Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Gezellig vakantiehuis in Ooltgensplaat

Max.  5   gasten
100m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 5  gasten
100m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal, woonkamer(TV(flatscreen, digital, Nederlandse zender(s), duitse zender(s), internationale zender(s)), open haard, zithoek(5 personen)), open keuken(eettafel(5 personen), kookplaat(gas), waterkoker, koffiezetapparaat(filtermaling), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), badkamer(douche, wastafel, toilet), tuindeuren, terras(privé, 35 m2), tuin(privé, omheind, 200 m2), fietsenberging, tuinmeubilair, parking)

Op de 1e etage: (slaapkamer(2x 1-pers. bed(boxspring)), slaapkamer(1-pers. bed(boxspring), 1-pers. bed(boxspring), 1-pers. bed(boxspring)), badkamer(douche, wastafel, toilet))

verwarming, ligbedden, ligstoelen, parasol

Dit verzorgde vakantiehuis staat op een gezellig park in het dorpje Ooltgensplaat. De woning is geschikt voor 5 personen. De 2 ruime slaapkamers met box spring bedden bevinden zich op de 1e etage. Het huis is ideaal voor een gezin.

Op een steenworp afstand vind je het Volkerak. Je bevindt je hier in een prachtig gebied omringd door water waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen en genieten van de prachtige natuur. Vlak bij het park bevindt ook een leuk strandje waar kan worden gezwommen. Breng ook een bezoek aan Willemstad, een historisch vestingsstadje. Ook het Zeeuwse Schouwen-Duiveland is goed te bereiken.

Vanuit de tuin kijk je uit over de uitgestrekte weilanden achter het huis. Ook kun je genieten op het terras dat grenst aan het water. De woning beschikt ook over een ruime berging met een aansluiting om je elektrische fietsen op te laden. Tevens beschikt de woning over 2 badkamers, waarvan 1 op de begane grond. De woning heeft een moderne keuken waar je lekker kunt koken.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Haard Haard
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Parkeren
Terras
tuin met schutting

Badkamer

aparte wc's 2


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Ligstoelen
WiFi
Parasol
Fietsenstalling
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 tweepersoonskamer
1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.9 km

0.9 km

Meer 0.9 km

0.9 km

Supermarkt 0.8 km

0.8 km

Stadscentrum 0.8 km

0.8 km

Bus 0.8 km

0.8 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig. Bedden opgemaakt bij aankomst.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Bedden opgemaakt bij aankomst
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 27 jaar zijn niet toegestaan
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


16 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,4 van 5
4.4 Inrichting
4.4 Prijs / kwaliteit
4.4 Service
4.4 Ligging
4.4 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Christina Staal

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Compleet huisje ruim modern.zomers heerlijk buiten met veranda in de ochtend zon .vlonder met waterlelies en uitzicht op de dijk.geweldige service van verhuurders.kortom genoten aanrader

Johan Dhondt

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Heel rustige en aangename plek. Huis is super comfortabel, alles is aanwezig. Heel leuk afgewerkt met het overdekte terras. Ooltgensplaat heeft ook het mooiste jachthavens. Kortom, een aanrader!

de Bereboot crew

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Leuk verblijf aan het Grevelingen meer, Goed geregeld en vriendelijk personeel ,Belvilla!

A.A.M. Derwig

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Alles klopte, goede en prettige ontvangst, prachtig huis en mooie omgeving.

Frey

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Een heel mooi, rustig vakantiehuis. In het huis was alles aanwezig, wat je nodig hebt voor een feel good-vakantie. Terras niet zichtbaar, maar nog steeds een mooi uitzicht.

D.B Derycke

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

De eigenares was heel vriendelijk en vlot in de omgang en gaf ons ook tips over wat er te zien is in de omgeving. Het huisje was zeer netjes en het lag in een heel rustige omgeving midden in de natuur.

Piet De Reus

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Vriendelijke ontvangst in een mooie, verzorgde bungalow met een bankje aan het water en een fraaie omgeving waar het lekker fietsen en wandelen is. Ideaal om even te onthaasten.

Dagobert Breitkreutz

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

zie hieronder daar al beantwoord.

Hans Langedock

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

mooi huisje op een super rustig plekje met een leuk uitzicht

Willem Vroege

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wij hebben zeer genoten van ons verblijf op Goeree Overflakkee en in dit huis. Het huis is mooi en compleet. Met een ruime woonkamer, een mooie keuken en twee badkamers. Een extra toilet op de slaapetage is altijd welkom! De boxspringbedden slapen erg goed. De aanwezigheid van horren voor diverse ramen was een aangename verrassing, zeker in deze tijd van het jaar (september). Het was mooi en zonnig weer toen wij er waren, dus we hebben veel tijd met een stapeltje boeken doorgebracht op het terras aan de achterkant, onder de fraaie overkapping of op de ligstoelen aan het water. Privacy verzekerd! Het contact met de eigenaren Sylvia en Ruud verliep probleemloos en uiterst prettig (nog bedankt voor de extra leeslamp!). Het enige minpuntje dat wij hebben ervaren: de trap is wat ongemakkelijk voor mensen die wat minder goed ter been zijn. Op het eiland hebben we vooral veel gefietst en gewandeld. De fietspaden zijn ruim en de buitendijkse natuur is prachtig. Verrekijker en vogelgids meenemen!

Krijnen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Huisje: leuk! Omgeving: heel rustig Eigenaressen: reageert meteen op je vragen Eigenaar: zeer bevooroordeeld en bot! Het huisje waar we in zaten was echt super mooi! Ook de tuin en de overkapping waren erg naar onze zin. In tegenstelling tot de eigenaar van het huis, dit was wat minder. Op onze eerste dag kwam er iemand bij ons aan de deur om te checken. Hij begon zelf al helemaal over dat er de week er voor een feest werd gegeven door de vorige huurders. Ook vertelde hij mij dat iedereen elkaar goed kent en dat een feest snel word ontdekt en dat de politie dan snel aan de deur staat. Ik persoonlijk vond dit een beetje vreemd dat hij ons dit vertelde. ( We waren met zijn vieren en de jongste die met ons mee was, is 21 jaar). De dag van vertrek had ik met de eigenaresses afgesproken om iets eerder dan 20:00 uur te gaan en dit was geen probleem. We wilde om 17:30 uur gaan. Eenmaal bij ons huisje aangekomen (16:45 uur) Wilde we onze laatste spullen opruimen om alles netjes achter te laten, maar toen stond al de eigenaar van ons huisje aan de deur. Dit was 45 minuten voor de afgesproken tijd. Ik stond zelf boven, maar hoorde al een hoop geklaag. Wat nu bleek was dat de eigenaar foto’s aan het maken was van mijn auto en kofferbak!! Ook liep meneer meteen naar een raam toe om te vertellen dat wij dit kapot hadden gemaakt. Dit was natuurlijk niet het geval, maar werden hier wel van beschuldigt. Verder kregen wij van de eigenaar nog meer beschuldigingen naar ons toe. Wat mij nog het allermeeste achterover sloeg was dat de eigenaar ook nog tegen ons zei dat wij helemaal niet in staat waren om dit huis te kunnen betalen. Ik heb de afsluiting als zeer onprettig ervaren, omdat we zo werden bevooroordeeld. Er werd niet gevraagd hoe ons weekend was geweest of iets dergelijks, maar meteen met de botte hamer erin.

Jürgen Hoffart

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

Het huis was ok en schoon. Geheel afgelegen en rustig. Bij het versieren moet je extra lamp en stoel in de woonkamer verbeteren. Vooral belangrijk zijn muskietennetten voor de ramen, zodat de muggen, die overvloedig aanwezig zijn, buiten blijven in het licht. Je moet je ervan bewust zijn dat de zee minstens 40 minuten met de auto duurt. Het binnenwater in de buurt van het huis is volledig ongeschikt om te zwemmen.

D.B Derycke

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

De eigenares was heel vriendelijk en vlot in de omgang en gaf ons ook tips over wat er te zien is in de omgeving. Het huisje was zeer netjes en het lag in een heel rustige omgeving midden in de natuur.

Albers

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Prachtig huisje met een nieuwe aanbouw waardoor je nu buiten ook heerlijk zit als het weer wat minder is. Heerlijk dat de bedden opgemaakt zijn en dat alles aanwezig is, zelfs handdoeken, keukendoeken en theedoeken. Ook 2 badkamers is een heerlijke luxe op vakantie.

Krijnen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Huisje: leuk!

Omgeving: heel rustig

Eigenaressen: reageert meteen op je vragen

Eigenaar: zeer bevooroordeeld en bot!





Het huisje waar we in zaten was echt super mooi! Ook de tuin en de overkapping waren erg naar onze zin. In tegenstelling tot de eigenaar van het huis, dit was wat minder.



Op onze eerste dag kwam er iemand bij ons aan de deur om te checken. Hij begon zelf al helemaal over dat er de week er voor een feest werd gegeven door de vorige huurders. Ook vertelde hij mij dat iedereen elkaar goed kent en dat een feest snel word ontdekt en dat de politie dan snel aan de deur staat. Ik persoonlijk vond dit een beetje vreemd dat hij ons dit vertelde. ( We waren met zijn vieren en de jongste die met ons mee was, is 21 jaar).



De dag van vertrek had ik met de eigenaresses afgesproken om iets eerder dan 20:00 uur te gaan en dit was geen probleem. We wilde om 17:30 uur gaan. Eenmaal bij ons huisje aangekomen (16:45 uur)

Wilde we onze laatste spullen opruimen om alles netjes achter te laten, maar toen stond al de eigenaar van ons huisje aan de deur. Dit was 45 minuten voor de afgesproken tijd.

Ik stond zelf boven, maar hoorde al een hoop geklaag. Wat nu bleek was dat de eigenaar foto’s aan het maken was van mijn auto en kofferbak!!

Ook liep meneer meteen naar een raam toe om te vertellen dat wij dit kapot hadden gemaakt. Dit was natuurlijk niet het geval, maar werden hier wel van beschuldigt.



Verder kregen wij van de eigenaar nog meer beschuldigingen naar ons toe. Wat mij nog het allermeeste achterover sloeg was dat de eigenaar ook nog tegen ons zei dat wij helemaal niet in staat waren om dit huis te kunnen betalen.



Ik heb de afsluiting als zeer onprettig ervaren, omdat we zo werden bevooroordeeld. Er werd niet gevraagd hoe ons weekend was geweest of iets dergelijks, maar meteen met de botte hamer erin.

Willem Vroege

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wij hebben zeer genoten van ons verblijf op Goeree Overflakkee en in dit huis. Het huis is mooi en compleet. Met een ruime woonkamer, een mooie keuken en twee badkamers. Een extra toilet op de slaapetage is altijd welkom! De boxspringbedden slapen erg goed. De aanwezigheid van horren voor diverse ramen was een aangename verrassing, zeker in deze tijd van het jaar (september). Het was mooi en zonnig weer toen wij er waren, dus we hebben veel tijd met een stapeltje boeken doorgebracht op het terras aan de achterkant, onder de fraaie overkapping of op de ligstoelen aan het water. Privacy verzekerd! Het contact met de eigenaren Sylvia en Ruud verliep probleemloos en uiterst prettig (nog bedankt voor de extra leeslamp!). Het enige minpuntje dat wij hebben ervaren: de trap is wat ongemakkelijk voor mensen die wat minder goed ter been zijn.

Op het eiland hebben we vooral veel gefietst en gewandeld. De fietspaden zijn ruim en de buitendijkse natuur is prachtig. Verrekijker en vogelgids meenemen!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 315880

Laatst bijgewerkt: 03.05.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/315880.htm


«Gezellig vakantiehuis in Ooltgensplaat» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 16 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven