campingbedje, terras(50 m2), tuin(privé, deels omheind, niet aangelegd), tuinmeubilair, BBQ, parking

Het huis bevindt zich op een unieke plek in Lingurië en is zeer geschikt voor wie van rust en de natuur houdt. Met 2 slaapkamers is de huisdiervriendelijke woning ideaal voor een gezin.



Het huis grenst aan een bos, waar je paddenstoelen, aardbeien en hout voor de kachel kunt verzamelen. Vanaf de parkeerplaats leidt een mooie wandeling van 2 uur je naar het klooster van Montallegro, door een oud dorp zonder wegen en ongerepte bossen. Het klooster van de Madonna di Montallegro is ook bereikbaar via de pittoreske kabelbaan, op 5 minuten van het centrum.



Vanaf de privéparkeerplaats klim je te voet een onregelmatige trap op. Voor kleine kinderen of voor mensen die slecht ter been zijn is dit niet erg praktisch en daarom bieden wij in de prijs bagageservice aan. Je beschikt over 10.000 m² olijfgaard om in te wandelen of schommelen in de hangmat. Er is een buiten veranda met een grote tafel om te eten onder de wijnranken.
Licentie- of registratienummer: 010046-LT-2118

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vaatwasser
Koelkast
Oven

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Ligstoelen
Wasmachine
Kinderbed
WiFi
Parasol
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Restaurant 4 km

4 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; € 30/verblijf. Huisdieren alleen geaccepteerd indien voor aankomst opgegeven.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: gratis (op aanvraag).
Verwarming: € 30/nacht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Een auto is noodzakelijk ! Reserveer zelf een huur auto!
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Max. 1 extra bed(den) mogelijk á EURO 10 per persoon per nacht
Parkeerplaatsen 1
Op 5 minuten loopafstand bevindt zich een parkeerplaats waar u kunt parkeren


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


12 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,3 van 5
4.3 Inrichting
4.3 Prijs / kwaliteit
4.3 Service
4.3 Ligging
4.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Markus Thomas

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Een geweldige ervaring, we hebben hier al een week doorgebracht en zijn nu erg blij om terug te zijn. Het huis ligt boven Rapallo en de locatie is uniek! Bijzonder indrukwekkend is het grote, zeer verzorgde pand! Olijfbomen, rozen, kruiden en hagedissen overal! Stefano zorgt voor een zeer vriendelijke en ongecompliceerde ontvangst. Het huis is zeer goed uitgerust, vooral de grill achter het huis was een genot! Het huis heeft 3 verschillende terrassen, elk heeft zijn eigen voordelen Al met al een heel leuke tijd gehad, we kunnen het huis ten zeerste aanbevelen!

Clemens Binder

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

We hebben het huis ervaren als een juweel dat zich onderscheidt van andere op IKEA gerichte accommodaties. De liefdevolle inrichting in de "Landgrave landelijke zitstijl", de prachtige natuur met een grote verscheidenheid aan dieren en planten in het midden van de grote olijfgaard als het laatste huis op de berg met een wandelverbinding naar het netwerk van gemarkeerde wandelpaden, hebben het ons mogelijk gemaakt om een zeer ontspannende Corona-vakantie te hebben. De ochtendkoffie met uitzicht op zee en Portofino onder de wijnranken op het terras zal voor altijd worden herinnerd. Het rijk achter de doorgangskamer (slaapkamer, werkhoek, dakterras, wintertuin en wintertuinterras) is ook te bereiken via de buitentrap zonder door de doorgaande slaapkamer te hoeven gaan. De verhuurder Stefano was altijd beschikbaar en zeer behulpzaam, het contact met de vertegenwoordiger ter plaatse was zeer prettig en drempelvrij via Google vertaler. Onze tip: huur een motorboot in plaats van het strand!

Gilch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Een geweldig huis met een uniek panorama! Ideaal voor twee of drie. Zeer vriendelijke verhuurder die zorgde voor alle speciale verzoeken (meer hout voor de uitstekende open haard enz.) En had al koffie, wijn en olijfolie klaar. Perfect om te ontspannen midden in de natuur. Een beetje te veel cactussen die binnen overwinteren. Het stenen pad naar het huis wordt elke dag aangenamer - en er is een vrachtlift. Zaklamp is 's nachts nodig. Een verblijf in de Casa Panoramica wordt sterk aanbevolen.

Benjamin Wietheger

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Bij aankomst was er een taalbarrière van de hospita. Durfde geen Engels te spreken. Anders erg leuk.Informatie over de vele stappen (206 stuks) naar het huis moet in de informatie staan. Ook wilde dieren (everzwijnen) moeten worden geïnformeerd en vooral horzels (mensen met allergieën)! De accommodatie is niet geschikt voor honden. Zeer slecht omheind, als je met de hond wilt wandelen, moet je elke keer de trap op en af gaan en de hond geen unangeleint op het terrein laten lopen. Verticale ramen en dan alleen een dunne glazen toegangsdeur bieden geen groot gevoel van veiligheid in vergelijking met grote dieren in het wild.

K. Dietz

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Privacy on a private mountain. Friendly and very helpfull at arrival. Instruction were clear, contact was fine. Private parking place. Super privacy, quiet, beuatifull place to stay.

Maria Dijkhuis-Broekema

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Aankomst was wat onduidelijk. Eigenaar was er zelf niet maar had een vrouw gestuurd die alleen Italiaans sprak. Maar we hebben ons gered. Het uitzicht van de accommodatie is onbetaalbaar. Een fantastische ligging in een privé olijfgaard. 2 nadelen: vanaf je auto moet je dikke 200 traptreden lopen naar het huis en je moet douchen in de badkuip en zelf vasthouden. Verder prachtig mooi!

Edgar Haverkamp

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

De inspanning van de traptreden is de moeite zeker waard! Na het beklimmen van de ruim 200 traptreden kom je in een oase van rust terecht. Je bagage kan bij aankomst en vertrek met een kabelbaan worden getransporteerd. Je hebt een schitterend uitzicht over de omgeving met de baai van Portofino in de verte. De tuin is weelderig en er zijn meerdere terrassen om te zitten en te relaxen. Het huis heeft een goede standaard, alles wat je nodig hebt is er. Het huis heeft geen luxe standaard, maar de inrichting is degelijk en voldoende, aan het meeste is gedacht en de faciliteiten zijn in goede staat. Wel moet je als je niet in bad wilt, de douchekop vast houden om te kunnen douchen, er is geen douchestang. De weg vanuit Rapallo naar het huis is wat smal, maar goed geasfalteerd. Let wel op met de onderkant van je auto bij de parkeerplaats bij het huis, de oprit vanaf de weg naar de parkeerplaats is wat aan de steile kant, maar als je rustig en voorzichtig inrijdt, gaat het goed. De eigenaar is vriendelijk en behulpzaam. Een heerlijk vakantiehuis op een schitterende locatie voor degene die van rust en natuur houdt.

Clemens Binder

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

We hebben het huis ervaren als een juweel dat zich onderscheidt van andere op IKEA gerichte accommodaties. De liefdevolle inrichting in de "Landgrave landelijke zitstijl", de prachtige natuur met een grote verscheidenheid aan dieren en planten in het midden van de grote olijfgaard als het laatste huis op de berg met een wandelverbinding naar het netwerk van gemarkeerde wandelpaden, hebben het ons mogelijk gemaakt om een zeer ontspannende Corona-vakantie te hebben. De ochtendkoffie met uitzicht op zee en Portofino onder de wijnranken op het terras zal voor altijd worden herinnerd. Het rijk achter de doorgangskamer (slaapkamer, werkhoek, dakterras, wintertuin en wintertuinterras) is ook te bereiken via de buitentrap zonder door de doorgaande slaapkamer te hoeven gaan. De verhuurder Stefano was altijd beschikbaar en zeer behulpzaam, het contact met de vertegenwoordiger ter plaatse was zeer prettig en drempelvrij via Google vertaler. Onze tip: huur een motorboot in plaats van het strand!

Dave Bakker

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Misschien is het huis wel het mooiste wat we ooit geboekt hebben. Echter, de bereikbaarheid is zeer slecht. Je moet met de auto enkele kilometers over een smalle bochtige weg met enkele passeerpunten. Vervolgens dien je 100 meter een trap te overwinnen. In de zomerhitte is dat best een opgave. Voor de rest is de genoemde airco gewoon een binnenunit met te weinig capaciteit, internet is slecht en het huis is niet echt schoon. Al 2 weken last van vermoedelijk bedwantsen. Geteld aantal beten 400. Nee, dit nooit meer. Sorry, Het is niet anders.

Markus Thomas

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Een geweldige ervaring, we hebben hier al een week doorgebracht en zijn nu erg blij om terug te zijn. Het huis ligt boven Rapallo en de locatie is uniek! Bijzonder indrukwekkend is het grote, zeer verzorgde pand! Olijfbomen, rozen, kruiden en hagedissen overal! Stefano zorgt voor een zeer vriendelijke en ongecompliceerde ontvangst. Het huis is zeer goed uitgerust, vooral de grill achter het huis was een genot! Het huis heeft 3 verschillende terrassen, elk heeft zijn eigen voordelen Al met al een heel leuke tijd gehad, we kunnen het huis ten zeerste aanbevelen!

Gilch

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Een geweldig huis met een uniek panorama! Ideaal voor twee of drie. Zeer vriendelijke verhuurder die zorgde voor alle speciale verzoeken (meer hout voor de uitstekende open haard enz.) En had al koffie, wijn en olijfolie klaar. Perfect om te ontspannen midden in de natuur. Een beetje te veel cactussen die binnen overwinteren. Het stenen pad naar het huis wordt elke dag aangenamer - en er is een vrachtlift. Zaklamp is 's nachts nodig. Een verblijf in de Casa Panoramica wordt sterk aanbevolen.

Benjamin Wietheger

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Bij aankomst was er een taalbarrière van de hospita. Durfde geen Engels te spreken. Anders erg leuk.Informatie over de vele stappen (206 stuks) naar het huis moet in de informatie staan. Ook wilde dieren (everzwijnen) moeten worden geïnformeerd en vooral horzels (mensen met allergieën)! De accommodatie is niet geschikt voor honden. Zeer slecht omheind, als je met de hond wilt wandelen, moet je elke keer de trap op en af gaan en de hond geen unangeleint op het terrein laten lopen. Verticale ramen en dan alleen een dunne glazen toegangsdeur bieden geen groot gevoel van veiligheid in vergelijking met grote dieren in het wild.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Objectnummer: 313504

Laatst bijgewerkt: 04.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/313504.htm


«Uniek gelegen villa in Rapallo met prachtig...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.3 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 12 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven