Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Appartement van Montecastelli-Pisano met balk...

Max.  4   gasten
80m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
80m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkeuken(waterkoker, fornuis, 2x oven(grilloven), magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(1-pers. slaapbank, TV, DVD-speler), slaapkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm)), doorloop slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. bed), badkamer(wastafel, toilet, bidet), balkon, verwarming(CV))

Het appartement is onderdeel van een zeer groot en oud huis, in het centrum van het middeleeuwse dorpje Montecastelli-Pisano.

Het dorp Montecastelli dateert uit de 13de eeuw en ligt tussen de Val di Pavone en de Val di Cecina, op de top van een heuvel, op 504 meter hoogte. De karakteristieke huizen, gemaakt van lokale stenen, geven het een bijzondere sfeer. De straten zijn twee rechte lijnen boven elkaar op de top van de heuvel. Montecastelli ligt op 2 km van de rivier de Pauw (Pavone) waar het mogelijk is om te zwemmen, om lange wandelingen te maken in een prachtige canyon tot je de samenvloeiing met de rivier de Cecina bereikt.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Balkon Balkon
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Balkon

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker

Apparatuur en toebehoren

Televisie
WiFi
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 12 km

12 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 1 km

1 km

Snelweg-afrit 40 km

40 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; gratis.
Bedlinnen: Aanwezig.
Badhanddoeken: Zelf meenemen.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Verwarming: € 7/nacht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

De verkeersomstandigheden en parkeermogelijkheden zijn in elke stad anders. Het kan voorkomen dat er alleen betaalde parkeermogelijkheden zijn in de omgeving van de vakantiewoning


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


9 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,1 van 5
4.1 Inrichting
4.1 Prijs / kwaliteit
4.1 Service
4.1 Ligging
4.1 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Peter de Graaff

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Prima locatie en vrijwel alle voorzieningen aanwezig. Het enige wat beter zou kunnen is de aanwezigheid van gebruikshandleidingen voor de aperatuur.

MCA Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Gezellig huis met mooi balkon. Huis was schoon en alles was voldoende aanwezig. Het dorpje was wel gerestaureerd, maar toch nog authentiek met mooie Italiaanse bewoners.

I.J.A.M. van Vught

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

het huis is zeer sfeervol maar ook comfortabel. Alles is aanwezig om er lekker te kunnen ontspannen. Het balkon is een fijne plek met mooi uitzicht. Het dorpje is erg rustig en heel sfeervol.

Martijn Stoof

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Het huisje ligt in het dorpje Montecastelli Pisano. De ligging is niet zo heel duidelijk want het ligt in een soort nis. Als je het hebt gevonden kom je in een oorspronkelijk appartement. Het is wat klein, de deuren zijn bijvoorbeeld laag en het is er wat donker. Andere dingen maken dit ruimschoots goed. Het prachtige balkon, de gezellige woonkamer, de ruime slaapkamers en de prima bedden. Alle dingen die je nodig hebt waren er: vaatwassertje, wasmachine, magnetron. De oven werkte alleen niet. Je kunt in het dorp leuke wandelingetjes maken en als je goed zoekt zijn er ook grotere wandelingen te maken in de omgeving. Al met al een aanrader om te verblijven. Ook het contact met de eigenaar of zijn zus verloopt prettig.

Cornelia Wilhelmina Maria Adams

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Vakantie was heerlijk. Montecastelli Pisano is vooral aan te bevelen voor natuurliefhebbers, rustzoekers en sportievelingen. Voor cultuur (Siena, Florence) moet je een aardig stuk rijden, Florence zelfs 88 kilometer over goede wegen, waarvan de eerste helft over heuvels (haarpinnen), dus je schiet niet op.

Antonius De Bruijn

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Appartement is absoluut niet voor 6 personen geschikt. Er is maar 1 klein toilet en maakt erg veel lawaai. Daarbij troffen we een slecht onderhouden en vuil appartement aan. Het tuinmeubilair was totaal versleten, paar keer door de tuinstoel gezakt waardoor 10 dagen op een keukenstoeltje op het balkon gezeten!! Slecht Wifi.

A Wennink

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Aankomst was goed. Eigenaresse vriendelijk en goed verstaanbaar. Communiccatie in het duits of Engels. Accommodatie is niets om aan te merken. Alles is aanwezig, schoon , goed onderhouden. kritisch punt, er is slaapplek voor 5 personen maar het balkon is daar niet geschikt voor. Dat word een beetje krap. Het uitzicht vanuit het balkon is een plaatje. Wifi is niet om naar huis te schrijven. Wifi signaal is met behulp van. Sateliet/schotel. ( ga het niet verglijken met Nederland.wat dat betreft zijn we een beetje verwend?) 2weken genoten van dit uitzicht en het verveelde niet. Al met al 2 weken met plezier genoten van dit appartement.

Bob Wiebes

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Fijn oud Toscaans huis met een fantastisch uitzicht over het Toscaanse platteland. Echt weg van de bewoonde wereld, met de dichtsbijzijnde supermarkt op 20 minuten rijden en 'grotere' steden op 45 minuten. WiFi na verplaatsen van modem oké, communicatie met verhuurder goed en voorzieningen prima. Een fijne plek om tot rust te komen of te werken in alle rust! Zeker in de lente of nazomer.

Martijn Stoof

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Het huisje ligt in het dorpje Montecastelli Pisano. De ligging is niet zo heel duidelijk want het ligt in een soort nis. Als je het hebt gevonden kom je in een oorspronkelijk appartement. Het is wat klein, de deuren zijn bijvoorbeeld laag en het is er wat donker. Andere dingen maken dit ruimschoots goed. Het prachtige balkon, de gezellige woonkamer, de ruime slaapkamers en de prima bedden. Alle dingen die je nodig hebt waren er: vaatwassertje, wasmachine, magnetron. De oven werkte alleen niet. Je kunt in het dorp leuke wandelingetjes maken en als je goed zoekt zijn er ook grotere wandelingen te maken in de omgeving.

Al met al een aanrader om te verblijven. Ook het contact met de eigenaar of zijn zus verloopt prettig.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Objectnummer: 314999

Laatst bijgewerkt: 14.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/314999.htm


«Appartement van Montecastelli-Pisano met balk...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.1 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 9 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat