Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Charmant Vakantiehuis met Zwembad

Max.  4   gasten
25m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
25m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (open keuken(magnetron), woon/slaapkamer(2x 1-pers. bed, 2-pers. slaapbank, TV(satelliet)), badkamer(douche, wastafel, toilet, bidet), verwarming(CV, gas), terras(privé, overdekt))

tuin(gedeeld met andere gasten), tuinmeubilair, BBQ, zwembad(gedeeld met andere gasten, 8 x 5 m., geopend van Mei t/m Sep), speeltoestellen

Dit knusse vakantiehuisje met een woon-slaapkamer ligt in een kleine mooie residentie met zwembad. Gelegen in de heuvels van de bloemenrivièra in Montebello di Fondo vlak bij La Spezia en Cinque Terre. Ideaal voor gezinnen en stellen.



Het Nationaal Park van Cinque Terre of de streek van Versilia en Viareggio liggen op 30 min rijden. Garfagnana met zijn grotten en meren of de mooie streek van de Alpi Apuane met de zeer interessante marmergroeve en de streek van Lunigiana liggen op 1 uur rijden. Cultuurliefhebbers komen aan hun trekken in de nabijgelegen steden Pisa en Firenze (1 tot 1.5 uur rijden). Een heerlijke wandel- en fietsomgeving.



Deze residentie bestaat uit 5 vakantieverblijven en ligt in een uitgestrekt wijngaarden- en olijfbomengebied. De gemeenschappelijke tuin met zwembad (en zonneterras) heeft een barbecue en speeltoestellen.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Terras

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Magnetron

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

1 overige slaapkamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 5 km

5 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 5 km

5 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 4,30/dier/nacht.
Bedlinnen: Aanwezig.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: € 4,30/nacht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


19 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,2 van 5
4.2 Inrichting
4.2 Prijs / kwaliteit
4.2 Service
4.2 Ligging
4.2 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

S. Pfrommer

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Leuke ontvangst, de accommodatie was geweldig en in een rustige omgeving.

Izabella Spiewak

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Pools

𔆭nie ontwikkeld gebied, functionele apparaten ၝ zone bungalows, mooi zwembad, rustige en vredige omgeving. Het enige minpuntje - ver van de zee (kilkanaᖼie kilometer).

Marc Bossuyt

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

een aanrader!

Ralf Stegmann

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

Koppel 40 + met kind 12Schöne onderhouden complex, zeer goed onderhouden zwembad, zeer vriendelijk personeel (helaas alleen Italiaans of Frans gesproken), zou het leuk om terug te komen

FB Ferrari Beniamino

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Heel mooi vakatiehuis maar spijtig dat deze zo afgelegen ligt

T.P Tros

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Uiterst vriendelijk ontvangen door beheerder (?). TV deed niet, maar dat werd direct en correct verholpen. Geen, behalve dat de pomp van het zwembad het begaf, dus laatste 4 dagen niet kunnen zwemmen. Voor ons niet het ergste, maar kan me voorstellen voor anderen misschien wel.

jan van der stuyft

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Het vakantiehuis lag nogal afgelegen maar voor ons een pluspunt ! Leuke woning, maar om met vier volwassen personen te verblijven is dit te klein . We hadden geen 4 terrasstoelen en het koffiekannetje was maar voor één persoon ...De badkamer was niet verzorgd douchedeur schimmel-en zeepresten , aan wastafel elke dag weer stukjes pleisterwerk van het plafond .

Matthias Friedl

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

We hebben niet leven in een van de nieuwe huizen, maar in de bodem staande, liefdevol gerenoveerd bakstenen huis. Fantastisch uitzicht vanaf het overdekte terras aan de tegenovergestelde Bergdörfern.Guter uitgangspunt voor uitstapjes per auto, boot en trein.

Ali Marchand

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Het huisje is netjes, eigenaresse vriendelijk en behulpzaam. Het ligt in een prachtige omgeving. De aankomst tijd die doorgeven is door Belvilla was tussen 17.00 en 19.00 uur. Omdat wij in twee dagen naar Italie reisde wilde wij eerder aankomen. Een mailtje gestuurd naar de eigenaresse en wat blijkt de aankomst tijd is tussen 15.00 en 19.00 uur. Geen probleem om vanaf15.00 uur aan te komen. Of we een half uurtje voor aankomst even wilde bellen dan was ze in het huisje. Zo gedaan. Ze had ons nog even de laatste paar km van de route gemaild. Hierdoor makkelijk te vinden. En waaraan ook bewegwijzering bordjes.

Christophe WOLFF

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Frans

De gloednieuwe vakantiehuis is zeer goed gelegen: in het "achterland, maar toch dicht bij de zee (ongeveer 15 km) Stil in de bomen Zeer goede prijs / kwaliteit verhouding De eigenaar is erg... sympathiek en bezorgd over het welzijn van de gasten.

Tessa Vingerling

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

We hebben twee heerlijke weken gehad. De huisjes zijn mooi en verzorgd en bieden ruim voldoende privacy. Voor leuke uitstapjes (Genua, Cinque Terre, Pisa) ligt het erg centraal. Een auto is wel echt een must. Dat er een zwembad bij bleek te zitten, was een zeer aangename verrassing!

Matthias Friedl

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Duits

We hebben niet leven in een van de nieuwe huizen, maar in de bodem staande, liefdevol gerenoveerd bakstenen huis. Fantastisch uitzicht vanaf het overdekte terras aan de tegenovergestelde Bergdörfern.Guter uitgangspunt voor uitstapjes per auto, boot en trein.

M.Y MICHEL

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Toon Frans

Goed ontworpen accommodatie voor 4 personen. Mogelijkheid om uit eten zeer agrle. Ontberen sommige kookgerei die schoon vereist zodra 'we' s diende als "een drankje of hij n" er is meer, maar het "is heel beheersbaar.

Patrick Rijneveld

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Wij hebben genoten van onze vakantie in dit appartement. De appartementen zijn netjes en ruim genoeg. Er zijn slechts 7 huisjes dus zeer rustig. De eigenaarsfamilie is zeer gastvrij en behulpzaam. Het zwembad biedt een welkome verfrissing op de hete zomerdagen. Het centrum van de stad La Spezia ligt op een half uur rijden, maar in het dorpje vlakbij bevinden zich o.a. een supermarkt, pizzeria, bar en pin automaat.

Mélanie Bouzin

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

We werden heel hartelijk ontvangen aan 'vakantiepark'. De dame sprak voldoende engels om haar te kunnen begrijpen. Op voorhand kregen we een email met de nodige contactgegevens om haar te verwittigen wanneer we zouden aankomen. Ze toonde ons alles en legde ons uit hoe we makkelijk in het centrum konden geraken. In het centrum was een grote supermarkt waar je alles kon vinden ( pluspunt! ). Het huisje die wij huurden was voor 4 personen. Het was voor ons 2 maar net groot genoeg. Slaapbank stond in de keuken en slaapkamer met dubbel bed was enkel afgescheiden van keuken door een spaghettigordijntje. Voor ons geen enkel probleem ( we wisten dit op voorhand ), maar om er met 2 koppels te gaan zou ik dit zeker niet aanraden omwille van de privacy. Ook is de badkamer erg klein om eventueel met 4 te gebruiken. Pluspunt van het huis is dat wij een apart terras hadden aan de achterkant met een mooi zicht op de olijfbomen. Ook aan de deur en de ramen waren vliegenramen voorzien om alle insectjes buiten te houden, super! Het zwembad was oké, groot genoeg om verfrissing te zoeken, maar werd niet voldoende onderhouden. Na 4 dagen lag de bodem vol bladeren en insectjes en de 'stofzuiger' werkte duidelijk niet. Met een temperatuur van 37 graden was dit nochtans erg welkom. Het huis ligt centraal gelegen op 20 minuutjes van La Spezia. Ideaal voor ons. Alle verplaatsingen MOET je wel met de auto doen. Voor ons was het een leuk en geslaagd verblijf, maar de verhouding prijs kwaliteit kan zeker beter!

T.P Tros

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Uiterst vriendelijk ontvangen door beheerder (?). TV deed niet, maar dat werd direct en correct verholpen.

Geen, behalve dat de pomp van het zwembad het begaf, dus laatste 4 dagen niet kunnen zwemmen. Voor ons niet het ergste, maar kan me voorstellen voor anderen misschien wel.

johan dijkstra

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Ook ons lukte het niet om het huisje in een keer te vinden. De weg erheen is nogal moeilijk te vinden. De zeven huisjes staan ergens op een bergje. Het is best een beklimming om er te komen met smalle weg. Huisje verder prima. Wij hadden huisje C, al hadden we E op de boeking. Huisje C is het mooist gelegen. Nummer C, D en E liggen qua voordeur binnen een paar meter. Het zijn huisjes voor hooguit drie personen, maar ideaal voor twee. De derde persoon (kind) moet dan in uitklapbank liggen. Eén slaapkamer dus. Terrasje is gelukkig niet naast elkaar. Het zijn geschakelde woningen (3 stuks). In de omgeving is niet veel te doen. La Spezia is de grote plaats in de buurt. Bijzonder druk stadje ivm Cinque Terre. Erg stil bij huisje, alleen redelijk veel hondengeblaf. Beetje geisoleerd dus, maar wel lekker rustig! Voor de rest prima tijd gehad voor een week.

jan van der stuyft

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Het vakantiehuis lag nogal afgelegen maar voor ons een pluspunt ! Leuke woning, maar om met vier volwassen personen te verblijven is dit te klein . We hadden geen 4 terrasstoelen en het koffiekannetje was maar voor één persoon ...De badkamer was niet verzorgd douchedeur schimmel-en zeepresten , aan wastafel elke dag weer stukjes pleisterwerk van het plafond .

Ali Marchand

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Het huisje is netjes, eigenaresse vriendelijk en behulpzaam. Het ligt in een prachtige omgeving. De aankomst tijd die doorgeven is door Belvilla was tussen 17.00 en 19.00 uur. Omdat wij in twee dagen naar Italie reisde wilde wij eerder aankomen. Een mailtje gestuurd naar de eigenaresse en wat blijkt de aankomst tijd is tussen 15.00 en 19.00 uur. Geen probleem om vanaf15.00 uur aan te komen. Of we een half uurtje voor aankomst even wilde bellen dan was ze in het huisje. Zo gedaan. Ze had ons nog even de laatste paar km van de route gemaild. Hierdoor makkelijk te vinden. En waaraan ook bewegwijzering bordjes.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 313619

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/313619.htm


«Charmant Vakantiehuis met Zwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.2 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 19 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven