Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ontdek de kleuren en smaken van Toscane in di...

Max.  2   gasten
38m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 2  gasten
38m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(TV(satelliet), open haard, DVD-speler), woonkeuken(vriezer), slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet))

fitnessruimte, douche(buiten), sauna(gedeeld met andere gasten, tegen betaling), airconditioning, tuin(privé), tuinmeubilair, BBQ, zwembad(gedeeld met andere gasten, verwarmd, 20 x 8 m., geopend van 1/2 Mei t/m 1/2 Okt), tennisbaan(gedeeld met andere gasten), tafeltennistafel, fietsen beschikbaar(op aanvraag)

Laat je verwelkomen op deze paradijselijke locatie. Het typisch Toscaanse landschap omringt dit vakantiehuis op de hellingen van de Pratomagno. Kom genieten van een adembenemend uitzicht over de omringende heuvels.

Vanuit de slaapkamer kijk je uit op de authentieke boerenschuur die een indruk geeft van het vroegere boerenleven op het landgoed. Je beschikt over een gedeelte van het grote terras met tafel en stoelen. Hier kun je in alle rust heerlijk buiten eten. Het eigendom biedt vijf zeer comfortabele appartementen die gerestaureerd zijn in de typische stijl van de streek, met zichtbare balken. Elk appartement is ingericht met antieke stukken zonder compromissen wat een moderne leefstijl betreft.

Het vakantiehuis is perfect voor diegenen die willen ontspannen. Het biedt twee zwembaden, waarvan één rechthoekig en een wat kleiner met ronde vorm en hydromassage. Wil je wat meer beweging? Ga dan naar de gymzaal met sauna, die een buitengewoon uitzicht geeft over het zwembad en het omliggende landschap. Ook voor lange routes, te voet of te paard, door het kleurrijke, geurige Toscaanse platteland ben je hier aan het juiste adres.

De locatie weet velen te fascineren, vooral dankzij de typisch Toscaanse sfeer die je opsnuift als je over de paden van het landgoed wandelt langs wijngaarden, olijfgaarden, eeuwenoude eiken, fruitbomen, kleurrijke zonnebloemen. De geur van vers gemaaid hooi vult regelmatig de zomerlucht. Zin in een workshop? Je kan hier een kookcursus volgen of een wijnproeverij.

Uit respect voor de leefomgeving is het domein ecologisch ingericht. Zo staan er zonnepanelen op de dak van het hoofdgebouw en van alle vakantieverblijven die onder meer zorgen voor warm water in de vakantiewoningen en het zwembad. Ook wordt met opgevangen regenwater de tuin besproeid, is er led-verlichting, ontvang je als gast recyclebare flessen met drinkwater uit de eigen 150m diepe waterbron en staan er gratis fietsen/mountainbikes voor gebruik. Ook afvalscheiding levert een bijdrage aan de duurzaamheid.

De strategische ligging maakt de belangrijkste kunststeden van Toscane gemakkelijk bereikbaar, zoals Florence, Siena en Arezzo.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Sauna Sauna
Haard Haard
Barbecue Barbecue

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Zwembad
Tennisbaan
Tafeltennis

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
WiFi
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 2

1 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 10 km

10 km

Supermarkt 6 km

6 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 10 km

10 km


Recreatiemogelijkheden

Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; € 50/verblijf. Huisdieren alleen geaccepteerd indien voor aankomst opgegeven.
Bedlinnen: Aanwezig.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Hout: € 3/pakket.
Airconditioning: Inclusief.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


17 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.6 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.6 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Laurent PETITGUYOT

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Frans

Ideale locatie voor een vakantie ondergedompeld in de groene Toscaanse platteland naar Florence trein springen ... kortom alles wat "we zochten!

ROMAIN MELOCCO

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Frans

Ons verblijf onvergetelijk zal zijn als de uitzonderlijke kwaliteit van het "huis van de eigenaars door de schoonheid en het geweldige comfort van thuis!

giovanni paulesu

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Very good location. Good service from Rudy, the owner and a nice appartment. Nice to have a great swimming pool and the animals like sheeps and donkeys are fun. Was a nice.time and i recommend it.

A.J. Kuperus

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

De lokatieaanduiding was ronduit slecht. Het aangegeven adres is op geen enkel navigatie systeem te vinden. Telefonisch contact met de beheerder heeft uiteindelijk gered. verder een uitstekende vakantieplek met een gastvrije beheerder. De door hem geschonken en georganiseerde pizza-avond was klasse (heerlijk pizza's en zalige wijn). Het water in het zwembad was niet warm toen we aankwamen, maar later in de week prima.

w Plekkenpol

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Werkelijk een openbaring. Ontvangst door de gastfamilie met pizza uit eigen oven. Altijd een leuk antwoord op elke vraag van de gastheer "Rudie",leuke excursies, door hem zelf georganiseerd en een heel prettig en authentiek onderkomen. Ook zwembad e.d. prima onderhouden. Kortom: een aanrader! (maar niet teveel, anders kunnen we een herhaling vergeten) Carla en Wim

Thomas Nickenich

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

We waren op 10 17 Mei 2007 in dit vriendelijke en aardige Ferienanlage.Vermieter / familie waren zeer gastvrij en altijd op onze goed bedacht.Die appartementen (we hebben bezocht nieuwsgierig) liggen ruim boven de norm, en in onberispelijke staat. We konden het zwembad helaas te gebruiken, omdat het weer en de temperaturen zijn niet mitspielten.Das koken op het grote gasfornuis hij echt genoten van de avond en ontspannen voor de grote open haard (hout) was het herstel pur.Um de huizen zijn er verschillende apparaten en game station, een paradijs voor kinderen. Naast een voetbalveld en een verlichte tennisbaan, er is een tafeltennistafel schuur, een grote kelder met flipperkast, zwembad en Tischfußball.Sauna en Fittnesraum beschikbaar, evenals een ruimte voor in-house drank en Weinproben.Und dieren, zijn er ook: ezel, hond in, ganzen, eenden, Hühner.Zusammenfassend een plant die niemand thuis is fühlt.Thomas & Cathleen Nickenich

Marc Vandewalle

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Het hele domein is mooi, ruim en in orde. De ontvangst is hartelijk. Meteen een uitnodiging om 's avonds met de andere gasten en de eigenaars pizza te eten. Het bleek een gezellige en lekkere avond te zijn, die er meteen ook voor zorgt dat iedereen elkaar kent. Prachtig groot zwembad met voldoende ruimte (en privacy) voor iedereen, airco op kamers, fitness, dieren op de boerderij, ... Fijne eigenaars, naast bovenstaande ontvangst ook nog samen met ons naar een vriendenpaar voor een gezamenlijke maaltijd. Eigenaars zijn open, behulpzaam en vriendelijk/vriendschappelijk.

J.P. Van Velzen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

De vriendelijke eigenaar en zijn gezin doen alles om de gasten een heerlijke vakantie te bezorgen. Je voelt je gauw thuis in deze schitterend verbouwde 'Podere', alles is van top kwaliteit, maar we genoten vooral van de rust en de mooie omgeving. Fam. van Velzen

giovanni paulesu

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Very good location. Good service from Rudy, the owner and a nice appartment. Nice to have a great swimming pool and the animals like sheeps and donkeys are fun. Was a nice.time and i recommend it.

Nils De Preter

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Enorm gastvrije eigenaars die je hartelijke verwelkomen met pizza en wijn. Veel faciliteiten waarvan er in de advertentie geen spraken was, dus enkele aangename verrassingen. Veel rust en stilte.

J.P. Van Velzen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

De vriendelijke eigenaar en zijn gezin doen alles om de gasten een heerlijke vakantie te bezorgen. Je voelt je gauw thuis in deze schitterend verbouwde 'Podere', alles is van top kwaliteit, maar we genoten vooral van de rust en de mooie omgeving.
Fam. van Velzen

Thomas Nickenich

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

We waren op 10 17 Mei 2007 in dit vriendelijke en aardige Ferienanlage.Vermieter / familie waren zeer gastvrij en altijd op onze goed bedacht.Die appartementen (we hebben bezocht nieuwsgierig) liggen ruim boven de norm, en in onberispelijke staat. We konden het zwembad helaas te gebruiken, omdat het weer en de temperaturen zijn niet mitspielten.Das koken op het grote gasfornuis hij echt genoten van de avond en ontspannen voor de grote open haard (hout) was het herstel pur.Um de huizen zijn er verschillende apparaten en game station, een paradijs voor kinderen. Naast een voetbalveld en een verlichte tennisbaan, er is een tafeltennistafel schuur, een grote kelder met flipperkast, zwembad en Tischfußball.Sauna en Fittnesraum beschikbaar, evenals een ruimte voor in-house drank en Weinproben.Und dieren, zijn er ook: ezel, hond in, ganzen, eenden, Hühner.Zusammenfassend een plant die niemand thuis is fühlt.Thomas & Cathleen Nickenich

Suzanne De Boeck

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wanneer men het domein van dit vakantiehuis oprijdt komt men als het ware in het aards paradijs terecht.Dit domein is afgewerkt tot in de kleinste details.Het enige waar men zich moet van voorzien zijn muggenwerende middelen,want die beestjes zijn dag en nacht bezig met de toeristen lastig te vallen.Wij geven dit huis een 9/10

A.J. Kuperus

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

De lokatieaanduiding was ronduit slecht. Het aangegeven adres is op geen enkel navigatie systeem te vinden. Telefonisch contact met de beheerder heeft uiteindelijk gered.

verder een uitstekende vakantieplek met een gastvrije beheerder. De door hem geschonken en georganiseerde pizza-avond was klasse (heerlijk pizza's en zalige wijn). Het water in het zwembad was niet warm toen we aankwamen, maar later in de week prima.

Marc Vandewalle

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Het hele domein is mooi, ruim en in orde. De ontvangst is hartelijk. Meteen een uitnodiging om 's avonds met de andere gasten en de eigenaars pizza te eten. Het bleek een gezellige en lekkere avond te zijn, die er meteen ook voor zorgt dat iedereen elkaar kent.

Prachtig groot zwembad met voldoende ruimte (en privacy) voor iedereen, airco op kamers, fitness, dieren op de boerderij, ...

Fijne eigenaars, naast bovenstaande ontvangst ook nog samen met ons naar een vriendenpaar voor een gezamenlijke maaltijd. Eigenaars zijn open, behulpzaam en vriendelijk/vriendschappelijk.

Anna Maria van Leersum

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Prachtige accommodatie! Mooi, schoon en van alle gemakken voorzien. Heerlijk groen om je heen, met een groot en goed onderhouden zwembad. Voor onze zoon van ruim 14 maanden, was het heerlijk om rond te wandelen op het terrein, bij de vele dieren te kijken en te spelen op de speeltoestellen. Waardoor ook wij lekker konden ontspannen. Erg mooie locatie, aanrader!

w Plekkenpol

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Werkelijk een openbaring. Ontvangst door de gastfamilie met pizza uit eigen oven.
Altijd een leuk antwoord op elke vraag van de gastheer "Rudie",leuke excursies, door hem zelf georganiseerd en een heel prettig en authentiek onderkomen.
Ook zwembad e.d. prima onderhouden.
Kortom: een aanrader! (maar niet teveel, anders kunnen we een herhaling vergeten)
Carla en Wim


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 314578

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/314578.htm


«Ontdek de kleuren en smaken van Toscane in di...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 17 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven