Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis in Piobbico Marche met Zwembad

Max.  4   gasten
53m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
53m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(2-pers. slaapbank, TV, DVD-speler), open keuken(oven, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers.king size bed), badkamer(douche, wastafel, toilet, bidet, wasmachine))

verwarming, terras(privé), tuin(gedeeld met andere gasten), tuinmeubilair, BBQ, parking, zwembad(gedeeld met andere gasten, 14 x 7 m., geopend van Jun t/m Sep)

In het dorp Piobbico vindt u vakantiehuis Sogno. Het ligt in residence met in totaal 30 appartementen verdeeld over 5 rustieke huizen. Er is een gezamenlijk zwembad omringd door een mooie tuin. Het huis is modern en licht ingericht, in de woonkamer is een groot raam waar veel licht door binnenkomt. In de slaapkamer staat een tweepersoons kingsize bed, lekker ruim slapen dus! Genieten van de zon doet u op uw privéterras of in de gedeelde tuin waar ook een barbecue aanwezig is.

Het vakantiehuis ligt in de nabijheid van de Monte Nerone en diverse natuurparken. Het dorp Piobbico met zijn 16e eeuws kasteel ligt op loopafstand. In Piobbico vindt u verschillende heerlijke restaurants en gezellige terrasjes, iedere vrijdagochtend is er een markt.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Zwembad
Parkeren
Terras

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Koelkast
Oven

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Wasmachine
WiFi
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

1 overige slaapkamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.7 km

0.7 km

Restaurant 0.7 km

0.7 km

Stadscentrum 0.7 km

0.7 km

Luchthaven 118 km

118 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 12:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; gratis.
Bedlinnen: Aanwezig.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


15 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,4 van 5
4.4 Inrichting
4.4 Prijs / kwaliteit
4.4 Service
4.4 Ligging
4.4 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Pierre Gras

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Frans

Zeer warm welkom Zeer aangename omgeving Mooie excursies in de buurt Woonplaats van hoge kwaliteit

Elly Neven

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Mooi welkomstpakket met eerste boodschappen

Marinus Bezemer

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

We werden heel vriendelijk ontvangen door Elisa en ze heeft ons goed geholpen, de accommodatie was heel goed en schoon en de omgeving was geweldig Hebben een geweldige vakantie gehad

De Caluwé

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Net en gezellig verblijfje. Verwarming (was nodig in oktober) sanitair en bed waren zeer ok.

Jansen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Uitstekend verblijf. Enig minpuntje is dat de ernaast wonende Italiaanse familie op zondag de hele dag de muziekinstallatie loeihard aan heeft staan.

Wouter Keemink

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Prachtige omgeving,huis was wel wat moeilijk te vinden, huisnummer was moeilijk te traceren complex heet il podere! Maar na navraag in het dorpje ,toch gevonden. Leuk apartement met eigen terras goed voor 2 personen,staat dat je er met 4 kan verblijven,maar dat zou wel erg klein zijn.1 slaapkamer met kingsize 2 pers. Bed .en in de huiskamer een bedbank. Leuk welkoms boodschappenpakket in het appartement vd huiseigenaar!

J Dalhuisen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Bij aankomst werden we vriendelijk begroet door mede-eigenaren van appartementen complex. Eliza, onze verhuurster heeft ons uiterst vriendelijk begroet met een hamper voor zondag het 1e ontbijt samen met een heerlijke wijntje van de regio. Een cadeau van haar zonder bijbedoelingen. Eigenaren stonden klaar om omgevings informatie te verstreken en waren bereid om suggesties te geven over bezienswaardigheden en aankomende festiviteiten. Een heerlijke familie gevoel! Accommodatie was zeer goed ingericht met meer dan de basis voorzieningen w.o. Degelijke koffieapparaat, koelkast en utencils om het eten te voorbereiden. Bedden waren goed en het gemak van een wasmachine doet deug.

Ciola

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Italië is een waar glutenvrij paradijs! Het huisje was in orde, alles was aanwezig. Het strand Fano vond ik een aanrader. er is wel maar 1 supermarkt in de buurt, waar je op zich wel alles kunt vinden. Mooie omgeving, aanrader. Enigste nadeel bij aankomst werkte de koelkast niet, we hebben dit gemeld (gelukkig spreek ik Italiaans want de conciërge spreekt alleen Italiaans) en we moesten dan maar de koelkast van een ander huisje gebruiken, erg vervelend! We hebben dit aan Belvilla gemeld, het antwoord duurde enkele dagen, we hebben het toen zelf opgelost.

PECRIAUX

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Frans

Deze eigenschap is uniek gepositioneerd in de residentie Il Podere. Hetzelfde niveau als het zwembad met een terras aan de "schaduw in de ochtend en avond met een prachtig uitzicht op de berg Monte Nerone. De accommodatie is volledig uitgerust en zeer comfortabel. Het gebied is erg mooi om te bezoeken en de lokale keuken excellent.

PECRIAUX

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Frans

Deze eigenschap is uniek gepositioneerd in de residentie Il Podere. Hetzelfde niveau als het zwembad met een terras aan de "schaduw in de ochtend en avond met een prachtig uitzicht op de berg Monte Nerone. De accommodatie is volledig uitgerust en zeer comfortabel. Het gebied is erg mooi om te bezoeken en de lokale keuken excellent.

Wijfjes

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het complex is heel mooi, wel wat gehorig. Compleet uitgerust appartement met zitje. In dorp is het goed boodschappen doen. De afstanden naar bezienswaardigheden zijn vrij groot, maar Urbino is zeer de moeite waard.

Wijnhoud

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Leuke vakantie gehad. Enig en groot nadeel was dat degene die ons opving en wegwijs zou moeten maken, alleen maar Italiaans sprak en geen woord buiten de grens. Dat was niet prettig, vooral in het geval dat er iets mis was in ons appartement.

Ciola

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Italië is een waar glutenvrij paradijs!

Het huisje was in orde, alles was aanwezig. Het strand Fano vond ik een aanrader.

er is wel maar 1 supermarkt in de buurt, waar je op zich wel alles kunt vinden.

Mooie omgeving, aanrader.



Enigste nadeel bij aankomst werkte de koelkast niet, we hebben dit gemeld (gelukkig spreek ik Italiaans want de conciërge spreekt alleen Italiaans) en we moesten dan maar de koelkast van een ander huisje gebruiken, erg vervelend!

We hebben dit aan Belvilla gemeld, het antwoord duurde enkele dagen, we hebben het toen zelf opgelost.

J Dalhuisen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Bij aankomst werden we vriendelijk begroet door mede-eigenaren van appartementen complex. Eliza, onze verhuurster heeft ons uiterst vriendelijk begroet met een hamper voor zondag het 1e ontbijt samen met een heerlijke wijntje van de regio. Een cadeau van haar zonder bijbedoelingen. Eigenaren stonden klaar om omgevings informatie te verstreken en waren bereid om suggesties te geven over bezienswaardigheden en aankomende festiviteiten. Een heerlijke familie gevoel!



Accommodatie was zeer goed ingericht met meer dan de basis voorzieningen w.o. Degelijke koffieapparaat, koelkast en utencils om het eten te voorbereiden. Bedden waren goed en het gemak van een wasmachine doet deug.

Wouter Keemink

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Prachtige omgeving,huis was wel wat moeilijk te vinden, huisnummer was moeilijk te traceren complex heet il podere! Maar na navraag in het dorpje ,toch gevonden.

Leuk apartement met eigen terras goed voor 2 personen,staat dat je er met 4 kan verblijven,maar dat zou wel erg klein zijn.1 slaapkamer met kingsize 2 pers. Bed .en in de huiskamer een bedbank. Leuk welkoms boodschappenpakket in het appartement vd huiseigenaar!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 315186

Laatst bijgewerkt: 03.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/315186.htm


«Vakantiehuis in Piobbico Marche met Zwembad» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 15 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven