Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Toscaanse boerderij in Lucca met zwembad

Max.  6   gasten
120m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 6  gasten
120m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (zitkamer(TV, open haard, DVD-speler, CD-speler), woonkeuken(oven, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), wasmachine)

Op de 1e etage: (slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(ligbad, wastafel, toilet), badkamer(douche, wastafel, toilet))

Blokhut: (2x 1-pers. bed, TV, DVD-speler, CD-speler)

verwarming(CV), terras(privé), tuin(privé), tuinmeubilair, BBQ, parking, zwembad(privé, 10 x 5 m., geopend van Jun t/m Sep), kinderbed

Deze traditionele Toscaanse boerderij in Luca beschikt over een fijn privézwembad en privétuin die is ingericht met sfeervol tuinmeubilair. De vakantiewoning is ideaal voor gezinnen.

Je kunt de dag beginnen met een ochtendwandeling door het centrum, dat 1 km van de accommodatie vandaan ligt. Er is een restaurant te vinden op 1 km afstand en de dichtstbijzijnde supermarkt is tevens 1 km ver weg. Hier kan je een heerlijk ontbijtje scoren in de ochtend. Er zijn tevens fietsen beschikbaar waarmee je de omgeving kunt verkennen.

Het vakantiehuis is voorzien van een keuken waar je gerechten kunt bereiden op de dagen dat je niet naar een restaurant gaat. De badkamer beschikt over een douche en een toilet. Er is een barbecue aanwezig en het zwembad is geopend van juni t/m september.

Het dichtstbijzijnde vliegveld bevindt zich op 20 km van de accommodatie.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Zwembad
Parkeren
Terras

Badkamer

aparte wc's 2


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Oven

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Televisie
Wasmachine
Kinderbed
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 15 km

15 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Luchthaven 20 km

20 km

Snelweg-afrit 7 km

7 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 12:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; gratis.
Bedlinnen: Mogelijkheid te huren per pakket, € 10 p.p./verblijf.
Badhanddoeken: Inclusief in het geval dat u een linnenpakket huurt.
Keukenlinnen: Inclusief in het geval dat u een linnenpakket huurt.
Wifi: Niet aanwezig.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


18 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,0 van 5
4.0 Inrichting
4.0 Prijs / kwaliteit
4.0 Service
4.0 Ligging
4.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

J rietschoten

4,0
4 4 4 4 4

Communicatie met verhuurder is goed, maar we waren wel wat teleurgesteld in de staat van het huis en tuin. Belangrijkste punten : WiFi is ondertussen echt een must zeker omdat 4G ter plaatse ook slecht is ( ook al was bekend dat WiFi afwezig was, door slecht 4G is er echter ook geen alternatief) Te weinig bedden bij zwembad (2 ligbedden en 4 losse stoelen) Huis zeker niet schoon , hele mierkolonnes over plafond Regelmatig vervelende geur in huis waarschijnlijk door riool 2e badkamer met klein wastafeltje en te krappe douche is niet fijn. Blokhut buiten is niet overnachting-waardig, daardoor is het geen huis voor 6 volwassenen (Sofa in kamer is geen goed alternatief) Samenvattend, huis en tuin heeft potentie maar het geheel is verouderd en de huidige staat rechtvaardigt voor ons niet de prijs .

Marco Kramer

4,0
4 4 4 4 4

Super fijne communicatie. Liefdevol ontvangen, de eigenaar had zelfs een wijntje en biertje voor ons klaar staan omdat de winkels al dicht waren toen we aan kwamen. Leuke tips vanuit de eigenaar en host gekregen. Heerlijk huis en prachtige tuin. Met voor onze kinderen natuurlijk het zwembad als toppunt. Ideale plek om mooie plekjes als pisa en lucca te bezoeken. Wij hebben ook de trip naar Cinque terre gemaakt die erg de moeite waard is. Aanrader

Danny Boersma

4,0
4 4 4 4 4

Helaas kregen wij op de heenweg pech met de auto in Zwitserland. Hierdoor zouden wij pas rond 22:00 aankomen. Dit was echter geen probleem, sterker nog, de eigenaar had voor boodschappen gezorgd zodat wij na uren lang rijden echt een soort van 'thuis' kwamen. De villa is ruim en van alle gemakken voorzien. Het zwembad was wel erg fris in september maar zeer ruim en met een mooi uitzicht. Lekker buiten leven tussen het fantastische landschap van Toscane. Wij hebben genoten. Tip aan de eigenaar is om de kleine dingen zoals buitenverlichting, de koelkast te repareren om het totaal plaatje helemaal geweldig te krijgen. Al met al was het schoon, netjes en voldeed het aan onze verwachting.

Frank van Hoek

4,0
4 4 4 4 4

Van tevoren zijn we door de eigenaar uitgebreid telefonisch en per mail geïnformeerd over het verblijf. De aankomst door Maddalena/Elisa was goed geregeld en op het afgesproken tijdstip van aankomst werden we keurig ontvangen. Ook bij vragen of anderszins tijdens de vakantie werd direct gereageerd. Het is een prachtig karakteristiek huis met veel ruimte. Tevens mogelijkheid om in houten huisje bij het zwembad in de tuin te slapen met voldoende bedden. De ligging is erg mooi op een heuvel met uitzicht over de omgeving en het dorp. Houd wel rekening met muggen. De lokatie is prima om diverse steden binnen afzienbare reisafstand te bezoeken.

lisette vijgen

4,0
4 4 4 4 4

Al met al een fijne vakantie gehad, maar het huisje viel helaas wat tegen. Met name de tuin was erg modderig en van gras was weinig te zien. Ook de kippen pal naast het zwembad zorgde toch wel voor een onaangename geur. De ontvangst voor Elisa en haar behulpzaamheid krijgt wel een hoge waardering.

Hans Van Wolvelaer

4,0
4 4 4 4 4

Schitterende vakantie gehad, alles is aanwezig zowel op het domein als in de buurt. Zeer goedkoop en lekker restaurant op wandelafstand. Centrum van Lucca op 10 min. rijden, perfecte uitvalsbasis om de grotere steden in de omgeving als Livorno, Pisa, Siena en Firenze te bezoeken. In de nabije omgeving van de villa, schitterende wandel- en fietsroutes terug te vinden. Wij komen zeker terug!! Enigste minder aangenaam puntje zijn de muggen, klein en venijnig

David De Winne

4,0
4 4 4 4 4

We werden schitterend ontvangen door Elisa, zeer vriendelijk en vlot Engelssprekend. Het huis zelf is een typisch oude boerderij, met de lokale atmosfeer. Hier en daar misten we toch wat basiscomfort, zoals bvb een microgolf of vliegenramen of voldoende buitenverlichting. Het zwembad is heel leuk, mooi groot, echter mag meer dan eens gekuist worden per week want staat tussen bomen. Het huis ligt perfect voor uitstappen naar Lucca, Pisa, de kust en Firenze. Voor Siena en omstreken is het al een heel eind ( meer dan anderhalf uur rijden ). voor wie Toscane op zijn Toscaans wil beleven zit hier goed, maar verwacht geen luxe, maar veel karakter.

Britt Hupkens

4,0
4 4 4 4 4

Het is een mooie accommodatie met een fijn zwembad erbij. Huis is voorzien van alle benodigdheden. Plek voor 8 mensen is ruim. Van tevoren contact gehad met eigenaar, dit als zeer prettig ervaren, goede tips en tricks gekregen en nog ideeën voor leuke excursies. Huis is prima uitvalbasis voor bezoek van diverse steden in omgeving.

René Verhaart

4,0
4 4 4 4 4

Huis ligt in een klein dorpje tussen de (heel hartelijke) lokale bevolking. Ligging ten opzichte van de bezienswaardigheden van Toscane is werkelijk schitterend. Pisa 8 km en Lucca 7km. Maar zelfs Florence, Volterra en Siena op redelijke afstand. Contact met en de tips van de eigenaar vooraf was zeer leuk en informatief.

Doreen Barwasser

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

In het algemeen moet je zeggen dat dit niet een huis, dat uitgevoerd met passie, maar is gewoon beheert. Hoewel de Italiaanse heeft zeer goed lokaal om onze zorgen, heeft geen huiselijke gevoel te stellen voor ons. We hebben tot nu toe niet ervaren. We weten natuurlijk dat dit een oud huis. Maar aangezien er zijn manieren het prettig om gestalten.Das prijs \/ prestatie-verhouding in het hoogseizoen is helemaal buiten proportie. We waren erg teleurgesteld en worden daarom ook eerder vertrokken. Een week misschien nog gaat, maar niet twee. Voor ons was het helaas de Jahresurlaub.Positiv • De locatie aan Lucca en Pisa • grootte van het zwembad • Het huis van de buitenkant • de eigenaar belde ons voor de vakantie en een beetje informatie incl., Waar een goed restaurant aanbevelingen • streefden conciërge op de site • DVD Collection (voornamelijk in het Engels) Negatief • In het algemeen geen goed onderhouden huis en tuin tijdens ons verblijf in augustus. Het kan zijn dat bij het begin van de huur seizoen het huis aangevoerd een betere staat. • Op onze eerste verblijf in het zwembad, merkten we dat de tuin op bepaalde plaatsen vol oude kat ontlasting was. Die

D.C DILAS

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

Erg gezellig vakantiehuis prachtige tuin, het zwembad is erg aardig, vriendelijk huis, goed uitgerust en zeer schoon. Zeer gastvrije mensen op place.Il momenteel nogal wat muggen in de nacht en blaffende honden rond, maar het "is heel draaglijk, de omgeving is zeer rustig

Paul Deen

4,0
4 4 4 4 4

Toscane is fantastisch, en dit huis ligt in een klein dorpje tussen Lucca en Pisa, midden in het hart van sfeervol vriendelijk Toscane. Het huis ademt de sfeer van het oude Toscaanse landleven, het is smaakvol en met aandacht ingericht volgens Italiaanse traditie, er zijn vele informatieve boeken en kaarten/stadsplattegronden aanwezig om de wijde omgeving te gaan ontdekken. Het diepe zwembad nodigt uit tot een dagelijkse duik, en in de schaduw van de bomen is het heerlijk vertoeven.

J rietschoten

4,0
4 4 4 4 4

Communicatie met verhuurder is goed, maar we waren wel wat teleurgesteld in de staat van het huis en tuin. Belangrijkste punten :

WiFi is ondertussen echt een must zeker omdat 4G ter plaatse ook slecht is ( ook al was bekend dat WiFi afwezig was, door slecht 4G is er echter ook geen alternatief)

Te weinig bedden bij zwembad (2 ligbedden en 4 losse stoelen)

Huis zeker niet schoon , hele mierkolonnes over plafond

Regelmatig vervelende geur in huis waarschijnlijk door riool

2e badkamer met klein wastafeltje en te krappe douche is niet fijn.

Blokhut buiten is niet overnachting-waardig, daardoor is het geen huis voor 6 volwassenen

(Sofa in kamer is geen goed alternatief)



Samenvattend, huis en tuin heeft potentie maar het geheel is verouderd en de huidige staat rechtvaardigt voor ons niet de prijs .

Karin Nijssen

4,0
4 4 4 4 4

Very nice house near Lucca and Pisa, and fairly close to the beaches of Viareggio. We loved the spacious garden and the pool. The house is cosy and well equipped, lots of books, games and videos for entertainment as well.

Tsjeard Blom

4,0
4 4 4 4 4

Zeer gastvrij ontvangen door Elise, de housekeeper. Huis was erg schoon en fris. Je krijgt er een heel nostalgische beleving. Heerlijke douche en de bedden waren ook prima. Ook het onderhoud van de tuin en het zwembad was uitstekend!!!

bettina von arnim

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Zeer mooie woning met veel ruimte op een ideale locatie tussen Lucca en Pisa. Evenzo was het contact met de verhuurder erg leuk, zeer ongecompliceerd en erg meegaand. Heel erg bedankt, we hebben hier ontspannende, heerlijke dagen gehad!

Danny Boersma

4,0
4 4 4 4 4

Helaas kregen wij op de heenweg pech met de auto in Zwitserland. Hierdoor zouden wij pas rond 22:00 aankomen. Dit was echter geen probleem, sterker nog, de eigenaar had voor boodschappen gezorgd zodat wij na uren lang rijden echt een soort van 'thuis' kwamen. De villa is ruim en van alle gemakken voorzien. Het zwembad was wel erg fris in september maar zeer ruim en met een mooi uitzicht. Lekker buiten leven tussen het fantastische landschap van Toscane. Wij hebben genoten. Tip aan de eigenaar is om de kleine dingen zoals buitenverlichting, de koelkast te repareren om het totaal plaatje helemaal geweldig te krijgen.



Al met al was het schoon, netjes en voldeed het aan onze verwachting.

Frank van Hoek

4,0
4 4 4 4 4

Van tevoren zijn we door de eigenaar uitgebreid telefonisch en per mail geïnformeerd over het verblijf. De aankomst door Maddalena/Elisa was goed geregeld en op het afgesproken tijdstip van aankomst werden we keurig ontvangen. Ook bij vragen of anderszins tijdens de vakantie werd direct gereageerd. Het is een prachtig karakteristiek huis met veel ruimte. Tevens mogelijkheid om in houten huisje bij het zwembad in de tuin te slapen met voldoende bedden.

De ligging is erg mooi op een heuvel met uitzicht over de omgeving en het dorp.

Houd wel rekening met muggen.

De lokatie is prima om diverse steden binnen afzienbare reisafstand te bezoeken.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 314916

Laatst bijgewerkt: 25.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/314916.htm


«Toscaanse boerderij in Lucca met zwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 18 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven