Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ruim vakantiehuis met privé zwembad

Max.  5   gasten
95m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 5  gasten
95m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (keuken(broodrooster, koffiezetapparaat(filtermaling), oven, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(1-pers. vouwbed, TV(satelliet), eettafel, open haard, radio, airconditioning), slaapkamer(2-pers. bed, airconditioning), slaapkamer(2x 1-pers. bed, airconditioning), badkamer(ligbad, wastafel, toilet, bidet, haardroger), badkamer(douche, wastafel, toilet, bidet))

verwarming, tuin(deels omheind), tuinmeubilair, BBQ, parking, parking, zwembad(gedeeld met andere gasten, 17 x 7 m., geopend van Jun t/m Sep), glijbaan

Deze charmante agriturismo ligt in de prachtige heuvels van de Aretini-heuvels. De agriturismo bestaat uit drie rustieke huizen met acht appartementen. De appartementen hebben een typisch Toscaanse stijl met terracotta stenen vloeren, stenen muren en plafonds met zichtbare stenen en balken. De airconditioning in elke kamer zorgt ervoor dat het huis in de zomer koel blijft. Het meubilair is rustiek Toscaans.

Ongeveer 3 km van het dorp Ambra is met winkels en een bar. Er is ook een manege in de buurt en op 7 km afstand ligt een tennisbaan. Rondom de boerderij ligt een grote tuin en er is een heerlijk gemeenschappelijk zwembad. Naast het zwembad ligt een zonneterras met een grasveld en ligstoelen. Leuke plek om te ontspannen en te genieten van een glas rode wijn. Elk appartement heeft een eigen privéterras.

De grote barbecue of pizzaoven kun je altijd gebruiken. Vraag de eigenaar hoe je pizza maakt! Hij legt het met veel plezier uit. De agriturismo beschikt over allerlei informatie en brochures over de omgeving en organiseert op verzoek een wijn- en olijfolieproeverij. De agriturismo verkoopt wijn, honing, olijfolie, vin santo en kersen in grappa.

Ontdek het echte Toscaanse leven in deze agriturismo.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Haard Haard
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Speeltuin
Zwembad
Parkeren

Badkamer

aparte wc's 2


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Oven
Koffiezetapparaat
Broodrooster

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Radio
Satelliet / kabeltelevisie
WiFi
Haardroger
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

toegankelijk voor rolstoelgebruikers

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 5 km

5 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 150.
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; gratis. Huisdieren alleen geaccepteerd indien voor aankomst opgegeven.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis. In de buurt van de accommodatie.
Hout: € 5/pakket.
Kinderbed: € 3/nacht.
Kinderstoel: € 3/nacht.
Verwarming: € 10/nacht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 22 jaar zijn niet toegestaan


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


52 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,1 van 5
4.0 Inrichting
4.0 Prijs / kwaliteit
4.0 Service
4.0 Ligging
4.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Elien Plompen

4,0
4 4 4 4 4

Het huis en de omgeving zijn dik in orde. Ideaal om met de kinderen te doen.

anne-pascale Pierman

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Huis en gemeenschappelijke ruimte (zwembad ...) perfect voor gezinsvakanties

D.B Dr. Schwartau

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Pas na een lange zoektocht was er iemand die het huis voor ons ontsloot.

H.G Höhne

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Leuke mensen ontmoet, aten goed, een prachtig landschap, een hoge recreatieve waarde, veel cultuur mogelijk, of gewoon ontspannen

Angelo BISCEGLIA

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Very nice and spacious villa with nice pool and several terraces. The delicious and unique views you get in for free and is one of the most beautiful views of the region. You can swim in the (heated) pool, as well as in the reservoir are several beaches accessible after some searching. Everything available. The village is typical Serra (authentic, friendly, fairly inexpensive) Portuguese. Max 1.5 can drive you to the Atlantic Ocean, Lisbon, shortly there toppers such as Fatima, Ourem and Batalha, Tomar with all amenities (supermarket & amp amp market and restaurants and very nice castle / monastery). Highly recommended. Hire car recommended.

Jozef De Rijcke

4,0
4 4 4 4 4

Goeie accomodatie, heerlijk zwembad, beschikbaarheid van de eigenaars. De basiskeukenuitrusting ietwat beperkt maar ok voor vakantie.

Klaas Arjen Van der Linde

4,0
4 4 4 4 4

Mooie, rustige omgeving en prachtig zwembad, een echte Toscaanse sfeer.

Josef Stoettner

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Leuke sfeer, aardige PoolFür zes mensen leunen keuken apparatuur, facility (restaurant) nog in aanbouw (in 2012), en E. bedden erg zacht.

Ivan Vanzurpele

4,0
4 4 4 4 4

Goede ligging van dit pand, vriendelijke eigenaar en goed onderhouden. Een aanrader

M. Akkermans

4,0
4 4 4 4 4

Rustige locatie, veel leuke plaatsen dichtbij. Hartelijke mensen.

Caroline Raoult

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

vele zeer goede herinneringen aan familie vakantie

J.L JACQUES

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

U bent van harte welkom glas met wijnproeverij van het pand, erg aardig en behulpzaam familie, eigen verhuur spacieuse.Pour winkels, supermarkt een paar mijl, maar dure optie en niet een groot oppervlak minder "van een half uur rijden . Pas op voor muggen ...

Ton van Haren

4,0
4 4 4 4 4

Aankomst is midden september 2019, wij hebben dus niet de prijs van het hoogseizoen betaalt want dan had ik de prijs/kwaliteitsverhouding niet als goed beoordeeld. Na even zoeken de locatie gevonden, navigatie herkende het adres niet. Aangekomen is de omgeving mooi, goed begaanbaar en authentiek. Wederom even zoeken waar de receptie was, staat niet echt duidelijk aangegeven. Aankomst was zakelijk en kort, weinig uitleg wel de uitnodiging om gelijk maar een glas wijn te nuttigen. Wij hadden het vrijstaande huisje voor op het terrein geboekt, erg schattig om te zien en passend in de omgeving. Accommodatie is opgedeeld in B&B, een vrijstaand huisje en een aantal appartementen. ze zijn ook bezig met een grote ruimte te bouwen waar festiviteiten o.i.d. georganiseerd gaan worden. Ligging van de locatie is goed, Arezzo, Siena en Florence allemaal goed te bereiken. Bucine was wat ons betreft geen bezoekje waard maar Ambra wat dichterbij ligt is schattig. San Gimignano en Pienza zijn beide prachtig maar liggen iets verder.

Uta Thomas

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

De afhandeling van de reis was erg goed. Alles werkte. De accommodatie was zoals beschreven erg goed. Alles was goed. Het zwembad is geweldig. De faciliteit is goed onderhouden. Is handig voor excursies.

Sandra Krone

4,0
4 4 4 4 4

het was een mooi stukje Toscane een heerlijk zwembad en een ruim vrijstaand huis. zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. ook een goede uitvalsbasis om naar cultuur te snuiven in fantastische plaatsen als Siena, Firenze en Arezzo. de agritourismo is zeer goed onderhouden en de plaatselijke wijn is aan te bevelen. je krijgt hem direct bij aankomst al aangeboden. klein minpuntje is dat de vaatwasser defect was en in de twee weken die we er waren helaas niet gerepareerd kon worden.

J.I. van Donselaar-Abbink

4,0
4 4 4 4 4

We hebben de indruk gekregen dat de eigenaren meer geinterresseerd zijn in de opbrengsten dan in de gasten. Ze waren bijna niet aanwezig, de gemaakte afspraak voor afgeven sleutel en verrekening van de borg werd niet nagekomen. Wij moesten uiteindelijk iemand uit bed bellen. De verplichte eindschoonmaak ad 50 euro is duur betaald, het huisje was niet schoon. In de keuken was een ruit bijvoorbeeld dusdanig vervuild met spinnewebben en vuil dat duidelijk was dat dat in geen maanden was schoongemaakt. Het onderhoud van kleine dingen verdiend meer aandacht. Het zwembad is fijn om in te zwemmen. De taal is een probleem want engels wordt alleen maar redelijk door een persoon gesproken. Wij zullen hier niet meer naar toe gaan.

Michael Lehnen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Mooi, groot en goed onderhouden huis - helaas zonder Mückennetze.Der zwembad is geweldig en is geschikt om te zwemmen, maar ook voor kinderen die niet zwemmen können.Das grondstuk is ruim en de kinderen hebben veel ruimte om te Spielen.Leider zijn er geen eisen voor de bank of tuinmeubilair.

Gabriele Longerich

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Goed was netjes en schoon sanitair. Zeer ruime Haus.Safe beschikbaar, rustig gelegen, mooie hospita was al erg genoeg bestek (5 steak mes), geen bekers voor het dessert, schoteltjes, te zacht matras, geen WLAN, personeel steelt meerdere malen in de afwezigheid (make-up, make-up en sieraden) , Schade vervangen door verhuurder

Patrick De Smet

4,0
4 4 4 4 4

Een zeer aangename vakantie gehad. Mooi zwembad, rustig verblijf. Jammer dat er geen wifi ter beschikking was, alhoewel dit stond aangekondigd. Niet dat we geen weekje zonder internet kunnen, maar dan hadden we op voorhand de nodige informatie over onze uitstap naar Firenze, Siena, enz.... kunnen opzoeken en meebrengen. Nu hadden we erop gerekend dat ter plaatse te kunnen doen. Misschien een kleine tip voor de eigenaar voorzie wat meer verbindingsstukken voor de stopcontacten. Nu was er slechts één voorhanden, waardoor we bvb. het koffiezetapparaat en de broodrooster niet tegelijkertijd konden gebruiken.

Angelo BISCEGLIA

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Gelegen in een groene omgeving is de verhuur "Bucine San Martino" zeer ... erg leuk om gewoon niets te doen en om te slapen zonder geluid!!

De ontvangst is zeer hartelijk... met een glas lokale wijn... een beetje sterk en karaktervol... Maar je bent niet ver van de Chianti...!!

Het zwembad is goed gelegen, langs de oprijlaan en mooi omzoomd met wijnstokken, wat een prachtig effect geeft.

Appartement nummer 1 op de begane grond is 's ochtends erg leuk voor het ontbijt met de opkomende zon en uitzicht op een zeer groen en goed onderhouden gazon.

Twee badkamers maken de verhuur nog aangenamer en zijn zeer geschikt voor een gezin van 4 of 5 personen.

Het enige nadeel is dat het huis te weinig licht heeft... de verlichting is te zwak overal...

Als je boodschappen wilt doen, tel dan een half uur rijden naar de eerste COOP in Bucine... en de prijzen!!! ... maar het zijn vakanties...! Gelukkig is er op dinsdagochtend een markt in Ambra...

Verder is het echt een prachtige plek om een fijne vakantie door te brengen en te genieten van Toscane van noord naar zuid en van oost naar west.

Ik zou zonder problemen terugkomen!

Angelo B. Frankrijk.

Hans Wermers

4,0
4 4 4 4 4

Een leuk en schoon huis op een groot terrein, waar ook 2 appartementencomplexen staan. Het huis is uitermate geschikt voor 4 personen, mede door de 2 badkamers. Het tuinmeubilair is niet zo comfortabel. De eigenaar en zijn familie zijn erg vriendelijke mensen.

RL Wouters

4,0
4 4 4 4 4

Prima huis, maar verwacht geen geweldig uitzicht van golvende heuvels etc. accomodatie ligt in het dal, en terras van dit huis kijkt uit op zwembad dat in verhoging is verwerkt (dus je kijkt tegen een soort heuveltje), en een zeer grote, oude, lelijke schuur staat ook erg in het zicht. Echter, laat dat u niet weerhouden want de omgeving en ligging is perfect. restaurant La Bocca in Ambra (ca 2 km van huis)is echt een aanrader!

Michael Lehnen

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Mooi, groot en goed onderhouden huis - helaas zonder Mückennetze.Der zwembad is geweldig en is geschikt om te zwemmen, maar ook voor kinderen die niet zwemmen können.Das grondstuk is ruim en de kinderen hebben veel ruimte om te Spielen.Leider zijn er geen eisen voor de bank of tuinmeubilair.

J.L JACQUES

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

U bent van harte welkom glas met wijnproeverij van het pand, erg aardig en behulpzaam familie, eigen verhuur spacieuse.Pour winkels, supermarkt een paar mijl, maar dure optie en niet een groot oppervlak minder "van een half uur rijden . Pas op voor muggen ...

M. A. M. Goos

4,0
4 4 4 4 4

Wij hebben de 2e week van juli (2013) dit huisje gehuurd. Het huisje heeft een typische Toscaanse look. Dikke muren etc. Het huisje bleef lekker cool in de tropische hitte, mede doordat er veel ramen open konden. De ramen waren voorzien van muggenhorren en anti-inbraak tralies. Hierdoor kon je ook als je weg was alles tegen elkaar openzetten. De ligging van het huisje vonden wij matig. Geen mooi Toscaans uitzicht, maar aan de bosrand. Je keek uit op het grasveldje en naar de andere appartementen. Aan de voorkant was nagenoeg geen ruimte om te zitten. De eigenaren (broer en zus) spraken moeizaam Engels, maar je kon ze meestal wel duidelijk maken wat je bedoelde. De receptie was meestal dicht, terwijl op het bordje stond dat ze aanwezig zouden zijn. Vaak waren ze eind van de middag even open. In de beschrijvingen wordt gesproken over een wijnmakerij- en proeverij, daar hebben wij niets van mee gekregen. Ook de mogelijkheid om te bbq valt erg tegen. Je kon niet bij de bbq zitten om te eten. Betekend dus bbq en dan naar je huisje lopen en daar het op te eten. Niet erg gezellig!Wat wij positief vonden, waren de 2 badkamers. Bij iedere slaapkamer was een badkamer/douche met toilet. Ook waren de slaapkamers lekker ruim. Het huisje was goed schoon en prima onderhouden. Ook zwembad voldeed aan onze wensen, compleet met ligbedden. Wij hebben wel 1 groot nadeel ondervonden en dat was dat (waarschijnlijk) de vader van de eigenaren ongewenst het huisje binnenkwam. Hij zette bijvoorbeeld ramen open die wij dicht hadden tegen de zon. Ook zijn er spullen uit ons huisje verdwenen. Dit is gemeld bij de eigenaren, maar is niets mee gedaan. Dit zelfde probleem hebben andere gasten die een appartement hebben gehuurd ook ervaren. Voor de rest hebben wij een heerlijk week in Toscane gehad.

Miranda Vollema

4,0
4 4 4 4 4

Het vakantiehuisje was mooi, en had alle voorzieningen binnen handbereik. Vanuit San Martino kun je goed dagtripjes maken. Het ligt midden tussen Florence, Siena en Arezzo. Het zwembad is ideaal, zeker voor kinderen. Een prima vakantie-adres!

J.I. van Donselaar-Abbink

4,0
4 4 4 4 4

We hebben de indruk gekregen dat de eigenaren meer geinterresseerd zijn in de opbrengsten dan in de gasten. Ze waren bijna niet aanwezig, de gemaakte afspraak voor afgeven sleutel en verrekening van de borg werd niet nagekomen. Wij moesten uiteindelijk iemand uit bed bellen. De verplichte eindschoonmaak ad 50 euro is duur betaald, het huisje was niet schoon. In de keuken was een ruit bijvoorbeeld dusdanig vervuild met spinnewebben en vuil dat duidelijk was dat dat in geen maanden was schoongemaakt. Het onderhoud van kleine dingen verdiend meer aandacht. Het zwembad is fijn om in te zwemmen. De taal is een probleem want engels wordt alleen maar redelijk door een persoon gesproken. Wij zullen hier niet meer naar toe gaan.

Gabriele Longerich

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Goed was netjes en schoon sanitair. Zeer ruime Haus.Safe beschikbaar, rustig gelegen, mooie hospita was al erg genoeg bestek (5 steak mes), geen bekers voor het dessert, schoteltjes, te zacht matras, geen WLAN, personeel steelt meerdere malen in de afwezigheid (make-up, make-up en sieraden) , Schade vervangen door verhuurder

Patrick De Smet

4,0
4 4 4 4 4

Een zeer aangename vakantie gehad. Mooi zwembad, rustig verblijf.
Jammer dat er geen wifi ter beschikking was, alhoewel dit stond aangekondigd.
Niet dat we geen weekje zonder internet kunnen, maar dan hadden we op voorhand de nodige informatie over onze uitstap naar Firenze, Siena, enz.... kunnen opzoeken en meebrengen. Nu hadden we erop gerekend dat ter plaatse te kunnen doen.
Misschien een kleine tip voor de eigenaar voorzie wat meer verbindingsstukken voor de stopcontacten. Nu was er slechts één voorhanden, waardoor we bvb. het koffiezetapparaat en de broodrooster niet tegelijkertijd konden gebruiken.

Kees Slijkhuis

4,0
4 4 4 4 4

Mooi huisje met voldoende ruimte eromheen. Groot zwembad met ligweide. Prima als uitvalsbasis voor stedentrips of om een dag te relaxen. Enige commentaar is dat ons huisje op de foto heel licht leek, maar de huiskamer had geen ramen (alleen glas in achterdeur), waardoor het nogal donker was binnen. Alle ramen hebben horren wat ook hard nodig is tegen de muggen. Let alleen wel op dat er grote kieren zitten zodat je toch beter kunt oppassen met licht aan in de slaapkamer als het donker is.

M.s Mencaccini

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Huisvesting zeer goed ingericht, goede algemene staat. Mooie, rustige, extra zwembad ... Absoluut nodig "een voertuig om te winkelen. \\ R \\ nPropriétaire zeer behulpzaam, vriendelijk en altijd op" luisteren. \\ R \\ nA raden !!!!

Frank W Zonnenschijn

4,0
4 4 4 4 4

Een authentiek vrijstaand huis op een goed onderhouden park. Voorzien van genoeg comfort waaronder twee badkamers. Tijdens ons verblijf waren er weinig andere gasten en hadden wij alle ruimte om te zonnen. Tuinmeubilair is van voldoende kwaliteit. De huiskamer is wat donker door het ontbreken van een raam aan de voorzijde en de beperkte (sfeer)-verlichting Een punt van aandacht is de noodzaak voor verloopstekkers voor apparaten met een randaarde stekker. Was ons niet bekend. Huisje ligt mooi centraal in Toscane vlakbij de uitvalswegen naar Sienna, Arezzo en Florence en de Chianti route. Treinen naar bv Florence vertrekken elk uur vanuit Bucine. Wij hebben ons uitstekend vermaakt!

Sandra Krone

4,0
4 4 4 4 4

het was een mooi stukje Toscane een heerlijk zwembad en een ruim vrijstaand huis. zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. ook een goede uitvalsbasis om naar cultuur te snuiven in fantastische plaatsen als Siena, Firenze en Arezzo.

de agritourismo is zeer goed onderhouden en de plaatselijke wijn is aan te bevelen. je krijgt hem direct bij aankomst al aangeboden.

klein minpuntje is dat de vaatwasser defect was en in de twee weken die we er waren helaas niet gerepareerd kon worden.

Uta Thomas

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

De afhandeling van de reis was erg goed. Alles werkte. De accommodatie was zoals beschreven erg goed. Alles was goed. Het zwembad is geweldig. De faciliteit is goed onderhouden. Is handig voor excursies.

Ton van Haren

4,0
4 4 4 4 4

Aankomst is midden september 2019, wij hebben dus niet de prijs van het hoogseizoen betaalt want dan had ik de prijs/kwaliteitsverhouding niet als goed beoordeeld.



Na even zoeken de locatie gevonden, navigatie herkende het adres niet. Aangekomen is de omgeving mooi, goed begaanbaar en authentiek. Wederom even zoeken waar de receptie was, staat niet echt duidelijk aangegeven. Aankomst was zakelijk en kort, weinig uitleg wel de uitnodiging om gelijk maar een glas wijn te nuttigen.

Wij hadden het vrijstaande huisje voor op het terrein geboekt, erg schattig om te zien en passend in de omgeving. Accommodatie is opgedeeld in B&B, een vrijstaand huisje en een aantal appartementen. ze zijn ook bezig met een grote ruimte te bouwen waar festiviteiten o.i.d. georganiseerd gaan worden.

Ligging van de locatie is goed, Arezzo, Siena en Florence allemaal goed te bereiken. Bucine was wat ons betreft geen bezoekje waard maar Ambra wat dichterbij ligt is schattig.

San Gimignano en Pienza zijn beide prachtig maar liggen iets verder.

Arie Jan Boele

4,0
4 4 4 4 4

We hebben het prima gehad in Bucine! Alleen waren er weer veel muskito's. En het was erg warm! Erg lekker dat er een zwembad was! Het huis was prima! Groot genoeg! Een plek om nog eens naar toe te gaan! Makkelijk dat je er kon wassen, voor 3 euro per was! Zeer gastvrije mensen! Mooie omgeving! De Lidl was 14 km. verderop in Montevarchi!

Arie Jan Boele

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

We hebben het prima gehad in Bucine! Alleen waren er weer veel muskito's. En het was erg warm! Erg lekker dat er een zwembad was! Het huis was prima! Groot genoeg! Een plek om nog eens naar toe te gaan! Makkelijk dat je er kon wassen, voor 3 euro per was! Zeer gastvrije mensen! Mooie omgeving! De Lidl was 14 km. verderop in Montevarchi!

J.L JACQUES

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Frans

U bent van harte welkom glas met wijnproeverij van het pand, erg aardig en behulpzaam familie, eigen verhuur spacieuse.Pour winkels, supermarkt een paar mijl, maar dure optie en niet een groot oppervlak minder "van een half uur rijden . Pas op voor muggen ...

M. A. M. Goos

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Wij hebben de 2e week van juli (2013) dit huisje gehuurd. Het huisje heeft een typische Toscaanse look. Dikke muren etc. Het huisje bleef lekker cool in de tropische hitte, mede doordat er veel ramen open konden. De ramen waren voorzien van muggenhorren en anti-inbraak tralies. Hierdoor kon je ook als je weg was alles tegen elkaar openzetten. De ligging van het huisje vonden wij matig. Geen mooi Toscaans uitzicht, maar aan de bosrand. Je keek uit op het grasveldje en naar de andere appartementen. Aan de voorkant was nagenoeg geen ruimte om te zitten. De eigenaren (broer en zus) spraken moeizaam Engels, maar je kon ze meestal wel duidelijk maken wat je bedoelde. De receptie was meestal dicht, terwijl op het bordje stond dat ze aanwezig zouden zijn. Vaak waren ze eind van de middag even open. In de beschrijvingen wordt gesproken over een wijnmakerij- en proeverij, daar hebben wij niets van mee gekregen. Ook de mogelijkheid om te bbq valt erg tegen. Je kon niet bij de bbq zitten om te eten. Betekend dus bbq en dan naar je huisje lopen en daar het op te eten. Niet erg gezellig!Wat wij positief vonden, waren de 2 badkamers. Bij iedere slaapkamer was een badkamer/douche met toilet. Ook waren de slaapkamers lekker ruim. Het huisje was goed schoon en prima onderhouden. Ook zwembad voldeed aan onze wensen, compleet met ligbedden. Wij hebben wel 1 groot nadeel ondervonden en dat was dat (waarschijnlijk) de vader van de eigenaren ongewenst het huisje binnenkwam. Hij zette bijvoorbeeld ramen open die wij dicht hadden tegen de zon. Ook zijn er spullen uit ons huisje verdwenen. Dit is gemeld bij de eigenaren, maar is niets mee gedaan. Dit zelfde probleem hebben andere gasten die een appartement hebben gehuurd ook ervaren. Voor de rest hebben wij een heerlijk week in Toscane gehad.

Miranda Vollema

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Het vakantiehuisje was mooi, en had alle voorzieningen binnen handbereik. Vanuit San Martino kun je goed dagtripjes maken. Het ligt midden tussen Florence, Siena en Arezzo. Het zwembad is ideaal, zeker voor kinderen. Een prima vakantie-adres!

J.I. van Donselaar-Abbink

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

We hebben de indruk gekregen dat de eigenaren meer geinterresseerd zijn in de opbrengsten dan in de gasten. Ze waren bijna niet aanwezig, de gemaakte afspraak voor afgeven sleutel en verrekening van de borg werd niet nagekomen. Wij moesten uiteindelijk iemand uit bed bellen. De verplichte eindschoonmaak ad 50 euro is duur betaald, het huisje was niet schoon. In de keuken was een ruit bijvoorbeeld dusdanig vervuild met spinnewebben en vuil dat duidelijk was dat dat in geen maanden was schoongemaakt. Het onderhoud van kleine dingen verdiend meer aandacht. Het zwembad is fijn om in te zwemmen. De taal is een probleem want engels wordt alleen maar redelijk door een persoon gesproken. Wij zullen hier niet meer naar toe gaan.

Gabriele Longerich

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

Goed was netjes en schoon sanitair. Zeer ruime Haus.Safe beschikbaar, rustig gelegen, mooie hospita was al erg genoeg bestek (5 steak mes), geen bekers voor het dessert, schoteltjes, te zacht matras, geen WLAN, personeel steelt meerdere malen in de afwezigheid (make-up, make-up en sieraden) , Schade vervangen door verhuurder

Patrick De Smet

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Een zeer aangename vakantie gehad. Mooi zwembad, rustig verblijf.
Jammer dat er geen wifi ter beschikking was, alhoewel dit stond aangekondigd.
Niet dat we geen weekje zonder internet kunnen, maar dan hadden we op voorhand de nodige informatie over onze uitstap naar Firenze, Siena, enz.... kunnen opzoeken en meebrengen. Nu hadden we erop gerekend dat ter plaatse te kunnen doen.
Misschien een kleine tip voor de eigenaar voorzie wat meer verbindingsstukken voor de stopcontacten. Nu was er slechts één voorhanden, waardoor we bvb. het koffiezetapparaat en de broodrooster niet tegelijkertijd konden gebruiken.

Kees Slijkhuis

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Mooi huisje met voldoende ruimte eromheen. Groot zwembad met ligweide. Prima als uitvalsbasis voor stedentrips of om een dag te relaxen. Enige commentaar is dat ons huisje op de foto heel licht leek, maar de huiskamer had geen ramen (alleen glas in achterdeur), waardoor het nogal donker was binnen. Alle ramen hebben horren wat ook hard nodig is tegen de muggen. Let alleen wel op dat er grote kieren zitten zodat je toch beter kunt oppassen met licht aan in de slaapkamer als het donker is.

Frank W Zonnenschijn

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Een authentiek vrijstaand huis op een goed onderhouden park. Voorzien van genoeg comfort waaronder twee badkamers. Tijdens ons verblijf waren er weinig andere gasten en hadden wij alle ruimte om te zonnen. Tuinmeubilair is van voldoende kwaliteit. De huiskamer is wat donker door het ontbreken van een raam aan de voorzijde en de beperkte (sfeer)-verlichting Een punt van aandacht is de noodzaak voor verloopstekkers voor apparaten met een randaarde stekker. Was ons niet bekend. Huisje ligt mooi centraal in Toscane vlakbij de uitvalswegen naar Sienna, Arezzo en Florence en de Chianti route. Treinen naar bv Florence vertrekken elk uur vanuit Bucine. Wij hebben ons uitstekend vermaakt!

Hans Wermers

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Een leuk en schoon huis op een groot terrein, waar ook 2 appartementencomplexen staan. Het huis is uitermate geschikt voor 4 personen, mede door de 2 badkamers. Het tuinmeubilair is niet zo comfortabel. De eigenaar en zijn familie zijn erg vriendelijke mensen.

Sandra Krone

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

het was een mooi stukje Toscane een heerlijk zwembad en een ruim vrijstaand huis. zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. ook een goede uitvalsbasis om naar cultuur te snuiven in fantastische plaatsen als Siena, Firenze en Arezzo.

de agritourismo is zeer goed onderhouden en de plaatselijke wijn is aan te bevelen. je krijgt hem direct bij aankomst al aangeboden.

klein minpuntje is dat de vaatwasser defect was en in de twee weken die we er waren helaas niet gerepareerd kon worden.

Uta Thomas

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De afhandeling van de reis was erg goed. Alles werkte. De accommodatie was zoals beschreven erg goed. Alles was goed. Het zwembad is geweldig. De faciliteit is goed onderhouden. Is handig voor excursies.

M.s Mencaccini

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Frans

Huisvesting zeer goed ingericht, goede algemene staat. Mooie, rustige, extra zwembad ... Absoluut nodig "een voertuig om te winkelen. \\ R \\ nPropriétaire zeer behulpzaam, vriendelijk en altijd op" luisteren. \\ R \\ nA raden !!!!

RL Wouters

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Prima huis, maar verwacht geen geweldig uitzicht van golvende heuvels etc. accomodatie ligt in het dal, en terras van dit huis kijkt uit op zwembad dat in verhoging is verwerkt (dus je kijkt tegen een soort heuveltje), en een zeer grote, oude, lelijke schuur staat ook erg in het zicht. Echter, laat dat u niet weerhouden want de omgeving en ligging is perfect. restaurant La Bocca in Ambra (ca 2 km van huis)is echt een aanrader!

Michael Lehnen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

Mooi, groot en goed onderhouden huis - helaas zonder Mückennetze.Der zwembad is geweldig en is geschikt om te zwemmen, maar ook voor kinderen die niet zwemmen können.Das grondstuk is ruim en de kinderen hebben veel ruimte om te Spielen.Leider zijn er geen eisen voor de bank of tuinmeubilair.

Ton van Haren

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Aankomst is midden september 2019, wij hebben dus niet de prijs van het hoogseizoen betaalt want dan had ik de prijs/kwaliteitsverhouding niet als goed beoordeeld.



Na even zoeken de locatie gevonden, navigatie herkende het adres niet. Aangekomen is de omgeving mooi, goed begaanbaar en authentiek. Wederom even zoeken waar de receptie was, staat niet echt duidelijk aangegeven. Aankomst was zakelijk en kort, weinig uitleg wel de uitnodiging om gelijk maar een glas wijn te nuttigen.

Wij hadden het vrijstaande huisje voor op het terrein geboekt, erg schattig om te zien en passend in de omgeving. Accommodatie is opgedeeld in B&B, een vrijstaand huisje en een aantal appartementen. ze zijn ook bezig met een grote ruimte te bouwen waar festiviteiten o.i.d. georganiseerd gaan worden.

Ligging van de locatie is goed, Arezzo, Siena en Florence allemaal goed te bereiken. Bucine was wat ons betreft geen bezoekje waard maar Ambra wat dichterbij ligt is schattig.

San Gimignano en Pienza zijn beide prachtig maar liggen iets verder.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 314536

Laatst bijgewerkt: 05.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/314536.htm


«Ruim vakantiehuis met privé zwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.1 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 52 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven