Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Rustiek landhuis in Mercatello sul Metauro me...

Max.  13   gasten
240m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 13  gasten
240m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(TV, open haard), woonkamer, woonkamer, slaapkamer(stapelbed), badkamer(douche, wastafel, toilet), badkamer(douche, wastafel, toilet))

Op de 1e etage: (keuken(oven), slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed), slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet))

Op de 2e etage: (woon/slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed, TV), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet), badkamer(douche, wastafel, toilet))

wasmachine, verwarming(CV), tuin(privé), tuinmeubilair, BBQ, zwembad(privé, 9 x 4 m., geopend van Jun t/m Sep)

Ca’ Bianchino is een rustiek landhuis en ligt midden in de natuur, tussen de bossen en akkers en het heuvelachtige landschap. De woning beschikt over 4 slaapkamers en biedt ruimte voor grote gezelschappen met kinderen. Deze woning is ideaal om te relaxen, een boek te lezen, samen te eten of om een duik in het privézwembad te nemen.



Het landhuis ligt bij Mercatello sul Metauro (3 km), waar je in het centrum restaurantjes en winkels vindt. In de omgeving kun je veel culturele uitstapjes maken naar middeleeuwse borgo’s, kerken en musea en kunststeden waaronder Urbino, Gubbio, Sansepolcro en Città di Castello.



Rondom het huis is een groot grasveld en er staan een aantal eeuwenoude eiken en fruitbomen. In de grote eetkamer of buiten kan iedereen samen aan tafel zitten voor het diner of een glas wijn. De eigenaar van de agriturismo woont vlakbij en houdt zich bezig met biologische landbouw en veeteelt, waar hij graag een rondleiding op de boerderij geeft.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Zwembad

Badkamer

aparte wc's 5


Keuken

Oven

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Wasmachine
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 13

3 driepersoonskamer
1 overige slaapkamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 3 km

3 km

Stadscentrum 3 km

3 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 3; Gratis.
Bedlinnen: Aanwezig.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Niet aanwezig.
Verwarming: € 25/nacht.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


21 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,1 van 5
4.1 Inrichting
4.1 Prijs / kwaliteit
4.1 Service
4.1 Ligging
4.1 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Chris van der Heijden

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Het is een mooie authentieke woning, die heel afgelegen ligt in het schitterende heuvellandschap.

Kevin Beeckman

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Zeer vriendelijk onthaald! Ruime vakantiewoning, zeer gezellig en alle voorzieningen die men nodig heeft. Keuken heeft een onaangename geur. Véél insecten !!!

W.F Wirtz

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

De bestaande M hier ࿌ ken buzz niet, dat is geweldig.

Bruno Ferraton

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Frans

In een droom omgeving, omringd door natuur, mooi huis, groot, vol charme en zeer goed uitgerust. Een prachtig mooi zwembad na een bezoek aan de wonderen van de omgeving (Urbino, Arezzo, San Sepolcro, Urbania, Fonta di Avellana, Gubbio, ..). Onze gastheer is erg leuk, altijd beschikbaar en zeer gastvrij. Adviseur verhuur zonder reserve.

Herlinde Geys

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Beste, Italië was voor ons een zeer aangename verrassing! Zowel de gastvrouw en haar familie, met haar gastvrije attenties als de mooie locatie! Zeer geschikt voor natuurliefhebbers en ook leerzaam voor kleine kinderen die geboeid zijn voor de natuur! Het is ook een rustgevende omgeving. En de mensen zijn hartelijk en gastvrij! Opgelet! Met de auto dien je wel te wennen aan de rijstijl van de Italiaanse bevolking!! Voor mensen die meer sociale contacten zoeken en belevingen naar het uitgaan is deze locatie minder geschikt. Wij hebben met heel de familie tussen de leeftijdsgrenzen van 4-jaar en 57-jaar genoten!! Linde Geys

Mandy Stephan

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

Liefhebbers van natuur en rust, is volstrekt juiste plaats. Je hoort alleen de geluiden van het bos en de dieren. Het huis is erg mooi, alleen de uitrusting laat veel te wensen over. Het was niet gericht op 13 personen. De ramen en deuren waren erg lavede. Het was dan ook zeer ongedierte in huis! Gelukkig hadden we met raam Gage om abzuhalden minste een deel. Gezuiverd het huis heel weinig. Voor 100 € reiniging kan meer worden verwacht. Overal was er vuil, stof en spinnenwebben. De gerechten die we hadden ook alleen schoon. De pizza oven (die wij hebben vooral gekeken naar voren) en de grill kan niet worden gebruikt als deze waren totaal achterhaald en desintegreerde al traag. Helaas hadden we te lang wachten op onze sleutel en na 2 telefoontjes kwam de hospita. De hospita was erg leuk. Het zwembad was altijd schoon en onze verzoeken of opmerkingen werden snel afgehandeld. Een echte aanrader is het eten in het kleine restaurant boven het vakantiehuis, dat wordt gerund door de dochter van de verhuurder. Helaas, je altijd een auto nodig om te gaan winkelen! De prijs van het huis is te hoog!

Peter Van Laethem

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Groot huis, zeer rustig gelegen, en enorm gedienstige en vriendelijke eigenaars. Jammer van de overvloed aan bijtende insecten, zowel buiten (zwembad...) als binnen. Tientallen insectenbeten voor ieder... Gigantische duizendpoten en ook schorpioentjes in huis geven niet onmiddellijk een veilig gevoel. In de door ons gekozen zomerperiode was enige airco in de slaapkamers echt geen luxe geweest. De site vermeldt de woning op 1000m hoogte (hier verwacht je 's nachts afkoeling), maar in werkelijkheid ligt het slechts op een 500m.

Thomas Odeurs

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Wij trokken met een bende van 12 mannen naar het huis in Mercatello. We hebben lang moeten zoeken omdat onze gps de locatie niet kende. Gelukkig konden we dankzij de routebeschrijving het huis wel vinden. Het huis ligt heel afgelegen, voor ons lawaaimakers was dit ideaal. Om er echter te geraken moesten we wel 3 km rijden op een onverharde weg. Het huis zelf is mooi ingericht. We hebben er een hele leuke tijd gehad. Het enige minpuntje dat wij hadden was dat we moeite hadden met de Italiaanse taal. In Mercatello en omgeving kan mijn geen woord Engels, Frans of Nederlands. Het was dus dingen vragen door het uit te leggen met handen en voeten.

J. Tenwolde

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Sfeervol traditioneel huis, goed aangepast en geschikt voor groter gezelschap. Hartelijke ontvangst en zorgzaamheid van eigenaren. Wel tien minuten rijden van doorgaande verharde wegen, maar dan heb je ook privacy! Inrichting van de keuken eenvoudig, maar berekend op groot gezelschap.

J.A.G. Dirksen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Het huis ligt prachtig, ver van de bewoonde wereld, en is erg ruim en van alle gemakken voorzien. Het zwembad is in de Italiaanse zomerzon een onmisbaar element in dit mooie geheel. De familie van wie het pand is, is erg gastvrij en hartelijk, doet alles om het verblijf aangenaam te maken. Een aanrader voor vakanties voor het hele gezin (ouders, kinderen, kleinkinderen) of vriendengroepen: door de indeling is er van het (grote) pand eventueel een viertal appartementen te maken.

Frits Bovenberg

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

De eigenaars zijn zeer aardig en zeer gastvrij. De locatie is super. Wat een rust, ruimte en uitzicht (je hebt zelfs maar beperkt bereik met je mobiele telefoon). We hebben echt een heerlijke week gehad en volop kunnen genieten van La Dolce Vita! We komen graag nog eens terug.

Leo Andriessen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Prima en zeer rustige plek midden in de natuur op 4 kilometer afstand van klein dorp. Nog 1 kilometer verder van het dorp ligt een restaurant van de eigenaar waar je, na reservering, streekmenu's kunt eten. Zeker doen!

J. Tenwolde

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Sfeervol traditioneel huis, goed aangepast en geschikt voor groter gezelschap. Hartelijke ontvangst en zorgzaamheid van eigenaren.
Wel tien minuten rijden van doorgaande verharde wegen, maar dan heb je ook privacy! Inrichting van de keuken eenvoudig, maar berekend op groot gezelschap.

Thomas Odeurs

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Wij trokken met een bende van 12 mannen naar het huis in Mercatello. We hebben lang moeten zoeken omdat onze gps de locatie niet kende. Gelukkig konden we dankzij de routebeschrijving het huis wel vinden. Het huis ligt heel afgelegen, voor ons lawaaimakers was dit ideaal. Om er echter te geraken moesten we wel 3 km rijden op een onverharde weg.

Het huis zelf is mooi ingericht. We hebben er een hele leuke tijd gehad.

Het enige minpuntje dat wij hadden was dat we moeite hadden met de Italiaanse taal. In Mercatello en omgeving kan mijn geen woord Engels, Frans of Nederlands. Het was dus dingen vragen door het uit te leggen met handen en voeten.

Herlinde Geys

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Beste,
Italië was voor ons een zeer aangename verrassing! Zowel de gastvrouw en haar familie, met haar gastvrije attenties als de mooie locatie! Zeer geschikt voor natuurliefhebbers en ook leerzaam voor kleine kinderen die geboeid zijn voor de natuur! Het is ook een rustgevende omgeving. En de mensen zijn hartelijk en gastvrij!
Opgelet! Met de auto dien je wel te wennen aan de rijstijl van de Italiaanse bevolking!! Voor mensen die meer sociale contacten zoeken en belevingen naar het uitgaan is deze locatie minder geschikt.
Wij hebben met heel de familie tussen de leeftijdsgrenzen van 4-jaar en 57-jaar genoten!!
Linde Geys

Bruno Ferraton

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Frans

In een droom omgeving, omringd door natuur, mooi huis, groot, vol charme en zeer goed uitgerust. Een prachtig mooi zwembad na een bezoek aan de wonderen van de omgeving (Urbino, Arezzo, San Sepolcro, Urbania, Fonta di Avellana, Gubbio, ..). Onze gastheer is erg leuk, altijd beschikbaar en zeer gastvrij. Adviseur verhuur zonder reserve.

Peter Van Laethem

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Groot huis, zeer rustig gelegen, en enorm gedienstige en vriendelijke eigenaars. Jammer van de overvloed aan bijtende insecten, zowel buiten (zwembad...) als binnen. Tientallen insectenbeten voor ieder... Gigantische duizendpoten en ook schorpioentjes in huis geven niet onmiddellijk een veilig gevoel. In de door ons gekozen zomerperiode was enige airco in de slaapkamers echt geen luxe geweest. De site vermeldt de woning op 1000m hoogte (hier verwacht je 's nachts afkoeling), maar in werkelijkheid ligt het slechts op een 500m.

J.A.G. Dirksen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Het huis ligt prachtig, ver van de bewoonde wereld, en is erg ruim en van alle gemakken voorzien. Het zwembad is in de Italiaanse zomerzon een onmisbaar element in dit mooie geheel. De familie van wie het pand is, is erg gastvrij en hartelijk, doet alles om het verblijf aangenaam te maken.
Een aanrader voor vakanties voor het hele gezin (ouders, kinderen, kleinkinderen) of vriendengroepen: door de indeling is er van het (grote) pand eventueel een viertal appartementen te maken.

Frits Bovenberg

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

De eigenaars zijn zeer aardig en zeer gastvrij.
De locatie is super. Wat een rust, ruimte en uitzicht (je hebt zelfs maar beperkt bereik met je mobiele telefoon).
We hebben echt een heerlijke week gehad en volop kunnen genieten van La Dolce Vita!
We komen graag nog eens terug.

Gerte Fokkema

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Aankomst was prima, we kenden het huis al van eerdere vakanties. Ontvangst was hartelijk. Het is een heerlijke plek en huis, maar de voorzieningen kunnen wel wat verbeterd worden. Wasmachine werkte niet goed, onvoldoende kwantiteit en kwaliteit tuinmeubilair, onvoldoende glazen en messen.

Mandy Stephan

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Toon Duits

Liefhebbers van natuur en rust, is volstrekt juiste plaats. Je hoort alleen de geluiden van het bos en de dieren. Het huis is erg mooi, alleen de uitrusting laat veel te wensen over. Het was niet gericht op 13 personen. De ramen en deuren waren erg lavede. Het was dan ook zeer ongedierte in huis! Gelukkig hadden we met raam Gage om abzuhalden minste een deel. Gezuiverd het huis heel weinig. Voor 100 € reiniging kan meer worden verwacht. Overal was er vuil, stof en spinnenwebben. De gerechten die we hadden ook alleen schoon. De pizza oven (die wij hebben vooral gekeken naar voren) en de grill kan niet worden gebruikt als deze waren totaal achterhaald en desintegreerde al traag. Helaas hadden we te lang wachten op onze sleutel en na 2 telefoontjes kwam de hospita. De hospita was erg leuk. Het zwembad was altijd schoon en onze verzoeken of opmerkingen werden snel afgehandeld. Een echte aanrader is het eten in het kleine restaurant boven het vakantiehuis, dat wordt gerund door de dochter van de verhuurder. Helaas, je altijd een auto nodig om te gaan winkelen! De prijs van het huis is te hoog!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 315130

Laatst bijgewerkt: 28.03.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/315130.htm


«Rustiek landhuis in Mercatello sul Metauro me...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.1 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 21 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven