Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Prachtig landhuis in Le Marche met...

Max.  10   gasten
350m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
5  Badkamer
Max. 10  gasten
350m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(TV(satelliet), zithoek), eetkamer(eettafel(12 personen)), keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis, koffiezetapparaat, magnetron, afwasmachine, koelkast, vriezer), 2x toilet, lift)

Op de 1e etage: (slaapkamer met badkamer(1-pers. slaapbank, 2-pers. bed, TV(satelliet), douche, wastafel, toilet, airconditioning), slaapkamer met badkamer(1-pers. slaapbank, 2-pers. bed, TV(satelliet), douche, wastafel, toilet, airconditioning), slaapkamer met badkamer(1-pers. bed, TV(satelliet), douche(aangepast voor invalide), wastafel, toilet(aangepast voor invalide), airconditioning), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, TV(satelliet), douche, wastafel, toilet, airconditioning), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, TV(satelliet), douche, wastafel, toilet, airconditioning))

Gastenverblijf Parterre: (douche, toilet, wasmachine, terras(overdekt))

terras, tuinmeubilair, ligbedden, BBQ, parking, zwembad(privé, 10 x 6 m.), kinderstoel, strijkplank, strijkijzer

Dit landhuis in Barchi, Le Marche, met 5 slaapkamers is ideaal voor een familie of vriendengroep. Deze woning is perfect voor een ontspannen vakantie midden in de natuur, maar niet te ver van de bewoonde wereld. De woning met privézwembad ligt in de glooiende heuvels tussen de wijngaarden.

Het centrum van Barchi ligt slechts 3 km verderop. In de omgeving vindt u ook andere prachtige dorpjes als Mondavio (8 km) en Corinaldo (18 km). Deze dorpjes behoren tot de mooiste dorpjes van Italië. Met een half uurtje rijden bent u bij de Adriatische kust. Het strand van Senigallia (34 km) is een van de mooiste stranden in deze regio.

De woning is stijlvol ingericht en heeft een professionele keuken, en misschien wel het allerfijnst: alle slaapkamers hebben ariconditioning. Een leuk feitje is dat de eigenaren al verschillende generaties wijn en olijfolie produceren. U bent natuurlijk van harte welkom om dit te proeven. Het wijnhuis ligt op een kleine 5 minuten rijden vanaf het vakantieadres.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Barbecue
Zwembad
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 5

badkamer met douche


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Ligstoelen
Wasmachine
Kinderstoel
WiFi
Strijkijzer
Strijkplank
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

Status

lift

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 10

5 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 30 km

30 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 3 km

3 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; gratis.
Bedlinnen: Aanwezig.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Airconditioning: Inclusief.
Verwarming: € 50/nacht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


11 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,5 van 5
4.5 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
4.5 Service
4.5 Ligging
4.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

HW Fialka

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

mooi gelegen, zeer goed onderhouden. afgelegen midden tussen de wijngaarden.

Florian Kraus

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Zeer mooi, goed gelegen vakantiehuis met een sensationele keuken en geweldige service.

Collin Meijer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Hoewel we tijdens de Covid uitbaak wat moeilijkheden hebben ervaren met Belvilla (onvriendelijk, slecht bereikbaar, geen geld terug) zijn we deze keer stukken beter geholpen. Zowel informatie via de chat (alleen engelse ondersteuning) als over het huisje waren in orde. Over Villa Fiorini, super mooi huis gelegen in de rustige bergen van Marche, Italië. We hadden het huis geboekt om te kunnen genieten in onze eigen Corona bubbel en zaten daarom in deze onbekende streek. Hierdoor was het in de omgeving nog rustiger dan in bijvoorbeeld Toscane. Het huis ligt tussen de wijngaarden en olijfbomen aan een rustige weg. Er zijn 4 kamers met 2-pers bedden en een kleine (kinder) kamer. Met opklapbedden kan je met 10 man in het huis verblijven. In de zomerperiode maak je eigenlijk alleen gebruik van de ruimte rondom het zwembad en onder de overkapping van het bijgebouw. Het huis is ruim en van alle gemakken voorzien, en mocht je graag willen kan je in de prof. keuken helemaal los gaan. Fiorini is onderdeel van een wijnhuis welke in het dorp te vinden is. De contactpersonen zijn super vriendelijk en spreken goed Engels, aanrader om een hier een wijnproeverij te doen.

Martin Lechner

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Zeer mooi en stijlvol ingericht huis met een zeer grote en goed uitgeruste keuken, elke kamer had een eigen badkamer met toilet. De kamers zijn zeer smaakvol ingericht met grote bedden. Zeer vriendelijke en hardwerkende verhuurder. Kortom een zeer ruim en mooi vakantiehuis voor maximaal negen personen. We voelden ons zeer comfortabel.

ingrid möst

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Een mooi, rustig huis in het midden van de wijngaarden. Superieure standaard met veel extra's. Zeer vriendelijke eigenaars met uitstekende wijnen om eigen wijn, olijfolie en fruit te verwelkomen

Magnus Schlam

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

We hebben een geweldige vakantie gehad met zes personen, hoewel het in mei erg regende. Het huis is zo groot en met een goede sfeer dat iedereen altijd zijn plek vond. De familie Fiorini runt een wijnmakerij in de directe omgeving. De wijnproeverij was uitstekend en de communicatie erg vriendelijk en ongecompliceerd. Het landschap is echt geweldig. Er zijn ook genoeg mooie bestemmingen, maar de straal wordt beperkt door de soms avontuurlijke wegen. Na autoritten waren we meestal blij weer thuis te zijn.

ingrid möst

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Een mooi, rustig huis in het midden van de wijngaarden. Superieure standaard met veel extra's. Zeer vriendelijke eigenaars met uitstekende wijnen om eigen wijn, olijfolie en fruit te verwelkomen

Aemil Schellens

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

De bevestiging van de boeking heb ik nooit ontvangen, totdat ik hierover net voor vertrek uitvoerig met de helpdesk van Belvilla heb gebeld. Na enig zoekwerk - waarvoor dank - de boeking teruggevonden in het systeem en koers gezet naar het mooie vakantiehuis in Barchi. Echter, de sleuteloverdracht van de huiseigenaar kon niet plaatsvinden want die was niet ter plekke. Ook hier bleek de boeking niet goed te zijn doorgekomen waardoor we de eerste nacht in een hotel moesten overnachten. Iets dat we met het oog op Corona nou juist niet van plan waren. Ook waren we daardoor verplicht uit eten te gaan. De huiseigenaar had het hotel snel geregeld en de dag erop konden we in het (schoongemaakte) huis, maar dit is niet wat je hoopt aan te treffen bij een vakantiewoning.

Collin Meijer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Hoewel we tijdens de Covid uitbaak wat moeilijkheden hebben ervaren met Belvilla (onvriendelijk, slecht bereikbaar, geen geld terug) zijn we deze keer stukken beter geholpen. Zowel informatie via de chat (alleen engelse ondersteuning) als over het huisje waren in orde.



Over Villa Fiorini, super mooi huis gelegen in de rustige bergen van Marche, Italië. We hadden het huis geboekt om te kunnen genieten in onze eigen Corona bubbel en zaten daarom in deze onbekende streek. Hierdoor was het in de omgeving nog rustiger dan in bijvoorbeeld Toscane. Het huis ligt tussen de wijngaarden en olijfbomen aan een rustige weg. Er zijn 4 kamers met 2-pers bedden en een kleine (kinder) kamer. Met opklapbedden kan je met 10 man in het huis verblijven. In de zomerperiode maak je eigenlijk alleen gebruik van de ruimte rondom het zwembad en onder de overkapping van het bijgebouw.



Het huis is ruim en van alle gemakken voorzien, en mocht je graag willen kan je in de prof. keuken helemaal los gaan. Fiorini is onderdeel van een wijnhuis welke in het dorp te vinden is. De contactpersonen zijn super vriendelijk en spreken goed Engels, aanrader om een hier een wijnproeverij te doen.

Mirko Homann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Geweldig huis midden in de wijngaarden zoals men zich Italië voorstelt, weg van lawaai en problemen. Het huis zelf heeft een heerlijk zwembad, ideaal voor kinderen. Het heeft een professionele keuken omdat het ooit een restaurant had moeten zijn, hier ontbreekt niets. Er is een directe aanvoer van wijn via de eigenaren, aangezien zij een Fiorini-wijnmakerij bezitten en de wijn in Barchi verkopen. Er zijn stranden in Fano (steenstrand) en in Senigallia (zandstrand), beide op ongeveer 30-40 minuten rijden. Echt een leuke vakantie !!

Martin Lechner

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Zeer mooi en stijlvol ingericht huis met een zeer grote en goed uitgeruste keuken, elke kamer had een eigen badkamer met toilet. De kamers zijn zeer smaakvol ingericht met grote bedden. Zeer vriendelijke en hardwerkende verhuurder. Kortom een zeer ruim en mooi vakantiehuis voor maximaal negen personen. We voelden ons zeer comfortabel.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 315125

Laatst bijgewerkt: 18.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/315125.htm


«Prachtig landhuis in Le Marche met...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 11 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat