Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Aangenaam Vakantiehuis met Balkon

Max.  4   gasten
100m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
100m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (open keuken(oven, combimagnetron, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(2-pers. slaapbank, TV, DVD-speler, radio, CD-speler), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(2-pers.king size bed), badkamer(ligbad, wastafel, toilet, bidet), veranda, wasmachine, BBQ, parking, kinderbed(op aanvraag))

Leuke vakantiewoning tussen de Etnavulkaan en de zee gelegen. Het is een ruim, recent ingericht vakantieappartement in een nieuw vakantiehuis en bovendien rustig gelegen. De zee is op 10 minuten rijden. Ideaal voor een relax-, zee- en/of strandvakantie of om de interessante omgeving te bezoeken: de Siciliaanse kust, Catania, de Etna, Siracusa en de rest van deze prachtige regio.

Lentini ligt 30 kilometer ten zuid-westen van Catania, de stad die in 730 voor Christus werd gesticht als een kolonie van Naxos. De stad lag altijd overhoop met het nabij gelegen Syracuse en werd in 413 voor Christus weggevaagd, toen de Atheners werden verslagen, die de Leontinoi te hulp waren gekomen. Bondgenoten van Syracuse kwamen uit Chalkis om een nieuwe kolonie te stichten, maar in 214 voor Christus veroverde de Romein Marcellus de stad, waarna ze nooit meer tot bloei kwam. Onder de Chiesa Madre bevindt zich een grafkelder uit de 3e eeuw, er is een archeologisch museum en 3 kilometer ten zuiden van Lentini zijn nog de stadsmuren, agora, een tempel en een necropolis uit een heel ver verleden te zien. Aan de noordzijde van het archeologische park staat een kasteel van Federico II.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue

Buitenshuis

Balkon
Barbecue
Parkeren

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Koelkast
Magnetron
Oven

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Televisie
Radio
Wasmachine
Kinderbed
WiFi
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 15 km

15 km

Supermarkt 6.5 km

6.5 km

Restaurant 6.5 km

6.5 km

Stadscentrum 6.5 km

6.5 km

Luchthaven 30 km Catania Fontanarossa

30 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 12:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 150.
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


14 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,0 van 5
4.0 Inrichting
4.0 Prijs / kwaliteit
4.0 Service
4.0 Ligging
4.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Tbj Beekman

4,0
4 4 4 4 4

Een vriendelijke ontvangst bij een zeer compleet ingericht appartement. Het huisje keek uit over een vallei. Rustige omgeving, auto noodzakelijk.

Fons Mandigers

4,0
4 4 4 4 4

prachtig eiland Sicilië meet veel cultuur. mooie levendige stadjes

antonió cannao

4,0
4 4 4 4 4
Toon Frans

We hebben een goed verblijf mooi huis op het platteland ongeveer 10 minuten rijden van de stad zeer gastvrije eigenaren

Hugo Breggeman

4,0
4 4 4 4 4

prima accommodatie met zeer vriendelijke eigenaar, die je erg verwend met zelfgemaakte etenswaren en fruit. Nadeel ze spreken alleen Italiaans!

w.l.m pastors

4,0
4 4 4 4 4

Het huis heeft geen adres of huisnummer en is alleen goed te vinden m.b.v. de coordinaten dus een navigatiesysteem is onontbeerlijk.Aangekomen komen we in een onverwarmd huis , binnen en buiten 12 gr. , geen kachel dus werden er 3 straalkachels aangezet met een gezamenlijk vermogen van 2.5 kW terwijl voor de woonruimte , 110 m3 , 7 kW nodig is om het comfortabel te maken.De verhuur periode is daarom beperkt omdat de buitentemperatuur 20 gr moet zijn.Er zijn antieke 3 T.V.'s aanwezig waarvan er uiteindelijk een werkte met 2 afstandsbedieningen.Ronduit levensgevaarlijk is de warmwatervoorziening in de keuken,als de boiler op temperatuur is staat het rvs aanrechtblad en de kraan onder spanning ( 230 V ! ).Deze zijn dus niet geaard wat wel verplicht is.Mijn inziens dus niet verhuren voordat dit gecontroleerd is door een gecertificeerd persoon.In de tuin 2 broodmagere honden waarvan er een aan een zo korte ketting hoog aangebonden dat het arme dier niet kon gaan liggen.Dat heb ik direct veranderd en bijgevoerd wat niet gewaardeerd werd.Verder is er het taalprobleem , communicatie is vrijwel onmogelijk. Maar Sicilie is mooi en aan 2 dagen slecht weer moet je in deze periode rekening houden.

Margriet Wijnans

4,0
4 4 4 4 4

De aankomst in de beschrijving stond dat de mevrouw van de sleutel Engels sprak, maar dat was niet zo. Toen we dus belden dat we het niet haalden om om 8 uur ter plekke te zijn, verliep het gesprek zeer moeizaam. Maar al snel kwam een telefoontje uit Nederland van de zus van de mevrouw, die Nederlands sprak, en hebben we met haar verder gesproken. Omdat het heel hard regende en pikdonker was, was het voor ons moeilijk om de routebeschrijving te volgen en onze tom-tom nam niet het adres op. Toen heeft die mevrouw uit Nederland ons met app-jes heel goed geholpen en konden we het huis snel vinden.

Joannes Késenne

4,0
4 4 4 4 4

Wij kijken met genoegen terug op het warme onthaal en de gastvrijheid. De praktische voorzieningen zijn voortreffelijk. De omgeving is rustig, maar ietwat afgelegen (zestal kilometer van centrum Lentini). Wel goed gelegen als uitvalsbasis naar culturele en natuurbestemmingen in Oost-Siciië. Opmerking de informatie van BELVILLA vermeldt dat er geen wasmachine aanwezig zou zijn, terwijl dit wel het geval is! Toch belangrijk te vermelden want dit maakt de valiezen bij afreis gevoelig lichter !

Hilde Bergen

4,0
4 4 4 4 4

Prima locatie om het oosten van Sicilie te verkennen. De woning is meer dan ruim genoeg voor 4 personen.Er is voldoende materiaal aanwezig in de keuken. Linnengoed en keukengoed is ruimschoots aanwezig.De huiseigenares verwent je met versgeplukt fruit en zelfbereide maaltijden.

w.l.m pastors

4,0
4 4 4 4 4

Het huis heeft geen adres of huisnummer en is alleen goed te vinden m.b.v. de coordinaten dus een navigatiesysteem is onontbeerlijk.Aangekomen komen we in een onverwarmd huis , binnen en buiten 12 gr. , geen kachel dus werden er 3 straalkachels aangezet met een gezamenlijk vermogen van 2.5 kW terwijl voor de woonruimte , 110 m3 , 7 kW nodig is om het comfortabel te maken.De verhuur periode is daarom beperkt omdat de buitentemperatuur 20 gr moet zijn.Er zijn antieke 3 T.V.'s aanwezig waarvan er uiteindelijk een werkte met 2 afstandsbedieningen.Ronduit levensgevaarlijk is de warmwatervoorziening in de keuken,als de boiler op temperatuur is staat het rvs aanrechtblad en de kraan onder spanning ( 230 V ! ).Deze zijn dus niet geaard wat wel verplicht is.Mijn inziens dus niet verhuren voordat dit gecontroleerd is door een gecertificeerd persoon.In de tuin 2 broodmagere honden waarvan er een aan een zo korte ketting hoog aangebonden dat het arme dier niet kon gaan liggen.Dat heb ik direct veranderd en bijgevoerd wat niet gewaardeerd werd.Verder is er het taalprobleem , communicatie is vrijwel onmogelijk.
Maar Sicilie is mooi en aan 2 dagen slecht weer moet je in deze periode rekening houden.

Konstantin Buldygin

4,0
4 4 4 4 4
Toon Engels

Waarom heb je niet waarschuwen dat in het huis met de eigenaren wonen? De gastvrouw ontvangen geld voor het schoonmaken van het huis was niet een keer schoongemaakt in twee weken van ons verblijf. Op de dag van ons vertrek, begon ze om geld vragen voor krassen op stoelen, zeggen het maakte onze kinderen. Stoelen werden bekrast voor ons. We vertrokken thuis in de ochtend en terug te keren in de avond naar bed te gaan en haar beschuldigingen zijn volledig ongegrond. Dit intsendent vertrekken onplezierige ervaringen.

Hilde Bergen

4,0
4 4 4 4 4

Prima locatie om het oosten van Sicilie te verkennen. De woning is meer dan ruim genoeg voor 4 personen.Er is voldoende materiaal aanwezig in de keuken. Linnengoed en keukengoed is ruimschoots aanwezig.De huiseigenares verwent je met versgeplukt fruit en zelfbereide maaltijden.

Joannes Késenne

4,0
4 4 4 4 4

Wij kijken met genoegen terug op het warme onthaal en de gastvrijheid. De praktische voorzieningen zijn voortreffelijk. De omgeving is rustig, maar ietwat afgelegen (zestal kilometer van centrum Lentini). Wel goed gelegen als uitvalsbasis naar culturele en natuurbestemmingen in Oost-Siciië.

Opmerking de informatie van BELVILLA vermeldt dat er geen wasmachine aanwezig zou zijn, terwijl dit wel het geval is!

Toch belangrijk te vermelden want dit maakt de valiezen bij afreis gevoelig lichter !

Mieke Van Praet

4,0
4 4 4 4 4

Tegenvallende buitenruimte. Foto's en tekst op de website zijn misleidend. Er is geen tuin no ch tuinmeubelen. Bijna geen zon op het terras. De carport wordt door de eigenaar gebruikt. Er wordt enkel Italiaans gesproken.

Margriet Wijnans

4,0
4 4 4 4 4

De aankomst in de beschrijving stond dat de mevrouw van de sleutel Engels sprak, maar dat was niet zo. Toen we dus belden dat we het niet haalden om om 8 uur ter plekke te zijn, verliep het gesprek zeer moeizaam. Maar al snel kwam een telefoontje uit Nederland van de zus van de mevrouw, die Nederlands sprak, en hebben we met haar verder gesproken. Omdat het heel hard regende en pikdonker was, was het voor ons moeilijk om de routebeschrijving te volgen en onze tom-tom nam niet het adres op. Toen heeft die mevrouw uit Nederland ons met app-jes heel goed geholpen en konden we het huis snel vinden.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 315676

Laatst bijgewerkt: 07.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/315676.htm


«Aangenaam Vakantiehuis met Balkon» krijgt een vakantiebeoordeling van 4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 14 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat