Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Sfeervol appartement met terras of balkon op ...

Max.  4   gasten
32m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
32m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Woonkamer(2-pers. slaapbank, TV(internationale zender(s), geen Nederlandse zender(s))), kitchenette(fornuis(4 kookplaten), magnetron, koelkast), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, toilet), bar, wasmachine(gedeeld met andere gasten, tegen betaling), balkon of terras, verwarming(via airconditioning), airconditioning, tuinmeubilair, zwembad(gedeeld met andere gasten, geopend van Jun t/m Sep), lift, fietsen beschikbaar

Bij Loano2Village kun je kiezen tussen een vakantieappartement en een studio. Alle appartementen bevinden zich op verschillende locaties en bevinden zich op de begane grond, eerste, tweede of derde verdieping. Er is een lift aanwezig. Deze vakantiewoningen hebben een aparte woonkamer met slaapgelegenheid, airconditioning en een kluisje. Alle appartementen hebben een kitchenette en een deur naar een eigen terras of balkon met zitje. Er zijn ook 2 ligstoelen en een parasol bij het gemeenschappelijke zwembad (extra ligstoelen en parasols tegen betaling ter plaatse, ca. 25-35 euro per dag, afhankelijk van het seizoen).

Studio (IT-17025-13) voor 2 tot 3 personen. In de studio staat een tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden en een slaapbank voor één persoon. Er is een badkamer met douche en toilet.

Vakantiewoning (IT-17025-14) voor 2 tot 4 personen. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Er is een badkamer met douche en toilet.

Gratis pendeldienst naar het historische centrum van Loano en gratis fietsverhuur op aanvraag, afhankelijk van beschikbaarheid.
Een borg (in contanten) is vereist voor het gebruik van airconditioning, garage, fietsen en zwembadhanddoeken.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Balkon
Speeltuin
Zwembad
Tennisbaan
Tafeltennis

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

4-pits kookplaat
Koelkast
Magnetron

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Wasmachine
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

Status

lift

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

1 overige slaapkamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 1.5 km

1.5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Loano is een populaire badplaats tussen Albenga (12km) en Finale Ligure (8km), ten oosten van de Bloemenrivièra. Op slechts 1,5km van de kust vind je het weergaloze Loano2Village. Vakantiepark Loano2Village betekent vakantievieren zoals je vakantie hoort te vieren! Je kiest er voor een studio of een appartement.

De eindeloze stranden aan de Bloemenrivièra staan bekend om hun vele bars en restaurants, en hun wandel- en fietsroutes door de prachtige natuur. De omgeving leent zich voor allerlei activiteiten. Wat dacht je van dolfijnen en walvissen spotten? Of duiken of snorkelen? Gasten van Loano2Village krijgen 10% korting bij de duikschool in de haven van Loano. Waterplezier van een heel andere orde vind je in Ceriale (7km). Hier ligt waterpretpark Le Caravelle. Ideaal voor een dagje zwemplezier met de familie!

Loano2Village barst van de faciliteiten. Er zijn vier zwembaden waaronder een olympisch zwembad waarin het heerlijk baantjes trekken is, een buitenbad, een binnenzwembad (tot 1 juni verwarmd), een kinderbad en een jacuzzi. Er is een bar, een restaurant en een pizzeria (open van juni tot augustus voor het diner). Verder zijn er volop sport- en spelbanen, zoals een tennisbaan en een jeu de boules-baan. Je maakt gratis gebruik van de aanwezige fietsen. Op het park vind je ook een kleine supermarkt. Bij de receptie zijn enkele computers met internetverbinding. Met je clubkaart neem je deel aan animatie. Er is animatie voor kinderen maar ook voor volwassenen, met leuke spelletjes, toernooien en shows. Er is een speeltuin en voor kinderen tot 11 jaar is er de miniclub. Het strand is makkelijk te voet bereikbaar, maar je mag ook gratis met de pendelbus.

Voor cultuur ga je natuurlijk naar Albenga; een van de belangrijkste historische steden van Ligurië. De stad kent een rijke geschiedenis. Die heeft zijn sporen nagelaten. Bewonder bijvoorbeeld de tien torens. Vanaf Albenga loopt er een mooie wandelroute van 5km naar Alassio (17km). Op deze route vind je veel overblijfselen uit de Romeinse tijd; zeer de moeite waard! Deze route is trouwens minder geschikt voor kinderwagens. De druipsteengrotten van Toirano (7km) zijn indrukwekkend. Dat geldt ook voor het historische centrum van het plaatsje, ideaal voor heerlijk slenteren! In Albisola (37km) zijn vele keramiekateliers gevestigd. Aan de boulevard bewonder je een mozaïek van 1km lengte! Twintig kunstenaars hebben eraan gewerkt.

Levendigheid bij Loano2Village aan het strand bij Loano, Bloemenrivièra

Het gebruik van 2 ligstoelen en 1 parasol per appartement is inclusief (juni - september). Meerdere ligstoelen zijn tegen betaling ter plaatse te regelen.

Een aantal faciliteiten, waaronder de zwembaden, zijn gesloten vanaf half september tot eind oktober 2021.


Recreatiemogelijkheden

Duiken
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 150. U dient de borg contant te betalen bij aankomst.
Eindschoonmaak: Inclusief. Uitgezonderd schoonmaak keuken en afwas.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig. Bedden opgemaakt bij aankomst.
Elektriciteit: Inclusief.
Gas/Olie: Gas Included.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: € 5,71/nacht. Op aanvraag.
Kinderbed + Kinderstoel: € 8,57/nacht. Op aanvraag.
Airconditioning: Inclusief.
Wasmachine: € 5/was.
Parkeren: Garage € 10/nacht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven
Badlinnenwissel 2 keer per 7 nachten inbegrepen
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


11 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,9 van 5
3.9 Inrichting
3.9 Prijs / kwaliteit
3.9 Service
3.9 Ligging
3.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Ulrike Scheel

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

Zeer mooie en schone faciliteit. Alleen jammer dat het restaurant hun menukeuzes niet bij kon houden. Maar we zouden dit resort toch weer boeken.

Tirza Veldhoven

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Mooie omgeving, vriendelijk personeel. Appartement was erg gehorig en heel erg basic.

Rap Feijen

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Zon, mooi appartement, heerlijk zwemmen, lekker betaalbaar eten en mooie uitvalsbasis waren de ingrediënten voor een zeer geslaagde vakantie.

Jan De Graeve

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

weekje italy met dochter combinatie van genieten , rust en stadjes en dorpjes bezoeken . portofino , savona, noli , alassio , cervo , ....

Nico de Jong

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Bij aankomst was de ingang bijna niet te vinden door het grote aantal motoren die daar gegroepeerd stonden, en in de aankomsthal was het ook een drukte en herrie zodat we de receptioniste bijna niet konden verstaan. Het was gelukkig de hele week erna weer rustig, maar af en toe komen daar blijkbaar grote groepen, zodat er wat meer herrie en drukte is. Positief dat een van de dames aan de balie Nederlands spreekt. Park is mooi en wordt goed schoongehouden, prachtige zwembaden en genoeg ligstoelen, fijn restaurant met buffet, niet echt goedkoop maar wel gratis wijn en water. Nadeel is de ligging, zo'n half uurtje lopen langs drukke straat, maar overdag was er ieder halfuur (behalve tijdens middagrust en na 18.30) een gratis busverbinding naar de stad v.v. Loano is een leuk stadje met lange gezellige boulevard, netjes en met eettentjes.

Julia Siegler

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

Personeel zeer vriendelijk en hoffelijk, veel sprak een beetje Duits. Hotel zelf schoon, kamer / appartement aufkeinenfall geschikt voor 5 personen eventueel voor kleinere kinderen. De kamers in het appartement zijn alleen gescheiden door schuifdeuren, dus geen privacy. Keuken ook vreselijk klein. Kamer wordt heel dun, je hoort alles wat er om je heen gebeurt. Veel kinderen in het hotel, zwembad is relatief goed. Het strand ligt op ongeveer 20 minuten lopen, het strand kost ongeveer de 23-28 euro als je voor de laatste kiest. Kleine tv, klimaat was geen juiste mieren.

Joey Steenstra

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Schone appertementen, ruim balkon en luxe uitstraling op de tegelvloer na . Wel gehorig (dunne muurtjes). Mooie zwembaden en aardig personeel. Minimarkt is erg klein. Afstand naar strane is 1,4km (20min) in de ochtend en middag gaat elk half uur een pendelbus. Mooie boulevard en veel leuke stadjes in de buurt.

Lisanne Wickel

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Een prima appartement, voldoende ruimte, schoon en alle praktische zaken aanwezig. Restaurants op het resort zijn prima kwaliteit. Aan te raden is om in de warmere zomer maanden met de auto naar stadje te gaan anders kom je aan als een gesmolten ijsje als je gaat wandelen. Verder ben je ervan bewust dat je bij het zwembad verplicht een badmuts op moet. En ook bij het waterpark wat bij loano park hoort moet je verplicht een badmuts op. Verder hele fijne vakantie gehad. Niks negatiefs op aan te merken.

A Wijnhoud

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Keurige ontvangts, duidelijke uitleg! De accommodatie was prima, vooral erg schoon en alles deed het. Bedden waren voor Italiaanse begrippen groot en prima qua comfort. Het park was echt netjes, goed onderhouden en prachtige zwembaden!

Nico de Jong

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Bij aankomst was de ingang bijna niet te vinden door het grote aantal motoren die daar gegroepeerd stonden, en in de aankomsthal was het ook een drukte en herrie zodat we de receptioniste bijna niet konden verstaan. Het was gelukkig de hele week erna weer rustig, maar af en toe komen daar blijkbaar grote groepen, zodat er wat meer herrie en drukte is.

Positief dat een van de dames aan de balie Nederlands spreekt. Park is mooi en wordt goed schoongehouden, prachtige zwembaden en genoeg ligstoelen, fijn restaurant met buffet, niet echt goedkoop maar wel gratis wijn en water. Nadeel is de ligging, zo'n half uurtje lopen langs drukke straat, maar overdag was er ieder halfuur (behalve tijdens middagrust en na 18.30) een gratis busverbinding naar de stad v.v. Loano is een leuk stadje met lange gezellige boulevard, netjes en met eettentjes.

Julia Siegler

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

Personeel zeer vriendelijk en hoffelijk, veel sprak een beetje Duits. Hotel zelf schoon, kamer / appartement aufkeinenfall geschikt voor 5 personen eventueel voor kleinere kinderen. De kamers in het appartement zijn alleen gescheiden door schuifdeuren, dus geen privacy. Keuken ook vreselijk klein. Kamer wordt heel dun, je hoort alles wat er om je heen gebeurt. Veel kinderen in het hotel, zwembad is relatief goed. Het strand ligt op ongeveer 20 minuten lopen, het strand kost ongeveer de 23-28 euro als je voor de laatste kiest. Kleine tv, klimaat was geen juiste mieren.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 313526

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/313526.htm


«Sfeervol appartement met terras of balkon op ...» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 11 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven