Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Modern chalet met afwasmachine, aan het...

Max.  5   gasten
55m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 5  gasten
55m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 3 Jaren online



Beschrijving

Parterre: (hal, woonkamer(TV(kabel)), open keuken(waterkoker, koffiezetapparaat(filtermaling), combimagnetron, afwasmachine), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(stapelbed of 2x1 pers. bedden), slaapkamer(1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, toilet))

terras, tuin, tuinmeubilair, parking

Dit vrijstaande en gelijkvloerse chalet staat op het kleinschalige vakantiepark Resort Markermeer, gelegen aan het gelijknamige meer. Het ligt op 3 km. van het plaatsje Bovenkarspel en op 4 km. van het gezellige centrum van het historische stadje Enkhuizen.

Het chalet is comfortabel en compleet ingericht. Door de raampartijen van vloer tot plafond is de woonkamer heerlijk licht. In de woonkamer vindt u er een TV. De open keuken beschikt over onder andere een afwasmachine en een combimagnetron. Er zijn drie slaapkamers, waarvan één met een 2-pers. bed, één met twee 1-pers. bedden of een stapelbed en één met een 1-pers. bed. De badkamer beschikt over een douche en een toilet.

Het buitenleven speelt zich af in de tuin met (overdekt) terras en tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij het chalet.

Op vakantiepark Resort Markermeer zijn diverse chalets en tiny houses te reserveren voor vier tot zes personen.

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Parkeren
Terras

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

Vaatwasser
Magnetron
Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 eenpersoonskamer
2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.2 km

0.2 km

Supermarkt 3 km

3 km

Restaurant 3 km

3 km

Bus 2.5 km

2.5 km

Station 3 km

3 km

Snelweg-afrit 24.5 km

24.5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Resort Markermeer opende in 2018 voor het eerst haar deuren. Het is een modern resort, gelegen aan de oevers van het Markermeer, niet ver van de West-Friese stad Enkhuizen.

Op het resort zelf is het prima vertoeven. Naast de brasserie met gezellig terras, vindt u er diverse speeltoestellen/speelplaatsen voor de kinderen, een kleine jachthaven en een ligweide. Hier kunt u heerlijk van de zon genieten nadat u een duik in het Markermeer heeft genomen.

Er zijn diverse wandel- en fietsroutes die het ontdekken van deze gevarieerde omgeving mogelijk maken. Daarnaast zijn er diverse dagtrips mogelijk. Zo zijn steden als Enkhuizen (5 km.), Hoorn (16 km.) en Alkmaar (43 km.) prima te bereiken. Hier kunt u shoppen, heerlijk eten in één van de vele gezellige restaurants of genieten van een namiddagzonnetje op één van de vele terrasjes. In Enkhuizen vindt u het Zuiderzeemuseum. Hier kunt u kennismaken met het culturele erfgoed uit de tijd de het grootste meer van Nederland nog een zee was. Ook de Zaanse Schans is vanuit Bovenkarspel goed te bereiken (46 km.). Hier maakt u kennis met de ambachten en bebouwing uit de 18de en 19de eeuw. Leuk en leerzaam. Volendam (39 km.), ook een toeristische trekpleister, is eveneens goed te bereiken.

Kortom; een toplocatie in Noord Holland.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Golfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 6/dier/nacht. Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 7,95 p.p./verblijf.
Keukenlinnen: Mogelijkheid tot huren, € 6,95/verblijf.
Wifi: Gratis.
Kinderbed: € 7/verblijf.
Kinderstoel: € 7/verblijf.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
  • In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
  • voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.

meer informatie:

De type-woningen zijn onderverdeeld in categorieën. Doordat deze van privé-eigenaren zijn, zijn ze naar eigen smaak ingericht en kunnen ze verschillen in oppervlakte, inrichting en grootte; het comfortniveau is echter zoals beschreven. De verdeling van bedden (slaapplaatsen, aparte bedden of tweepersoonsbed) is afhankelijk van de eigenaar en kan nooit van te voren bevestigd worden. De afgebeelde foto's zijn slechts een voorbeeld
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend
Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid
Het park heeft aangegeven vuurwerkvrij te zijn. Ondanks dat het park er alles aan zal doen om het verbod tot het afsteken van vuurwerk te handhaven, kunnen zij niet 100% garanderen dat er ook daadwerkelijk geen vuurwerk wordt afgestoken op of in de directe omgeving van het park. Hieraan kunnen dus geen rechten worden ontleend.
Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


30 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,0 van 5
4.0 Inrichting
4.0 Prijs / kwaliteit
4.0 Service
4.0 Ligging
4.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

J.J. de Boer

4,0
4 4 4 4 4

Wat een mooi chalet, erg smaakvol ingericht. Het was schoon, goede bedden.

Sabar Houra

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Zeer goed en droom het mooi huis

Michael Mannien

4,0
4 4 4 4 4

Zeer goed, schoon, netjes ingericht en hartelijk ontvangen.

Jan Herbos

4,0
4 4 4 4 4

zeer mooi alles nieuw en zeer veel te zien in omgeving in een straal van 60 km wel staat de oven in het vakantiehuis te hoog dat is gevaarlijk bij het leeg halen en er waren geen oven handschoenen aanwezig

Stefan Rattmann

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Zoals aangekondigd in de reisbeschrijving was de receptie op de dag van aankomst slechts tot 17 uur bezet. Vanwege stof waren we te laat. Toen we dit om 1530 telefonisch communiceerden, werden we eerst gevraagd om de aanbetaling en de resterende on-site kosten (eindschoonmaak, ...) over te maken, zodat een sleutel kan worden gedeponeerd in de buitenkluis. Omdat we niet aan dit verzoek konden voldoen, was de ontvangst toen - na wat heen en weer - zelfs langer open. Op het eerste moment zagen we ons alweer terug ... Over het algemeen is de receptie alleen bezet op vrijdag en maandag. Dus we konden klagen over onze defecte draadloze internettoegang op maandag, maar kregen meteen een vervangende toegang -) Het park is over het algemeen heel modern en nieuw. Hierdoor groeit de tuinbouwplant van het buitengebied nog steeds. Dit vergroot echter de mogelijkheid voor alle medereizigers (vooral de kinderen) om snel nieuwe contacten te leggen.De bungalow nummer 11 is erg nieuw en functioneel. Het ligt in de derde en dus de laatste rij, gezien vanaf de kustlijn, maar helaas heeft het een min of meer duidelijke helling naar het terras, alsof het van het begin af was gegooid. Dus de schuifdeur naar de douche gaat na een tijdje automatisch open, als je niet met geweld afsluit, het recht naast het park op de nationale weg is behoorlijk luid. Zelfs wanneer het raam gesloten is (in april) word je 's ochtends gewekt door het zeer talrijke verkeer dat stroomt. Met dienovereenkomstig hogere temperaturen en 's nachts geopende ramen, is dit effect zeker nog verontrustender. Hoe meer men met de bungalows van de weg naar de kust beweegt, hoe rustiger het wordt, waardoor de weg altijd merkbaar is. De terrassen van de huizen direct aan de kust zijn waarschijnlijk erg tochtig met de bijbehorende windrichting en kracht. op de speelplaats is (nog) niet

Femke van Sprundel

4,0
4 4 4 4 4

Bij aankomst was het niet helemaal duidelijk waar het park was, stond nergens aangegeven. Het ontvangst was erg vriendelijk. Alles werd duidelijk verteld. Het personeel dat op Resort Markermeer werkt zijn allen erg aardig! Het huisje zag er prima uit! (miste alleen een combi magnetron, wat wel op de accomodatie omschrijving stond.) Alles zat er verder op en aan. Ons huisje lag aan een drukke weg, maar op een gegeven moment hoor je dat niet meer (idee om een geluidsmuur te plaatsen?). Je zag wel dat het resort nog in ontwikkeling was, maar we hadden geen geluidsoverlast van het werkverkeer. Onze eerste vakantie samen met onze 5 maanden oude pup, beviel prima! Heerlijk in de omgeving gewandeld, stadjes (Enkhuizen, Hoorn) bezocht en naar het strand (Callantsoog) geweest. Al met al prima vakantie!

AW de Boer

4,0
4 4 4 4 4

Aankomst was goed. Het enige wat ontbrak was een combimagnetron wat wel bij de indeling vermeld stond. Papieren voor gebruiksaanwijzing lagen er wel. Was jammer, want we wilden hier wel gebruik van maken ivm afbakken broodjes etc. Ook ontdekten wij pas op zondagavond dat de televisie niet werkte, wel geluid maar geen beeld. Omgeving, met name plaatsjes, was erg leuk.

Michael Brossart

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

De accommodatie is eigenlijk ok, alleen in lichtgewicht constructie. Voor Duitse begrippen ontbreekt een broodrooster. Het luide verkeer is vervelend vooral in de ochtenduren. Daarnaast nog bouwgeluid, omdat de fabriek nog niet klaar is. Helaas geen catering in de avond.

Sjef Reuver

4,0
4 4 4 4 4

Het inchecken ging vlot, ondanks een fout met betrekking tot de kosten voor onze twee honden. Het huisje was moeilijk te vinden. De auto kon niet naast het huisje staan. Het huisje was schoon en de inventaris compleet (alleen veel te weinig kleerhangers). Het was ingericht op 5/6 personen, maar daarvoor was het te klein: max. 2 volwassenen met 2 kleine kinderen. De matrassen op de slaapkamer waren aan vervanging toe. Er was geen kast voor de dagelijkse boodschappen, dus we hebben de derde slaapkamer, met stapelbed, gebruikt als provisiekamer. Mooie ruimte voor het huisje, terras plus gazon. Het was jammer dat alleen de huisjes aan het water toegang tot het water boden. De bewoners van de andere huisjes konden alleen buiten het park bij het water komen. De omgeving was erg mooi, met leuke stadjes en dorpjes in de buurt. We hadden geluk dat het mooi weer was. Met slecht weer hadden we hier niet willen zitten.

Anna Simons

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het gebied is zeer goed onderhouden, goed aangelegd en schoon. Het uitzicht is een droom, direct aan zee! De accommodatie was erg mooi en modern, maar voor kleine kinderen (16 maanden) niet zo goed. We hadden geen goede kleedkamers in het huis (zou een muurbeugel zijn geweest) en een zwembad. Anders maar echt geweldig! We hebben een kinderstoel en een reiswieg. De huizen zijn helaas erg helder. Helaas waren we niet zo tevreden met de speeltuin op de baan. Voor ons kind (16 maanden) waren er geen speelmogelijkheden behalve een trampoline, een klein huis en het peuterbad. Alle andere apparatuur was voor oudere kinderen (wip, schommel, glijbaan ...). De speeltuin ligt direct aan zee en is helaas niet omheind. Is heel gevaarlijk. Vanuit de speeltuin gaat het direct het water in zonder afbakening of strand. Het terras van de bar is ook niet omheind, zodat u vanaf daar direct in zee kunt vallen. Conclusie: voor gezinnen met oudere kinderen of baby's is het echt leuk, maar voor peuters die gewoon kunnen lopen en alles ontdekken is het niet optimaal. De omgeving is erg rustig. De aangrenzende stad is erg mooi. En wat we absoluut aanbevelen is het Sprookjeswonderland (een pretpark voor peuters).

Holger Hengstenberg

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het huis was erg warm in de zomerse hitte van dit jaar. 'S Avonds was het ongemakkelijk.Een totaal maar goed uitgerust huis waarin we ons comfortabel voelden. Omdat de plant nog gedeeltelijk in aanbouw is, stof- en geluidsoverlast. Over het algemeen maar slechts kleine storingen.

Elice Ligter

4,0
4 4 4 4 4

erg veel overlast doordat het park in aanleg is. Wisten we wel van tevoren dat daar sprake van was, maar niet dat de overlast zo erg was. Veel lawaai 's morgens vroeg, veel lawaai en racend werkverkeer door de dag, veel stof en overlast tijdens maaltijden buiten. Ook veel geluidsoverlast van de drukke weg aan de achterkant van het park, dus alleen de huisjes aan het water zijn wenselijk. Als we dit geweten hadden, hadden we dit niet geboekt. Helaas niet tot rust gekomen. Omgeving van het park was wel mooi en als het klaar is zal het mooi zijn, ligging aan het water is wel mooi, maar door alle drukte er om heen kon je hier niet van genieten.

Frank Hinz

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Als iemand om 800 uur 's ochtends wakker wil worden met baggergeluiden, dan is dat prima. Het was niet echt een leuke vakantie, want je merkte dat alles nog in de kinderschoenen staat en niet alles is georganiseerd. Receptie alleen op maandag en vrijdag. Eet en drink terwijl het rechtstreeks uit de afvoer liep. Als het allemaal klaar is, zal het zeker een heel mooie faciliteit zijn. De bungalows zijn top, maar zonder oven, dat we erg verrast waren.

Femke van Sprundel

4,0
4 4 4 4 4

Bij aankomst was het niet helemaal duidelijk waar het park was, stond nergens aangegeven.



Het ontvangst was erg vriendelijk. Alles werd duidelijk verteld.

Het personeel dat op Resort Markermeer werkt zijn allen erg aardig!



Het huisje zag er prima uit! (miste alleen een combi magnetron, wat wel op de accomodatie omschrijving stond.)

Alles zat er verder op en aan.

Ons huisje lag aan een drukke weg, maar op een gegeven moment hoor je dat niet meer (idee om een geluidsmuur te plaatsen?).

Je zag wel dat het resort nog in ontwikkeling was, maar we hadden geen geluidsoverlast van het werkverkeer.



Onze eerste vakantie samen met onze 5 maanden oude pup, beviel prima! Heerlijk in de omgeving gewandeld, stadjes (Enkhuizen, Hoorn) bezocht en naar het strand (Callantsoog) geweest.

Al met al prima vakantie!

Michael Brossart

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

De accommodatie is eigenlijk ok, alleen in lichtgewicht constructie. Voor Duitse begrippen ontbreekt een broodrooster. Het luide verkeer is vervelend vooral in de ochtenduren. Daarnaast nog bouwgeluid, omdat de fabriek nog niet klaar is. Helaas geen catering in de avond.

Frank Hinz

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Als iemand om 800 uur 's ochtends wakker wil worden met baggergeluiden, dan is dat prima. Het was niet echt een leuke vakantie, want je merkte dat alles nog in de kinderschoenen staat en niet alles is georganiseerd. Receptie alleen op maandag en vrijdag. Eet en drink terwijl het rechtstreeks uit de afvoer liep. Als het allemaal klaar is, zal het zeker een heel mooie faciliteit zijn. De bungalows zijn top, maar zonder oven, dat we erg verrast waren.

Elice Ligter

4,0
4 4 4 4 4

erg veel overlast doordat het park in aanleg is. Wisten we wel van tevoren dat daar sprake van was, maar niet dat de overlast zo erg was. Veel lawaai 's morgens vroeg, veel lawaai en racend werkverkeer door de dag, veel stof en overlast tijdens maaltijden buiten. Ook veel geluidsoverlast van de drukke weg aan de achterkant van het park, dus alleen de huisjes aan het water zijn wenselijk.

Als we dit geweten hadden, hadden we dit niet geboekt. Helaas niet tot rust gekomen.

Omgeving van het park was wel mooi en als het klaar is zal het mooi zijn, ligging aan het water is wel mooi, maar door alle drukte er om heen kon je hier niet van genieten.

Jennifer Leinweber

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Dus eigenlijk is het netjes, mooi en schoon. De inrichting van ons huis was visueel erg chique, maar vrijwel een of andere manier moeilijk. We hadden een huis voor 5 personen, er was ook geschikt voor 5 personen, maar je hurkt maar behoorlijk op elkaar, soms is in de woonkamer alleen een bank voor 2 personen en de rest moet aan de eettafel zitten. Het stapelbed had geen rand of iets dergelijks op het bovenste bed en ik zou kinderen daar niet laten slapen. In de slaapkamer met het tweepersoonsbed is zo strak dat de kast niet helemaal open is. Het toilet was zo smal en klein dat je moet gaan zitten en neerzetten, de deur moet open zijn, anders stoot je met je hoofd. In de keuken staat een gasfornuis, wat ik persoonlijk niet leuk vind, omdat alles eromheen ontzettend heet wordt, maar dat is een kwestie van smaak. Er is ook maar één fornuis, geen oven, je snijdt iets in het koken. Het strand en de mogelijkheden om te liggen is een beetje moeilijk, vooral met kleine kinderen. Er is geen echt strand, alleen een steiger in het water. Hooguit kun je op de speelplaats gaan liggen, maar dan kunnen de kinderen niet meer spelen. Anders zijn er maar een paar tafels en stoelen die bij een klein restaurant horen. Als het resort volgeboekt is, maar niet de helft heeft ruimte. Last but not least ... We hadden niemand die een rolstoel gebruikte, maar voor zulke mensen is het nogal moeilijk, ze komen zelfs niet in de buurt van het water.

Holger Hengstenberg

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het huis was erg warm in de zomerse hitte van dit jaar. 'S Avonds was het ongemakkelijk.Een totaal maar goed uitgerust huis waarin we ons comfortabel voelden. Omdat de plant nog gedeeltelijk in aanbouw is, stof- en geluidsoverlast. Over het algemeen maar slechts kleine storingen.

Bert Rodenburg

4,0
4 4 4 4 4

Op de bevestiging van onze boeking stond prijs inclusief bedlinnen,boekingskosten,eindschoonmaak,schadeverzekering en servicekosten. Toch moesten we bij de receptie € 95,00 bijbetalen voordat we de sleutel kregen. Misleidende voorlichting waar wij werk van gaan maken!

Jan Herbos

4,0
4 4 4 4 4

zeer mooi alles nieuw en zeer veel te zien in omgeving in een straal van 60 km wel staat de oven in het vakantiehuis te hoog dat is gevaarlijk bij het leeg halen en er waren geen oven handschoenen aanwezig

Stefan Rattmann

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Zoals aangekondigd in de reisbeschrijving was de receptie op de dag van aankomst slechts tot 17 uur bezet. Vanwege stof waren we te laat. Toen we dit om 1530 telefonisch communiceerden, werden we eerst gevraagd om de aanbetaling en de resterende on-site kosten (eindschoonmaak, ...) over te maken, zodat een sleutel kan worden gedeponeerd in de buitenkluis. Omdat we niet aan dit verzoek konden voldoen, was de ontvangst toen - na wat heen en weer - zelfs langer open. Op het eerste moment zagen we ons alweer terug ... Over het algemeen is de receptie alleen bezet op vrijdag en maandag. Dus we konden klagen over onze defecte draadloze internettoegang op maandag, maar kregen meteen een vervangende toegang -) Het park is over het algemeen heel modern en nieuw. Hierdoor groeit de tuinbouwplant van het buitengebied nog steeds. Dit vergroot echter de mogelijkheid voor alle medereizigers (vooral de kinderen) om snel nieuwe contacten te leggen.De bungalow nummer 11 is erg nieuw en functioneel. Het ligt in de derde en dus de laatste rij, gezien vanaf de kustlijn, maar helaas heeft het een min of meer duidelijke helling naar het terras, alsof het van het begin af was gegooid. Dus de schuifdeur naar de douche gaat na een tijdje automatisch open, als je niet met geweld afsluit, het recht naast het park op de nationale weg is behoorlijk luid. Zelfs wanneer het raam gesloten is (in april) word je 's ochtends gewekt door het zeer talrijke verkeer dat stroomt. Met dienovereenkomstig hogere temperaturen en 's nachts geopende ramen, is dit effect zeker nog verontrustender. Hoe meer men met de bungalows van de weg naar de kust beweegt, hoe rustiger het wordt, waardoor de weg altijd merkbaar is. De terrassen van de huizen direct aan de kust zijn waarschijnlijk erg tochtig met de bijbehorende windrichting en kracht. op de speelplaats is (nog) niet

AW de Boer

4,0
4 4 4 4 4

Aankomst was goed. Het enige wat ontbrak was een combimagnetron wat wel bij de indeling vermeld stond. Papieren voor gebruiksaanwijzing lagen er wel. Was jammer, want we wilden hier wel gebruik van maken ivm afbakken broodjes etc. Ook ontdekten wij pas op zondagavond dat de televisie niet werkte, wel

geluid maar geen beeld. Omgeving, met name plaatsjes, was erg leuk.

Torsten Dech

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het huis was erg mooi en in een schone en goed onderhouden staat met uitzicht op zee! Kleine kritiek zijn voor ons, de smalle ontwikkeling, geen bestaande muskietennetten en het gebrek aan gelegenheid om goed te eten op meerdere dagen. De juiste sfeer zou er zijn!

Anna Simons

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het gebied is zeer goed onderhouden, goed aangelegd en schoon. Het uitzicht is een droom, direct aan zee! De accommodatie was erg mooi en modern, maar voor kleine kinderen (16 maanden) niet zo goed. We hadden geen goede kleedkamers in het huis (zou een muurbeugel zijn geweest) en een zwembad. Anders maar echt geweldig! We hebben een kinderstoel en een reiswieg. De huizen zijn helaas erg helder. Helaas waren we niet zo tevreden met de speeltuin op de baan. Voor ons kind (16 maanden) waren er geen speelmogelijkheden behalve een trampoline, een klein huis en het peuterbad. Alle andere apparatuur was voor oudere kinderen (wip, schommel, glijbaan ...). De speeltuin ligt direct aan zee en is helaas niet omheind. Is heel gevaarlijk. Vanuit de speeltuin gaat het direct het water in zonder afbakening of strand. Het terras van de bar is ook niet omheind, zodat u vanaf daar direct in zee kunt vallen. Conclusie: voor gezinnen met oudere kinderen of baby's is het echt leuk, maar voor peuters die gewoon kunnen lopen en alles ontdekken is het niet optimaal. De omgeving is erg rustig. De aangrenzende stad is erg mooi. En wat we absoluut aanbevelen is het Sprookjeswonderland (een pretpark voor peuters).

Marion Breitenbach

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

De aankomst was geweldig en we werden heel vriendelijk ontvangen. Het chalet was erg mooi en vooral erg schoon en gezellig. We voelden ons absoluut comfortabel daar en zullen zeker terugkomen. De omgeving is geweldig en je kunt veel zien en ontdekken. Het was een geweldige vakantie. Het resort Markarmeer is absoluut een aanrader.

Rolf Modrow

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

De woning is prachtig gelegen aan de Markerzee. Helaas kon niemand bij de receptie Duits spreken. De grill had geen oven en de parasol was kapot. Bij de receptie beloofden ze het te veranderen, maar zoiets gebeurde niet. De omgeving is erg mooi en je bent snel op andere plekken aan het Marker Meer. Ik kan het met een gerust geweten aanbevelen.

Sjef Reuver

4,0
4 4 4 4 4

Het inchecken ging vlot, ondanks een fout met betrekking tot de kosten voor onze twee honden. Het huisje was moeilijk te vinden. De auto kon niet naast het huisje staan. Het huisje was schoon en de inventaris compleet (alleen veel te weinig kleerhangers). Het was ingericht op 5/6 personen, maar daarvoor was het te klein: max. 2 volwassenen met 2 kleine kinderen. De matrassen op de slaapkamer waren aan vervanging toe.

Er was geen kast voor de dagelijkse boodschappen, dus we hebben de derde slaapkamer, met stapelbed, gebruikt als provisiekamer. Mooie ruimte voor het huisje, terras plus gazon.

Het was jammer dat alleen de huisjes aan het water toegang tot het water boden. De bewoners van de andere huisjes konden alleen buiten het park bij het water komen.

De omgeving was erg mooi, met leuke stadjes en dorpjes in de buurt. We hadden geluk dat het mooi weer was. Met slecht weer hadden we hier niet willen zitten.

Frank Driessen

4,0
4 4 4 4 4

Bij aankomst was er iemand aanwezig bij de receptie. Echter na de aankomsttijd niet. Park is nog in aanbouw. De huisjes die verhuurd worden zijn wel af. Keurig verzorgd met mooie inrichting en erg schoon. Wel wat overlast van werkverkeer op het park. Geen entertainment. Wel een snackcorner cq bar, echter niet iedere dag open. Zwem strand met speeltuin, terras. Omgeving is veel te doen. Enkhuizen erg mooi en veel attracties.

Richard Van Meurs

4,0
4 4 4 4 4

Huisje met mooi uitzicht. Het is vrij klein en in de master bedroom kun je amper naast het bed (twijfelaar) lopen. De deur van de kast ging daarom een klein stukje open. De deur van de douchecabine was kapot die hebben we zelf maar gerepareerd. Er was GEEN combimagnetron alleen, een oude gewone magnetron, hierdoor kon ik mijn lasagne niet afbakken. Klep vriezer half stuk en de buitendeur was lastig te sluiten. Als ik kinderen had zou ik die niet in het stapelbed laten, kan er zo uitrollen. Wifi, tv, vaatwasser, buitenterras prima, Als je moeilijk ter been bent is hoge instap naar binnen ook niet fijn.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 316040

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 3 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/316040.htm


«Modern chalet met afwasmachine, aan het...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 30 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven