Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Biologische agritoerisme met gedeeld zwembad ...

Max.  6   gasten
80m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
80m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Op de 1e etage: (woonkamer(1-pers. slaapbank, kinderstoel), open keuken(fornuis(4 kookplaten), oven, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(3x 1-pers. bed), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, toilet, bidet), badkamer(douche, wastafel, toilet, bidet))

wasmachine(gedeeld met andere gasten), terras, tuin(gedeeld met andere gasten), tuinmeubilair, BBQ, zwembad(gedeeld met andere gasten, omheind, 12 x 6 m., geopend van Jun t/m Sep), kinderbed(op aanvraag)

Dicht bij Volterra, in het glooiende Toscaanse landschap, ligt agriturismo Scornello. Het bestaat uit een villa en een kleine borgo met 4 geschakelde appartementen. De inrichting is typisch Toscaans, rustiek en gezellig met tegels en houten balken. Als gast beschik je over een gemeenschappelijke tuin, een zwembad en een barbecue. Met 2 slaapkamers biedt de woning onderdak aan 6 personen: ideaal voor een groot gezin of een vriendengroep.



De ligging is rustig en geschikt om te wandelen, fietsen of om gewoon lekker uit te rusten. Leuke dagtrips kan je maken naar Volterra, San Gimignano en Siena.



De agriturismo heeft 340 hectare grond met graan, weilanden, bos en olijfbomen. Vanuit de borgo geniet je van het uitzicht op de prachtige stad Volterra. De laatste 4 km van de toegangsweg naar de woning zijn onverhard.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Barbecue Barbecue

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Zwembad
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

4-pits kookplaat
Vriesvak
Koelkast
Oven

Apparatuur en toebehoren

Wasmachine
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 10 km

10 km

Restaurant 10 km

10 km

Stadscentrum 8 km

8 km

Luchthaven 60 km

60 km

Station 8.4 km Volterra

8.4 km

Snelweg-afrit 60 km

60 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 3; Gratis.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Kinderbed + Kinderstoel: gratis (op aanvraag).
Schoonmaak: Tussentijdse schoonmaak € 10/uur.
Wasmachine: € 3/was.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Een auto is noodzakelijk ! Reserveer zelf een huur auto!
De laatste 4km van de toegangsweg naar de woning zijn onverhard


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


13 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,4 van 5
4.4 Inrichting
4.4 Prijs / kwaliteit
4.4 Service
4.4 Ligging
4.4 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Jeroen Braeckman

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Schitterende locatie, bereikbaarheid is ook verrassend …

Kees Bikker

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Woning ligt zeer geïsoleerd wat voor de een een deugd is en voor de ander een vloek. Dus geschikt voor de rustzoeker die het niet erg vindt om 20 min te rijden voor z'n verse broodjes.

Philippe Moulard

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Frans

Mooie, zeer goed thuis

PERNIN

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Frans

Site magnifiquemais komen in 4 * 4, het pad "om toegang te krijgen tot meer dan 3 km is zeer pijnlijk en niet voor een sedan

D. Schinkelshoek

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Ruime, rustig gelegen vakantiewoning. De vriendelijke eigenaars verkopen olijfolie van eigen olijven. Mooie omgeving. Uitzicht op Volterra. Het zwembad wordt iedere dag schoongemaakt. Voor kleine kinderen (3 jaar) is er genoeg ruimte om te spelen. De lange onverharde weg naar het huis garandeert rust.

David Van Dis

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Een uitzicht dat nooit verveeld, we kijken er nog steeds met plezier op terug. Het appartement was goed verzorgd (2 badkamers is erg fijn met 2 stellen), niet echt luxe maar de broodnodige zaken zijn aanwezig. Het appartement is onderdeel van een oude boerderij die hier en daar nog wel opgeknapt moet worden, maar dat is tegelijkertijd ook de charme. Het zwembad is noodzakelijk en erg fijn (elke dag schoongemaakt, grote parasollen, goede ligstoelen), want je ontkomt anders bijna niet aan de warmte die er in Toscane vaak is. Ter plekke ook mooie vogels gezien, hazen, herten (1x zelfs vlak onder het raam 's nachts), fazanten en kikkers. In de omgeving alle bekende plekken kunnen bezoeken (Pisa, Lucca, Siena, San Gimignano, Florence en natuurlijk Volterra), hou er wel rekening mee dat een enkele reis vaak 1,5 uur duurt (Pisa/Lucca/Florence/Siena). Volterra zelf is een erg leuk stadje waar je erg leuk goedkoop kunt eten en op zwoele avonden tot laat rond kunt slenteren. En dat op 20-25 minuten rijden van het appartement. De onverharde weg naar het complex (3,5 km waar je een kwartier over doet) was elke keer weer een belevenis. Een 4x4 is hier geen overbodige luxe, al komt elke auto naar boven. Vergeet niet alvast een beurt bij de carwash te boeken :-)

Stein Hendrickx

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Zeer goed,goede en vriendelijke ontvangst van de eigenaar. Prachtige omgeving en heel rustig gelegen , alleen opletten voor de onverharde wegen naar het verblijfsadres zelf. De accommodatie was voor ons heel goed en hygiënisch , de eigenaars waren dagelijks beschikbaar en het zwembad werd ook dagelijks onderhouden. Voor herhaling vatbaar !

Franz Graf

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Aangenaam verblijf in rust, het mooie zwembad, hadden we vrijwel alleen. Horren voor de ramen waren aangenaam. De ingang (4 km van onverharde weg) met een sportwagen moet waarschijnlijk niet worden gedekt voor een normale auto, maar goed te doen. Good value for money.

D. Schinkelshoek

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Ruime, rustig gelegen vakantiewoning. De vriendelijke eigenaars verkopen olijfolie van eigen olijven.
Mooie omgeving. Uitzicht op Volterra. Het zwembad wordt iedere dag schoongemaakt. Voor kleine kinderen (3 jaar) is er genoeg ruimte om te spelen. De lange onverharde weg naar het huis garandeert rust.

David Van Dis

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Een uitzicht dat nooit verveeld, we kijken er nog steeds met plezier op terug. Het appartement was goed verzorgd (2 badkamers is erg fijn met 2 stellen), niet echt luxe maar de broodnodige zaken zijn aanwezig. Het appartement is onderdeel van een oude boerderij die hier en daar nog wel opgeknapt moet worden, maar dat is tegelijkertijd ook de charme. Het zwembad is noodzakelijk en erg fijn (elke dag schoongemaakt, grote parasollen, goede ligstoelen), want je ontkomt anders bijna niet aan de warmte die er in Toscane vaak is.
Ter plekke ook mooie vogels gezien, hazen, herten (1x zelfs vlak onder het raam 's nachts), fazanten en kikkers.

In de omgeving alle bekende plekken kunnen bezoeken (Pisa, Lucca, Siena, San Gimignano, Florence en natuurlijk Volterra), hou er wel rekening mee dat een enkele reis vaak 1,5 uur duurt (Pisa/Lucca/Florence/Siena).

Volterra zelf is een erg leuk stadje waar je erg leuk goedkoop kunt eten en op zwoele avonden tot laat rond kunt slenteren. En dat op 20-25 minuten rijden van het appartement.

De onverharde weg naar het complex (3,5 km waar je een kwartier over doet) was elke keer weer een belevenis. Een 4x4 is hier geen overbodige luxe, al komt elke auto naar boven. Vergeet niet alvast een beurt bij de carwash te boeken :-)

Irmi van Beerendonk

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Na een bijzondere rit kom je boven op de berg uit bij Allodola. Je hebt aan de ene kant uitzicht op Volterra en andere kant kijk je uit over de Toscaanse bergen. Vanuit deze plek leuke dagtripjes naar Volterra, Sienna, wandeling langs de rivier Cecina. En lekker relaxen bij het zwembad.

B.M. van Werven

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Prachtige plek in de buurt van Volterra. De weg er naar toe is wat ruig, maar is met een normale auto rustig rijdend prima te doen. 17 min. gemiddeld. De huisjes zijn top, eenvoudig maar goed geoutilleerd. Op de berg, fantastisch uitzicht en altijd een verkoelend briesje. Heerlijk en schoon zwembad met topstoelen en parasols. Ontvangst was warm en bijzonder vriendelijk. Signora Inghirami is zeer behulpzaam en vriendelijk evenals haar man Paul. Aanrader!!!!!

Stein Hendrickx

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Zeer goed,goede en vriendelijke ontvangst van de eigenaar.

Prachtige omgeving en heel rustig gelegen , alleen opletten voor de onverharde wegen naar het verblijfsadres zelf.

De accommodatie was voor ons heel goed en hygiënisch , de eigenaars waren

dagelijks beschikbaar en het zwembad werd ook dagelijks onderhouden.

Voor herhaling vatbaar !


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 315003

Laatst bijgewerkt: 20.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/315003.htm


«Biologische agritoerisme met gedeeld zwembad ...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 13 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat