Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Mooie woonboot in Den Haag met een bubbelbad

Max.  6   gasten
160m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 6  gasten
160m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Boot: (woon/eetkamer(2-pers. slaapbank, TV(flatscreen, internationale zender(s)), eettafel(6 personen)), badkamer(douche, 2x wastafel, toilet), toilet)

open keuken(waterkoker, fornuis(inductie), afzuigkap, koffiezetapparaat(cups), combimagnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2x 1-pers. bed(dekbed, 80 x 200 cm), TV(flatscreen, internationale zender(s))), slaapkamer(2-pers. bed(2 persoons dekbed, 180 x 200 cm), TV(flatscreen, internationale zender(s)), kinderbed), magnetron, bad of douche, bubbelbad(buiten), verwarming, airconditioning, terras(privé, omheind, 30 m2), fietsenberging, fietsen beschikbaar

Deze mooie woonboot ligt in Den Haag in Zuid-Holland. Er zijn 2 slaapkamers en in de woonkamer staat nog een slaapbank. In totaal kunnen er 6 personen overnachten, ideaal dus voor een gezinsvakantie. Op het terras staat een bubbelbad waar je helemaal tot rust kunt komen.



Deze woonboot is de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken. Je kunt een bezoek brengen aan het Vredespaleis of gewoon heerlijk slenteren door de straatjes van het centrum van Den Haag. Je kunt ook naar Het Binnenhof, het politieke hart van Nederland. Op slechts 4 km liggen bekende stranden van Kijkduin en Scheveningen, waar je heerlijk kunt uitwaaien.



De woonboot is erg stijlvol ingericht. De keuken is prachtig en deze beschikt over moderne apparatuur. De badkamer heeft een dubbele wastafel en een mooie douche.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Kinderbed Kinderbed
Airconditioning Airconditioning
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Terras

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Inductiekookplaat
Afzuigkap

Apparatuur en toebehoren

Boot
Fietsen
Televisie
Kinderbed
WiFi
Fietsenstalling

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 4 km

4 km

Supermarkt 0.6 km

0.6 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 2.5 km

2.5 km

Luchthaven 16 km Rotterdam

16 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig. Bedden opgemaakt bij aankomst.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Airconditioning: Inclusief.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Bedden opgemaakt bij aankomst
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 25 jaar zijn niet toegestaan
Parkeerplaatsen 1
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


32 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,3 van 5
4.3 Inrichting
4.3 Prijs / kwaliteit
4.3 Service
4.3 Ligging
4.3 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Daniel Whitnall

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Engels

Fantastische plek om kerst door te brengen. Mooi en netjes, goede indeling, ruim. Bubbelbad was echt een leuke bonus. Vroeg inchecken werd zeer op prijs gesteld. Ontzettend bedankt

Siegfried Penopp

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De accommodatie was erg schoon ... dat was goed. Maar over het algemeen was er veel om over te klagen. -De fietsen verkeerden in een desolate staat Broodrooster defect, deurkruk naar terras defect, kussens voor terrasmeubilair niet aanwezig, etc... Al met al is dit een pure investeringseigendom die met extreem weinig investering een maximale winst moet opleveren, een liefdevol ingerichte vakantiewoning ziet er anders uit. Daarom helaas voor het geld... arm. Jammer

Melanie Hübner

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Woonboot is geweldig. Goede locatie. De dichtstbijzijnde supermarkt (AH, Jumbo) is nog geen vijf minuten fietsen. Zwembad ook prima, maar helaas zonder zijluifel zoals op de foto's. Contact met de verhuurders erg leuk en betrouwbaar. De keuken is goed uitgerust, alles wat je nodig hebt is aanwezig. Nescafé Dolce Gusto capsule koffiezetapparaat. Kaps goedkoop in NL kopen. We zouden het zeker weer boeken vanwege de locatie en het zwembad.

Jasmin Schulz

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Het was oke, de woonboot zelf was helaas niet zo mooi als je op de foto's kunt zien, het was in delen niet zo schoon. Toen hebben we meerdere keren gehad dat onze zekering eruit sprong. Toch hebben we daar een heel fijn verblijf gehad.

verica Schotanus

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prachtige locatie, schoon, van alle gemakken voorzien, gezellig ingericht, vlak bij het centrum van Den Haag.

Kelly Vasse

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooie, nette woontboot geschikt voor 6 personen. Heerlijk gebruik gemaakt van de jacuzzie die al verwarmd was bij aankomst. De 4 fietsen die er bij zitten moet je niet te veel van verwachten.

Eliana Lemos

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Communication flow with Belvilla was not reliable, although the staff was always friendly and willing to help. Host never replied to emails, answered to whatsapp hours later. The cleanliness of the houseboat was not worth 100€ at all. The bikes included according to description, were in a very bad shape, eg no brakes. Altogether, it was a nice experience, a lovely weekend, but I wouldn't book again, either the houseboat nor via Belvilla.

Miranda Dekker

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prima plek, grote ruimte en van vele gemakken voorzien. Helaas kan de boot niet gebruikt worden, wegens schade door vorige vakantie vierders. Genieten van de jacuzzi.

Ingrid Dellink

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooi stijlvol ingericht woonboot luxe afwerking. Heerlijke bedden . Ruime woonkamer en slaapkamers . Compleet ingerichte keuken. Jaccuzi op het achterdek. Contact met de eigenaren ging makkelijk en probleemloos. Op loopafstand van winkel centrum leyenburg en tramhalte. Rustige omgeving . Parkeren voor de deur op privé parkeerplaats is ook een pluspunt.

Beau Dankers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Heerlijk ruime woonboot voor 6. Luxe inrichting, alles aanwezig wat we nodig hadden. Ook de slaapbank sliep erg lekker. En de jacuzzi is een echte bonus! Op de aanwezige fietsen al het moois van Den Haag en Scheveningen makkelijk te bereiken.

Bryan Vial

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prachtig verblijf met de jacuzzi aan de kant van de rustigere weg. op de plekken die je niet direct ziet, mag misschien wel eens schoongemaakt worden.

Willie Arets

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooi ingerichte luxe afgewerkte woonboot. Van alle gemakken voorzien. Mooi uitzicht op het water. Ideaal met eigen parkeerplaats en fietsen.

Maggy Van de Vondel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Alles was heel goed geregeld. Prima in orde. Goed gelegen. De boot geeft een aparte ervaring. Toch veel ruimte en alles efficiėnt ingericht.

Regine Schreiber

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Gewoon geweldig. Super schoon, mooi ingericht en de jacuzzi is echt de kers op de taart. Er zijn 4 fietsen bij de boot inbegrepen, zodat je het gemakkelijk hebt in de stad of op het strand.

Nils-Christoph Ebsen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Een prachtige woonboot op een ideale locatie tussen de stad en het strand. Warme en zeer behulpzame verhuurders die naast de deur wonen. Vooral groot is de nabijheid van het Zuiderpark. Er zijn mogelijkheden voor dagelijkse boodschappen op een paar minuten lopen.

Andre Jogems

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

De accommodatie was goed, schoon en van alle luxe voorzien. Den Haag is een leuke stad. De buurt waar de woonboot ligt is niet zo geweldig, het is een achterstandsbuurt.

Herman Deinum

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Alles top daar !! warme ontvangst, mooie plek, dicht bij centrum en heerlijke boot !

Conny Adams

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

vlotte ontvangst, vriendelijke mensen. prachtige boot, veel ruimte,mooi ingericht, gezellig!! de jacuzzi was zeker een extra meerwaarde op het toffe terras.echt zalig!! vlot contact met de eigenaars. kortom een top verblijf! zelfs de poetsvrouw was super vriendelijk den haag was tof,maar het centrum vonden wij vrij druk. dank voor het leuke verblijf!

Odette Smolders

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

De woonboot was veel ruimer dan we hadden verwacht. Modern en netjes en van alle gemakken voorzien. Ontvangst heel gastvrij. Drie kwartier wandelen naar het centrum was prima te doen. Heerlijk rustig plekje. We hebben genoten!

Ferdinand Roeder

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

De aankomst was erg goed. De sleutel wordt opgeslagen in een codevak. De woonboot was erg schoon en de bedden waren vers gemaakt.

Frieda Van Den Eeden

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Geweldige locatie en accommodatie! Echt een aanrader!!

Jiska van Stralen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Goed geregelde aankomst, jacuzzi stond klaar om er direct in te springen, heerlijk ruime en mooie woonboot, luxe dat je fietsen tot je beschikking hebt kortom echt een heerlijk verblijf! Een aanrader!

Nathalie Van Vemde

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Boot is makkelijk te vinden en eigenaar had een gratis parkeerplek voor ons geregeld. In de communicatie vooraf hadden we via de e-mail en een keer telefonisch contact gezocht maar hier niks op gehoord. Gelukkig bij aankomst nam eigenaar wel direct telefoon op en konden we naar binnen. Boot is keurig onderhouden, erg schoon en ruim opgezet. Veel ruimere badkamer dan verwacht en fijne bedden. Je hebt beschikking tot 4 fietsen. Tip aan de eigenaar om een fietspomp in het schuurtje te plaatsen. Metro is 7 minuten lopen en centrum zo goed te bereizen. Jacuzzi ondanks slechte weer (koud) wel geprobeerd en was echt geweldig!

Kelly Vriesema

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We zijn heel tevreden met de vakantie geweest. Wellicht zou een kapstok handig zijn voor alle jassen. Verder mooie fijne boot. Fijne eigenaren.

Rosina Romme

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

De accommodatie was top. Alles was schoon, netjes, goed bed en een heerlijke jacuzzi. Wij hebben genoten. Scheveningen en Kijkduin op fiets afstand. AH en een Jumbo op loopafstand.

Mandy van Megen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We mochten eerder dan aangegeven in de accommodatie. Dat was erg prettig. De accommodatie zag er erg mooi en verzorgd uit en alles was aanwezig.

Nora Wenning

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Den Haag en Scheveningen zijn prachtig. De woonboot is geweldig en zoals beschreven, zijn de verhuurders erg aardig en behulpzaam. Een geweldig weekend!

Amanda Wilson

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Engels

Geweldige locatie in een rustige zijstraat. Eigenaren konden niet behulpzamer zijn. De woonboot was zo mooi. Prachtig uitgerust. Hoge kwaliteit. De bedden waren zeer comfortabel en het bubbelbad was geweldig. We hebben echt een geweldige vakantie gehad.

Gie Graus

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

De acccommodatie is hartstikke mooi en ligt in een gezellige omgeving tussen het centrum van Den Haag en het strand. De auto kan voor de deur geparkeerd worden. We hebben de hele week actief gebruik gemaakt van de aanwezige fietsen.

Denise Hurk van den

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Deze woonboot was een super ervaring voor mijn gezin. Prima voorzieningen op de boot. Stad en strand heel dichtbij. De boot is luxe ingericht wat voor een heerlijke comfortabele vakantie zorgt. Het gemak dat er fietsen bij de boot zijn is ideaal. Lekker even naar de stad, supermarkt of strand. Kortom een aanrader.

Kathrin Schinzel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Duits

Vier van ons hebben een weekend in de woonboot doorgebracht en waren zeer tevreden. Het is gewoon uniek - het interieur is zeer modern en gerenoveerd. De tijd voelt meteen goed. Het terras heeft een grote lounge en de jacuzzi was super ontspannend en gezellig. Erg handig is de parkeerplaats direct voor de deur. We zouden het alle vier meteen boeken!

Frédéric SIMON

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Toon Frans

De accommodatie is precies zoals beschreven, het is net gerenoveerd, het is functioneel en gastvrij. De beschikbare fietsen bieden gemakkelijke toegang tot het strand en het stadscentrum en de tram is vlakbij, evenals een supermarkt. De eigenaar is erg vriendelijk en hij was erg responsief op een belangrijk probleem (ons feit) dat werd opgelost zonder ons dagbezoek te veranderen. Deze woonboot is echt ideaal om Den Haag en zijn regio met een lokale kleur te ontdekken.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 315831

Laatst bijgewerkt: 02.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/315831.htm


«Mooie woonboot in Den Haag met een bubbelbad» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.3 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 32 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven